astropedia.gr

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 10/12

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 10/12
Μέχρι τις 10/12 η Αφροδίτη συνεχίζει τη διέλευσή της από το φιλοσοφημένο, εξωστρεφές, δίκαιο, ευθύ, ευμετάβλητο, ανήσυχο, περιπετειώδες, ταξιδιάρικο και πνευματώδες ζώδιο του Τοξότη. Ως εκ τούτου, η ανάγκη μας να συνδεθούμε σε πνευματικό επίπεδο με τον σύντροφό μας, να βιώσουμε και να συλλέξουμε εμπειρίες και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας παραμένει δυναμικά στο προσκήνιο. Παράλληλα, κυριαρχεί η επιθυμία μας να ταξιδέψουμε μαζί με το ταίρι μας ενώ η ανάγκη για μια έντονη κοινωνική ζωή, για ανεξαρτησία και για ειλικρίνεια μοιάζει να μας χαρακτηρίζει περισσότερο από ποτέ.

Ωστόσο, από τις 10 Δεκεμβρίου το «μοτίβο» αλλάζει άρδην, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλόδοξο, προσγειωμένο, παραδοσιακό, συντηρητικό, πρακτικό, επιφυλακτικό και εσωστρεφές ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και παραμένει ως τις 3 Ιανουαρίου του 2023. Έτσι, η διάθεσή μας μεταβάλλεται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, αρχίζουμε σταδιακά να ελκυόμαστε από ώριμα, υπεύθυνα και (κοινωνικά και επαγγελματικά) καταξιωμένα άτομα, να επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στις φιλοδοξίες μας, να εστιάζουμε την προσοχή μας στην πρακτική πλευρά του έρωτα και να αναζητούμε την σταθερότητα και την αξιοπιστία.

Επιπρόσθετα, αρχίζουμε σταδιακά να δείχνουμε περισσότερη υπευθυνότητα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Πιο συγκεκριμένα, γινόμαστε πιο ώριμοι και αναζητούμε την μακροημέρευση στην ερωτική μας ζωή. Χρειαζόμαστε πλέον μια σχέση με στέρεες βάσεις, η οποία θα έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα και σοβαρή προοπτική και θα μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Εκτός αυτού, αρχίζουμε να εκλαμβάνουμε το βαθμό της συναισθηματικής μας πληρότητας και της ερωτικής μας κάλυψης ως δείκτη για το πόσο πετυχημένοι και ολοκληρωμένοι είμαστε στη ζωή. Τέλος, μπορεί ακόμη να κοιτάζουμε πώς θα επωφεληθούμε οι ίδιοι μέσα από την ερωτική μας ζωή, σε κοινωνικό, επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω

  • Στις 22 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό (R). Ως εκ τούτου, μπαίνουμε στη διαδικασία να εκφράσουμε μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τα συναισθήματά μας. Η μέρα ενδείκνυται για κεραυνοβόλους έρωτες.
  • Στις 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα  και, έτσι, η ρομαντική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ειδικότερα, επικεντρωνόμαστε στην πνευματική διάσταση του έρωτα και, ταυτόχρονα, κατακλυζόμαστε από μια αβυσσαλέα επιθυμία να βρούμε το άλλο μας μισό.
  • Στις 29 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή (R) και, έτσι, αναζητούμε για κάποιο λόγο την επικοινωνία και την εγκεφαλική διέγερση στην ερωτική μας ζωή. Η μέρα, όμως, δεν  ενδείκνυται για συζητήσεις με το ταίρι μας ούτε για επίλυση τυχόν διαφορών, διότι άλλα θα λέμε και άλλα θα καταλαβαίνει ο σύντροφός μας. Οι παρερμηνεύσεις, οι παρεξηγήσεις και κατά συνέπεια οι λεκτικές αντιπαραθέσεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα ως απόρροια της συγκεκριμένης όψης. Η σιωπή στην προκειμένη περίπτωση είναι «χρυσός» και σίγουρα προτιμότερη από τις ακατάσχετες φλυαρίες.
  • Την πρώτη Ιανουαρίου, η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και, ως εκ τούτου, η σεξουαλικότητά μας απογειώνεται. Στιγμιαία, επιδιώκουμε την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με τον παρτενέρ μας ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες εκρήξεις ζήλειας είτε από τη δική μας πλευρά είτε από την πλευρά του συντρόφου μας.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 10/12 έλκεσαι από καλλιεργημένους, πνευματώδεις και κουλτουριάρηδες τύπους, ενώ το βασικό ζητούμενό σου είναι η πνευματική ταύτιση με το ταίρι σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 10 του μήνα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου προϊστάμενου ή εργοδότη σου. Γενικά, αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Μπορεί να δεχτείς ερωτικές προτάσεις (ή ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση) από πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι καθημερινά εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμπλακεί το όνομά σου σε ροζ σκάνδαλα, τα οποία θα θέσουν σε κίνδυνο το καλό κοινωνικό και επαγγελματικό σου προφίλ. Εναλλακτικά, η εν λόγω διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να δείχνει ότι το ταίρι σου σε στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 10 του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης, με αποτέλεσμα να «δηλητηριάζεις» κατά διαστήματα τη σχέση σου. Οι σεξουαλικές σου επιθυμίες μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα αυξημένες αλλά στο σεξ (και όχι μόνο) εμφανίζεσαι ιδιαίτερα χειριστικός, ελεγκτικός και εξουσιαστικός. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/12 αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πνευματώδη και φιλοσοφημένα άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου προσώπου που σχετίζεται με τους χώρους της διανόησης, της κουλτούρας και των ανώτερων σπουδών. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 10 του μήνα η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια στενή, δεσμευτική σχέση βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ωστόσο, από τις 10/12 κι έπειτα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, έρχονται στην επιφάνεια οι βαθύτερες σεξουαλικές σου ανάγκες και το πάθος σου. Έτσι, η απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με το ταίρι σου γίνεται μία από τις βασικότερες προτεραιότητές σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, γιατί θα τρομάξεις και τελικά θα απομακρύνεις άθελά σου τον σύντροφό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τις 10/12 προσπαθείς με τη βοήθεια του συντρόφου σου να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Ταυτόχρονα, η πέρασή σου εντός του εργασιακού σου χώρου εκτοξεύεται στα ύψη. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν ή να σου εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον διάφοροι συνάδελφοί σου. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 10 του μήνα, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Η συνύπαρξη και η συμβίωση με το ταίρι σου βελτιώνονται σημαντικά και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 10 του μήνα αισθάνεσαι έντονα την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ζήσεις έντονες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Επίσης, καταβάλλεις ιδιαίτερες προσπάθειες –και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα καταφέρνεις μια χαρά- προκειμένου να «αναθερμάνεις» τη φλόγα στη σχέση σου και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Από τις 10/12 κι ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία που ασκείς  στους συναδέλφους σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν ή να σε διεκδικήσουν (διάφορα άτομα) μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 10 του μήνα εμφανίζεσαι «σπιτόγατος» και προτιμάς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου ένας παρελθοντικός σου έρωτας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/12 προσπαθείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις τον ερωτισμό, την ανεμελιά, το ρομαντικό στοιχείο, τη διασκέδαση και το πάθος σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 10/12 η επιθυμία σου για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις παραμένει δυναμικά στην επιφάνεια. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής ή ενός κοντινού ταξιδιού, ενώ νέες συναρπαστικές γνωριμίες αναμένονται στο πλαίσιο του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου ή μέσω κάποιου συγγενή σου (πχ αδελφού, αδελφής, θείου, θείας, ξαδέλφου, ξαδέλφης κτλ.). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 10/12 κι ύστερα σου δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και, ως εκ τούτου, επιλέγεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και η επιστροφή κάποιου πρώην συντρόφου σου στη ζωή σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις 10/12  είσαι ιδιαίτερα κτητικός ενώ η ζήλεια σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη. Προσπάθησε να μη βλέπεις τον σύντροφό σου σαν να είναι «κτήμα» σου, διαφορετικά θα έρθεις σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Από την άλλη, μπορεί να δεχτείς κάποιο δώρο από το ταίρι σου ενώ δεν αποκλείεται να ψωνίσεις και ο ίδιος πράγματα για τον άνθρωπό σου. Στις 10 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Ειδικότερα, μπαίνετε στη διαδικασία συζητήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε από κοινού κάποιο κοντινό ταξίδι, το οποίο σας φέρνει πιο κοντά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως τις 10 του μήνα ο πανίσχυρος προσωπικός σου μαγνητισμός σου φέρνει πάμπολλες κατακτήσεις, ενώ ο ίδιος αναζητάς περισσότερο συναίσθημα και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε αξίες όπως εκείνες της συντροφικότητας και της αγάπης. Γενικότερα, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή. Από τις 10/12 και ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γίνεσαι πιο ζηλιάρης και κτητικός (σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα). Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το παρακάνεις, διαφορετικά θα απομακρύνεις το ταίρι σου από δίπλα σου.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι τις 10/12 με την Αφροδίτη να συνεχίζει τη διέλευσή της από τον 12ο ηλιακό σου οίκο, παραμένει στο προσκήνιο η ρομαντική σου διάθεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείς μπερδεμένος σε συναισθηματικό επίπεδο και να επιλέξεις έναν πιο μοναχικό βίο, προκειμένου να ξεδιαλύνεις και να αποσαφηνίσεις τις ερωτικές σου ανάγκες. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται –λόγω της συναισθηματικής και της ευρύτερης εσωτερικής σου σύγχυσης- να εμπλακείς σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή. Από τις 10 του μήνα κι ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Επίσης, η γοητεία σου απογειώνεται και η αλήθεια είναι ότι δεν περνάς απαρατήρητος στον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 10/12 τα όρια μεταξύ του έρωτα και της φιλίας μοιάζουν «θολά»! Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να ερωτευτείς κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να σε ξαφνιάσει η ερωτική πρόταση που θα εισπράξεις από κάποιον φίλο σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου κι εσύ θα απολαύσετε από κοινού μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, ενώ είναι πιθανό να σας γεννηθεί η επιθυμία να συμμετάσχετε σε κάποια οργανωμένη συλλογική προσπάθεια, προκειμένου να προσφέρετε κοινωνικό ή ανθρωπιστικό έργο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο ηλιακό σου οίκο στις 10 του μήνα γίνεσαι σταδιακά πιο ρομαντικός και ονειροπόλος, ενώ είναι πιθανό να μπεις σε μια διαδικασία εξιδανίκευσης και μυθοποίησης του συντρόφου σου. Συν τοις άλλοις, μπορεί να εμπλακείς σε μια ιδιόμορφη ερωτική σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να κρατηθεί μυστική. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι τις 10/12 η γοητεία σου βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο και, ως εκ τούτου, μοιάζεις να έχεις ιδιαίτερη πέραση εντός του εργασιακού σου χώρου. Μάλιστα, μπορεί να «εμπλακείς» ερωτικά με κάποιο πρόσωπο το οποίο κατέχει ηγετική θέση. Επιπρόσθετα, υπάρχει κίνδυνος να βιώσεις σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη σου. Αν είσαι δεσμευμένος αυτήν την περίοδο, μπορεί ο σύντροφός σου να σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο να ανελιχθείς επαγγελματικά. Από τις 10 του μήνα κι ύστερα αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς τη φιλία και την κατανόηση στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να μοιραστείς τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες με το ταίρι σου. Συν τοις άλλοις, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να δεις με «άλλο μάτι» κάποιον φίλο σου ή να εισπράξεις ο ίδιος το ερωτικό ενδιαφέρον φιλικών σου προσώπων. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter