astropedia.gr

Αφροδίτη στον Κριό από τις 2/5

Αφροδίτη στον Κριό από τις 2/5
Ο έρωτας γίνεται πιο ανεξάρτητος και περιπετειώδης από τις 2 ως τις 28 Μαΐου, μιας και η Αφροδίτη στο ενθουσιώδες και παρορμητικό ζώδιο του Κριού εμποτίζει τις σχέσεις μας με ενθουσιασμό και χαρά. Τώρα  η Αφροδίτη στον Κριό δεν διστάζει να διεκδικήσει αυτό που θέλει, είτε στην αγάπη ή στο χρήμα ή τις αξίες, καθώς έχει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Αν θέλει κάποιον ή κάτι, δραστηριοποιείται για να το πάρει, ξεκάθαρα, χωρίς ανάλυση ή… σοβαρή σκέψη! Την ίδια στιγμή όμως, η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο είναι άκρως ανταγωνιστική και εγωίστρια.

Η Αφροδίτη στον Κριό δεν έχει υπομονή, ξέρει ότι είναι ξεχωριστή και δεν χρειάζεται να το αποδείξει στους άλλους. Δείχνει άμεσα το τι θέλει και το διεκδικεί τώρα. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή καθώς μόλις πάρει την επιβεβαίωση που αναζητά στις σχέσεις, μετά… εξαφανίζεται! Καλύτερα λοιπόν να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να σου πει πώς να χειριστείς τις υποθέσεις σου, μιας και από τις 10/5 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και δεν θα ευνοεί τόσο τις νέες γνωριμίες! Ίσως είναι πιο εφήμερες!

Η διέλευση του Αφροδίτης από τον Κριό ενεργοποιεί τους γεννημένους στα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές γνωριμίες, ενώ στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους φέρνει ανάταση διάθεσης και ευκολίες. Από τις 2 έως τις 10 Μαΐου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 11 έως 19 Μαΐου και από 20 έως 28 Μαΐου την επιρροή της δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Παράλληλη σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση.
Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια…

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Κριό

  • Στις 6 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και ο έρωτας μοιάζει να χαρίζει χαμόγελα σε όσους επηρεάζει θετικά, ενώ καλά νέα έρχονται και για τα οικονομικά.
  • Στις 24 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες που γίνονται, βάζοντας γερά θεμέλια. Παράλληλα, κάποιες οικονομικές ικανότητες θα έχουν ευκαιρίες.
  • Στις 27 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και οι σχέσεις «βάλλονται» από τις χειριστικές συμπεριφορές  του ενός απέναντι στον άλλον. Πρέπει να περιορίσουμε σημαντικά τη ζήλια.

Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια

 
 
ΚΡΙΟΣ
Η δύναμη, το πάθος σου και οι πρωτοβουλίες που παίρνεις στην αγάπη είναι στο προσκήνιο τώρα χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Εκφράζεις με άνεση τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, δεν υποχωρείς μέχρι να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πιθανώς να γνωρίσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα, καθώς ακτινοβολείς από μαγνητισμό και γοητεία και προσελκύεις την προσοχή των υποψήφιων συντρόφων σου. Δαπανάς τα χρήματά σου στη βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης προκειμένου να γίνεις πιο εντυπωσιακός ή ακόμα στην έναρξη ενός νέου εγχειρήματος. Η Αφροδίτη εμποτίζει τη ζωή σου με νέες ενθουσιώδεις εμπειρίες που σε βγάζουν από τη ζώνη άνεσής σου και επιταχύνουν την ανάπτυξή σου. Ίσως βρεις έναν νέο έρωτα ή ανανεώσεις τη σχέση σου ή ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση που πάντα ονειρευόσουν, όλα αυτά όμως γίνονται μόνο αν συμφωνεί το προσωπικό ωροσκόπιό σου, κάτι για τον οποίο μιλάς με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, επιθυμείς να κάνεις μια διακοπή από τη δίνη της κοινωνικής δραστηριότητας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ονειρικό και νωχελικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Μολονότι μπορεί να ξεκινήσεις νέα έργα ή να γνωρίσεις μια νέα αγάπη, δεν θα πρέπει να βιαστείς αν δεν μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς με αυτές. Χρήσιμοι και υποστηρικτικοί άνθρωποι είναι γύρω σου, έτσι άφησέ τους να σε υποστηρίξουν. Ο πλανήτης της αρμονίας θα μπορούσε να σε οδηγήσει στη θεραπεία των πληγών της ψυχής σου αν είσαι δεκτικός προς τον πνευματικό κόσμο. Άκουσε το υποσυνείδητό σου και τη διαίσθησή σου, είναι το κλειδί για την πρόοδό σου, για να αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο. Μη φοβάσαι να μείνεις στη μοναξιά σου και να ασχοληθείς με το διαλογισμό, μείνε όμως μακριά από τις αδιέξοδες σχέσεις με άτομα που δεν είναι διαθέσιμα.  
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξει έντονος ενθουσιασμός, κινητικότητα και κοινωνικότητα στη ζωή σου χάρη στην Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου. Έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους σου, ίσως ακόμα τώρα μιλάς περισσότερο στο διαδίκτυο ή ασχοληθείς με σεμινάρια. Βρίσκεις νέους ανθρώπους με τους οποίους νιώθεις να ταιριάζεις από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα ή η παρέα σου δρα βοηθητικά στα ερωτικά σου, με τις συμβουλές που παίρνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Νέοι φίλοι ανανεώνουν τη ζωή σου, γνωρίζεις κάποια πραγματικά καταπληκτικά άτομα που εναρμονίζονται με τις αξίες σου και τη φιλοσοφία σου για τη ζωή. Έχεις περισσότερη δημοτικότητα, απολαμβάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις με τους φίλους σου, έχεις ένα εντυπωσιακό προφίλ στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης! Πρόσεχε όμως τον ανάδρομο Ερμή από τις 10/5 και μετά!

   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καριέρα σου είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, σου χαρίζει μια ανοδική πορεία. Μην αντισταθείς σε μια νέα ηγετική θέση, άσχετα αν συνοδεύεται από επιπρόσθετες ευθύνες. Με τη διαίσθησή σου και τη σοφή διορατικότητά σου, κάνεις για εξαιρετικός ηγέτης. Ίσως ακόμα εκπλαγείς με τον ίδιο σου τον εαυτό καθώς τώρα προβάλεις την ανταγωνιστική πλευρά σου, έτσι να είσαι προσεκτικός να μην εμπλακείς σε συγκρούσεις στο χώρο της εργασίας σου, ιδιαίτερα με άτομα που θέλουν να σου κλέψουν τη δόξα και την ηγεσία. Συμβουλέψου πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα θα έχεις εμμονή με τη νίκη, αγωνίζεσαι με κάθε κόστος για την επίτευξη ενός στόχου, ​​έτσι έλεγξε τις παρορμήσεις σου. Αν κάνεις προβολή ισχύος στους άλλους, θα μείνεις μόνος στην κορυφή, αποξενώνοντας τους ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.  
 
 
ΛΕΩΝ
Συναντάς νέα άτομα, πρόσωπα με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου ανοίγουν τις πόρτες σε νέες ευκαιρίες χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου. Αντί να είσαι με τα συνήθη άτομα, κάνεις κάτι διαφορετικό ή συναντάς τους φίλους σου σε άλλους χώρους ή αποφασίζεις να φύγεις. Καλύτερα όμως να συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμα και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα ένα άτομο που μένει μακριά από την πόλη σου ή έχει διαφορετική κουλτούρα. Γενικά, κάνεις γνωριμίες με άτομα που ζουν σε μεγάλη απόσταση από σένα και έτσι επεκτείνεις την ακτίνα της αναζήτησής σου. Τα ταξίδια μπορεί επίσης να συμβούν υπό μεταφορική έννοια καθώς μπορεί να θέλεις να μάθεις για ξένους πολιτισμούς ή για νέες φιλοσοφίες και θρησκείες επειδή τώρα το κύριο μέλημά σου είναι η ανώτερη γνώση.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις το μυαλό σου στα χρήματά σου και την αύξηση των αποταμιεύσεων σου καθώς η Αφροδίτη κινείται στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του παθητικού εισοδήματος. Σκέπτεσαι τώρα πως θα αποκτήσεις περισσότερη εξουσία και δύναμη μέσω του πλούτου. Μπορεί να επενδύσεις στην εκκίνηση ενός νέου κερδοφόρου εγχειρήματος ή να συγκεντρώσεις κεφάλαια για να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση. Μπορεί επίσης να δείξεις ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων, έτσι είναι μια ευοίωνη χρονική περίοδος για αγορά ή πώληση ακίνητης περιουσίας. Η προβολή των προϊόντων της επιχείρησής σου θα μπορούσε επίσης να σου φέρει κέρδη. Ίσως ακόμα συνενώσεις τους οικονομικούς πόρους σου με ένα συνεργάτη ή κάνεις έναν ευμενή οικονομικό διακανονισμό για τα χρέη σου ή έχεις επιστροφή χρημάτων. Η Αφροδίτη σε κάνει τολμηρό και παθιασμένο για να πάρεις την πρωτοβουλία και να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου, έχεις άλλωστε σύμμαχό σου σε όλα αυτά τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η έμφυτη κοινωνικότητά σου έρχεται στο προσκήνιο χάρη στον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων. Γίνεσαι λοιπόν πιο ενθουσιώδης στην αγάπη, έτσι παίρνεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου, φρόντισε όμως να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να μην πιέζεις τον αγαπημένο σου. Επίσης προσπάθησε να είσαι πιο υποστηρικτικός με τις φιλοδοξίες του για τις επόμενες εβδομάδες, ακολουθώντας τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μην ξεχνάς άλλωστε τον ανάδρομο Ερμή από 10/5! Οι νέες επιχειρηματικές συνεργασίες ευνοούνται επίσης υπό την επιρροή της Αφροδίτης, έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να ενώσεις τις δυνάμεις σου με κάποιον και να έχετε αμοιβαία κέρδη. Μπορείς να δημιουργήσεις μια συνεργασία που σου επιτρέπει να είσαι αυτόνομος, αλλά συνεργατικός ταυτόχρονα.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγιεινής διαβίωσης, και οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου και της εργασίας σου. Έχεις περισσότερη δύναμη και ενέργεια και αφήνεις πίσω σου υποχρεώσεις που διακυβεύουν την εσωτερική σου ειρήνη. Γίνεσαι πιο οργανωμένος και προσγειωμένος, ακολουθείς ένα πρόγραμμα το οποίο σου παρέχει τις βάσεις για να πετάξεις ελεύθερα αλλά και να έχεις ένα ασφαλές μέρος για να προσγειωθείς. Θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και ενεργητικός στην εργασία σου, θα νιώθεις σαν να πρέπει να τρέξεις για πολλά, εν τούτοις οι προσπάθειές σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Εάν αισθάνεσαι έτοιμος να κάνεις ένα άλμα σε κάτι νέο αλλά δεν είσαι βέβαιος πώς να κινηθείς, μη φοβάσαι και πάρε την πρωτοβουλία. Τα αισθηματικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, για να γίνουν όμως μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

   
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο δραστήρια, χαρούμενη και αισιόδοξη χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Αν είσαι μόνος δεν διστάζεις να πάρεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γίνεσαι τολμηρός και ριψοκίνδυνος στην αγάπη. Νιώθεις ανανεωμένος καθώς ένας μεγάλος και παθιασμένος έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σύντροφό σου, τώρα δεν σε ενδιαφέρει το μέλλον αλλά να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση στις στιγμές, όλα αυτά αρκεί να συμφωνεί και ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης, κάτι για το οποίο μιλάς με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θα είσαι ιδιαίτερα γόνιμος αυτό το χρονικό διάστημα, έτσι η Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει μια εγκυμοσύνη. Θα μπορούσες επίσης να «γεννήσεις» ένα δημιουργικό έργο ή να ασχοληθείς με ένα νέο εγχείρημα το οποίο πάει καλά! Έρχονται στο προσκήνιο τα ταλέντα σου, προωθείς ένα νέο έργο σου, επιδεικνύεις τις ικανότητές σου. Ίσως ακόμα κάνεις μια ριζική αλλαγή της εμφάνισής σου, αν τον τελευταίο καιρό δεν ένιωθες καλά με τον εαυτό σου.  
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σπίτι σου γίνεται ο χώρος έντονων δραστηριοτήτων καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα φιλοξενείς στο σπίτι σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή απλά αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου ή καλείς τους συγγενείς σου ή το σύντροφό σου σε δείπνο. Ίσως ακόμα διαμορφώσεις το σπίτι σου για να εργάζεσαι στην ηρεμία σου και να αναπτύξεις ένα από τα προσωπικά έργα σου με πάθος. Η οικογένεια καταλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος της ζωής σου, έτσι δίνεις στα προσφιλή σου πρόσωπα προτεραιότητα, βάζοντας στην άκρη για λίγο την εργασία σου. Έρχεσαι πιο κοντά με την οικογένειά σου και το σύντροφό σου, είσαι όμως πιο ευάλωτος συναισθηματικά και μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, είναι πιθανό να εστιάσεις σε όσα σου λείπουν από την συναισθηματική σου ζωή.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σε συνεχή κίνηση και ασχολείσαι με πολλαπλές δραστηριότητες χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Αποκομίζεις νέες εμπειρίες συζητώντας ακόμα και με αγνώστους, ίσως επίσης κάνεις ένα σύντομο ταξίδι. Μπορεί ακόμα να ανακαλύψεις ένα νέο χόμπι, να ξεκινήσεις μια νέα γνώση ή απλά να κάνεις νέες γνωριμίες. Θα μπορούσες να βρεις άτομα που ξεσηκώνουν τον ενθουσιασμό σου και το πάθος σου για ζωή ή να διαπραγματευτείς μια νέα συμφωνία ή να κάνεις νέες συνεργασίες ή ακόμα και μια πλατωνική νέα σχέση. Τώρα αναζητάς την ποικιλία και την κινητικότητα, η ζωή σου δεν θα είναι καθόλου βαρετή. Μπορεί ακόμα να μάθεις πολύ σημαντικά πράγματα για την ερωτική σου ζωή από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η σχέση σου με έναν αδελφό, γείτονα ή συνεργάτη γίνεται ισχυρότερη και απολαμβάνετε μαζί νέες εμπειρίες συμμετέχοντας σε έντονες δραστηριότητες και αποδεχόμενοι τις κοινωνικές προσκλήσεις.  
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Γίνεσαι πιο ενεργητικός και δραστήριος προκειμένου να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Τώρα βλέπεις τη ζωή και τα χρήματά σου λογικά και πρακτικά, είσαι πιο προσγειωμένος στην ερωτική σου ζωή. Θα είσαι ιδιαίτερα απασχολημένος και κινητικός με ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, ίσως ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις για μια νέα οικονομική συμφωνία. Διαχειρίσου τα χρήματά σου τώρα προσεκτικά, έτσι ώστε να μην τα σκορπίσεις τόσο γρήγορα όσο τα κέρδισες. Η Αφροδίτη σου ζητά να κάνεις συνετό οικονομικό προγραμματισμό έτσι ώστε να αποθηκεύσεις χρήματα. Επίσης, η Αφροδίτη από τον δεύτερο οίκο σου ευνοεί μάλλον όσους ήδη είναι σε σχέση, μην ξεχνάς όμως να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter