astropedia.gr

Αφροδίτη στον Κριό από τις 5/4

Αφροδίτη στον Κριό από τις 5/4
Στις 5 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο παρορμητικό, φλογερό, βιαστικό, αποφασιστικό, δραστήριο, ενεργητικό και επιπόλαιο ζώδιο του Κριού, όπου και παραμένει ως τις 29 του μήνα. Από την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (παρορμητικών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα ή της Φωτιάς (Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης, Υδροχόος),  η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα καλαισθησίας, αρμονία και μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύες) η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή σε νέα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των παρορμητικών ζωδίων.  

Τι να περιμένω με την Αφροδίτη στον Κριό;

Αναμφίβολα, το “μοτίβο” φαίνεται να αλλάζει εντελώς, δεδομένου ότι ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς, της κοινωνικής ζωής και της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας εισέρχεται στο ανεξάρτητο, διεκδικητικό, περιπετειώδες, και παθιασμένο ζώδιο του Κριού το οποίο φημίζεται για τον εγωισμό, την ευθύτητα και τους γρήγορους ρυθμούς του. Αναπόφευκτα, λοιπόν, η διάθεσή μας διαφοροποιείται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, αρχίζουμε σταδιακά να αναζητάμε τη σαρκική απόλαυση και τη μόνιμη δράση στις σχέσεις μας. Επιπλέον, αρχίζουμε να βαριόμαστε εύκολα και ψάχνουμε νέες συναρπαστικές εμπειρίες, όχι απαραίτητα με άλλον παρτενέρ (αν είμαστε δεσμευμένοι). Απλώς, χρειαζόμαστε μια ανανέωση, ενώ μοιάζουμε να ελκυόμαστε από άτομα τα οποία είναι εξωστρεφή, δυναμικά, διεκδικητικά, ενθουσιώδη, εκπέμπουν μια ρωμαλέα αύρα και έναν ισχυρό σεξουαλικό μαγνητισμό και χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα ζωτικότητας και ενεργητικότητας. Επίσης, γινόμαστε και οι ίδιοι πιο διεκδικητικοί, αυθόρμητοι και ειλικρινείς και επικεντρωνόμαστε στα δικά μας θέλω και στην ικανοποίηση των προσωπικών μας επιθυμιών και αναγκών. Όσον αφορά στα επίπεδα της αυτοεκτίμησής μας, αναμφισβήτητα παρατηρείται αύξηση σε αυτά. Αντίστοιχα, έρχεται στο προσκήνιο και η επιθυμία μας να ξοδέψουμε χρήματα για να ευχαριστήσουμε τους εαυτούς μας και να ικανοποιήσουμε το εγώ μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό σχετίζεται
 • με την τάση μας να αναζητούμε τη δράση στην ερωτική μας ζωή
 • με την επιθυμία μας να επικεντρωθούμε στις σαρκικές απολαύσεις
 • με την εξωστρέφεια
 • με τις αλόγιστες σπατάλες
 • με την επιθυμία μας να κυνηγήσουμε το υποψήφιο “θήραμά” μας
 • με τη φλόγα και το πάθος
 • με την τάση μας να είμαστε βιαστικοί και να βαριόμαστε εύκολα
 • με τον εγωκεντρισμό και την φιλαυτία
 • με την ανάγκη για αυτονομία και ανεξαρτησία
 • με την αναζήτηση νέων εμπειριών
 • με την επιπολαιότητα
 • με την υιοθέτηση ενός συστήματος αξιών και αρχών που θα έχει ως βασικό γνώμονα τον ίδιο τον εαυτό

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της διέλευσής της από το ζώδιο του Κριού

Στις 6 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι, η ερωτική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ειδικότερα, επικεντρωνόμαστε στην κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών μας και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να βιώσουμε μια συναρπαστική και αξέχαστη συνεύρεση. Συν τοις άλλοις, η ζήλια μας έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Παρ' όλα αυτά, με τη συγκεκριμένη όψη, παρασυρόμαστε από τη μεταφυσική διάσταση του έρωτα, με αποτέλεσμα να προσεγγίζουμε την ερωτική μας ζωή σα να πρόκειται για κάλεσμα του ίδιου του πεπρωμένου.

Στις 19 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Ως εκ τούτου, μπορεί να αισθανθούμε ότι η ερωτική μας ζωή μειονεκτεί στο κομμάτι της επικοινωνίας. Πιο συγκεκριμένα, αν είμαστε δεσμευμένοι, πιθανώς θα νιώσουμε ότι το ταίρι μας δε μας καταλαβαίνει, ενώ αν είμαστε ελεύθεροι, μπορεί να μας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι γύρω μας δε μας φλερτάρουν έξυπνα ή εκφράζονται άκομψα ή στο άλλο άκρο χαρακτηρίζονται από συστολή και δεν εκφράζονται καθόλου. Λόγω της συγκεκριμένης όψης, η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις με το έτερον ήμισυ είναι πιθανές. Τέλος, αν επικοινωνήσει κάποιος πρώην σου μαζί σου, σκέψου διπλά και τριπλά τυχόν προοπτικές που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν μπροστά σου μέσα από μια πιθανή επανασύνδεση μαζί του.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Από τις 5/4 κι ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά και έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Επίσης, η γοητεία σου απογειώνεται και η αλήθεια είναι ότι δεν περνάς απαρατήρητος στον κοινωνικό σου περίγυρο. Πιο συγκεκριμένα, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και το δικό σου ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή. Ειδικότερα, ο ίδιος αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς έναν σύντροφο ο οποίος θα σε σέβεται και θα σου προσφέρει συναισθηματική κάλυψη, υλική ασφάλεια καθώς και χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Τέλος, η καλαισθησία σου και η αυτοεκτίμησή σου είναι πιο αυξημένες από ποτέ, ενώ κατά τη συγκεκριμένη διέλευση ευνοούνται τυχόν αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση π.χ. μέσω αγοράς νέων ρούχων, αλλαγής κόμμωσης ή χτενίσματος. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη στις 5/4/2024 γίνεσαι σταδιακά πιο ρομαντικός και ονειροπόλος, ενώ είναι πιθανό να μπεις σε μια διαδικασία εξιδανίκευσης και μυθοποίησης του συντρόφου σου. Συν τοις άλλοις, μπορεί να εμπλακείς σε μια ιδιόμορφη ερωτική σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να κρατηθεί μυστική. Γενικότερα, δεν αποκλείεται να βιώσεις παρασκήνιο και ίντριγκα στην ερωτική σου ζωή. Τέλος, κατά τη συγκεκριμένη διέλευση, έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο οι καλλιτεχνικές και μεταφυσικές σου ανησυχίες καθώς και η ανθρωπιστική σου διάθεση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 5 Απριλίου κι ύστερα αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς τη φιλία και την κατανόηση στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να μοιραστείς τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες με το ταίρι σου. Συν τοις άλλοις, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Εναλλακτικά, μπορεί να «εισπράξεις» το ερωτικό κάλεσμα και ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου. Παρόλο που σε γενικές γραμμές προτιμάς να είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι στις ανθρώπινες σχέσεις και παρόλο που δε συνηθίζεις να «μπλέκεις» τα ερωτικά σου ζητήματα με τις φιλίες σου, αυτή τη φορά μπορεί να…ενδώσεις! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 5/4 δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου προϊστάμενου ή εργοδότη σου. Γενικά, αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Δεδομένου ότι οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται σημαντικά, προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητισμούς και επιπολαιότητες, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο» το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο το καλό κοινωνικό και επαγγελματικό σου προφίλ! Μπορεί να δεχτείς ερωτικές προτάσεις (ή ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση) από πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι καθημερινά εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Εναλλακτικά, η εν λόγω διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να δείχνει ότι το ταίρι σου σε στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Γενικότερα, ο τομέας της καριέρας σου ευνοείται σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται με τη βοήθεια και τη συμβολή κάποιας γυναίκας να πάρεις προαγωγή ή να τοποθετηθείς σε κάποιο πόστο με περισσότερες προοπτικές. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 Απριλίου αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πνευματώδη και φιλοσοφημένα άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου προσώπου που σχετίζεται με τους χώρους της διανόησης, της κουλτούρας και των ανώτερων σπουδών. Ο τομέας των σπουδών σου ευνοείται σημαντικά, ενώ αν είσαι πρόθυμος να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τις 5/4/2024 κι έπειτα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, έρχονται στην επιφάνεια οι βαθύτερες σεξουαλικές σου ανάγκες και το πάθος σου. Έτσι, η απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με το ταίρι σου γίνεται μία από τις βασικότερες προτεραιότητές σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, γιατί θα τρομάξεις και τελικά θα απομακρύνεις άθελά σου τον σύντροφό σου. Σε γενικές γραμμές, πολλαπλασιάζονται οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλά ταυτόχρονα σου γεννιέται η ανάγκη να κυριαρχήσεις στον σύντροφό σου και να τον καθυποτάξεις, γεγονός το οποίο μπορεί να τον αναστατώσει, δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση. Αν μέχρι πρότινος έβλεπες κάποιες υποθέσεις σου που σχετίζονται με κληρονομιές ή με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου να μένουν στάσιμες, τώρα μπορεί επιτέλους να υπάρξουν έντονη κινητικότητα και ευνοϊκές για εσένα εξελίξεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 Απριλίου, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Η συνύπαρξη και η συμβίωση με το ταίρι σου βελτιώνονται σημαντικά και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Γενικά, τώρα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα συντροφικός και αρχίζεις να αναζητάς πιο έντονα τη δέσμευση και τη συμπόρευση. Η δε σχέση σου μοιάζει πιο αρμονική από ποτέ. Αν από την άλλη δεν έχεις σχέση αυτήν την περίοδο, υπάρχει περίπτωση να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Τέλος, δεν αποκλείεται μια γυναίκα να σου προτείνει να συνεργαστείτε, ανοίγοντας νέους δρόμους και νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις 5/4/2024 κι ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία που ασκείς  στους συναδέλφους σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν ή να σε διεκδικήσουν (διάφορα άτομα) μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες κατόπιν σκέψης να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις την τύχη σου με κάποιον συνάδελφο. Αν έχεις ήδη σχέση, είναι προτιμότερο να μη συνδεθείς ερωτικά με άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται η εμπλοκή του ονόματός σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο». Μια γυναίκα μπορεί να σε προτείνει προκειμένου να δουλέψεις σε ένα καινούριο εργασιακό περιβάλλον. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/4 προσπαθείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις τον ερωτισμό, την ανεμελιά, το ρομαντικό στοιχείο, τη διασκέδαση και το πάθος σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους βελτιώνεται θεαματικά κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ενώ αν είσαι επιχειρηματίας, κάποια επένδυση που έχεις στο μυαλό σου μπορεί επιτέλους να λάβει σάρκα και οστά και, μάλιστα, να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής για εσένα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στον Κριό και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 5 Απριλίου 2024 κι ύστερα σου δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και, ως εκ τούτου, επιλέγεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου. Αν μέχρι πρότινος δεν έμενες μαζί με το ταίρι σου, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκατοικήσετε. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και η επιστροφή κάποιου πρώην συντρόφου σου στη ζωή σου. Τέλος, οι σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια εξομαλύνονται, ενώ παράλληλα ευνοούνται τυχόν αγοραπωλησίες ή μισθώσεις ακινήτων που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 5/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Ειδικότερα, μπαίνετε στη διαδικασία συζητήσεων εφ' όλης της ύλης, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε από κοινού κάποιο κοντινό ταξίδι, το οποίο σας φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, η δεδομένη χρονική περίοδος ενδείκνυται για φλερτ, λεκτικά παιχνίδια και συναρπαστικά υπονοούμενα. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης βελτιώνονται σημαντικά τόσο η κοινωνική σου ζωή όσο και οι σχέσεις σου με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή και γείτονες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Από τις 5 Απριλίου και ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γίνεσαι πιο ζηλιάρης και κτητικός (σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα). Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το παρακάνεις, διαφορετικά θα απομακρύνεις το ταίρι σου από δίπλα σου.  Προσπάθησε, λοιπόν, να μην βλέπεις το ταίρι σου ως “κτήμα” σου, προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και την αρμονία στη σχέση σου. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της εν λόγω διέλευσης, ένα γεγονός μπορεί να σου υπενθυμίσει το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου, το οποίο στην παρούσα φάση μοιάζει να αποτελεί τον βασικότερο γνώμονα της ζωής σου βάσει του οποίου πορεύεσαι και πράττεις. Τέλος, δείξε την απαιτούμενη εγκράτεια και προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν άσκοπες σπατάλες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.