astropedia.gr

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός στις 3/3

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός στις 3/3
Από την πρώτη ως τις 5 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους ρομαντικούς και ονειροπόλους Ιχθύς θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 4η ως την 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Αυτές τις μέρες νιώθεις την ανάγκη να σχετιστείς πιο ψυχικά με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς οι Ιχθύες, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη, συνδέονται με το στοιχείο του Νερού, δηλαδή με το συναίσθημα. Αλλά εδώ ο νοητικός Ουρανός είναι σε ζώδιο Γης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως κάνεις ένα βήμα πίσω από τον υπερβολικό συναισθηματισμό και τα δράματα, βάζεις όσα νιώθεις στο μικροσκόπιο και χρησιμοποιείς την λογική για να τα αναλύσεις. Συνήθως τείνουμε να θεωρούμε πως συναίσθημα και λογική είναι δυο αντικρουόμενα πράγματα, αυτή την περίοδο όμως συνεργάζονται ιδιαίτερα καλά.

Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση με ένα πρόσωπο έντονα ελεγκτικό, που σε ζηλεύει και θέλει να ξέρει μονίμως την κάθε σου κίνηση, τότε ο αντιδραστικός Ουρανός σε κάνει να επαναστατείς μπροστά σε κάθε είδους καταπίεση και γενικότερα αυτές τις ημέρες θέλεις να πάρεις λίγο αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, ώστε να δεις πού βαδίζετε. Οι φιλίες σου όμως είναι εκείνες που έχουν το κλειδί και πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος γίνονται ο βράχος πάνω στον οποίο στηρίζεσαι για να συζητήσεις όσα σε απασχολούν στις σχέσεις. Πολύ σημαντικές πληροφορίες όμως παίρνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980.

Κλείνοντας, η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται και με το χρήμα και τα έσοδα, φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για έσοδα, χάρη στην βοήθεια του απρόσμενου Ουρανού, ειδικά αν το ωροσκόπιό σου συνηγορεί σε αυτό. Τώρα λοιπόν βγαίνεις κερδισμένος από πρωτοποριακά εγχειρήματα που τελικά ενισχύουν την τσέπη και το πορτοφόλι σου. Σε μια περίοδο σαν αυτή που έχει πολλές προκλήσεις, και αρκετές επιβεβλημένες αλλαγές, αυτή η όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, φέρνουν και ελπίδα!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: