astropedia.gr

Αφροδίτη στους Ιχθύς από 11/3

Αφροδίτη στους Ιχθύς από 11/3
Στις 11 Μαρτίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο συναισθηματικό, συμπονετικό, διαισθητικό, καλλιτεχνικό, ρομαντικό και ιδεαλιστικό ζώδιο των Ιχθύων, όπου και παραμένει ως τις 5 Απριλίου. Από την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των μεταβλητών ζωδίων. 

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως),  η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα καλαισθησίας, αρμονία και μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς ή του Αέρα (Κριός, Λέων, Ζυγός και Υδροχόος) η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή σε νέα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Τι να περιμένω με την Αφροδίτη στους Ιχθύς;
Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης διευρύνει τη συναισθηματική μας έκφραση και μας κάνει ρομαντικούς, συμπονετικούς και ονειροπόλους. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια καλή θέση για την Αφροδίτη (θέση έξαρσης, όπως λέμε στην Αστρολογία). Ειδικότερα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς τείνουμε να εξιδανικεύουμε τους άλλους ανθρώπους και να μην τους βλέπουμε στις ρεαλιστικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να καραδοκεί αργά ή γρήγορα ο κίνδυνος της απομυθοποίησης η οποία με τη σειρά της επιφέρει συνήθως απογοήτευση. Παράλληλα, κυριαρχεί η επιθυμία μας να γίνουμε ένα με το ταίρι μας και αναζητούμε και την πνευματική διάσταση του έρωτα. Συν τοις άλλοις, η καλαισθησία και η ενσυναίσθηση έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο ενώ οι ίδιοι χαρακτηριζόμαστε από καλλιτεχνικές ανησυχίες, ιδιαίτερη ευαισθησία, έλξη προς τη μεταφυσική και συμπόνια για τους αδικημένους και περιθωριοποιημένους συνανθρώπους μας. Τέλος, η οποιαδήποτε εμμονή με το χρήμα και τα υλικά αγαθά τοποθετείται στο περιθώριο για χάρη μιας πιο πνευματικής προσέγγισης της ίδιας της ζωής.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς σχετίζεται

 • με την τάση μας να ζούμε σε ένα ροζ συννεφάκι
 • με την επιθυμία μας να θυσιάσουμε το εγώ μας και να γίνουμε ένα με το ταίρι μας
 • με την αφηρημένη τέχνη
 • με την ανάγκη μας να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στους άλλους
 • με την ανώτερη συναισθηματική έκφραση
 • με την τάση μας να είμαστε ονειροπόλοι και ιδεαλιστές
 • με την αποκόλληση από στείρες υλιστικές προσεγγίσεις
 • με την ταύτιση με τον ανθρώπινο πόνο
 • με τη συμπάθεια προς τους απομονωμένους ή ευάλωτους συνανθρώπους μας
 • με την προσπάθεια εύρεσης του άλλου μισού μας
 • με την πνευματικότητα

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της διέλευσής της από το ζώδιο των Ιχθύων
 • Στις 22 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, όψη που μας δημιουργεί την επιθυμία να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας, μέσω ενός γάμου ή ενός αρραβώνα. Γενικότερα, η συγκεκριμένη γωνία, αν και μπορεί να φέρει σταθερότητα και εδραίωση στα οικονομικά και συναισθηματικά μας ζητήματα, τις περισσότερες φορές μας κάνει να βιώνουμε μια δυσκολία ενσωμάτωσης και να νιώθουμε μοναξιά, είτε με ανθρώπους γύρω μας είτε όχι.
 • Στις 24 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε καλλιτεχνική επιδίωξη ευνοείται, καθώς ο οίστρος, η καλαισθησία και οι εμπνεύσεις αναμένεται να εκτοξευθούν στα ύψη. Επιπλέον, η εν λόγω όψη φέρνει αρκετές ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους ενώ παρέχει τη δυνατότητα στους δεσμευμένους να περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και να απολαύσουν την υπάρχουσα σχέση τους.
 • Στις 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Ως εκ τούτου, μπαίνουμε στη διαδικασία να εκφράσουμε με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τα συναισθήματά μας. Η μέρα ενδείκνυται για κεραυνοβόλους έρωτες και ερωτικό πειραματισμό.
 • Στις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Έτσι η ρομαντική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ειδικότερα, επικεντρωνόμαστε στην πνευματική διάσταση του έρωτα και, ταυτόχρονα, κατακλυζόμαστε από μια αβυσσαλέα επιθυμία να βρούμε το άλλο μας μισό. Συν τοις άλλοις, η καλοσύνη μας έρχεται στο προσκήνιο, γι' αυτό και μας δημιουργείται η επιθυμία να βοηθήσουμε τους γύρω μας, να τους δείξουμε κατανόηση και συμπόνια και να τους προσφέρουμε αγάπη. Καλούμαστε, ωστόσο, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθούμε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη στις 11/3/2024 γίνεσαι σταδιακά πιο ρομαντικός και ονειροπόλος, ενώ είναι πιθανό να μπεις σε μια διαδικασία εξιδανίκευσης και μυθοποίησης του συντρόφου σου. Συν τοις άλλοις, μπορεί να εμπλακείς σε μια ιδιόμορφη ερωτική σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να κρατηθεί μυστική. Γενικότερα, δεν αποκλείεται να βιώσεις παρασκήνιο και ίντριγκα στην ερωτική σου ζωή. Τέλος, κατά τη συγκεκριμένη διέλευση, έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο οι καλλιτεχνικές και μεταφυσικές σου ανησυχίες καθώς και η ανθρωπιστική σου διάθεση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Από τις 11 Μάρτη κι ύστερα αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς τη φιλία και την κατανόηση στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να μοιραστείς τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες με το ταίρι σου. Συν τοις άλλοις, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Εναλλακτικά, μπορεί να «εισπράξεις» το ερωτικό κάλεσμα και ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου. Παρόλο που σε γενικές γραμμές προτιμάς να είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι στις ανθρώπινες σχέσεις και παρόλο που δε συνηθίζεις να «μπλέκεις» τα ερωτικά σου ζητήματα με τις φιλίες σου, αυτή τη φορά μπορεί να…ενδώσεις! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 11 Μαρτίου δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου προϊστάμενου ή εργοδότη σου. Γενικά, αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Δεδομένου ότι οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται σημαντικά, προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητισμούς και επιπολαιότητες, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο» το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο το καλό κοινωνικό και επαγγελματικό σου προφίλ! Μπορεί να δεχτείς ερωτικές προτάσεις (ή ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση) από πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι καθημερινά εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Εναλλακτικά, η εν λόγω διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να δείχνει ότι το ταίρι σου σε στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Γενικότερα, ο τομέας της καριέρας σου ευνοείται σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται με τη βοήθεια και τη συμβολή κάποιας γυναίκας να πάρεις προαγωγή ή να τοποθετηθείς σε κάποιο πόστο με περισσότερες προοπτικές. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 11/3 αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πνευματώδη και φιλοσοφημένα άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου προσώπου που σχετίζεται με τους χώρους της διανόησης, της κουλτούρας και των ανώτερων σπουδών. Ο τομέας των σπουδών σου ευνοείται σημαντικά, ενώ αν είσαι πρόθυμος να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Από τις 11/3/2024 κι έπειτα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, έρχονται στην επιφάνεια οι βαθύτερες σεξουαλικές σου ανάγκες και το πάθος σου. Έτσι, η απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με το ταίρι σου γίνεται μία από τις βασικότερες προτεραιότητές σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, γιατί θα τρομάξεις και τελικά θα απομακρύνεις άθελά σου τον σύντροφό σου. Σε γενικές γραμμές, πολλαπλασιάζονται οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλά ταυτόχρονα σου γεννιέται η ανάγκη να κυριαρχήσεις στον σύντροφό σου και να τον καθυποτάξεις, γεγονός το οποίο μπορεί να τον αναστατώσει, δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση. Αν μέχρι πρότινος έβλεπες κάποιες υποθέσεις σου που σχετίζονται με κληρονομιές ή με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου να μένουν στάσιμες, τώρα μπορεί επιτέλους να υπάρξουν έντονη κινητικότητα και ευνοϊκές για εσένα εξελίξεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 11/3, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Η συνύπαρξη και η συμβίωση με το ταίρι σου βελτιώνονται σημαντικά και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Γενικά, τώρα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα συντροφικός και αρχίζεις να αναζητάς πιο έντονα τη δέσμευση και τη συμπόρευση. Η δε σχέση σου μοιάζει πιο αρμονική από ποτέ. Αν από την άλλη δεν έχεις σχέση αυτήν την περίοδο, υπάρχει περίπτωση να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Τέλος, δεν αποκλείεται μια γυναίκα να σου προτείνει να συνεργαστείτε, ανοίγοντας νέους δρόμους και νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Από τις 11/3 κι ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία που ασκείς  στους συναδέλφους σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν ή να σε διεκδικήσουν (διάφορα άτομα) μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες κατόπιν σκέψης να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις την τύχη σου με κάποιον συνάδελφο. Αν έχεις ήδη σχέση, είναι προτιμότερο να μη συνδεθείς ερωτικά με άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται η εμπλοκή του ονόματός σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο». Μια γυναίκα μπορεί να σε προτείνει προκειμένου να δουλέψεις σε ένα καινούριο εργασιακό περιβάλλον. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 11/3 προσπαθείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις τον ερωτισμό, την ανεμελιά, το ρομαντικό στοιχείο, τη διασκέδαση και το πάθος σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους βελτιώνεται θεαματικά κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ενώ αν είσαι επιχειρηματίας, κάποια επένδυση που έχεις στο μυαλό σου μπορεί επιτέλους να λάβει σάρκα και οστά και, μάλιστα, να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής για εσένα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 11/3 κι ύστερα σου δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και, ως εκ τούτου, επιλέγεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου. Αν μέχρι πρότινος δεν έμενες μαζί με το ταίρι σου, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκατοικήσετε. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και η επιστροφή κάποιου πρώην συντρόφου σου στη ζωή σου. Τέλος, οι σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια εξομαλύνονται, ενώ παράλληλα ευνοούνται τυχόν αγοραπωλησίες ή μισθώσεις ακινήτων που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 11 Μάρτη το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς και στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Ειδικότερα, μπαίνετε στη διαδικασία συζητήσεων εφ' όλης της ύλης, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε από κοινού κάποιο κοντινό ταξίδι, το οποίο σας φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, η δεδομένη χρονική περίοδος ενδείκνυται για φλερτ, λεκτικά παιχνίδια και συναρπαστικά υπονοούμενα. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης βελτιώνονται σημαντικά τόσο η κοινωνική σου ζωή όσο και οι σχέσεις σου με αδέλφια, μακρινούς συγγενείς (πχ θείες, θείους, ξαδέλφια) ή και με γείτονες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 11/3 και ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γίνεσαι πιο ζηλιάρης και κτητικός (σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα). Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το παρακάνεις, διαφορετικά θα απομακρύνεις το ταίρι σου από δίπλα σου.  Προσπάθησε, λοιπόν, να μην βλέπεις το ταίρι σου ως “κτήμα” σου, προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και την αρμονία στη σχέση σου. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της εν λόγω διέλευσης, ένα γεγονός μπορεί να σου υπενθυμίσει το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου, το οποίο στην παρούσα φάση μοιάζει να αποτελεί τον βασικότερο γνώμονα της ζωής σου βάσει του οποίου πορεύεσαι και πράττεις. Τέλος, δείξε την απαιτούμενη εγκράτεια και προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν άσκοπες σπατάλες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Από τις 11 Μαρτίου κι ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά και έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Επίσης, η γοητεία σου απογειώνεται και η αλήθεια είναι ότι δεν περνάς απαρατήρητος στον κοινωνικό σου περίγυρο. Πιο συγκεκριμένα, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και το δικό σου ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή. Ειδικότερα, ο ίδιος αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς έναν σύντροφο ο οποίος θα σε σέβεται και θα σου προσφέρει συναισθηματική κάλυψη, υλική ασφάλεια καθώς και χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Τέλος, η καλαισθησία σου και η αυτοεκτίμησή σου είναι πιο αυξημένες από ποτέ, ενώ κατά τη συγκεκριμένη διέλευση ευνοούνται τυχόν αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση (πχ μέσω αγοράς νέων ρούχων, αλλαγής κόμμωσης ή χτενίσματος). Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.