astropedia.gr

Αφροδίτη στους Ιχθύς από 13 Ιανουαρίου

Αφροδίτη στους Ιχθύς από 13 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη μετά την παρουσία της στον απρόσωπο Υδροχόο περνά στους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου και βρίσκεται έτσι σε ένα υδάτινο και ευαίσθητο ζώδιο. Έτσι, λοιπόν, το διάστημα αυτό η ευαισθησία και ο ρομαντισμός θα είναι ιδιαίτερα έντονα και πολλά άτομα θα νιώσουν την ανάγκη να θυσιαστούν για τις σχέσεις τους με τους πολύ δικούς τους ανθρώπους.

Η Αφροδίτη είναι στην καλύτερή της θέση (στην αστρολογία λέγεται «σε έξαρση») και τώρα σκεφτόμαστε την ονειρική αγάπη, παρασυρόμαστε από τις φαντασιώσεις μας, είμαστε πιο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων. Η συμπόνια και η διάθεσή μας να στηρίξουμε όμως όποιον έχει την ανάγκη μας μπορεί να μας παρασύρουν στο να γίνουμε θύματα εκμετάλλευσης από κάποια άτομα. Η φαντασία μας και η άδολη καρδιά μας κάνουν συμπαθείς και γοητευτικούς στους γύρω αλλά και επιρρεπείς σε εξαπάτηση και απογοητεύσεις.

Η διέλευση του Αφροδίτης από τους Ιχθύς ενεργοποιεί τους γεννημένους στα ζώδια του Νερού δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς, ενώ δίνει ευκαιρίες, φλερτ και ευκολίες σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Το ίδιο θετικά επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια αλλά και προσωπικούς πλανήτες – Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη. Από τις 13 έως τις 21 Ιανουαρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 21 έως 30 Ιανουαρίου και από 30 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Astracard

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr  
Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τους Ιχθύς

  • Στις 16 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που δημιουργεί ευκαιρίες για απρόσμενα φλερτ, αλλά και οικονομική εύνοια, ανάλογα με το σημείο που ενεργοποιεί στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

  • Την 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει τα ρομαντικά συναισθήματα, αυξάνει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, φέρνει κατανόηση και συμπάθεια για τον πόνο των άλλων.  

  • Στις 27 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, και αυξάνει το ρομαντισμό, τα όνειρα και τη φαντασία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα. Είμαστε ιδεαλιστές και συμπονετικοί στις σχέσεις, πρόθυμοι να κάνουμε θυσίες και συμβιβασμούς για τα πρόσωπα που αγαπάμε.

  • Στις 27 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, και αυξάνει το ερωτικό πάθος στην ερωτική σου ζωή αλλά παράλληλα δημιουργεί έντονες  συναισθηματικές συγκρούσεις και αχαλίνωτα σεξουαλικά πάθη που οδηγούν στην απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια. Τόσο οι συναισθηματικές όσο και οι σεξουαλικές ανάγκες μας δύσκολα θα ικανοποιηθούν.

  • Στις 2 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μας βοηθά να βιώσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και πάθος. Εκδηλώνονται τώρα αμοιβαία συναισθήματα στη σχέση, νιώθουμε ότι υπάρχει κάτι μοιραίο που μας ενώνει με το ταίρι μας.

  • Στις 3 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ευθύνες στη σχέση μας, τα βλέπουμε όλα πιο σοβαρά, αλλά δεν «κλείνουμε τις πόρτες μας» και αυτό διευκολύνει τους άλλους να μας πλησιάσουν.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr 
Η επιρροή της διέλευσης του Αφροδίτης από τους Ιχθύς και τα ζώδια
 


ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις μακριά από την κουραστική καθημερινότητα, τα αδιάκριτα βλέμματα και τις υποχρεώσεις, ενώ δεν λείπει και η νοσταλγία ή η αναπόληση και ο απολογισμός της συναισθηματικής σου ζωής. Μπορεί να έχεις την διάθεση να απομονωθείς για λίγο συναισθηματικά ή να επιθυμείς να διατηρήσεις κάποια μυστικότητα για την αισθηματική σου ζωή και για όλα όσα αισθάνεσαι! Κάνεις ενδοσκόπηση που σε βοηθά να δεις καθαρά τα βαθύτερα θέλω σου, ενώ αυτή την περίοδο ένας μυστικός έρωτας ή η αποκατάσταση μιας ταλαιπωρημένης σχέσης μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Οι νέες γνωριμίες όμως για τώρα δεν ευνοούνται απόλυτα, λόγω των τωρινών συνθηκών.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760


ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Είναι λοιπόν μία κατάλληλη στιγμή για να δεις αγαπημένους φίλους, για να περάσεις ευχάριστο χρόνο μαζί τους, για να διασκεδάσεις και να νιώσεις και πάλι την χαρά και την αγάπη από τους ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα! Το διάστημα αυτό θα κάνεις και νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ένας νέος έρωτας! Με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη δηλαδή, ως σύμμαχό σου, έχεις την άνεση και την επιθυμία να περάσεις καλά και με αυτή την αισιόδοξη στάση σου αλλά και με την κοινωνική δικτύωση που είναι δεδομένη, θα μπορείς να κάνεις τα βήματα για να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου προσδοκία.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι ο χειμώνας είναι συνυφασμένος με χουχούλιασμα και στιγμές τύπου «κρύο, καιρός για δύο», εσύ λόγω συνθηκών ή λόγω επιλογών περνάς σε μια περίοδο που οι φιλοδοξίες σου και η καριέρα σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, με την Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Περνάς λοιπόν σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, με πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Αφήνεις όμως τα προσωπικά στην άκρη, και είναι περίοδος που προσανατολίζεσαι πρώτα σε όσα «πρέπει» να κάνεις και δευτερευόντως σε όσα θες. Δεν αποκλείεται όμως και να επισημοποιήσεις μια σχέση. Θυμήσου όμως ότι τις ημέρες που η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Άρη (δες στο αρχικό μέρους του άρθρου), μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε μία σταθερή σου σχέση ή συνεργασία, που θα σου δημιουργήσουν μία προσωρινή απογοήτευση.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής και τον ηθικό σου κώδικα. Αυτή η περίοδος λοιπόν σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου και σου δίνει τις ευκαιρίες να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις με άτομα οικεία με τα οποία μπορεί να βρισκόσουν εδώ και καιρό σε απόσταση! Θα ταξιδέψεις νοητά ή κυριολεκτικά, θα δεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα από μία νέα οπτική γωνία και θα απολαύσεις την πτώση της θερμοκρασίας με... κάποιον/α δίπλα σου να σε ζεσταίνει στην πιο ερωτική περίοδο του χειμώνα για σένα! Τέλος, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι σου!
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760

 
ΛΕΩΝ

Η διέλευση της Αφροδίτης, γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο που θα θέλεις να αφεθείς στα ερωτικά σου ένστικτα, να νιώθεις ισχυρή έλξη και ερωτικό μαγνητισμό για έναν άνθρωπο και δεν αποκλείεται να αναπτυχθούν συναισθήματα που πολλές φορές θα σε κάνουν να νιώσεις έντονα! Παράλληλα, μια σχέση φέρνει ερωτηματικά για το κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στον τομέα των οικονομικών τώρα μπορεί να υπάρξει ένα απρόσμενο κέρδος, μία αύξηση του εισοδήματος σου μέσω του συντρόφου σου, ή κάποια οικονομική ενίσχυση που θα δώσει ανάσα στο πορτοφόλι σου.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα σχέσεων, συνεργασιών και συνεταιρισμών. Η περίοδος αυτή λοιπόν είναι κατάλληλη για να ανανεώσεις μία μόνιμη σχέση σου και να ξεπεράσεις με το σύντροφό σου κάποια προβλήματα που απείλησαν την σταθερότητας της σχέσης σας (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο). Από την άλλη, αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα μπορεί να εξελιχθεί σε μία πιο σταθερή σχέση. Η Αφροδίτη άλλωστε από τους Ιχθύς, σου δίνει και την ευκαιρία για την δημιουργία μία νέας σταθερής συνεργασίας. Ωστόσο, τις ημέρες που η Αφροδίτη από τους Ιχθύς πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, θα υπάρξουν προσωρινές, δυσάρεστες και μπερδεμένες στιγμές που θα σε αποσυντονίσουν.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760


ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά, καθώς από τη μία είσαι πιο παραγωγικός και δημιουργικός, ενώ από την άλλη θα υπάρξουν σημαντικές προοπτικές προόδου. Παράλληλα, αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, μπορείς να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς ακόμη και μια ευκαιρία που μπορεί να μοιάζει απλώς προσωρινή, μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα σε κάτι μονιμότερο. Η υγεία σου επίσης ευνοείται, περιόρισε όμως τη γκρίνια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανήκεις στους ευνοημένους αυτής της περιόδου αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει την ερωτική επιτυχία που περιμένεις και σου δημιουργεί την συναισθηματική πληρότητα που έχεις ανάγκη! Ένας νέος έρωτας, μία χαρούμενη εξέλιξη σε κάτι, θέματα που σχετίζονται με παιδιά, διασκέδαση, καλοπέραση και ανεμελιά είναι μέσα στο μενού των ημερών που ακολουθούν! Επίσης, θα δραστηριοποιηθείς με κάθε τι που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, μπορεί να παρευρεθείς σε μία θεατρική παράσταση ή σε μία συναυλία. Επιπλέον εάν η εργασία σου σχετίζεται με την τέχνη, τότε η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ της και θα μπορείς πραγματικά να ξεχωρίσεις και να διακριθείς.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Έτσι λοιπόν περνάς σε μια εσωστρεφή περίοδο, που μπορείς να κάνεις πιο όμορφο το σταθερό σου περιβάλλον ή μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Σου δίνεται η ευκαιρία να γλυκάνεις λίγο το κλίμα με τους ανθρώπους που αγαπάς και που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, βάζοντας και εσύ νερό στο κρασί σου και περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους! Αν όμως έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, προσπάθησε να νικήσεις τον εγωισμό σου και συμβιβάσου με τις καταστάσεις, περιορίζοντας τη νευρικότητα στα οικεία σου πρόσωπα. Τέλος, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση δεν είναι πολύ δοτική για τα οικονομικά σου. Πρόσεχε όμως γύρω στις 27 και 28 Ιανουαρίου.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο εξωστρεφής περίοδος και εσύ είσαι πιο φιλικός με τους γύρω σου, καθώς αναζητάς ανθρώπους που σε κρατούν σε πνευματική εγρήγορση. Επίσης, ευχάριστες δραστηριότητες σε κρατούν δραστήριο και έχεις σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Δέχεσαι πάντως εύνοια σε επικοινωνίες, ταξίδια, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Τώρα μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα ρομαντικό χειμωνιάτικο ταξίδι, ή να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέσα από την επικοινωνία όμως, μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια σε μία σταθερή σου σχέση, αν είσαι δεσμευμένος!
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να βρεις νέες πηγές εσόδων και να ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, γενικότερα όμως έχεις καλές ιδέες που φέρνουν έσοδα για το πορτοφόλι. Θυμήσου όμως ότι το πορτοφόλι μπορεί τώρα να γεμίζει, όμως εσύ δεν πρέπει να παρασύρεσαι από τα συναισθήματα της στιγμής και να ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου. Παράλληλα, σε συναισθηματικό επίπεδο ευνοείσαι περισσότερο αν ήδη είσαι σε σχέση, καθώς η περίοδος αυτή σε βοηθά να χαλαρώσεις με τον/την σύντροφό σου και να αναπτύξετε περισσότερη οικειότητα.
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση της Αφροδίτη γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος, έτσι λοιπόν μπορείς να περάσεις ακόμα πιο όμορφα τις ημέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αποκτάς γοητεία, μαγνητισμό, νιώθεις πιο όμορφα και ερωτικά και καταφέρνεις να έχεις και τις κατακτήσεις σου! Καταφέρνεις επίσης να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και δέχεσαι και την ανάλογη ανταπόκριση! Στα αισθηματικά υπάρχουν τώρα περισσότερες εξελίξεις, αν όμως έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν λείπουν οι ανατροπές και οι αλλαγές που σε κάνουν κάποιες στιγμές να αισθάνεσαι ανασφάλεια, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τότε είσαι σίγουρα σε ένα πιο βοηθητικό διάστημα!"
Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760

Astracard

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: