astropedia.gr

Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5/9

Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5/9
Στις 5/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/9. Στο εν λόγω ζώδιο η Αφροδίτη θεωρείται ότι βρίσκεται σε θέση πτώσης, καθώς η συναισθηματική έκφραση περνάει από τη σφαίρα της υπέρμετρης ανάλυσης και της διανοητικοποίησης. Σαφώς, όπως συμβαίνει άλλωστε και με κάθε πλανητική θέση, η εν λόγω διέλευση έχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά σημεία.

Ως γνωστόν, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που λειτουργεί ως δείκτης της συναισθηματικής αλλά και της οικονομικής μας ζωής. Ταυτόχρονα, είναι σημειοδότης των κοινωνικών και υλικών απολαύσεων καθώς επίσης και των ηθικών αξιών και αρχών μας.

Τι συμβαίνει, όμως, κατά τη διάρκεια της παραμονής του συγκεκριμένου πλανήτη στο ερμιακό ζώδιο της Παρθένου; Ποιο είναι το γενικότερο μοτίβο στα ερωτικά και οικονομικά μας ζητήματα;

Μα βέβαια υπάρχει μια εμφανέστατη εμμονή με την ανάλυση και τις λεπτομέρειες…πιθανώς σε τέτοιο βαθμό που συχνά επικρατεί η αίσθηση ότι βλέπουμε το δέντρο αλλά αδυνατούμε να διακρίνουμε το δάσος. Γιαυτό λοιπόν συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μην χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου!

Πιο συγκεκριμένα, οι σχέσεις και το πορτοφόλι μας μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και ξεκινά η ενδελεχής διερεύνηση! Τι ξόδεψα; Τι εξοικονόμησα; Πόσα ακριβώς ήταν τα έσοδά μου και πόσα τα έξοδά μου; Έκλεισα ταμείο έχοντας κέρδος ή ζημία; Ποιους ανθρώπους έχω δίπλα μου; Τι αποκόμισα από εκείνους; Αξίζει να τους έχω δίπλα μου; Πώς μου φέρθηκαν; Πώς τους φέρθηκα εγώ; Τι πρέπει να διορθωθεί στις στενές διαπροσωπικές μου σχέσεις και ποιες τακτικές θα πρέπει να εφαρμόσω για να βελτιώσω την κοινωνική και την αισθηματική μου ζωή; Είμαι συνεπής ως προς το ευρύτερο σύστημα αξιών μου; Υπήρξαν ηθικές παρεκκλίσεις στη συμπεριφορά μου;

Μέσα σε αυτήν τη γενικότερη προσπάθεια ανάλυσης των δεδομένων και της ισχύουσας κατάστασης, εγκυμονεί συχνά ο κίνδυνος να ασκήσουμε ιδιαίτερα αυστηρή και σκληρή κριτική τόσο στους γύρω μας όσο και στους ίδιους τους εαυτούς μας. Με μια τέτοια στάση, όμως, θα γκρεμοτσακιζόταν η ίδια η αυτοεκτίμησή μας και θα καταρρακώναμε ψυχικά τον σύντροφό μας αλλά και τους κολλητούς μας φίλους ή ακόμη και τους συνεργάτες μας.

Ειδικότερα, μπαίνουμε στη διαδικασία αδιάκοπων σκέψεων και εξαντλητικών συζητήσεων, χάνοντας κάποιες φορές την ουσία. Το κύριο ζητούμενό μας είναι μια ρεαλιστική και ξεκάθαρη ματιά στα πράγματα και στις καταστάσεις. Επίσης, αναζητούμε τη σαφήνεια, την οργάνωση και την αγνότητα. Όλα αυτά τα ζητούμενα με κάποιο τρόπο τοποθετούν το πάθος στο περιθώριο….ωστόσο απλά το «θάβουν», το απωθούν…με αποτέλεσμα εκείνο να καραδοκεί και να σιγοβράζει…έτοιμο να έρθει στην επιφάνεια πιθανώς με τραχύτητα…ενίοτε και με βίτσια ή σαδομαζοχιστικές τάσεις…όχι απαραίτητα σε σεξουαλικό επίπεδο…περισσότερο θα έλεγε κανείς σε ψυχολογικό επίπεδο.

Το μότο «Πολύ μιλάς, λίγο φιλάς» ταιριάζει γάντι στη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου. Ας μετριάσουμε, λοιπόν, όσο μπορούμε την υπέρμετρη διανοητικοποίησή μας. Είναι καλό να σκεφτόμαστε…αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να νιώθουμε και να απολαμβάνουμε. Το καλό με την Αφροδίτη στην Παρθένο είναι ότι για όσο διάστημα διαρκεί μπαίνει σε μια τάξη, σε πρόγραμμα η οικονομική μας ζωή. Μπορεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης να είμαστε κάπως συντηρητικοί και ψυχαναγκαστικοί και να στερούμαστε σε γενικές γραμμές συναισθηματικής νοημοσύνης και, δη, ενσυναίσθησης. Όμως, ενεργοποιείται το σύστημα των αξιών μας και γινόμαστε πιο δίκαιοι προς τους γύρω μας, ακόμα κι αν τους πικραίνουμε άθελά μας. Επιπλέον, ασκώντας ανάλγητη αυτοκριτική, πετυχαίνουμε τελικά (με κάπως επώδυνο τρόπο) την προσωπική μας αυτοβελτίωση.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από την Παρθένο

  • Στις 16 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη φέρνει ένταση αλλά και έντονη σεξουαλικότητα στις ερωτικές μας σχέσεις. Επίσης, λόγω της προαναφερθείσας όψης, δυσκολευόμαστε να βρούμε την πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ της ανάγκης μας για πάθος και της επιθυμίας μας για συντροφικότητα.

  • Στις 20 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Ως εκ τούτου, κατορθώνουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με έναν μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο.

  • Στις 24 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε από συναισθηματικές ή οικονομικές εξαπατήσεις. Συν τοις άλλοις, τείνουμε στην εξιδανίκευση, η οποία οδηγεί σε πλάνη και λανθασμένες αποφάσεις. Καλό θα είναι να επιδείξουμε την απαιτούμενη προσοχή.

  • Στις 26 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και, ως εκ τούτου, αναζητάμε βάθος στις στενές διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά ταυτόχρονα γινόμαστε και κάπως χειριστικοί. Πάντως, οτιδήποτε ρηχό ή ανούσιο μοιάζει να μας απωθεί.

  • Την ίδια ημερομηνία (δηλαδή στις 26 Σεπτεμβρίου) η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και, έτσι, μπαίνουμε στη διαδικασία να επανεξετάσουμε την ερωτική μας ζωή, ενώ δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις κατά την αλληλεπίδρασή μας με το ταίρι μας.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Από τις 5/9 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου πολλαπλασιάζονται. Επιπλέον, καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο «ροζ» σκάνδαλο στη δουλειά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου αυξάνει την ερωτική σου διάθεση και σου δημιουργεί την επιθυμία να φλερτάρεις ή να διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η ανάγκη για απόκτηση απογόνων. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 5/9 και ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, γίνεσαι περισσότερο «σπιτόγατος» και προτιμάς να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος έρωτας από το μακρινό παρελθόν σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να φλερτάρεις, να «παίξεις» και να ξανανιώσεις ανέμελος. Δεν αποκλείονται ταξίδια ή εκδρομές μαζί με το ταίρι σου (αν είσαι δεσμευμένος), κατά τη διάρκεια της εν λόγω διέλευσης. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες ίσως να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, γίνεσαι πιο κτητικός, ζηλιάρης αλλά και φιλήδονος. Γύρω στις 16 βιώνεις μια μοναδική σεξουαλική συνεύρεση, η οποία κυριολεκτικά σε απογειώνει. Όμως, δεν αποκλείεται να έρθεις και σε ρήξη με το ταίρι σου λόγω του εξουσιαστικού σου χαρακτήρα. Προσοχή στην καταναλωτική σου μανία, η οποία ενδέχεται να σε οδηγήσει σε ανούσιες σπατάλες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα, η γοητεία σου έρχεται στο προσκήνιο και αρχίζεις σταδιακά να διεκδικείς μια υγιή ερωτική ζωή. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες από ποτέ. Τώρα είναι η ευκαιρία να ψωνίσεις καινούρια ρούχα ή να αλλάξεις κόμμωση ή χτένισμα, καθώς η καλαισθησία σου κυριολεκτικά χτυπάει κόκκινο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/9 φέρνει στο προσκήνιο την έμφυτη ρομαντική σου διάθεση, σε κάνει ιδεαλιστή και σου προσδίδει μια τάση να εξιδανικεύεις τον σύντροφό σου ή τους ερωτικούς παρτενέρ σου. Συν τοις άλλοις, η προαναφερθείσα διέλευση φανερώνει και μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Γενικά, το παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 του μήνα μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Επίσης, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, ενώ σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, θα επιδιώξεις να απολαύσεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες από τα σόσιαλ μίντια και το διαδίκτυο γενικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 5/9, η γοητεία σου σταδιακά έρχεται στο προσκήνιο και εισπράττεις κομπλιμέντα, ερωτικές προτάσεις και φιλοφρονήσεις από συναδέλφους ή εργοδότες. Προσπάθησε να παραμείνεις εγκρατής, λογικός και συνετός και να μην κάνεις κατάχρηση της αυξημένης δημοτικότητάς σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει τελικά εις βάρος σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 του μήνα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να ελκύεσαι από διανοούμενους και ευφυείς ανθρώπους. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 5/9 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου), η ανάγκη σου για πάθος και απόλυτη ψυχοσωματική ένωση έρχεται στην επιφάνεια. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του. Μην το παρακάνεις με τα παιχνίδια εξουσίας γιατί αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι πιο χειριστικός από εσένα, στο τέλος θα είσαι εσύ εκείνος που θα καταστραφεί. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 5 του μήνα, σταδιακά αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου και, πράγματι, αρχίζεις να περνάς όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις έντονα την επιθυμία να δεσμευτείς, καθώς οι ερωτικές περιπέτειες, τα στιγμιαία φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις μοιάζουν να μην σε καλύπτουν, να μη σε γεμίζουν πια. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter