astropedia.gr

Αφροδίτη στον Καρκίνο από 7/5

Αφροδίτη στον Καρκίνο από 7/5
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον εγκεφαλικό Δίδυμο και εισέρχεται στον συναισθηματικό Καρκίνο στις 7 Μαΐου,  όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουνίου . Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι προστατευτική σε σχέση με τους άλλους, αλλά και σε σχέση με τον ίδιο της τον εαυτό. Κατά την διέλευση του πλανήτη αισθανόμαστε  κυκλοθυμικά και έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση μας και στις αισθηματικές μας υποθέσεις, κυρίως λόγω της αυξημένης ευαισθησίας μας και του ότι ακόμη και τα απλά γεγονότα, όπως μια κουβέντα ή ένα κοίταγμα, εντυπώνονται βαθιά και μας επηρεάζουν. Συνήθως είμαστε πιο τρυφεροί και ρομαντικοί και συνδεόμαστε πιο πολύ με τον άνθρωπο που αγαπάμε. Αφιερωνόμαστε σε αυτόν και δείχνουμε την αγάπη μας μέσα από την φροντίδα, το ενδιαφέρον και την πίστη μας σε αυτόν. Όλα αυτά όμως, μόνο όταν αισθανόμαστε σίγουροι και ασφαλείς.

Από 7-16/5, η Αφροδίτη επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, από 16-26/5 επηρεάζεται το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων και από 26/5-5/6 την επιρροή του πλανήτη την δέχεται το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…       
 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Είσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, σου χαρίζει περισσότερη βοήθεια από την οικογένειά σου ή διευθετείς ζητήματα που συσχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις κατοικία ή να κάνεις ανακαίνιση του σπιτιού σου ή να ασχοληθείς με κάποια επισκευή ή συντήρηση. Εάν έχεις προσπαθήσει να πουλήσεις ή να αγοράσεις ένα σπίτι, η Αφροδίτη σου στέλνει την εύνοιά της. Βελτιώνεται η ζωή στο σπίτι σου και με τους συγκατοίκους σου, έχεις υποστήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν τη χρειάζεσαι. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις να δεσμευτείς ή να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου ή να ανανεώσεις τους όρκους αγάπης. Η Αφροδίτη έχει μια ισχυρή και θετική παρουσία στη ζωή σου, χτίζεις γερά θεμέλια για το μέλλον σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Το μυαλό σου δουλεύει πυρετωδώς, έχεις νέες ιδέες που εκπλήσσουν τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου! Η Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, σε βοηθά να μεταδώσεις τις ιδέες σου με ευκολία και οι γύρω σου υποστηρίζουν τις απόψεις σου. Μπορείς να επωφεληθείς από την προβολή ενός δημιουργικού έργου σου, την επέκταση των γνώσεων σου ή να έχεις επιτυχία στις εξετάσεις, αν είσαι σπουδαστές. Η Αφροδίτη σε βοηθά στην υποβολή της διατριβής σου ή όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με ένα ζήτημα ακινήτου, το αποτέλεσμα θα είναι πιο ευνοϊκό από ό, τι ανέμενες. Ένα ταξίδι μπορεί να σου φέρει απροσδόκητα θετικές εξελίξεις, ίσως την αγάπη ή χρήματα ή απλά αποκομίζεις ευχάριστες εμπειρίες και γνωρίζεις νέα άτομα. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Βελτιώνεται η οικονομική σου κατάσταση, έχεις την ευκαιρία να δεις μια τεράστια εισροή μετρητών χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Χρήματα έρχονται στο δρόμο σου ως αποτέλεσμα της πώλησης ενός ακινήτου ή μέσω ακίνητης περιουσίας ή μιας καταβολής μετρητών με τη μορφή μπόνους, προμήθειας ή προπληρωμής. Μπορεί επίσης να λάβεις μια γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή τους γονείς σου. Τώρα μπορείτε να έχεις την οικονομική ασφάλεια που επιδιώκεις και να νιώσεις πιο σίγουρος για το οικονομικό μέλλον σου. Ένας φίλος μπορεί να σου δώσει μια ιδέα για ένα νέο έργο ή εργασία, που θα έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι κάποιος μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα, του οποίου τη γνώμη τη σέβεσαι. Ίσως μια συνάντηση με ένα οικονομικό σύμβουλο σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά της επιχείρησής σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Η παρουσία σου δεν περνά απαρατήρητη χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου η οποία σε ωθεί να καλλωπίσεις τον εαυτό σου ή ακόμα να ανακαινίσεις το σπίτι σου. Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, ανεβαίνει το ηθικό σου, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι αφού όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι δίπλα σου για να σε στηρίξουν σε κάθε σου βήμα. Έχεις αυτοπεποίθηση και παράλληλα ενισχύονται οι φιλάνθρωπες και ευαίσθητες τάσεις σου.  Ο σύντροφός σου και οι άλλοι γύρω σου θα είναι ενθουσιασμένοι με την ασφάλεια και τη φροντίδα που παρέχεις, είσαι πάντα στη διάθεσή τους για να τους στηρίξεις. Η Αφροδίτη σε βοηθά να βρεις την αληθινή αγάπη, ίσως κοντά στο σπίτι σου ή μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αποφασίσεις να δημιουργήσεις οικογένεια ή να κάνεις ένα μωρό. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στον πνευματικό  δωδέκατο ηλιακό οίκο σου φωτίζει το υποσυνείδητο μυαλό σου και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα. Τώρα επιθυμείς να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου, δεν εκφράζεις τις ιδέες και τα συναισθήματά σου, σου αρέσει να είσαι στη σιωπή. Αν επιθυμούσες να ασχοληθείς με τον πνευματικό κόσμο ή με τις ρίζες σου ή να συζητήσεις με ένα οικείο πρόσωπο για τους φόβους και τις ανησυχίες σου, είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να το πράξεις. Ξαφνικά ανοίγει ένα νέο πνευματικό μονοπάτι και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κατανοήσεις περισσότερο τον εσώτερο εαυτό σου. Αφήνεις πίσω σου μια αγάπη που σε πλήγωσε, βελτιώνεις τις σχέσεις σου με ένα πρόσωπο που σε πόνεσε στο παρελθόν, κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Βρίσκεις παρηγοριά, εσωτερική γαλήνη και ψυχική ηρεμία. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φίλοι σου και οι κοινωνικές επαφές θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου. Είναι επίσης πιθανό να πάρεις μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα ή επαγγελματική οργάνωση που σου ζητά να μιλήσεις για τις εμπειρίες σου. Μπορεί να κληθείς σε συνέντευξη στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο ή να δημοσιεύσεις ένα έργο σου στο διαδίκτυο. Νιώθεις ευτυχισμένος και ίσως έχεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις από τους φίλους σου. Εάν εργάζεσαι σε ένα ομαδικό έργο ή είσαι μέλος μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, θα έχεις μια ηγετική θέση και θα εισπράξεις επευφημίες για την καλή δουλειά σου. Κοινωνικά, οι φίλοι σου θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο επειδή θα έχουν πολλά σχέδια για σένα. Μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε μια πολύ πιο στοργική, οικεία σχέση. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η σταδιοδρομία σου και οι ελίτ κοινωνικές επαφές έρχονται στο προσκήνιο χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Βραβεία και φήμη έρχονται στο δρόμο σου, προβάλεις και αναγνωρίζεσαι για τα επιτεύγματά σου, διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος, πετυχαίνεις ό,τι ποτέ δεν τολμούσες να ονειρευτείς. Η Αφροδίτη σου φέρνει υποστήριξη και σταθεροποίηση της καριέρας σου, νιώθεις περισσότερη ασφάλεια στην εργασία σου. Η ικανότητά σου να ενδιαφέρεσαι για τις ανάγκες των συναδέλφων σου και των συνεργατών σου θα επηρεάσει θετικά την καριέρα σου καθώς κάποια άτομα μέσα στο χώρο της εργασίας σου θα σου προσφέρουν την υποστήριξή τους. Αν θέλεις να κάνεις μια παρουσίαση, να ζητήσεις μια χάρη από κάποιο άτομο εξουσίας, να συναντήσεις ένα σημαντικό πελάτη ή να παρουσιάσεις μια μεγάλη ιδέα σου, η Αφροδίτη σου στέλνει την εύνοιά της. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διευρύνετε τους ορίζοντές σου, περνάς χαρούμενα και συναρπαστικά με τα οικεία πρόσωπα, χάρη στην Αφροδίτη στον διεθνή και επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις αρκετά μακριά, στο εξωτερικό ή σε ένα απομακρυσμένο μέρος της δικής σου χώρας. Αν σκόπευες να εγκατασταθείς σε μια ξένη χώρα, τώρα ίσως τολμήσεις να κάνετε το μεγάλο βήμα. Νομικά ζητήματα προχωρούν θετικά για σένα και ίσως ξεκινήσεις το μεταπτυχιακό σου. Αν σκέφτεσαι τις διακοπές του καλοκαιριού, είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να κάνεις κρατήσεις εισιτηρίων και κατοικίας. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι για να συναντήσεις ένα φίλο που ζει μακριά σου. Η Αφροδίτη συνδέει τα ταξίδια με την αγάπη και τη φιλία. Ένα ταξίδι σου είναι πιθανό να σου φέρει εντελώς απροσδόκητες εξελίξεις, θα νιώσεις ευτυχισμένος. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πορεία της Αφροδίτης μέσα από τον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών και του σεξ, θα είναι απίστευτα ευεργετική για τα οικονομικά σου και τη σεξουαλική σου ζωή. Μπορεί να λάβεις ή να διαπραγματευτείς για το μέλλον χρήματα από τους γονείς σου ή από ένα οικείο πρόσωπο ή να πάρεις μπόνους, προμήθεια ή επίδομα. Επίσης ευνοείσαι σε δικαστικό συμβιβασμό, θέματα κληρονομικά ή ακόμη και για να λάβεις ένα βραβείο σε ένα διαγωνισμό. Μπορεί επίσης να εγκριθεί ένα δάνειο για το σπίτι σου ή να χρηματοδοτηθεί ένα σχέδιό σου ή να πάρεις ένα δάνειο ως οικογένεια. Μια απόφαση σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου σε κάνει να νιώθεις περισσότερη συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και ίσως κάνεις μια σεξουαλική σχέση ή αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζεις μαγικές και ρομαντικές στιγμές στην ερωτική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και της δέσμευσης. Τα γεγονότα που θα συμβούν με το σύντροφό σου και τις συνεργασίες σου σε κάνουν να νιώθεις ζεστασιά, σιγουριά και σταθερότητα. Αν είσαι μόνος, δεν θα είσαι για πολύ, καθώς η Αφροδίτη φέρνει στο δρόμο σου μια αξέχαστη ερωτική συνάντηση. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα είναι πιο θετικός και φιλικός και θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ίσως αποφασίσεις να δημιουργήσεις το δικό σου σπίτι ή τη δική σου οικογένεια ή ακόμα αποφασίσεις για ένα μωρό. Η υποστήριξη της οικογένειάς σου στις αποφάσεις σου σχετικά με την ερωτική σου ζωή θα είναι πολύ ισχυρή. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλά νέα για την εργασία σου και την υγεία σου φέρνει η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα το διατηρήσεις ή να κάνεις δίαιτα. Αν χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα, τώρα μπορείς να βρεις τον σωστό επαγγελματία που καταλαβαίνει την κατάστασή σου και θα σου προσφέρει την καλύτερη ιατρική αγωγή. Στην εργασία σου, η Αφροδίτη σου φέρνει νέους πελάτες, ειδικά αν είσαι αυτοαπασχολούμενος. Είναι πιθανό να αναλάβεις πολλές νέες υποχρεώσεις, αλλά θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις να αλλάξεις χώρο στο γραφείο σου ή την εταιρεία σου. Ίσως αλλάξεις το σύστημα οργάνωσης στην εργασία σου, πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη δουλειά σου πιο αποτελεσματικά. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Συναρπαστικά γεγονότα πρόκειται να συμβούν στην ερωτική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και του πάθους. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις την αληθινή αγάπη ή να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που αγαπάς. Νιώθεις μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας για το μέλλον σας μαζί. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα μωρό ή ακόμα και οικογένεια. Περνάς αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σου, θα εκπλαγείς από το πόσο θα σε φροντίζει και θα σου συμπαρασταθεί. Ένα δημιουργικό έργο σου φέρνει τις επευφημίες και το κύρος που αναζητάς ή ίσως μέσα από αυτό, καταφέρεις να προβάλεις το πλήρες φάσμα των ταλέντων σου και των ικανοτήτων σου. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις πολύ, θα λάμψεις και η γενναιοδωρία των αγαπημένων σου προσώπων απλά σε κάνει ευτυχισμένο! Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter