astropedia.gr

Αφροδίτη στην Παρθένο από 2/10

Αφροδίτη στην Παρθένο από 2/10
Ψάχνεις την τέλεια αγάπη, ασκείς κριτική στο σύντροφό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα στην προσπάθειά σου να τους κάνεις καλύτερους με την Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο επικριτικό και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, από τις 2 ως τις 28 Οκτωβρίου. Αναζητάς περισσότερο το σεβασμό και την αξιοπιστία στην αγάπη και λιγότερο το πάθος, κάνεις τις επιλογές σου βασιζόμενος στη λογική και όχι στα συναισθήματα.

Επίσης, ο πλανήτης της αγάπης κατά την παραμονή της στο ζώδιο αυτό, σχηματίσει ευνοϊκή όψη με τον Δία, με τον Κρόνο και με τον Πλούτωνα, ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο και θα ανάψουν πάθη που με την πρώτη ματιά δεν γίνονται αντιληπτά, μιας και η Παρθένος σαν ζώδιο έχει μια φυσική συστολή. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όμως για το τι θα ενεργοποιήσει η Αφροδίτη από την Παρθένο στον αστρολογικό σου χάρτη, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980  αν καλείς από Κύπρο. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο ανάδρομος Ερμής από τις 14/10 δεν σε βοηθά για νέες γνωριμίες. Διάβασε για τον ανάδρομο Ερμή και τι θα φέρει εδώ.

Η διέλευση του Αφροδίτης από την Παρθένο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές διευκολύνσεις σε Καρκίνους και Σκορπιούς, όρεξη για φλερτ, ερωτικές στιγμές και γνωριμίες σε Ταύρους και Αιγόκερους. Από τις 2 έως τις 11 Οκτωβρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 11 έως τις 19 Οκτωβρίου και από 19 έως 28 Οκτωβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει 
να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς. 
 
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Οι όψεις της Αφροδίτης κατά την διέλευσή της από την Παρθένο

 • Στις 11 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές.
  Περισσότερα για την όψη.

 • Στις 18 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει εξαπατήσεις και παγίδες στον έρωτα.
  Περισσότερα για την όψη.

 • Στις 19 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, αυξάνει το πάθος σου για έρωτα και ζωή.
  Περισσότερα για την όψη.

 • Στις 22 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δείχνει πως έχεις τη δύναμη να παλέψεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
  Περισσότερα για την όψη.

 • Στις 24 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, δείχνει πως υπολογίζεις τα συναισθήματά τους και ενδιαφέρεσαι για την ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών.
  Περισσότερα για την όψη.

Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ  
Είσαι τώρα πιο λογικός και προσγειωμένος, όλο αυτό το έμφυτο πάθος σου και η ένταση του έρωτα είναι τώρα πιο συγκρατημένα. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με την ευεξία σου και τις ανάγκες του εαυτού σου, έτσι αποσύρεσαι για λίγο από το ερωτικό παιχνίδι. Γίνεσαι λοιπόν πιο επιλεκτικός και υπεύθυνος στην επιλογή των ερωτικών συντρόφων σου, χωρίς όμως να χάνεις τη διασκεδαστική φύση σου. Επίσης, αν είσαι ήδη σε σχέση είναι προτιμότερο να αφήσεις για λίγο τους εγωισμούς στην άκρη, ενώ γενικότερα είσαι πιο επικριτικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά, αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει μια νέα γνωριμία μέσα από το χώρο της δουλειάς. Αν όμως θα έχει μέλλον, το μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η οποία σηματοδοτεί μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές για τη χρονιά αυτή, δίνεις άδεια στον εαυτό σου να γελάσει, να χαρεί και να διασκεδάσει, ενώ παράλληλα μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο, με αγαπημένα πρόσωπα ή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Επίσης είσαι ιδιαίτερα ερωτικός και ορμητικός, επιδιώκεις το φλερτ, αλλά και το απολαμβάνεις. Παίρνεις την πρωτοβουλία να ανάψεις και πάλι τις σπίθες του έρωτά σας, νιώθεις χαρά και ευτυχία στα συνηθισμένα και καθημερινά πράγματα που κάνετε μαζί. Τέλος, τώρα στηρίζεσαι στα ταλέντα σου και τα εμπόδια είναι σαφώς πιο περιορισμένα, αλλά από τις 14/10 καραδοκεί ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου. Θα χρειαστείς ξεκάθαρα λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Βρίσκεσαι με καλή διάθεση, κάτι το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο όμως με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με το μέρος που μένεις. Εισπράττεις λοιπόν αγάπη από τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, ενώ κάνεις κινήσεις για να ομορφύνεις το χώρο που σε περιβάλλει. Δεν υπάρχει τώρα τίποτα καλύτερο για σένα από το νιώθεις βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο με τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν καλύτερα. Η αρνητική πλευρά όμως αυτής της διέλευσης είναι πως αφήνεις για την ώρα τα προσωπικά στην άκρη και εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που σου λείπουν, από τη σχέση ή την ερωτική σου ζωή. Επίσης, η Αφροδίτη εδώ δεν δίνει αρκετά έσοδα, όσα τουλάχιστον έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες, έτσι η έξυπνη κίνηση είναι να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει.  
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Είσαι επικοινωνιακός και κοινωνικός καθώς η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο. Μιλάς περισσότερο με τους γύρω σου, επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο βοηθητική περίοδος και γλυκαίνουν οι καθημερινοί ρυθμοί, σε σύγκρισή με το στάσιμο πριν, ενώ εσύ αναζητάς νέα ερεθίσματα. Παράλληλα κάνεις νέες γνωριμίες και μπορείς να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα, με την βοήθεια και του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Σε βοηθά επίσης ο έντονος αισθησιασμός που εκπέμπεις και γι’ αυτό μέσα από τις επαφές σου προκύπτουν φλερτ που σε ανανεώνουν. Έχεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, και αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί να συναντήσεις έναν νέο έρωτα κατά τη διάρκεια μετακίνησής σου! 
 
  
ΛΕΩΝ 
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη σου που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι περίοδος που οι συνθήκες σε βοηθούν με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έσοδα και αυξάνονται οι οικονομικές σου απολαβές, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Το πώς μπορείς να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και πόσα μπορείς να ξοδέψεις θα είναι στο μυαλό σου για τις επόμενες εβδομάδες. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα θες μονά-ζυγά δικά σου και δεν διστάζεις να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτό το διάστημα όμως σε νοιάζει περισσότερο η σταθερότητα και η σιγουριά στα αισθηματικά σου. Τώρα, αν τελικά θα την έχεις, το μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτη γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν αφήνεις πίσω σου μια μπερδεμένη περίοδο που οι υποθέσεις στα αισθηματικά σου δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, καθώς τα πράγματα τώρα τρέχουν σε ταχείς ρυθμούς. Μειώνεις τον εγωισμό σου και βλέπεις τις ερωτικές σχέσεις να αναζωπυρώνονται χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που φέρνει πιο αυξημένη λίμπιντο. Είσαι αρκετά ρομαντικός και τονίζεσαι εντονότερα η καλλιτεχνική σου φύση. Δυσκολεύεσαι όμως αρκετά να πάρεις αποφάσεις χωρίς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο, καθώς δεν μπορείς να πεις εύκολα «όχι»! Η καλή σου διάθεση κερδίζει και τον πιο δύσκολο, επιζητάς τη συντροφιά και εσύ περισσότερο, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τότε είσαι σίγουρα σε ένα πιο βοηθητικό διάστημα. Άλλωστε έχεις αναλυτικό και ανοικτό μυαλό και ξέρεις πώς να διεκδικήσεις και να πάρεις αυτά που θέλεις. 
 
 
ΖΥΓΟΣ  
Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνά στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Έτσι λοιπόν εξομαλύνονται οι καταστάσεις και πλέον ανησυχείς λιγότερο για κάποια προβλήματα, μιας και τώρα πρώτο σου μέλημα είναι η ηρεμία. Παράλληλα, εκπέμπεις τα θετικά σου συναισθήματα στους άλλους, είσαι πιο συμπονετικός και αυτό σου επιστρέφεται. Βάζεις τέλος σε ένα αρνητικό ερωτικό κεφάλαιο, αφήνεις πίσω σου τα παλιά με τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και αναλύεις μέσα στο μυαλό σου πώς θα ήθελες να είναι η καινούργια σου ζωή. Η αρνητική πλευρά όμως αυτής της διέλευσης είναι ότι είσαι επιρρεπής σε μυστικές επαφές, καθώς πλέον οι συνθήκες δεν είναι αρκετά ξεκάθαρες και μια κατάσταση στα προσωπικά ετοιμάζεται, για να βγει στο φως σε ένα μήνα περίπου. Προτού λοιπόν βρεις τι κάνεις λάθος στα προσωπικά, δες πόσο αγαπάς και εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου. 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η κοινωνικότητά σου και η δημοτικότητά σου αυξάνονται χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των στόχων και των ομάδων. Περνάς λοιπόν σε μια πιο ευεργετική περίοδο για τα προσωπικά σου και πρόκειται για μια εποχή που μέσω των ήδη φιλικών σου γνωριμιών, διευρύνεις περισσότερο το φιλικό σου περιβάλλον και κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις τώρα υποστηρικτές στο πλευρό σου, σε ηθικό ή υλικό επίπεδο και είναι μια καλή περίοδος για να καταφέρεις περισσότερα σαν μέλος μιας ομάδας. Γενικότερα πάντως αυξάνεται η δημοτικότητά σου και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις. Μην ξεχνάς όμως να ακούσεις τις συμβουλές που θα σου δοθούν από τους φίλους σου, ή τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ενδεχομένως να βλέπουν τα πράγματα πιο καθαρά. Τέλος, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να προκύψει χάρη σε κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος! 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Είσαι έτοιμος να υλοποιήσεις τις μεγάλες φιλοδοξίες σου χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα της επιτυχίας και των φιλοδοξιών. Έτσι στρέφεις την προσοχή σου στους μεγαλοπρεπείς επαγγελματικούς στόχους σου και με το αναλυτικό και οξυδερκές μυαλό σου, επινοείς τρόπους να έχεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα στην εργασία σου και να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις ψηλά και ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην επαγγελματική σου ζωή, με πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Τώρα χρησιμοποιείς τις γνωριμίες σου και βρίσκεις ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις σου, ειδικά αν πρόκειται για σημαντικά πρόσωπα ή άτομα ανώτερα στην ιεραρχία, μην ξεχνάς λοιπόν να είσαι ευγενής και κοινωνικός. Αφήνεις όμως τα προσωπικά στην άκρη, και είναι περίοδος που προσανατολίζεσαι πρώτα σε όσα «πρέπει» να κάνεις και δευτερευόντως σε όσα θες. Με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο στο πλευρό σου όμως, σε περιμένει μόνο η επιτυχία!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Νιώθεις ελεύθερος και χαρούμενος χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Αυτή την περίοδο λοιπόν μπορείς να νιώσεις πιο ευτυχής και κατά τη διάρκειά της συναντάς το φλερτ, κάνεις νέες γνωριμίες, γίνεσαι πιο ρομαντικός και βοηθάς τους γύρω σου να ηρεμήσουν, αν εκείνοι βρίσκονται σε πιο έντονες καταστάσεις. Η αισιοδοξία πάντως είναι το κλειδί αυτό το διάστημα, και το πιο δυνατό σου σημείο, όπως και οι συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Επίσης, ένα ταξίδι θα σε φέρει σε επαφή με σημαντικά άτομα, τα οποία θα ανανεώσουν τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Βλέπεις πιο σοβαρά την ερωτική σου ζωή. Η έμφυτη αυτόνομη και ανεξάρτητη φύση σου είναι τώρα στο περιθώριο, αναζητάς περισσότερη σταθερότητα από τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο με πιο έντονη λίμπιντο, εμμονές πάνω σε σχέσεις, εσωτερικές παρορμήσεις, έχεις ροπή προς τις απολαύσεις και πιο δυναμική σεξουαλική ορμή. Ξυπνούν πάθη που χωρίς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και τις συμβουλές του, δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς. Επίσης, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είσαι πιο κτητικός και το αίσθημα της ζήλιας δεν σε αφήνει να χαρείς μια σχέση. Αν έρθει τώρα ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο, η γνωριμία πάντως θα έχει έντονα σεξουαλικό χαρακτήρα. Παράλληλα ασχολείσαι με χρήματα που σχετίζονται με επιταγές, οφειλές, διατροφές, αποζημιώσεις, πιστωτικές κάρτες και το καλό είναι ότι αποκομίζεις οφέλη μέσα από αυτό, ενώ το πορτοφόλι σου γεμίζει χάρη στη συμβολή των άλλων.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Έτσι λοιπόν κατά τη διέλευση αυτή έρχεσαι πιο κοντά στους άλλους και οι συνεργασίες σου είναι το δυνατό σου σημείο. Τώρα οι σχέσεις προχωρούν, είσαι πιο ερωτικός και θες να επενδύσεις χρόνο πάνω στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν η σχέση σας είχε περάσει από σκαμπανεβάσματα, τώρα νιώθεις να υπάρχει μεταξύ σας σεβασμός και αγάπη. Μπορεί ακόμα και να αποφασίσεις να παντρευτείς ή να δεσμευτείς με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος ή μόνη, αυτές οι μέρες φέρνουν σίγουρα κινητικότητα στα ζητήματα καρδιάς. Για κάθε περίπτωση πάντως έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Έχεις άλλωστε περισσότερους θαυμαστές και η γοητεία σου είναι επίσης αυξημένη, φρόντισε λοιπόν να την εκμεταλλευτείς και πρόσεχε τον ανάδρομο Ερμή από τις 14/10!

AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
 χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: