astropedia.gr

Αφροδίτη στον Ταύρο από 5/3

Αφροδίτη στον Ταύρο από 5/3
Σταθερότητα, ασφάλεια και έντονο αισθησιασμό σου φέρνει η Αφροδίτη που από τις 5 Μαρτίου ως τις 3 Απριλίου θα βρίσκεται στο υπομονετικό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, το ένα από τα δυο ζώδια που κυβερνά! Έτσι, λοιπόν, εκδηλώνει όλα τα χαρακτηριστικά της και στην ερωτική μας συμπεριφορά η αγάπη, η φροντίδα και η τρυφερότητα είναι στοιχεία έντονα και διάχυτα! Αν λοιπόν θες να δεις πώς θα φέρεις την ενέργεια της Αφροδίτης στη ζωή σου μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ο Ταύρος όμως είναι ζώδιο της Γης, έτσι είμαστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά μας, δεν παρασυρόμαστε σε παρορμητισμούς και προφυλασσόμαστε από επιπόλαιες συμπεριφορές. Επίσης, έρχεται περίοδος πιο βοηθητική για τα οικονομικά όλων, όμως η αρνητική πλευρά αυτής της διέλευσης είναι η κτητικότητα την οποία νιώθουμε απέναντι σε πρόσωπα, αλλά και σε αντικείμενα. Το σίγουρο είναι ότι επιθυμούμε περισσότερο τις απολαύσεις και την ικανοποίηση των πέντε αισθήσεων, σε μια περίοδο που οι σχέσεις ευνοούνται περισσότερο, καθώς μετά από πολύ καιρό, η Αφροδίτη δεν σχηματίζει ουσιαστικά καμία αρνητική όψη!

Η διέλευση του Αφροδίτης από τον Ταύρο ενεργοποιεί ευνοϊκά τους γεννημένους στα ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, και τους φέρνει περισσότερη όρεξη για φλερτ και ερωτισμό. Επίσης, δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές γνωριμίες στα ζώδια του Νερού σε Καρκίνους, (ειδικά σε) Σκορπιούς και Ιχθύς, όρεξη για αισθησιασμό, ζωντάνια και ευκολίες. Από τις 5 έως τις 14 Μαρτίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 14 έως 24 Μαρτίου και από 24 Μαρτίου έως 3 Απριλίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τη διέλευσή της στον Ταύρο:


 • Στις 8 Μαρτίου, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό μιλά για ένα πάθος που σιγοβράζει. Έχεις τη δύναμη και την υπομονή να πάρεις αυτό που θέλεις από την ερωτική σου ζωή. Περισσότερα για την όψη…

 • Στις 23 Μαρτίου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια άκρως ρομαντική και αισθησιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου, παίρνεις και δίνεις αγάπη, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια και χάνεσαι στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας. Περισσότερα για την όψη…

 • Στις 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία σου χαρίζει γενναιοδωρία, τύχη και ζωηρά συναισθήματα, μολονότι μπορεί ο τρόπος που λειτουργείς στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά να πάρει αποχρώσεις υπερβολής. Περισσότερα για την όψη…

 • Στις 29 Μαρτίου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις έντονες αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές, νιώθεις να κυριαρχούν στην ερωτική σου ζωή μοιραία γεγονότα που είναι έξω από τον έλεγχό σου. Περισσότερα για την όψη… 

  ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
  Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
  ☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  ☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης  και τα ζώδια
 

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι περίοδος που οι συνθήκες σε βοηθούν με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έσοδα και αυξάνονται οι οικονομικές σου απολαβές, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα θες μονά-ζυγά δικά σου και δεν διστάζεις να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αυτή το διάστημα πάντως σε νοιάζει περισσότερο η σταθερότητα και η σιγουριά στα αισθηματικά σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν αφήνεις πίσω σου μια μπερδεμένη περίοδο που οι υποθέσεις στα αισθηματικά σου δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, καθώς τα πράγματα τώρα τρέχουν σε ταχείς ρυθμούς, χάρη και στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μειώνεις τον εγωισμό σου και βλέπεις τις ερωτικές σχέσεις να αναζωπυρώνονται χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που φέρνει πιο αυξημένη λίμπιντο. Είσαι αρκετά ρομαντικός και τονίζεσαι εντονότερα η καλλιτεχνική σου φύση. Η καλή σου διάθεση κερδίζει και τον πιο δύσκολο, επιζητάς τη συντροφιά και εσύ περισσότερο, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τότε είσαι σίγουρα σε ένα πιο βοηθητικό διάστημα!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Έτσι λοιπόν εξομαλύνονται οι καταστάσεις και πλέον ανησυχείς λιγότερο για κάποια προβλήματα, μιας και τώρα πρώτο σου μέλημα είναι η ηρεμία. Η αρνητική πλευρά όμως αυτής της διέλευσης είναι ότι είσαι επιρρεπής σε μυστικές επαφές, καθώς πλέον οι συνθήκες δεν είναι αρκετά ξεκάθαρες και μια κατάσταση στα προσωπικά ετοιμάζεται, για να βγει στο φως σε ένα μήνα περίπου. Προτού λοιπόν βρεις τι κάνεις λάθος στα προσωπικά, δες πόσο αγαπάς και εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου και μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να ξέρεις από πριν τι πρόκειται να γίνει.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Περνάς λοιπόν σε μια πιο ευεργετική περίοδο για τα προσωπικά σου και πρόκειται για μια εποχή που μέσω των ήδη φιλικών σου γνωριμιών, διευρύνεις περισσότερο το φιλικό σου περιβάλλον και κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις τώρα υποστηρικτές στο πλευρό σου, σε ηθικό ή υλικό επίπεδο και είναι μια καλή περίοδος για να καταφέρεις περισσότερα σαν μέλος μιας ομάδας. Γενικότερα πάντως αυξάνεται η δημοτικότητά σου και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις. Μην ξεχνάς όμως να ακούσεις τις συμβουλές που θα σου δοθούν από τους φίλους σου και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ενδεχομένως να βλέπουν τα πράγματα πιο καθαρά.


ΛΕΩΝ

Με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις ψηλά και ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην επαγγελματική σου ζωή χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Περνάς λοιπό σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, με πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Ένας έρωτας στην δουλειά θα μπορούσε να προβληματίσει, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα χρησιμοποιείς τις γνωριμίες σου και βρίσκεις ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις σου, ειδικά αν πρόκειται για σημαντικά πρόσωπα ή άτομα ανώτερα στην ιεραρχία, μην ξεχνάς λοιπόν να είσαι ευγενής και κοινωνικός. Αφήνεις όμως τα προσωπικά στην άκρη, και είναι περίοδος που προσανατολίζεσαι πρώτα σε όσα «πρέπει» να κάνεις και δευτερευόντως σε όσα θες.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Αυτή την περίοδο λοιπόν μπορείς να νιώσεις πιο ευτυχής και κατά τη διάρκειά της συναντάς το φλερτ, κάνεις νέες γνωριμίες, γίνεσαι πιο ρομαντικός και βοηθάς τους γύρω σου να ηρεμήσουν, αν εκείνοι βρίσκονται σε πιο έντονες καταστάσεις. Η αισιοδοξία πάντως είναι το κλειδί αυτό το διάστημα, και μαζί με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι τα πιο δυνατά σου σημεία! Επίσης, βρίσκεις λύσεις σε νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει και σου έρχονται πληροφορίες από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.
 

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο με πιο έντονη λίμπιντο, εμμονές πάνω σε σχέσεις, εσωτερικές παρορμήσεις, έχεις ροπή προς τις απολαύσεις και πιο δυναμική σεξουαλική ορμή. Επίσης, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είσαι πιο κτητικός και το αίσθημα της ζήλιας δεν σε αφήνει να χαρείς μια σχέση. Πριν χαλάσεις όμως μια σχέση λόγω ζήλιας, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν έρθει τώρα ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο, η γνωριμία πάντως θα έχει έντονα σεξουαλικό χαρακτήρα. Παράλληλα ασχολείσαι με χρήματα που σχετίζονται με επιταγές, οφειλές, διατροφές, αποζημιώσεις, πιστωτικές κάρτες και το καλό είναι ότι αποκομίζεις οφέλη μέσα από αυτό, ενώ το πορτοφόλι σου γεμίζει χάρη στη συμβολή των άλλων.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Έτσι λοιπόν κατά τη διέλευση αυτή έρχεσαι πιο κοντά στους άλλους και οι συνεργασίες σου είναι το δυνατό σου σημείο! Είναι περίοδος που βγαίνεις κερδισμένους από τους συμβιβασμούς που θα κάνεις, καθώς όχι μόνο σε πιέζεσαι για να τους κάνεις, αλλά αντίθετα βλέπεις πόσα περισσότερα μπορείς να αποκομίσεις, σε ηθικό επίπεδο. Τώρα οι σχέσεις προχωρούν, είσαι πιο ερωτικός και θες να επενδύσεις χρόνο πάνω στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι μόνος ή μόνη, αυτές οι μέρες φέρνουν σίγουρα κινητικότητα στα ζητήματα καρδιάς. Έχεις άλλωστε έναν πολύτιμο σύμμαχο που σε καθοδηγεί, τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Έτσι στην καθημερινότητα της δουλειάς σου ευνοείσαι περισσότερο, κάνεις βήματα στα επαγγελματικά σου, ενώ αναγνωρίζονται ευκολότερα οι προσπάθειες που καταβάλλεις. Οι σχέσεις σου με υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές μπορούν επίσης να βελτιωθούν εντυπωσιακά, και εσύ να κάνεις μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης υποχρεώσεων! Πότε γίνεται; Ξέρει ακριβώς ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, είναι ιδιαίτερα βοηθητική περίοδος και την υγεία σου, που τώρα μοιάζει να είναι πιο δυνατή.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η οποία σηματοδοτεί μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές για τη χρονιά αυτή, δίνεις άδεια στον εαυτό σου να κάνει διακοπές, να γελάσει, να χαρεί και να διασκεδάσει, ενώ παράλληλα μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο, με αγαπημένα πρόσωπα ή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Επίσης είσαι ιδιαίτερα ερωτικός και ορμητικός, επιδιώκεις το φλερτ, αλλά και το απολαμβάνεις, αφού με τις συμβουλές από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά. Τώρα στηρίζεσαι στα ταλέντα σου και τα εμπόδια είναι σαφώς πιο περιορισμένα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Έτσι λοιπόν βρίσκεσαι με καλή διάθεση, κάτι το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο όμως με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με το μέρος που μένεις. Εισπράττεις λοιπόν αγάπη από τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, ενώ κάνεις κινήσεις για να ομορφύνεις το χώρο που σε περιβάλλει. Η αρνητική πλευρά όμως αυτής της διέλευσης είναι πως αφήνεις για την ώρα τα προσωπικά στην άκρη και εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που σου λείπουν, από τη σχέση ή την ερωτική σου ζωή. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα για να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  Επίσης, η Αφροδίτη εδώ δεν δίνει αρκετά έσοδα, όσα τουλάχιστον έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο βοηθητική περίοδος και γλυκαίνουν οι καθημερινοί ρυθμοί, σε σύγκρισή με το στάσιμο πριν. Παράλληλα κάνεις νέες γνωριμίες και μπορείς να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα. Σύμμαχος σε κάθε σου βήμα στα ερωτικά άλλωστε είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 αν καλείς από Κύπρο. Σε βοηθά επίσης ο έντονος αισθησιασμός που εκπέμπεις και γι’ αυτό μέσα από τις επαφές σου προκύπτουν φλερτ που σε ανανεώνουν. Έχεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, και αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί να συναντήσεις έναν νέο έρωτα κατά τη διάρκεια μετακίνησής σου!
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: