astropedia.gr

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28/5

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28/5
Σταθερότητα, ασφάλεια και έντονο αισθησιασμό σου φέρνει η Αφροδίτη που από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου θα βρίσκεται στο υπομονετικό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, το ένα από τα δυο ζώδια που κυβερνά και επιστρέφει σπίτι της! Έτσι, λοιπόν, εκδηλώνει όλα τα χαρακτηριστικά της και στην ερωτική μας συμπεριφορά η αγάπη, η φροντίδα και η τρυφερότητα είναι στοιχεία έντονα και διάχυτα! Ο Ταύρος όμως είναι ζώδιο της Γης, έτσι είμαστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά μας, δεν παρασυρόμαστε σε παρορμητισμούς και προφυλασσόμαστε από επιπόλαιες συμπεριφορές.

Επίσης, έρχεται περίοδος πιο βοηθητική για τα οικονομικά όλων, όμως η αρνητική πλευρά αυτής της διέλευσης είναι η κτητικότητα την οποία νιώθουμε απέναντι σε πρόσωπα, αλλά και σε αντικείμενα. Το σίγουρο είναι ότι επιθυμούμε περισσότερο τις απολαύσεις και την ικανοποίηση των πέντε αισθήσεων, όμως 12/6 και 19/6 η Αφροδίτη θα δοκιμάσει τις αντοχές των σχέσεών μας, έτσι είναι απαραίτητη η καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, μην ξεχνάς πως μέχρι τις 3 Ιουνίου ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και δεν ευνοεί την μακροημέρευση των νέων γνωριμιών.

Η διέλευση του Αφροδίτης από τον Ταύρο ενεργοποιεί ευνοϊκά τους γεννημένους στα ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, και τους φέρνει περισσότερη όρεξη για φλερτ και ερωτισμό. Επίσης, δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές γνωριμίες στα ζώδια του Νερού σε Καρκίνους, (ειδικά σε) Σκορπιούς και Ιχθύς, όρεξη για αισθησιασμό, ζωντάνια και ευκολίες. Από τις 25 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 6 έως 14 Ιουνίου και από 15 έως 23 Ιουνίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο
 
  • Στις 12 Ιουνίου, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό μιλά για ένα εντελώς ασταθές περιβάλλον στις σχέσεις, καθώς θα έρθουν νέοι εφήμεροι έρωτες, ενώ πολλές σχέσεις ίσως και να… απειληθούν!

  • Στις 19 Ιουνίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει μοναχικότητα και εμπόδια στον τρόπο που λειτουργείς στις διαπροσωπικές, αλλά κυρίως στις ερωτικές σου σχέσεις.

  • Στις 19 Ιουνίου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια άκρως ρομαντική και αισθησιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου, παίρνεις και δίνεις αγάπη, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια και χάνεσαι στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας.

  • Στις 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις έντονες αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές, νιώθεις να κυριαρχούν στην ερωτική σου ζωή μοιραία γεγονότα που είναι έξω από τον έλεγχό σου.

 
Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι περίοδος που οι συνθήκες σε βοηθούν με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έσοδα και αυξάνονται οι οικονομικές σου απολαβές, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα θες να μοιράζεσαι όσα έχεις και ταυτόχρονα δεν διστάζεις να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή το διάστημα όμως σε νοιάζει περισσότερο η σταθερότητα και η σιγουριά στα αισθηματικά σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, γίνεται στον τομέα του χάρτη σου που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν μπαίνεις σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο που οι υποθέσεις στα αισθηματικά σου, καθώς τα πράγματα τώρα τρέχουν σε ταχείς ρυθμούς. Παράλληλα βλέπεις τις ερωτικές σχέσεις να αναζωπυρώνονται χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που φέρνει πιο αυξημένη λίμπιντο. Επίσης, είσαι αρκετά ρομαντικός και τονίζεσαι εντονότερα η καλλιτεχνική σου φύση, δυσκολεύεσαι όμως αρκετά να κάνεις δύσκολες ή κουραστικές δουλειές, καθώς έχεις ανάγκη από περισσότερη… καλοπέραση! Πρόσεξε όμως στις 12/6 και στις 19/6, μιας και οι σχέσεις σου τότε βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί και σίγουρα θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πάντως, η καλή σου διάθεση κερδίζει και τον πιο δύσκολο, επιζητάς τη συντροφιά και εσύ περισσότερο, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τότε είσαι σίγουρα σε ένα πιο βοηθητικό διάστημα!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο, έτσι λοιπόν ξεκινά μια περίοδος που κρατάς μόνο για σένα όσα νιώθεις, κάνεις μυστικά φλερτ, γνωριμίες όμως αν είσαι αδέσμευτος τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου τώρα μπορεί να είναι μπλεγμένα σε μπερδεμένες καταστάσεις ή απλώς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δεθούν με σένα. Αν έχεις ήδη σχέση και το ωροσκόπιό σου συμφωνεί, τότε αρχίζει ένα διάστημα ηρεμίας για σένα και το ταίρι σου, εξομαλύνονται οι καταστάσεις και αναζητάς το ρομαντισμό, όμως σε δύσκολα ωροσκόπια αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να φέρει και μια… παράνομη σχέση, που πασχίζεις να μην μαθευτεί. Όποιο σενάριο και αν φέρει η Αφροδίτη, εσύ το ξέρεις από πριν, χάρη τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Περνάς λοιπόν σε μια πιο ευεργετική περίοδο για τα προσωπικά σου, βγαίνεις κερδισμένος όταν λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα, είσαι πιο διπλωμάτης, εξωστρεφής, ενώ μέσα από τις φιλικές σου σχέσεις και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, κάνεις ουσιαστικά θετικά βήματα για τα αισθηματικά σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση τότε μοιράζεστε όμορφες στιγμές πιο άνετα, γελάτε περισσότερο, ενώ αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι η εποχή που οι μετοχές σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβαίνουν και ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει από εκεί ή από μέσα από τις συναναστροφές σου με φιλικά πρόσωπα και παρέες!
 
 
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνά στον τομέα της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Έτσι, με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις ψηλά και ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην επαγγελματική σου ζωή χάρη στην νέα θέση της Αφροδίτης και εγκαινιάζεται μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, με πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Τώρα αναγνωρίζεις ότι η δημόσια εικόνα σου δημιουργεί καλές εντυπώσεις και εσύ σπεύδεις να επωφεληθείς από αυτό. Παράλληλα, αν είσαι σε σχέση αφήνεις τον έρωτα στην άκρη για τις φιλοδοξίες, εκτός και αν εργάζεστε μαζί με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μέσα από τη δουλειά ή κοινωνικές εκδηλώσεις είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς Λέοντες. Τέλος, θυμήσου να μην έρθεις σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα γύρω στις 12/6 και στις 19/6, καλύτερα μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με τα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής και τα μεγάλα εγχειρήματα. Τώρα λοιπόν νιώθεις πιο εύκολα ευτυχής γιατί καταφέρνεις να βλέπεις τη συνολική εικόνα και δεν ξοδεύεσαι σε λεπτομέρειες, χάνοντας το δάσος για το δέντρο. Δεν ξοδεύεσαι όμως ούτε σε σχέσεις που δεν σε εξελίσσουν ή δεν ταιριάζουν με τα θέλω σου, παρά μόνο όταν υπάρχει και από τις δυο πλευρές διάθεση για περιπέτεια. Μοιράζεσαι τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σου με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πολλοί Παρθένοι θα γνωρίσουν ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από την κοσμοθεωρία τους και αυτό θα τους γοητεύσει, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που έχεις ήδη μια όμορφη σχέση, τότε ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνετε ένα ταξίδι μαζί, κυριολεκτικά ή συμβολικά.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο με πιο έντονη λίμπιντο, εμμονές πάνω σε σχέσεις, εσωτερικές παρορμήσεις, έχεις ροπή προς τις απολαύσεις και πιο δυναμική σεξουαλική ορμή. Επίσης, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είσαι πιο κτητικός και το αίσθημα της ζήλιας δεν σε αφήνει να χαρείς μια σχέση. Αν έρθει τώρα ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο, η γνωριμία πάντως θα έχει έντονα σεξουαλικό χαρακτήρα, αλλά τα πράγματα δεν θα στρώσουν χωρίς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα ασχολείσαι με χρήματα που σχετίζονται με επιταγές, οφειλές, διατροφές, αποζημιώσεις, πιστωτικές κάρτες και το καλό είναι ότι αποκομίζεις οφέλη μέσα από αυτό, ενώ το πορτοφόλι σου γεμίζει χάρη στη συμβολή των άλλων.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Έτσι λοιπόν κατά τη διέλευση αυτή έρχεσαι πιο κοντά στους άλλους και οι συνεργασίες σου είναι το δυνατό σου σημείο! Ένας από τους συνεργάτες σου άλλωστε είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι περίοδος που βγαίνεις κερδισμένους από τους συμβιβασμούς που θα κάνεις, καθώς όχι μόνο σε πιέζεσαι για να τους κάνεις, αλλά αντίθετα βλέπεις πόσα περισσότερα μπορείς να αποκομίσεις, σε ηθικό επίπεδο. Τώρα οι σχέσεις προχωρούν, είσαι πιο ερωτικός και θες να επενδύσεις χρόνο πάνω στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι μόνος ή μόνη, αυτές οι μέρες φέρνουν σίγουρα κινητικότητα στα ζητήματα καρδιάς. Έχεις άλλωστε περισσότερους θαυμαστές και η γοητεία σου είναι επίσης αυξημένη, φρόντισε όμως να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά σου γύρω στις 12/6 και στις 19/6.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Έτσι λοιπόν θέλεις να ασχολείσαι με πράγματα όμορφα, χαρούμενα και καθόλου καταπιεστικά μέσα στο πρόγραμμά σου. Παράλληλα, στην καθημερινότητα της δουλειάς σου ευνοείσαι περισσότερο, κάνεις βήματα στα επαγγελματικά σου, ενώ αναγνωρίζονται ευκολότερα οι προσπάθειες που καταβάλλεις. Οι σχέσεις σου με υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές μπορούν επίσης να βελτιωθούν εντυπωσιακά, και εσύ να κάνεις μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης υποχρεώσεων, όπως μαθαίνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, είναι ιδιαίτερα βοηθητική περίοδος και την υγεία σου, που τώρα μοιάζει να είναι πιο δυνατή.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, απολαμβάνεις μια από τις πιο εύκολες και ευχάριστες περιόδους αυτής της χρονιάς, η διάθεση σου είναι πιο παιχνιδιάρικη από ποτέ και αυτό το εισπράττει και το ταίρι σου, αν είσαι ήδη σε σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορείς μέσα από χώρους διασκέδασης ή αθλητισμού να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Γενικότερα όμως γελάς πιο δυνατά, κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία και το χιούμορ σου και ακτινοβολείς στο κοντινό σου περιβάλλον. Φλερτάρεις, σε φλερτάρουν, κολακεύεις και κολακεύεσαι, τώρα γράφεις εσύ το δικό σου σενάριο, με την καθοδήγηση που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Έτσι λοιπόν βρίσκεσαι με καλή διάθεση, κάτι το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο όμως με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με το μέρος που μένεις. Εισπράττεις λοιπόν αγάπη από τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, ενώ κάνεις κινήσεις για να ομορφύνεις το χώρο που σε περιβάλλει. Η αρνητική πλευρά όμως αυτής της διέλευσης είναι πως αφήνεις για την ώρα τα προσωπικά στην άκρη και εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που σου λείπουν, από τη σχέση ή την ερωτική σου ζωή. Κράτα την ψυχραιμία σου γύρω στις 12/6 και στις 19/6, όπως θα σε συμβουλέψει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, η Αφροδίτη εδώ δεν δίνει αρκετά έσοδα, όσα τουλάχιστον έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες.  
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο βοηθητική περίοδος και γλυκαίνουν οι καθημερινοί ρυθμοί, σε σύγκρισή με το στάσιμο πριν, ενώ εσύ αναζητάς νέα ερεθίσματα. Παίρνεις σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα κάνεις νέες γνωριμίες και μπορείς να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα. Σε βοηθά επίσης ο έντονος αισθησιασμός που εκπέμπεις και γι’ αυτό μέσα από τις επαφές σου προκύπτουν φλερτ που σε ανανεώνουν. Έχεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, και αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί να συναντήσεις έναν νέο έρωτα κατά τη διάρκεια μετακίνησής σου!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.