astropedia.gr

Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18/7

Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18/7
Η Αφροδίτη μετά την παρουσία της στους αέρινους Διδύμους, που έφερε πολλές ερωτικές αταξίες, περνά στον Καρκίνο από τις 18 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου και βρίσκεται έτσι σε ένα υδάτινο και ευαίσθητο ζώδιο. Εδώ το κλίμα στα ερωτικά αλλάζει εντελώς και τώρα αναζητάς περισσότερο την ψυχική σύνδεση και όχι την εφήμερη γνωριμία! Ο υδράργυρος μπορεί να ανεβαίνει, αλλά αν κάτι δεν αγγίζει ευαίσθητες χορδές μέσα σου, τότε πιθανώς να μην αφεθείς να ενδώσεις! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο άλλωστε έχει έναν χαρακτήρα πιο ρόδινο, τρυφερό και ρομαντικό, όπως οι ερωτικές νουβέλες εποχής.

Η Αφροδίτη όμως σχετίζεται με τα οικονομικά, έτσι πιθανώς να προκύψουν έσοδα από την εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, ή από τον τουρισμό, σε γενικές γραμμές η Αφροδίτη εδώ είναι φειδωλή και ανασφαλής για το επόμενο βήμα, τόσο για τα οικονομικά, όσο και για την επόμενη κίνηση στα αισθηματικά. Μην ξεχνάς επίσης, ότι η Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει την τάση να τρώει σκαλώματα με το… παρελθόν! Χρειάζεσαι λοιπόν σίγουρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να αποφύγεις ανούσια πισωγυρίσματα!

Η διέλευση του Αφροδίτης από τον Καρκίνο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Ταύρους και Παρθένους, όρεξη για δράση, ζωντάνια κι ευκολίες σε Σκορπιούς και Ιχθύς. Από τις 18 έως τις 26 Ιουλίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 26 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου και από 3 έως 11 Αυγούστου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
 
Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Καρκίνο

  • Στις 25 Ιουλίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον πληθωρικό Δία πιθανώς να φέρει μια τάση για υπερβολική ευαισθησία και μελοδραματισμούς ή ακόμα και οικονομικές σπατάλες και συναισθηματικά σκορπίσματα.

  • Στις 2 Αυγούστου, η Αφροδίτη σε καλή όψη τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό, ανανεώνει την ερωτική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση, είτε ψάχνεις κάτι νέο, ενώ και τα οικονομικά σου θα έχουν ευκαιρίες.

  • Στις 3 Αυγούστου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ανεβάζει κι άλλο το ερωτικό θερμόμετρο, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από αυτή την όψη για την σταθεροποίηση μιας σχέσης που σε είχε δυσκολέψει.

  • Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει ακόμα πιο ανοιχτό/ή σχετικά με την αγάπη, την συγχώρεση αλλά και την πίστη σε κάτι ανώτερο, ενώ και τα οικονομικά επίσης ευνοούνται.

  • Στις 9 Αυγούστου, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες χειριστικές ή τοξικές συμπεριφορές μέσα στον τομέα των αισθηματικών, θα πρέπει λοιπόν να δείξεις σύνεση και προσοχή.
Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και τα ζώδια
 
 
ΚΡΙΟΣ
Η αλήθεια είναι πως αυτή η πλανητική διέλευση δεν είναι και η πιο ελπιδοφόρα για τα αισθηματικά σου, ωστόσο μέχρι τις 11/8 περνάς σε ένα πιο εσωστρεφές διάστημα στα ερωτικά. Έρχεσαι λοιπόν πιο κοντά στα οικεία σου πρόσωπα καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, σου χαρίζει περισσότερη βοήθεια από την οικογένειά σου ή διευθετείς ζητήματα που συσχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις κατοικία ή να κάνεις ανακαίνιση ή να ασχοληθείς με κάποια επισκευή ή συντήρηση. Εάν έχεις προσπαθήσει να πουλήσεις ή να αγοράσεις ένα σπίτι, έχεις τύχη. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ίσως σκεφτείς να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου! Εστιάζεις όμως σε όσα λείπουν στον έρωτα και θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για λύσεις. Τέλος, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση δεν είναι πολύ δοτική για τα οικονομικά σου ή για νέες γνωριμίες.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η «θεά της αγάπης» περνά σε μια πιο βοηθητική σχέση και ανεβάζει περισσότερο τον ερωτικό παλμό στην καρδιά του καλοκαιριού, τόσο για εκείνους που είναι ελεύθεροι και αναζητούν κάτι νέο, όσο και για τους Ταύρους εκείνους που είναι ήδη σε σχέση και θέλουν μια ευκαιρία να ανανεώσουν τον έρωτά τους! Η Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, σου βοηθά να μεταδώσεις τις ιδέες σου με ευκολία και οι γύρω σου υποστηρίζουν τις απόψεις σου. Ένα ταξίδι μπορεί να σου φέρει απροσδόκητα θετικές εξελίξεις, ίσως την αγάπη ή χρήματα ή απλά αποκομίζεις ευχάριστες εμπειρίες και γνωρίζεις νέα άτομα. Οι προτάσεις σου και η γνώμη σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους άλλους, ειδικά αν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να «έλαμψες» όσο η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιό σου το προηγούμενο διάστημα, από τώρα όμως μέχρι τις 11 Αυγούστου περνάς σε μια περίοδο που ευνοεί περισσότερο τους Διδύμους που είναι ήδη σε σχέση και σταθεροποιεί την κατάσταση, ειδικά αν είχε περάσει σκαμπανεβάσματα. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα είναι πιο προσανατολισμένοι στις απολαύσεις, θα χρειαστεί όμως περισσότερος χρόνος. Επίσης, βελτιώνεται η οικονομική σου κατάσταση, έχεις την ευκαιρία να δεις μια καλή εισροή μετρητών χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Μπορεί επίσης να λάβεις μια γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση από κάποιο πρόσωπο. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να βρεις νέες πηγές εσόδων και να ξοδέψεις χρήματα, ενώ με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, έχεις την ικανότητα να αξιολογήσεις καλύτερα και τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους και τις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται..
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μετά από ένα ομιχλώδες προηγούμενο διάστημα στα προσωπικά, υποδέχεσαι τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς στο ζώδιό σου! Η παρουσία σου λοιπόν δεν περνά απαρατήρητη χάρη στην Αφροδίτη στο πρώτο ηλιακό σου οίκο, με την οποία νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, ανεβαίνει το ηθικό σου, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι αφού όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι δίπλα σου για να σου στηρίξουν σε κάθε σου βήμα. Έχεις αυτοπεποίθηση! Ο σύντροφός σου και οι άλλοι γύρω σου θα είναι ενθουσιασμένοι με την ασφάλεια και τη φροντίδα που παρέχεις, είσαι πάντα στη διάθεσή τους για να τους στηρίξεις. Η Αφροδίτη σου βοηθά να βρεις την αγάπη, μολονότι αυτή την περίοδο η ενέργειά σου γυρίζει γύρω από εσένα, και όλοι οι άλλοι… έπονται. Καταφέρνεις πάντως να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
 
ΛΕΩΝ
Χμμ… η αλήθεια είναι ότι το διάστημα ως τώρα ήταν πιο βοηθητικό, από τώρα όμως μέχρι τις 11/8 (ημερομηνία που υποδέχεσαι τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου) περνάς σε μια πιο μπερδεμένη περίοδο στα αισθηματικά. Τώρα επιθυμείς να μείνεις μόνος/η με τον εαυτό σου, ενώ μια κατάσταση που τώρα εγκυμονείται στα ερωτικά, δεν είναι ακόμα έτοιμη. Αν επιθυμούσες να θεραπεύσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου, είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να το πράξεις. Αφήνεις πίσω σου μια αγάπη που σε πλήγωσε, βελτιώνεις τις σχέσεις σου με ένα πρόσωπο που σε πόνεσε στο παρελθόν. Βρίσκεις παρηγοριά, εσωτερική γαλήνη και ψυχική ηρεμία. Μπορεί να έχεις την διάθεση να απομονωθείς για λίγο συναισθηματικά ή να επιθυμείς να διατηρήσεις κάποια μυστικότητα για την αισθηματική σου ζωή και για όλα όσα αισθάνεσαι, ακούγοντας και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ε ναι! Μετά από ένα μικρό διάλλειμα, η Αφροδίτη είναι και πάλι στο πλευρό σου και κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίζεις να απολαμβάνεις το φετινό καλοκαίρι σου! Οι φίλοι σου και οι κοινωνικές επαφές θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, νιώθεις περισσότερη χαρά και ίσως έχεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις από τους φίλους σου! Ανακατέψου πάντως με φίλους, παρέες, μίλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή εφαρμογές γνωριμιών (έλα, μην σοκάρεσαι, έχουμε 2022!) αφέσου στο να γνωρίσεις πρόσωπα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην συναντούσες! Το διάστημα αυτό θα κάνεις γενικά αρκετές νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ένας νέος έρωτας, θα τα ακούσεις και αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
 
ΖΥΓΟΣ
Πράγματι, η παρουσία του κυβερνήτη σου, της γλυκιάς Αφροδίτης, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δεν είναι και η πιο «ζεστή» (ή και «καυτή») συνθήκη που θα μπορούσε να συμβεί για τα ερωτικά σου μέσα στο καλοκαιρινό αυτό διάστημα! Η καριέρα σου και οι κοινωνικές επαφές έρχονται στο προσκήνιο χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Η Αφροδίτη σου φέρνει υποστήριξη και σταθεροποίηση της καριέρας σου και κάποια άτομα μέσα στο χώρο της εργασίας σου θα σου προσφέρουν την υποστήριξή τους. Αν θέλεις να προβληθείς και να αναγνωριστείς γενικότερα, η Αφροδίτη σου στέλνει την εύνοιά της. Θυμήσου όμως ότι τις ημέρες που η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα (δες στο αρχικό μέρους του άρθρου), μπορεί να προκύψουν ξαφνικές ανατροπές σε μία σταθερή σου σχέση ή συνεργασία, που θα σου δημιουργήσουν μία προσωρινή απογοήτευση. Άκου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν πάρεις οριστική απόφαση.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η ώρα να σχετιστείς, αυτή την περίοδο του καλοκαιριού (τουλάχιστον μέχρι τις 11/8) με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ακόμα και από το εξωτερικό, αν είσαι ελεύθερος/η και αναζητάς κάτι νέο. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου, περνάτε χαρούμενα και συναρπαστικά με τα οικεία σου πρόσωπα, χάρη στην Αφροδίτη στον διεθνή και επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις μακριά. Αν σκέφτεσαι τις διακοπές του καλοκαιριού, είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να κάνεις κρατήσεις εισιτηρίων και προορισμού. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι για να συναντήσεις ένα… πρόσωπο που ζει μακριά σου. Ένα ταξίδι σου είναι πιθανό να σου φέρει εντελώς απροσδόκητες εξελίξεις! Θα ταξιδέψεις νοητά ή κυριολεκτικά, θα δεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα από μία νέα οπτική γωνία και θα απολαύσεις την θάλασσα και την φύση στην πιο ερωτική περίοδο του καλοκαιριού για σένα! Συμβουλέψου όμως και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Και αφού πρώτα η Αφροδίτη ολοκλήρωσε την διέλευσή της το προηγούμενο διάστημα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, τώρα το ερωτικό θερμόμετρο του πάθος ανεβαίνει… επικίνδυνα! Η πορεία της Αφροδίτης μέσα από τον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών και του σεξ, θα είναι πολύ ευεργετική για τα οικονομικά σου και τη σεξουαλική σου ζωή. Μπορεί να λάβεις ή να διαπραγματευτείς χρήματα, ή να πάρεις κάποιο μπόνους ή προμήθεια ή επίδομα. Επίσης ευνοείσαι σε συμβιβασμό, θέματα κληρονομικά ή ένα δάνειο. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και ίσως κάνεις μια σεξουαλική σχέση ή αν είσαι δεσμευμένος/η, νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου, αρκεί να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Τέλος, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ίσως δείχνει πως προσανατολίζεσαι κυρίως στις… σαρκικές σχέσεις για λίγο, μέχρι τις 11/8!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το φετινό καλοκαίρι σου δίνει ουκ ολίγες ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου, ακόμα και αν μέχρι τώρα έτρεχες με υποχρεώσεις! Τώρα λοιπόν μέχρι τις 11/8 ζεις μαγικές και ρομαντικές στιγμές στην ερωτική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και της δέσμευσης (σαφώς αν συμφωνεί και ο προσωπικός σου αστρολογικός σου χάρτης σε αυτό). Τα γεγονότα που θα συμβούν με τον/την σύντροφό σου και τις συνεργασίες σου, σε κάνουν να νιώθεις ζεστασιά, σιγουριά και σταθερότητα, εκτός από τις μέρες που η Αφροδίτη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου). Αν είσαι μόνος/η, δεν θα είσαι για πολύ, καθώς η Αφροδίτη φέρνει στο δρόμο σου μια ερωτική συνάντηση! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα είναι πιο θετικός και φιλικός και θα σου κάνει να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη, ρώτα όμως πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις στα σίγουρα.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τώρα ήταν λίγο πιο ανέμελο το διάστημα, και θα είναι και πάλι ερωτική η περίοδος, αλλά από τις 11/8 και μετά. Μέχρι τότε ασχολείσαι με υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να κάνεις. Πάντως, καλά νέα για την εργασία σου και την υγεία σου, σου φέρνει η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα το διατηρήσεις ή να κάνεις δίαιτα. Αν χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα, τώρα μπορείς να βρεις το σωστό επαγγελματία που καταλαβαίνει τις ανάγκες σου. Είναι πιθανό να αναλάβεις πολλές νέες υποχρεώσεις στην δουλειά, αλλά θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Παράλληλα, αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, μπορείς να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η υγεία σου επίσης ευνοείται, περιόρισε όμως τη γκρίνια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, αναδύεται από τώρα μέχρι τις 11/8 από το κοχύλι της στα νερά των ερωτικών σου, προλογίζοντας μια θερμή περίοδο! Ζωηρά γεγονότα πρόκειται να συμβούν στην ερωτική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και του πάθους. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις την ερωτική διάθεση ή να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που αγαπάς. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα μωρό ή ακόμα και οικογένεια. Περνάτε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου! Ένα δημιουργικό έργο σου πηγαίνει καλά, καταφέρεις να προβάλεις το πλήρες φάσμα των ταλέντων σου και των ικανοτήτων σου. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις πολύ, θα λάμπεις και η γενναιοδωρία των αγαπημένων σου προσώπων απλά σε κάνει ευτυχισμένο/η. Η σεξουαλικότητά σου είναι ανεβασμένη και οι νύχτες σου αποκτούν νόημα, πάθος και φλόγα, μίλα όμως και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πότε να κινηθείς.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.