astropedia.gr

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 8/1

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 8/1
Η αγάπη γίνεται πιο σταθερή και σοβαρή από τις 8 Ιανουαρίου ως την πρώτη Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο υπεύθυνο και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω. Γινόμαστε πιο υπεύθυνοι στην αγάπη και το χρήμα, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας, είμαστε σταθεροί και αξιόπιστοι. Αγωνιζόμαστε για να έχουμε το καλύτερο ταίρι δίπλα μας, θέλουμε να οικοδομήσουμε μια σχέση που να διαρκέσει στο μέλλον. Αποκομίζουμε εκτίμηση και σεβασμό για τις προσπάθειές μας στην εργασία μας και αναγνώριση από τους ανωτέρους μας. Στον έρωτα όμως ακολουθούμε πρώτα τα «πρέπει» και μετά τα «θέλω» της καρδιάς, είμαστε πιο επιφυλακτικοί και δεν αντέχουμε την απόρριψη, κάτι που μας κάνει (πιο) ντροπαλούς. Πιθανώς να υπάρξει και ψυχρότητα στις σχέσεις, αλλά εσύ χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρεις πώς να κινηθείς.

Η διέλευση του Αφροδίτης από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές γνωριμίες σε Ταύρους και Παρθένους, όρεξη για συντροφικότητα σε Σκορπιούς και Ιχθύς. Από τις 8 έως τις 16 Ιανουαρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 16 έως 24 Ιανουαρίου και από 24 Ιανουαρίου έως πρώτη Φεβρουαρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς. 
 
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Αιγόκερω

  • Στις 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη. Περισσότερα για την όψη.
  • Στις 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Περισσότερα για την όψη.
  • Στις 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Περισσότερα για την όψη.
  • Στις 28 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Περισσότερα για την όψη.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

  
ΚΡΙΟΣ
Ετοιμάσου να θέσεις νέους, μεγάλους στόχους καθώς η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον περιπετειώδη Τοξότη και κινείται στον φιλόδοξο Αιγόκερω και στο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Έχεις μεγάλα σχέδια για την πορεία της καριέρας σου και τώρα δεν μπορείς να περιμένεις, θέλεις να προχωρήσεις με αυτά. Αλλά ακόμη και αν είσαι παρορμητικός από τη φύση σου, τώρα προσεγγίζεις τα πράγματα πιο ορθολογιστικά και πρακτικά. Δεν αποκλείεται όμως και να επισημοποιήσεις μια σχέση. Θυμήσου όμως ότι τις ημέρες που η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα και τον Ουρανό (δες στο αρχικό μέρους του άρθρου), μπορεί να προκύψουν ξαφνικές ανατροπές σε μία σταθερή σου σχέση ή συνεργασία, που θα σου δημιουργήσουν μία προσωρινή απογοήτευση αν δεν έχεις συμβουλευτεί τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γενικότερα όμως έχεις άλλες προτεραιότητες και αφήνεις τον έρωτα (για λίγο) στην άκρη.
 
  
ΤΑΥΡΟΣ 
Η Αφροδίτη ταξιδεύει στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των ταξιδιών και της επέκτασης, έτσι οτιδήποτε μεγαλύτερο, καλύτερο ή διαφορετικό, σε μαγνητίζει. Σου αρέσει τώρα να βρίσκεσαι με άτομα που είναι διαφορετικά από σένα όσον αφορά την κουλτούρα και τις πεποιθήσεις τους. Αυτή η περίοδος λοιπόν σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου και σου δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις με άτομα οικεία με τα οποία μπορεί να βρισκόσουν εδώ και καιρό σε απόσταση! Θα ταξιδέψεις νοητά (ή κυριολεκτικά), θα δεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα από μία νέα οπτική γωνία και θα απολαύσεις την φύση στην πιο ζεστή περίοδο του φετινού χειμώνα για σένα! Τέλος, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία, αρκεί να συμβουλευτείς πάνω σ’ αυτό τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
  
ΔΙΔΥΜΟΣ  
 
Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο Αιγόκερω και στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών και του πλούτου στρέφει το βλέμμα σου στην εξουσία που φέρνει το σεξ και το χρήμα. Έχεις πρακτικές και συνετές ιδέες για να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου, ανακτάς και πάλι την χαμένη δύναμή σου καθώς απομακρύνεις από την ψυχή σου τα βαριά συναισθήματα. Ίσως επίσης αποπληρώσεις τα χρέη σου ή λάβεις χρήματα από επενδύσεις, χορηγίες και έσοδα τρίτων που ενισχύουν το δικό σου πορτοφόλι. Έξυπνες επενδύσεις που θα κάνεις τώρα, θα σου αποφέρουν μακροπρόθεσμα πολλά υλικά οφέλη. Στην αγάπη, είσαι γοητευτικός και σαγηνευτικός, έτσι μια νέα παθιασμένη σχέση σε περιμένει ή αναζωπυρώνεται το πάθος με το σύντροφό σου καθώς τώρα αφιερώνεις χρόνο στη σχέση σου μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου, όλα αυτά βέβαια αν κινηθείς σωστά και μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα νιώσεις μόνος καθώς η Αφροδίτη περνά στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων. Καλή τύχη σε περιμένει λοιπόν στην αγάπη καθώς αν ψάχνεις καιρό τον έρωτα, μια πολλά υποσχόμενη σχέση έρχεται στη ζωή σου με μακροπρόθεσμες προοπτικές για το μέλλον καθώς θα μπορούσε να γίνει αργά και σταθερά πιο οικεία και αποκλειστική, αρκεί το ωροσκόπιό σου να συνηγορεί σε αυτό, όπως μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν είσαι σε σχέση, δίνεις στο σύντροφό σου την αμέριστη προσοχή σου. Αν επίσης περνούσες μια δύσκολη περίοδο στη σχέση σου, τώρα επανέρχονται η αρμονία και η ισορροπία, παίρνεις τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Παράλληλα, οι επιχειρηματικές συνεργασίες ευνοούνται, έτσι μια νέα συνεργασία μπορεί να φέρει κέρδη.
 
   
ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας, και σε γεμίζει με ενέργεια και ζωτικότητα για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να είσαι πιο αποδοτικός στην εργασία σου. Οργανώνεις με ευχάριστες δραστηριότητες την καθημερινότητά σου, περνάς πιο χαρούμενα στο γραφείο και λαμβάνεις επαίνους για την παραγωγικότητά σου. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά τις λεπτομέρειες και την οργάνωση, βάζεις τάξη στο καθημερινό πρόγραμμά σου για να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Παράλληλα, αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, μπορείς να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς ακόμη και μια ευκαιρία που μπορεί να μοιάζει απλώς προσωρινή, μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα σε κάτι μονιμότερο, αρκεί να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η υγεία σου επίσης ευνοείται, περιόρισε όμως τη γκρίνια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο έρωτας περνά σε δεύτερη μοίρα, λόγω καθημερινότητας.
 
  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ανήκεις στους ευνοημένους αυτής της περιόδου αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνει την ερωτική επιτυχία που περιμένεις και σου δημιουργεί την συναισθηματική πληρότητα που έχεις ανάγκη! Απολαμβάνεις το φλερτ και τη χαρά, κάτι που το απλό και ταπεινό ζώδιό σου δεν το κάνει αρκετά συχνά. Ίσως ακόμα σκεφτείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, και αυτό τραβά τα βλέμματα των υποψήφιων ερωτικών συντρόφων σου, οι άνθρωποι δεν μπορούν να σου αντισταθούν! Η Αφροδίτη σου δίνει αυτοπεποίθηση και θάρρος για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με μια μικρή προσπάθεια και τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν είσαι σε σχέση, εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, γίνεσαι πιο εκφραστικός και αυτό θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Μιλάτε μαζί για τις προσωπικές σας ανάγκες, αποκομίζετε ευχάριστες και θετικές εμπειρίες όντας πιο συμβιβαστικοί και διαλλακτικοί.
 
  
ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Έτσι λοιπόν περνάς σε μια εσωστρεφή περίοδο, που μπορείς να κάνεις πιο όμορφο το οικείο σου περιβάλλον ή μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Σου δίνεται η ευκαιρία να γλυκάνεις λίγο το κλίμα με τους ανθρώπους που αγαπάς και που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, βάζοντας και εσύ νερό στο κρασί σου και περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους! Αν όμως έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, προσπάθησε να νικήσεις τον εγωισμό σου και συμβιβάσου με τις καταστάσεις, περιορίζοντας τη νευρικότητα στα οικεία σου πρόσωπα. Άκου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και τις συμβουλές του. Τέλος, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση δεν είναι πολύ δοτική για τα οικονομικά σου.
 
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι από τη φύση σου κλειστός και κρυψίνους αλλά όχι τώρα καθώς η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο ηλιακό οίκο σου, σε κάνει πολύ κοινωνικό, εσωστρεφή και καλόβολο. Τώρα έχεις περισσότερη ανοχή και υπομονή για τις ανθρώπινες αδυναμίες, ίσως ακόμη και να γοητευτείς από αυτές! Είσαι ο καλύτερος στις συνομιλίες αφού καταφέρνεις και αφοπλίζεις τους συνομιλητές σου με τον τρόπο σκέψης σου καθώς η Αφροδίτη καθιστά ευκολότερο να προβάλεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Ίσως ακόμη και να δοκιμάσεις κάτι που δεν το έχεις κάνει, για τη χαρά της στιγμής. Ίσως βρεις νέους φίλους που ενδεχομένως να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία αλλά και στις μάχες που δίνεις στις αρένες του έρωτα! Όλα αυτά τα σενάρια όμως ξεκαθαρίζουν μόνο με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
  
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η Αφροδίτη αναχωρεί από το ζώδιό σου και κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, της ασφάλειας και των χρημάτων. Τώρα παίρνεις στα σοβαρά ζητήματα, όπως τα οικονομικά, την εργασία σου και τις καθημερινές υποχρεώσεις σου. Ο πρακτικός Αιγόκερως μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα στα οικονομικά σου πιο λογικά και να κάνεις νέα οικονομικά σχέδια κινούμενος με στρατηγική. Αυτό το διάστημα γενικότερα θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα, ενώ στα προσωπικά σου περνά σε μια πιο θερμή περίοδο αν είσαι ήδη σε σχέση, καθώς τώρα απολαμβάνεις πιο έντονα με τις πέντε αισθήσεις σου και το κλίμα στην κρεβατοκάμαρα γίνεται ακόμη πιο αισθησιακό! Αν είσαι ελεύθερος όμως, κάνεις προσπάθειες προκειμένου να σταθεροποιεί μια νέα γνωριμία, όμως χρειάζεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για ξεκάθαρες απαντήσεις στον έρωτα!
 
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στις δυνατότητές σου καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου παρέχει έναν καλό λόγο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να βγεις έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Τις επόμενες εβδομάδες θα είσαι πιο γοητευτικός και μαγνητικός από ποτέ, θα κερδίσεις την καρδιά και το μυαλό του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Το ζώδιό σου είναι προσανατολισμένο στο μέλλον, έτσι κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια με το σύντροφό σου ή βρίσκεις κάποιον/α που σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Τώρα δεν σε πειράζει να περιμένεις αν νιώθεις ότι κάποιος/α αξίζει τον κόπο, γνωρίζεις ότι με αργά και σταθερά βήματα η σχέση θα γίνει πιο δυνατή. Στα αισθηματικά υπάρχουν τώρα περισσότερες εξελίξεις, χωρίς όμως τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και τις συμβουλές του, ίσως να αισθάνεσαι ανασφάλεια.
 
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθεις υποτονικά, είσαι σε αμφιβολίες και σύγχυση για μια αγάπη καθώς η Αφροδίτη κινείται στο θολό και ονειρικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Είναι μια χρονική περίοδος για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ετοιμαστείς για αυτό που θα επακολουθήσει όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιό σου και θα αναζωπυρώσει τη δύναμη και το πάθος σου για ζωή. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να βγεις έξω και θέλεις να βρίσκεσαι πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Επειδή ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τη φαντασία και τη διαίσθηση, οι δημιουργικές δυνάμεις σου θα είναι φωτιά. Επίσης, η Αφροδίτη ενισχύει τον έμφυτο αλτρουισμό σου, έτσι νιώθεις χαρούμενα βοηθώντας, ηθικά ή οικονομικά, όσους έχουν την ανάγκη σου. Πρόσεξε όμως να μην μπλεχτείς (πάλι) σε μπερδεμένες ιστορίες, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
  
ΙΧΘΥΕΣ

Βλέπεις τώρα πιο ουσιαστικά τις φιλίες σου και τις ομάδες όπου ανήκεις χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των φίλων και των ομαδικών δραστηριοτήτων. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να εντυπωσιάσεις, είσαι γοητευτικός μόνο με την γοητευτική παρουσία σου. Με τον ιδιόμορφο ενδέκατο οίκο, γίνεσαι πιο εκλεκτικός στις παρέες σου, έτσι βρίσκεσαι με άτομα που διεγείρουν το μυαλό σου. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, θα μπορούσες να βρεις μια νέα αγάπη μέσα από το διαδίκτυο ή να δεις τις αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Με την Αφροδίτη άλλωστε και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ως συμμάχους σου, έχεις την άνεση και την επιθυμία να περάσεις καλά και με αυτή την αισιόδοξη στάση σου αλλά και με την κοινωνική δικτύωση που είναι δεδομένη, θα μπορείς να κάνεις τα βήματα για να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου προσδοκία. 

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: