astropedia.gr

Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/8

Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/8
Ο πλανήτης της αγάπης, του έρωτα και της ομορφιάς, η Αφροδίτη, αφήνει πίσω της τον υπερευαίσθητο Καρκίνο και στις 11/8 περνά στο πομπώδες και αυτοκρατορικό ζώδιο του Λέοντα, έτσι όλη μας η συναισθηματική έκφραση αποπνέει πλέον έναν αέρα μεγαλείου! Ο Λέοντας στην αστρολογία άλλωστε είναι κατεξοχήν ζώδιο που σχετίζεται με τον έρωτα και το πάθος, αλλά και την ζωντάνια που έχουν τα παιδιά μέσα στην καρδιά τους! Τώρα λοιπόν θέλουμε να μας… κακομάθουν σαν πρίγκιπες ή σαν πριγκίπισσες, θέλουμε σπουδαίες κινήσεις, ανθοδέσμες, δώρα, κινηματογραφικά φιλιά, και όλα αυτά που υπό άλλες συνθήκες θα έμοιαζαν… υπερβολικά!  

Γενικότερα πάντως, τώρα θέλεις ο έρωτας να είναι μεγάλος, σαν τους έρωτες που βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη, θες να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και να σε διεκδικήσει και εκείνο με πάθος! Παράλληλα, επειδή ο Λέοντας σχετίζεται με τα παιδιά, πολλοί ίσως σκεφτούν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με έναν απόγονο. Προσοχή όμως να μην κάνεις επίδειξη δύναμης για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, καλύτερα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να δεις πώς θα το κερδίσεις! Επίσης, ο πλανήτης της αγάπης κατά την παραμονή της στο ζώδιο αυτό, θα σχηματίσει και δύσκολες όψεις, τετράγωνο με τον Ουρανό στις 27/8 και αντίθεση με τον Κρόνο στις 28/7, που μπορεί να φέρουν χωρισμούς ή και ρήξεις για κάποιους.

Η διέλευση της Αφροδίτης από το Λέοντα ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Διδύμους και Ζυγούς, όρεξη για δράση, ζωντάνια κι ευκολίες σε Κριούς και Τοξότες. Από τις 11 έως τις 19 Αυγούστου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 19 έως 28 Αυγούστου και από 28 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Λέοντα


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Παράλληλη σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση.
Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια…

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

 Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια
 

 
ΚΡΙΟΣ
Η περιπετειώδης και παθιασμένη φύση σου έρχεται στο προσκήνιο χάρη στην Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και των παιδιών. Ε ναι! Τώρα αρχίζει για σένα ουσιαστικά η περίοδος των διακοπών, η Αφροδίτη από τον Λέοντα υπόσχεται παθιασμένα φιλιά στο κύμα, και αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία κατά τη διάρκεια διασκέδασης, εκδήλωσης ή μέσα από αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε αναζωπυρώνεται το πάθος! Επίσης, αυτή η θέση της Αφροδίτης φέρνει και γονιμότητα, σε περίπτωση που είσαι σε μια φάση της ζωής σου που θα σε ενδιέφερε η τεκνοποίηση. Αν θέλεις όμως να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή την διέλευση, μίλα και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πότε να κινηθείς.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι αισιόδοξος και χαρούμενος με το σπίτι σου και την οικογένειά σου καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, σου παρέχει υποστήριξη και ευτυχισμένες στιγμές. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το πιο ερωτικό διάστημα και αυτή η διέλευση της Αφροδίτης κάνει… διακρίσεις, με την έννοια ότι ευνοεί περισσότερο τα παιδιά της (ο Ταύρος είναι το «παιδί» της Αφροδίτης) που είναι ήδη σε σχέση, φέρνοντας ηρεμία. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, φροντίζεις περισσότερο τους οικείους σου, το σπίτι σου, επιστρέφεις στις ρίζες σου. Επίσης, αυτή η θέση της Αφροδίτης δεν είναι και η πιο βοηθητική για τα οικονομικά σου και πρόσεχε γύρω στις 27-28/8. Εστιάζεις επίσης σε όσα λείπουν στον έρωτα και θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για λύσεις.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου, αυξάνει τις έμφυτες ικανότητές σου της διπλωματίας και της επικοινωνίας, βρίσκεις τις σωστές λέξεις τη σωστή στιγμή, είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε νέες γνωριμίες. Τώρα λοιπόν ξεδιπλώνεις τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου, μπορείς να ευχαριστηθείς τις εκδρομές, τις βόλτες, τις διακοπές, ενώ δεν αποκλείεται αν αναζητάς κάτι καινούργιο, να προκύψει πάνω… σε δρόμο! Αν είσαι ήδη σε σχέση τότε με αφορμή αυτή την περίοδο επιδιώκεις να ανανεώσεις το ταίρι σου, άλλωστε με τόση πειθώ που έχεις αυτό το διάστημα, δύσκολα θα σου αντισταθεί! Γενικότερα, μην αφήσεις αυτή την ανέμελη περίοδο να περάσει έτσι! Οι προτάσεις σου και η γνώμη σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους άλλους, ειδικά αν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βελτιώνεται η οικονομική σου κατάσταση, κάνεις νέα οικονομικά σχέδια για το μέλλον χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Μετά από τις… σπατάλες που πιθανώς να έκανες όσο η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιό σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν και έσοδα που δεν περίμενες. Όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι, φαίνεται πως η θεά του έρωτα σου χαρίζει σταθερότητα και προοπτική στις σχέσεις σου, ενώ με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, έχεις την ικανότητα να αξιολογήσεις καλύτερα και τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους και τις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται. Τέλος, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και τώρα διεκδικείς καλύτερα από που πιστεύεις ότι δικαιούσαι!

 
ΛΕΩΝ
Η διασκεδαστική και χαρούμενη φύση σου έρχεται στο προσκήνιο, είσαι ανοιχτός σε νέες ερωτικές εμπειρίες χάρη στην Αφροδίτη στο δημιουργικό και παθιασμένο ζώδιό σου. Βγαίνεις από μια περίοδο εσωστρέφειας και αβεβαιότητας, βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο γλεντζέδικος εαυτός σου, που θέλει να χαρεί την ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η (αλλά και διαθέσιμος/η!) τότε αυτή την περίοδο θα μπορούσες να γοητεύσεις πολλά πρόσωπα με την ακτινοβολία σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση, τότε το ταίρι σου… θαμπώνεται ξανά από την αρχή από το έξω αλλά και από το μέσα σου! Ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην αγάπη, νιώθεις αισιόδοξος, χαίρεσαι τον έρωτα και τη ζωή, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεχε μόνο τις ημερομηνίες στην αρχή του άρθρου, δηλαδή γύρω στις 27-28/8!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και εγκαινιάζει μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα, έναν απολογισμό που θα αφορά την προσωπική. Ο χρόνος που θα έχεις για τον εαυτό σου αυξάνεται και θα θελήσεις να τον αξιοποιήσεις για χαλάρωση και ξεκούραση. Παράλληλα, ίσως έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πραγματικά σου συναισθήματα και τις αληθινές σου επιθυμίες, ακούγοντας και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί να αισθανθείς επίσης απογοήτευση από μερικούς ανθρώπους που πήραν χωρίς να δώσουν. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα ή ακόμα και αμφιβολίες για το σύντροφό σου, φέρνοντας στο μυαλό σου κάποιες δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος ή κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις.

 
 
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, τον φιλικό σου κύκλο και με το όφελος που έχεις μέσα από την κοινωνική αλληλεπίδραση. Η περίοδος αυτή λοιπόν σου φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις στα παραπάνω θέματα, καθώς ο κυβερνήτης σου σε βοηθά να γίνεις ακόμη πιο κοινωνικός, να έρθεις πιο κοντά με φίλους και πρόσωπα που μπορούν να υποστηρίζουν τα σχέδιά σου και να σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό που θες, ενώ παράλληλα γίνεσαι πιο μαγνητικός και προσελκύεις κοντά σου πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα και θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο και να έρθουν πιο κοντά. Οποιαδήποτε αμφιβολία σου πλέον βρίσκει την απάντησή της και σε αυτό σε βοηθά φυσικά ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με την καριέρα και την εργασία σου και με την θέση σου στον κοινωνικό ιστό. Η περίοδος αυτή με την ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία και να δεις τα σχέδιά σου να προχωράνε και να πετυχαίνουν, ενώ παράλληλα δέχεσαι ευνοϊκά σχόλια από ανωτέρους στην εργασία σου ή βλέπεις την πελατεία σου να αυξάνεται και να έχεις έσοδα αλλά και θετικά σχόλια για την ποιότητα της εργασίας σου. Μέσα από τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να πετύχεις τα πάντα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τα όνειρά σου, την γνώση που απορροφάς μέσα από σεμινάρια ή ανώτερη εκπαίδευση, με τα μακρινά ταξίδια και με την γενικότερη κοσμοθεωρία που έχεις διαμορφώσει για την ζωή. Η περίοδος αυτή σε βοηθά να κερδίσεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου και να δεις τον κόσμο μέσα από μια πιο θετική οπτική γωνία, αφήνοντας πίσω σου προβλήματα και άσχημες σκέψεις και κοιτάζοντας μπροστά σε πιο θετικά πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και να ελπίζεις, όπως ένα ταξίδι για αναψυχή ή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει διαφορετική φιλοσοφία και κουλτούρα, πράγμα που σε κάνει να θέλεις να εξερευνήσεις μια άγνωστη περιοχή του έρωτα και του συναισθήματος. Η επαφή σου με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, αυτή την φορά θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και κυρίως με τα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους, άρα κυρίως με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς ή με χρήματα που περιμένεις να λάβεις από άλλους. Η περίοδος φέρνει θετικές εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, αν και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά επενδύσεις για να μην γίνουν λάθη ή για να αποφύγεις παγίδες που υπάρχουν. Σε αυτό βέβαια θα σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, όπως επίσης και σε οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, καθώς αυτή η περίοδος φέρνει στο προσκήνιο έντονα πάθη και συνειδητοποιείς ότι ίσως είσαι περισσότερο αγκιστρωμένος στον σύντροφο από ό,τι στην πραγματικότητα θα ήθελες.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με την σταθερή σου σχέση, με τις συνεργασίες που διατηρείς και με τους αντιπάλους, τους ανταγωνιστές ή τους φανερούς εχθρούς σου. Η περίοδος, μέσα από την ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να περάσεις περισσότερο ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο μαζί του, ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση και αναζωπυρώνοντας το συναίσθημα, ενώ αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε η περίοδος αυτή είναι η κατάλληλη για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε βγάλει από την μοναξιά και την αναζήτηση. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις βελτιώνονται και έχεις επιτυχίες και οφέλη μέσα από συνεργασίες και πελάτες. Οι εχθροί όμως και οι αντίζηλοι καραδοκούν και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να τους εντοπίσεις και να τους κατατροπώσεις.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση του πλανήτη γίνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τομέας του χάρτη σου που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την υγεία σου, σωματική και πνευματική και με την εργασία σου. Η περίοδος αυτή λοιπόν σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο από τα καθημερινά τρεχάματα και τις υποχρεώσεις και να εστιάσεις περισσότερο στο πώς μπορείς να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο όμορφη και πιο ευχάριστη, απολαμβάνοντας αυτό που κάνεις με λιγότερο άγχος. Η εργασία σου γίνεται πιο εύκολη αυτή την περίοδο, βρίσκεις υποστήριξη από συνεργάτες και έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από χώρο δουλειάς. Η υγεία σου παίρνει τα πάνω της, η ενέργειά σου ανεβαίνει και μπορείς να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις αυτά που σε ενοχλούν στην εμφάνισή σου ή να αλλάξεις με θετικά αποτελέσματα το σύστημα της διατροφής σου. Ό,τι και αν θέλεις να πετύχεις, μπορείς με την βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter