astropedia.gr

Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω από 19/12

Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω από 19/12
Όλες οι στενές σχέσεις που έχουμε με τους άλλους αλλάζουν πορεία και επαναξιολογούμε σε βάθος την ερωτική μας ζωή καθώς η αγάπη και οι οικείες σχέσεις μας θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, αναλογιζόμαστε ποιον και τι εκτιμούμε στη ζωή μας και τι σημαίνει πραγματικά ο σύντροφός μας για μας.
Μια παλιά αγάπη μπορεί να εισέλθει και πάλι στη ζωή μας ή μια νέα καρμική σχέση εμφανίζεται ή μπορεί ακόμα να χάσουμε την αγάπη του συντρόφου μας από δικά μας λάθη, παρανοήσεις και εγωισμούς. Για να ξεκαθαρίσεις λοιπόν όλα αυτά θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο σοβαρό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 11° έως την 26° αυτών των ζωδίων.
Από τις 19 Δεκεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου επηρεάζονται οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και από τις 6 ως τις 29 Ιανουαρίου οι γεννημένοι το δεύτερο. Η ανάδρομη Αφροδίτη επίσης θα ξαναφέρει στην επιφάνεια όσα μας απασχόλησαν από την 17η Νοεμβρίου έως την 18η Δεκεμβρίου, ενώ τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομη Αφροδίτη, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις αισθηματικές τους δραστηριότητες (εξαρτάται και από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη). 
 
Η ανάδρομη Αφροδίτη μας προσφέρει μια νέα ανακάλυψη ή ένα καρμικό μάθημα, μπορεί να νιώσουμε βαθύτερα συνδεδεμένοι ή αντίθετα να κατανοήσουμε ότι δεν μπορούμε να βαδίσουμε μαζί στο ίδιο μονοπάτι. Κάποιοι από μας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν κάποιο άτομο εντελώς απροσδόκητα και να ερωτευτούν παράφορα. Άλλοι θα μπορούσαν να περάσουν μέσα από μια δύσκολη διαδικασία στις σχέσεις τους ή μπορεί ξαφνικά να επανέλθει κάποιος από το παρελθόν και η σχέση λαμβάνει μια νέα μορφή. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


 Οι όψεις που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω

  • Στις 25 Δεκεμβρίου η ανάδρομη Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα, και το ήδη μπερδεμένο κλίμα στις σχέσεις γίνεται… παθιασμένο, φωτίζοντας τα γεγονότα που μας απασχόλησαν γύρω στις 11/12.
  • Στις 29 Δεκεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, φέρνοντας ευχάριστα μηνύματα από τα παλιά, ωστόσο οι πειρασμοί θα δοκιμάσουν τις αντοχές των σχέσεων.
  • Στις 5 Ιανουαρίου η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι θα γίνουν πολλά βήματα συγχώρεσης στις διαπροσωπικές σχέσεις.
  • Στις 9 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, φέρνοντας μηνύματα από το ερωτικό μας παρελθόν, αλλά χρειάζεται σωστούς χειρισμούς από μέρους μας.

Η επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης  και τα ζώδια 
  
 
ΚΡΙΟΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου και θα χρειαστεί να θέσεις υπό έλεγχο τις παρορμητικές κινήσεις σου και να αποφύγεις την επίδειξη εξουσίας. Η ισορροπία και η αρμονία στις επαγγελματικές σχέσεις σου κλονίζονται καθώς δημιουργούνται διαπληκτισμοί με ένα ανώτερο σε εξουσία άτομο ή συνάδελφο οι οποίοι είναι απαιτητικοί και εγωιστές. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου και σου ζητά να αποφύγεις να αναμιχθείς σε διαπληκτισμούς στην εργασία σου ή να ασχοληθείς με αρνητικές καταστάσεις που σου αποσπούν την προσοχή από τους στόχους σου ή μπορούν να δημιουργήσουν σύγκρουση, τα ακούς αναλυτικά άλλωστε και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Και δεδομένου ότι οι ανάδρομες πορείες των πλανητών σηματοδοτούν το παρελθόν, θα μπορούσες να έρθεις σε επαφή με έναν παλιό συνάδελφο ή πελάτη ή αφεντικό, ειδικά αν είσαι στο κυνήγι μιας νέας εργασίας.  

 
ΤΑΥΡΟΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, θα είναι ανάδρομη στον επεκτατικό και ειλικρινή ένατο ηλιακό οίκο σου και τολμάς να εκφέρεις με πάθος τις πεποιθήσεις και τις απόψεις σου, αλλά δεν θα σου βγει σε καλό. Η έπαρση και η αλαζονεία σου όχι μόνο θα είναι αποτρεπτικές για νέες γνωριμίες αλλά θα μπορούσε ακόμη και να σου κοστίσει ένα σημαντικό επαγγελματικό σύμμαχο ή να δημιουργήσουν απόσταση στη σχέση σου, ειδικά αν τα λόγια σου είναι προσβλητικά. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου και τα μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά, επαγγελματικά ή ερωτικά όνειρά σου προβαίνουν σε στασιμότητα ή ανατροπές, χωρίς τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ίσως συναντήσεις εμπόδια ή δυσκολίες ή επιβράδυνση κατά την έναρξη μιας νέας σχέσης ή εγχειρήματος. Να είσαι προσεκτικός ως προς το τι δημοσιεύεις στο διαδίκτυο, ειδικά αν νιώθεις συναισθηματικά πιεσμένος και εκνευρισμένος. 

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών περιουσιακών στοιχείων, και μπορούν να παρουσιαστούν έκτακτες δαπάνες που κλονίζουν τις αποταμιεύσεις σου. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια σοβαρή καθυστέρηση ή σύγκρουση με ένα κοινό ζήτημα ακίνητης περιουσίας, όπως για παράδειγμα, ο ένας από τους δυο σας θέλει να πουλήσει/ αγοράσει ένα ακίνητο, ενώ ο άλλος θέλει να περιμένει. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, και δημιουργεί συγκεχυμένες και περίεργες καταστάσεις σε σχέση με χρήματα που μοιράζεσαι με τους άλλους. Μπορεί να δώσεις τέλος σε κάποιες επιχειρηματικές συνεργασίες σου ή απλά υπάρξει μια διαφωνία σχετικά με τα κέρδη ή την κατανομή των χρημάτων ή των δικαιωμάτων. Εάν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, φρόντισε να αποσαφηνίσεις τις καταστάσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και να μην προκαλείς συγκρούσεις. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των διαπροσωπικών σχέσεων, και θα μπορούσε να αναβιώσει ένα παλιό ερωτικό πάθος. Ίσως ακόμα επανασυνδεθείς με έναν παλιό συνεργάτη ή κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου που είχε απομακρυνθεί. Ίσως έχετε άλυτα προβλήματα να συζητήσετε ή ακόμη μπορεί να ζητήσεις ή να λάβεις συγγνώμη από κάποιο πρόσωπο που σε είχε βλάψει στο παρελθόν και τώρα παίρνει το δρόμο της επιστροφής. Ίσως ακόμα ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σε βοηθήσει στην ερωτική σου ζωή με τις ενθαρρυντικές συμβουλές του. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να σου φέρει πίσω το παρελθόν, γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν μια παλιά αγάπη ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς αναλυτικά αν αυτό το άτομο αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και κυρίως αν έχεις την πρόθεση να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. 

 
ΛΕΩΝ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, και σε δυσκολεύει να οργανωθείς στο γραφείο ή απλά κάνεις κάποια δημιουργική εργασία πίσω από τα παρασκήνια. Ασχολείσαι και αγχώνεσαι με τις λεπτομέρειες στην καθημερινότητά σου, γίνεσαι πιο σχολαστικός στις σχέσεις σου, ιδίως τις επαγγελματικές. Από τη θετική πλευρά, η καλλωπιστική Αφροδίτη ενισχύει τις καλλιτεχνικές κλίσεις σου. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον εργατικό έκτο ηλιακό οίκο σου και δημιουργεί εμπόδια σε νέα σχέδια στην εργασία σου, τώρα αγχώνεσαι σκεπτόμενος πώς θα αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Ερωτήματα για τα οποία παίρνεις απαντήσεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ίσως επίσης κάποιες υποχρεώσεις σου ή κακός σχεδιασμός αποτρέψουν να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες.  

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου και ίσως αλλάξουν οι επιδιώξεις σου στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, πας πίσω στο παρελθόν, σκέφτεσαι έντονα έναν/μια πρώην. Εάν ήταν η ανωριμότητα και η παρόρμηση που διέλυσε αυτήν τη σχέση, η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να ανοίξει νέες πόρτες μεταξύ σας. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου και δημιουργεί ασαφείς καταστάσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου αλλά θα σου αποκαλύψει ό,τι χρειάζεσαι από έναν ερωτικό σύντροφο για να είσαι ευτυχισμένος. Ίσως ακόμα αποσαφηνίσεις τα θολά σήματα που σου στέλνει κάποιος/α με τον οποίον/α νιώθεις να υπάρχεις ερωτικό ενδιαφέρον, και εμπιστεύεσαι μόνο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η σχέση σου μπορεί να περιέλθει σε στασιμότητα ή να αντιμετωπίσεις εμπόδια στην έκφραση των συναισθημάτων ή θα μπορούσες να δεις την επανεμφάνιση μιας παρελθούσας αγάπης.  

 
ΖΥΓΟΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, θα είναι ανάδρομη στον οικογενειακό τέταρτο ηλιακό οίκο σου και η ζωή στο σπίτι σου με αυτούς που συγκατοικείς γίνεται πιο ιδιαίτερη. Προσπαθείς να καταφέρεις να υπάρχει ειρήνη και αρμονία με τα πλησιέστερα σε σένα πρόσωπα και ίσως νιώσεις συναισθηματικά απόμακρα καθώς όσο και αν προσπαθείς δεν θα μπορέσετε να έρθετε κοντά. Μπορεί να νιώσεις μοναξιά στα ζητήματα καρδιάς, κάτι που θα θελήσεις να συμβουλευτείς γι’ αυτό τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σου πατάει τώρα τα κουμπιά σου. Αν σκέφτεσαι καιρό τώρα να ανακαινίσεις το σπίτι σου, θα μπορούσες να το διακοσμήσεις στηριζόμενος σε ένα παλιό σχέδιο ή σε ένα διακοσμητή που ήδη γνωρίζεις. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού, και βρίσκεσαι σε σύγχυση προκειμένου να αποφασίσεις μια μετεγκατάσταση. Ίσως έχεις κάποιες επισκέψεις στο σπίτι σου από κάποια άτομα από το παρελθόν ή απλά πας σε ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί.  
   
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου και θα μπορούσε να φέρει αναθεωρήσεις με τους φίλους σου ή τους συναδέλφους σου ή το σύντροφό σου. Ίσως ακόμα απομακρυνθείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο ή εσύ από την πλευρά σου δεν θα είσαι διαθέσιμος στους φίλους σου, όποτε σε χρειάζονται. Εσύ επίσης μπορείς να ακούς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και τις συμβουλές του. Ή αντίθετα, οι καλοπροαίρετες συμβουλές σου αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές ενός φίλου σου. Μπορεί ακόμα και να ασχοληθείς με μια παλιά δραστηριότητα ή χόμπι. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου και σου ζητά να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς και να είσαι άψογος στα λόγια σου καθώς καραδοκούν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Οι ιδέες σου και οι απόψεις σου θα είναι συγκεχυμένες ενώ οι αυτόκλητες συμβουλές σου δεν θα γίνουν αποδεκτές. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, και ίσως ξοδέψεις τα χρήματά σου για να κάνεις φιγούρα ή δημιουργηθούν διενέξεις στη σχέση σου για τα χρήματα ή δεν καταφέρεις να κλείσεις μια επικερδή οικονομική συμφωνία. Ο δεύτερος οίκος κυβερνά επίσης την αυτοεκτίμηση, οπότε πρόσεξε τυχόν ζητήματα εμπιστοσύνης και αναξιότητας που θα μπορούσαν να ανακύψουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, θέματα που πρέπει να συζητήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, απέφυγε το δανεισμό χρημάτων και τις αλόγιστες σπατάλες καθώς τώρα θα έχεις όρεξη να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε πολυτελή πράγματα ή για την καλοπέρασή σου. Μπορεί να αγοράσεις ένα ακριβό αντικείμενο το οποίο είναι ελαττωματικό και δεν επιστρέφεται, έτσι μην παρασύρεσαι από την καταναλωτική μανία σου. 

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου και ο τρόπος συμπεριφοράς σου είναι πιθανό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου ή κάποιον/α που ενδιαφέρεσαι. Έτσι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σχετικά με το μήνυμα και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω στους άλλους. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου έτσι ώστε να επαναξιολογήσεις τι αναζητάς από την ερωτική σου ζωή, έχοντας πρώτα συμβουλευτεί τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου και γίνεσαι περισσότερο ευαίσθητος και εσωστρεφής, ίσως ακόμα σκέφτεσαι έντονα μια αγάπη από το παρελθόν. Επειδή η Αφροδίτη κυβερνά την ομορφιά, απόφυγε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σου καθώς δεν θα είσαι ικανοποιημένος. Να είσαι επίσης υπομονετικός και συνετός ακόμα και με τους ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν την αξία σου.  

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο θολό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου και νιώθεις επιτακτική την ανάγκη να επουλώσεις τις πληγές της ψυχής σου από μια παλιά αγάπη η οποία συμπεριφέρθηκε αλαζονικά και εγωιστικά. Το σύμπαν σου ζητά να κάνεις κάποια βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση, να ψάξεις τον εαυτό σου, τι αναζητάς από την αγάπη και τις σχέσεις, με σύμμαχό τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ίσως θα πρέπει να απεξαρτηθείς από νοσηρές σχέσεις και καταστάσεις, να ξεκουράσεις την ψυχή σου προτού ανοίξεις και πάλι την καρδιά σου. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο συμπονετικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου και γίνεσαι περισσότερο ευαίσθητος και ευσυγκίνητος στον πόνο των άλλων με τον κίνδυνο να σε εκμεταλλευτούν. Εσύ μπορεί να προσπαθείς να βοηθήσεις κάποιον, αλλά δίνοντας υποστήριξη σε ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να σε ακούσουν, μπορεί να οδηγήσει σε θυμό και σπασμωδικές αντιδράσεις. 

 
ΙΧΘΥΕΣ
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου και δείχνεις τη δύναμη και την υπεροχή σου στους ανθρώπους. Τώρα θα επιδιώκεις να υπερισχύσεις σε μια ομαδική εργασία ή απλά να απομακρυνθείς από τους φίλους σου και να κάνεις το δικό σου. Ή απλά με την διπλωματία σου, ασχολείσαι με το να συμβιβάσεις δύο αντιμαχόμενες πλευρές σε μια ομάδα ή ακόμα να απομακρύνεις το άτομο που κλυδωνίζει τη συνοχή της. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου και σου ζητά να είσαι προσεκτικός έτσι ώστε να μην στέλνεις αντιφατικά μηνύματα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Μπορεί να φτάσεις στο αντίθετο άκρο και να αποστασιοποιηθείς από τους φίλους σου ή ακόμα και να παγιδευτείς σε ένα πλήθος παρασυρόμενος από τη νοοτροπία του όχλου. Χρειάζεσαι μια αντικειμενική φωνή, που δεν είναι άλλη από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter