astropedia.gr

Αφροδίτη στον Σκορπιό από 10/9

Αφροδίτη στον Σκορπιό από 10/9
Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό από τις 10 Σεπτεμβρίου και βρίσκεται έτσι σε ένα υδάτινο και αινιγματικό ζώδιο. Έτσι, λοιπόν, το διάστημα αυτό το πάθος, το μυστήριο και τα έντονα συναισθήματα είναι ο κανόνας, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, όσο η Αφροδίτη παραμένει στον σαγηνευτικό και μυστηριώδη Σκορπιό. Μέχρι τότε λοιπόν, στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου για να αντιληφθείς ποιος αξίζει να μπει στη ζωή σου, με τα ψυχολογικά τεχνάσματά σου ανιχνεύεις το τοπίο στην σχέση. Η δύναμή σου είναι το σεξ και χρησιμοποιείς τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να ανακαλύψεις τα μυστικά της ψυχής του συντρόφου σου. Δεν αρκείσαι στο λίγο και αναζητάς να ζήσεις το απόλυτο. Όμως ο πλανήτης της Αγάπης στο σκληρό περιβάλλον του Σκορπιού είναι σε αδύναμη θέση, καθώς οι σχέσεις εμβαπτίζονται τώρα με το στοιχείο της υπερβολής. Φέρνει όμως εξαιρετικά νέα για τα οικονομικά, ώρα για ρίσκα λοιπόν, αρκεί να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση του Αφροδίτης από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Παρθένους και Αιγόκερους, όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Καρκίνους και Ιχθύς. Από τις 10 έως τις 19 Σεπτεμβρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 19 έως 27 Σεπτεμβρίου και από 27 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της

  • Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας ψυχρότητα στην αγάπη αλλά και οικονομικά εμπόδια.
  • Στις 23 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνοντας ανατροπές στις σχέσεις αλλά και σχέσεις-πυροτεχνήματα... 
  • Στις 29 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αναδεύοντας βαθιά συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις. 
  • Την πρώτη Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και σε κάνει να εκφράζεις τη γενναιοδωρία σου, αλλά φέρνει και… σπατάλες. 
  • Στις 2 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, εμπλουτίζοντας τη ζωή σου με έντονο πάθος και συναισθήματα.


Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια


  
ΚΡΙΟΣ
Πάθος, γοητεία και χρήμα σου προσφέρει η Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του σεξ και των κοινών οικονομικών. Αυξάνεται η διαίσθησή σου και σε καθοδηγεί στη βελτίωση των αποταμιεύσεων σου αλλά και στη διευθέτηση των δανείων σου. Αν είχες προβλήματα με τα οικονομικά σου, θα ενεργοποιήσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου. Στη σχέση σου, νιώθεις περισσότερο πάθος και εμπιστοσύνη. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο που θα θέλεις να αφεθείς στα ερωτικά σου ένστικτα, να νιώθεις ισχυρή έλξη και ερωτικό μαγνητισμό για έναν άνθρωπο και δεν αποκλείεται να αναπτυχθούν συναισθήματα που πολλές φορές θα σε κάνουν να νιώσεις έντονα! Παράλληλα, μια σχέση φέρνει ερωτηματικά για το κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι απαραίτητες λοιπόν οι συμβουλές από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
  
ΤΑΥΡΟΣ 
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα σχέσεων, συνεργασιών και συνεταιρισμών. Αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα μπορεί να εξελιχθεί σε μία πιο σταθερή σχέση. Η Αφροδίτη άλλωστε από τον Σκορπιό, σου δίνει και την ευκαιρία για την δημιουργία μία νέας σταθερής συνεργασίας. Οι ερωτικές φλόγες ανάβουν χάρη στην Αφροδίτη και νιώθεις έτοιμος να κάνεις τη σχέση σου πιο αποκλειστική και επίσημη, τώρα έρχονται στην επιφάνεια το πάθος σου και η ανάγκη σου για βάθος και οικειότητα. Μόνο προσπάθησε να μετριάσεις την έμφυτη κτητικότητά σου και τη ζήλια σου για να μη νιώσει ο σύντροφός σου ότι απειλείται από τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Τα ακούς αναλυτικά και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

  
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με την υγεία και την εργασία σου. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά, καθώς από τη μία είσαι πιο παραγωγικός και δημιουργικός, ενώ από την άλλη θα υπάρξουν σημαντικές προοπτικές προόδου, όπως μαθαίνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο. Γίνεσαι πιο μεθοδικός και οργανωτικός και αναλώνεις τα χρήματά σου για να θέσεις πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σου. Παράλληλα, αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, μπορείς να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς ακόμη και μια ευκαιρία που μπορεί να μοιάζει απλώς προσωρινή, μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα σε κάτι μονιμότερο. Η υγεία σου επίσης ευνοείται, περιόρισε όμως τη γκρίνια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
 
  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν ένιωθες μόνος στην ερωτική σου ζωή, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει νέες προοπτικές στον ορίζοντα. Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία έρχεται στη ζωή σου και την ανατρέπει, αφυπνίζοντας το πάθος σου και τα έντονα συναισθήματά σου. Εάν είχες μια έντονη ερωτική έλξη για κάποιον/α που ήταν κρυμμένη, αυτή η χημεία έρχεται στην επιφάνεια και ζεις μοναδικές στιγμές. Τώρα κατανοείς ότι δεν πρόκειται να βρεις την αγάπη συνεχίζοντας να κάνεις τα ίδια πράγματα, έτσι αλλάζεις ριζικά τρόπο προσέγγισης. Μπορείς πραγματικά να βρεις το πάθος σου, αν ενεργήσεις βασιζόμενος στον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και τις συμβουλές του. Αν είσαι σε σχέση και υπήρχε συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας, τώρα επιστρατεύεις τη δύναμη και τη στρατηγική σου και φέρνεις κοντά σου το σύντροφό σου. Δίνεις στη σχέση σου την φροντίδα και την αγάπη που της αξίζει. Επίσης, θα δραστηριοποιηθείς με κάθε τι που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση, θα βγεις, θα διασκεδάσεις.

   
ΛΕΩΝ

Αναζητάς τη γαλήνη του σπιτιού σου με την Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Καλλωπίζεις το χώρο σου, ίσως ακόμη και να εμπνευστείς να κάνεις μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα πάρτι στο σπίτι σου. Οι σχέσεις σου τόσο με το σύντροφό σου όσο και με τα προσφιλή σου πρόσωπα εμβαθύνουν τώρα, έχεις ανάγκη από περισσότερη οικειότητα και ζεστασιά. Έτσι λοιπόν περνάς σε μια εσωστρεφή περίοδο, που μπορείς να κάνεις πιο όμορφο το σταθερό σου περιβάλλον ή μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Τέλος, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση δεν είναι πολύ δοτική για τα οικονομικά σου, ευτυχώς που είναι οικονομικές οι συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο εξωστρεφής περίοδος και εσύ είσαι πιο φιλικός με τους γύρω σου, καθώς αναζητάς ανθρώπους που σε κρατούν σε πνευματική εγρήγορση. Επίσης, ευχάριστες δραστηριότητες σε κρατούν δραστήριο και έχεις σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Δέχεσαι πάντως εύνοια σε επικοινωνίες, ή μπορείς να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέσα από την επικοινωνία όμως, μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια σε μία σταθερή σου σχέση, αν είσαι δεσμευμένος, όπως σου λέει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Βγαίνεις έξω και διασκεδάζεις, εκφράζεις με πάθος και εμπιστοσύνη τις ιδέες σου, μπορεί επίσης να ξεκινήσεις συζήτηση για μια συνεργασία ή να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου.

  
ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Παράλληλα, σε συναισθηματικό επίπεδο ευνοείσαι περισσότερο αν ήδη είσαι σε σχέση, καθώς η περίοδος αυτή σε βοηθά να χαλαρώσεις με τον/την σύντροφό σου και να αναπτύξετε περισσότερη οικειότητα. Κάνεις ορισμένες δημιουργικές ιδέες σου πράξη ή τουλάχιστον κατανοείς ποιες από αυτές μπορούν να σου προφέρουν πραγματικά οικονομική ευημερία. Το μυαλό σου είναι στα χρήματά σου, έχεις τα κίνητρα να θέσεις ένα οικονομικό σχέδιο που θα βελτιώσει τα οικονομικά σου, συμβουλέψου όμως καλύτερα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό αν χρωστάς χρήματα ή για ένα δάνειο ή ακόμα και να χρεώσεις περισσότερο τις υπηρεσίες σου.
 
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αποκτάς γοητεία, μαγνητισμό, νιώθεις πιο όμορφα και ερωτικά και καταφέρνεις να έχεις και τις κατακτήσεις σου! Αφήνεις ελεύθερη την καρδιά σου, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και το πάθος σου χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Είσαι έτοιμος να θέσεις νέους στόχους στην αγάπη και τα οικονομικά σου. Αισθάνεσαι πιο ανανεωμένος και αναζωογονημένος, η Αφροδίτη σε κάνει να νιώθεις μοναδικός. Αν είσαι μόνος, μια παθιασμένη αγάπη σε περιμένει και αν είσαι σε σχέση, ζεις στιγμές σεξουαλικής έκστασης και πάθους με το σύντροφό σου. Καταφέρνεις επίσης να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και δέχεσαι και την ανάλογη ανταπόκριση, αρκεί να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Πιστεύεις στη δύναμη της γοητείας σου για να πάρεις αυτό που θέλεις και αισθάνεσαι πιο άνετα να εκφραστείς.
 
  
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις μακριά από την κουραστική καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Μπορεί να έχεις την διάθεση να απομονωθείς για λίγο συναισθηματικά ή να επιθυμείς να διατηρήσεις κάποια μυστικότητα για την αισθηματική σου ζωή και για όλα όσα αισθάνεσαι! Κάνεις ενδοσκόπηση που σε βοηθά να δεις καθαρά τα βαθύτερα θέλω σου, ενώ αυτή την περίοδο ένας μυστικός έρωτας ή η αποκατάσταση μιας ταλαιπωρημένης σχέσης μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Οι νέες γνωριμίες όμως για τώρα δεν ευνοούνται απόλυτα, λόγω των τωρινών συνθηκών. Αναζητάς την ηρεμία σου και τη μοναξιά σου προκειμένου να κάνεις εις βάθος έρευνα και απολογισμό της ερωτικής σου ζωής. Μπορεί και να δώσεις τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις που απλά δεν ανάβουν πια τη φωτιά του πάθους σου, παίρνεις πάντως τις απαντήσεις που θες από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Είναι λοιπόν μία κατάλληλη στιγμή για να δεις αγαπημένους φίλους, για να περάσεις ευχάριστο χρόνο μαζί τους, για να διασκεδάσεις με τους ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα! Το διάστημα αυτό θα κάνεις και νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ένας νέος έρωτας! Μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία ή έναν φίλο με πολλές δεξιότητες ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Με την Αφροδίτη, αλλά και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο άλλωστε ως συμμάχους σου, θα μπορείς να κάνεις τα βήματα για να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου προσδοκία.
 
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περνάς σε μια περίοδο που οι φιλοδοξίες σου και η καριέρα σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, με την Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Τώρα λοιπόν έχεις πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Αφήνεις όμως τα προσωπικά στην άκρη, και είναι περίοδος που προσανατολίζεσαι πρώτα σε όσα «πρέπει» να κάνεις και δευτερευόντως σε όσα θες. Δεν αποκλείεται όμως και να επισημοποιήσεις μια σχέση. Ανοίγουν οι πόρτες της επιτυχίας, καλωσορίζεις νέα άτομα στη ζωή σου που με τη δύναμή τους μπορούν να σε κατευθύνουν στο σωστό μονοπάτι στην καριέρα σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η επιτυχία εξαρτάται επίσης από τις ελίτ σχέσεις και τους ισχυρούς ανθρώπους, πώς να κινηθείς όμως ακούς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
  
ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής και τον ηθικό σου κώδικα. Αυτή η περίοδος λοιπόν σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου και σου δίνει τις ευκαιρίες να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις με άτομα οικεία με τα οποία μπορεί να βρισκόσουν εδώ και καιρό σε απόσταση! Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση σου κάνοντας ένα ταξίδι. Θα ταξιδέψεις νοητά ή κυριολεκτικά, θα δεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα από μία νέα οπτική γωνία! Τέλος, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι σου, γενικότερα όμως ξυπνά η ανάγκη σου για περιπέτειες, όπως μαθαίνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.