astropedia.gr

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας στις 13/2

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας στις 13/2
Από τις 10 ως τις 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στο εργατικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και/ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 22η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτές τις μέρες νιώθεις πιο έντονη την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με έναν πιο τρυφερό τρόπο, καθώς από τότε που η Αφροδίτη πέρασε τον Αιγόκερω, ξαφνικά οι σχέσεις και οι συνεργασίες σοβάρεψαν πολύ! Η θετική όψη όμως που σχηματίζει με τον ονειρικό Ποσειδώνα φέρνει στην ερωτική μας ζωή περισσότερο το αίσθημα της θαλπωρής: εκείνο το συναίσθημα που σε τυλίγει όταν έχεις το ταίρι σου αγκαλιά και όσα σας χωρίζουν φαντάζουν ασήμαντα, ανύπαρκτα στον φετινό Άγιο Βαλεντίνο!

Έτσι λοιπόν αυτή η θετική όψη του πλανήτη της αγάπης έχει καλά νέα τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους ελεύθερους: αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτή η θετική όψη δίνει μια νότα ρομαντισμού μέσα στη σχέση, ένα δώρο, μια χειρονομία, μια τρυφερή κάρτα, ένα λουλούδι, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά η Αφροδίτη με τη βοήθεια του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια νέα σπίθα στην ερωτική σου ζωή μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον ή κατά τη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων.

Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάς την άλλη όψη της Αφροδίτης που σχετίζεται με το χρήμα. Από το ζώδιο του Αιγόκερω λοιπόν είναι περισσότερο «υλίστρια» έτσι και εσύ κυνηγάς και τις υλικές απολαύσεις αυτή την περίοδο, ενώ στα οικονομικά ο Ποσειδώνας δείχνει ότι θα μπορούσες να ενισχυθείς και το πορτοφόλι να δεχτεί μια «τονωτική ένεση» ειδικά αν έχεις περάσει σε μια περίοδο στενότητας. Τέλος, είναι μπερδεμένες μέρες για τα νέα εγχειρήματα, ενώ υπάρχει ακόμα ένα ομιχλώδες πλαίσιο, θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter