astropedia.gr

Αφροδίτη στον Ταύρο από 17/3

Αφροδίτη στον Ταύρο από 17/3
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον ορμητικό και αψύ Κριό και εισέρχεται στον γλυκό και αισθησιακό Ταύρο στις 17 Μαρτίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος ), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο γινόμαστε περισσότερο αισθησιακοί από ό,τι είμαστε συνήθως, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας οι οποίες τώρα είναι πιο έντονες και ίσως αυτό να μας οδηγεί σε συμπεριφορές που κρύβουν κτητικότητα και εγωισμό, πράγμα που σαφώς χρειάζεται προσοχή. Αναζητούμε την ασφάλεια και εκτιμούμε ό,τι έχει διάρκεια και σταθερότητα. Η όρεξή μας για ευχαρίστηση είναι έντονη. Ο Ταύρος εκτιμά το εδώ και το τώρα καθώς και τον κόσμο των πέντε αισθήσεων. Οι απτές και φυσικές εκφράσεις της αγάπης και του ρομαντισμού είναι πιο σημαντικές τώρα. Η σκοτεινή πλευρά αυτής της διέλευσης είναι η υπερβολική κτητικότητα και η αντιμετώπιση των συνεργατών μας ή του συντρόφου ως αντικείμενα που κατέχουμε ή θέλουμε να κατέχουμε. Από οικονομικής πλευράς, η Αφροδίτη στον Ταύρο αναζητά υψηλής ποιότητας, συμπαγή, πρακτικά και μακράς διαρκείας σχέδια και αποκτήματα και θέλουμε πάση θυσία να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας χωρίς πειραματισμούς και ρίσκα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο

  • Στις 7 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που δείχνει ευαισθησία και ευνοεί την τέχνη και τον έρωτα. Η επιθυμία μας για κάτι ονειρικό, ρομαντικό και άπιαστο αυξάνεται…

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Ταύρο και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Καλά νέα για τα οικονομικά φέρνει η Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, τον τομέα του εισοδήματός σου. Σου δίνεται ένα μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις περισσότερα χρήματα, επειδή εργάζεσαι σκληρά και επίμονα. Βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα και να αντισταθμίσεις τυχόν δαπάνες. Χαρούμενες οικονομικές ειδήσεις καθώς χρήματα μπορεί να έρθουν στο δρόμο σου με τη μορφή μιας γενναιόδωρης επιταγής ή ενός δώρου ή μπορεί να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Μπορεί επίσης να έχεις χρήματα από την επιχείρησή σου ή από ακίνητη περιουσία ή από την αύξηση της αξίας ενός αντικειμένου. Ίσως κάνεις νέες επικερδείς οικονομικές διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις για μια νέα πηγή εισοδήματος. Οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα για τα χρήματά σου είναι πιθανό να παραμείνουν σταθερές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η αγάπη και η ζωή σου γίνονται πολύ διασκεδαστικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου και σε κάνει να λάμπεις όπου κι αν βρεθείς. Είσαι πιο κοινωνικός και πιο χαρούμενος από ποτέ, είστε τυχερός που έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, κάτι που συμβαίνει μια φορά το χρόνο! Δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό, κάνεις τα πρώτα σου βήματα για τη δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης ή επιχείρησης ή οικονομικής συμφωνίας. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις πυροτεχνήματα, η σχέση σου γίνεται συναρπαστική, έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για να διασκεδάσετε μαζί ή για την καλοπέρασή σας. Αν είσαι μόνος ίσως συναντήσεις κάποιον με τον οποίον έχεις έντονη ερωτική χημεία και βιώνεις μεγάλες συγκινήσεις και η σχέση αναπτύσσεται σταδιακά και σταθερά. Όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου, είσαι πολύ ρομαντικός, αισθησιακός και κοινωνικός. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον κρυφό και νοσταλγικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, σε κάνει να αποζητάς τη μοναξιά σου και να απέχεις από τη διασκέδαση και το φλερτ που συνήθως απολαμβάνεις στο έπακρο. Αν κάποιος φίλος σου προτείνει να συναντήσεις κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, γνώρισε το νέο πρόσωπο αλλά πρόσεξε αν είναι πραγματικά διαθέσιμο, διότι όταν εμπλέκεται ο δωδέκατος οίκος μερικές φορές κάποια σημαντικά δεδομένα μπορεί να είναι κρυμμένα ή ψεύτικα. Αν είσαι σε σχέση, είσαι πιο ρομαντικός και συμπονετικός, ζεις την μαγεία της αγάπης. Μπορεί να αναρωτηθείς για την πορεία της σχέσης σου ή να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματα του συντρόφου σου, ενώ κάποιοι άλλοι του ζωδίου σου ίσως να μη δώσουν προτεραιότητα στην αγάπη, αναπολούν το παρελθόν και σκέφτονται το μέλλον. Είναι μια πολύ παραγωγική και δημιουργική χρονική περίοδος αν εργάζεσαι μόνος και πίσω από τα παρασκήνια. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι χαρούμενος και κοινωνικός χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, τον τομέα της φιλίας και των εκπλήξεων. Μπορεί να έχεις μια αναπάντεχη πρόσκληση σε μια κοινωνική συγκέντρωση ή εάν είσαι μόνος, ένας φίλος μπορεί να προσφερθεί να σου συστήσει κάποιο άτομο. Οι φίλοι σου σε βοηθούν τώρα να βγεις από την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού σου για να διασκεδάσεις και να βρεις την αγάπη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές εκπλήξεις από τον σύντροφό σου, έχεις μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες για να βγεις από τη ρουτίνα και να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό. Με το ανοικτό μυαλό σου προβάλεις τον εαυτό σου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έχεις δημοτικότητα. Μπορεί να έχεις μια συνάντηση με ένα έμπειρο άτομο το οποίο θα σου δώσει συμβουλές και την προτροπή να κάνεις μια επικερδή οικονομική συμφωνία. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Η καριέρα σου έχει την τιμητική της χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της φήμης και των τιμητικών διακρίσεων. Είσαι ο ηγέτης στην εργασία σου και έχεις τη δύναμη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να αποκτήσεις φήμη και κύρος. Οι άνθρωποι στο χώρο της εργασίας σου λένε καλά πράγματα για σένα και θα είσαι δημοφιλής μεταξύ των στελεχών και των εργαζομένων. Με τη σκληρή δουλειά σου αποκομίζεις ανταμοιβές και έχεις μια έντονη ενεργητικότητα που σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις περισσότερα χρήματα ή να διαπραγματευτείς μια οικονομική συμφωνία με αξιοπρεπή κέρδη. Ίσως να έχεις μια αύξηση του μισθού σου ή άλλα οφέλη, πιθανώς ένα γενναιόδωρο μπόνους ή προμήθεια. Μπορεί ακόμη και να διαπραγματευτείς ένα ευέλικτο πρόγραμμα στην εργασία σου, το οποίο σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τα προσφιλή σου πρόσωπα. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα ταξίδια και η αγάπη πάνε μαζί καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, της επέκτασης και των μακρινών ταξιδιών. Είσαι τώρα περισσότερο κοινωνικός,  πιο ευέλικτος και πιο χαρούμενος κι αυτό σε βοηθά στην εξεύρεση ενός νέου έρωτα, αν είσαι μόνοι. Μπορεί να προσκληθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση όπου θα γνωρίσεις ιδιαίτερα επιτυχείς ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και ενδεχομένως, από άλλη πόλη ή χώρα. Μπορεί να κάνεις νέους φίλους που ζουν μακριά σου και σίγουρα θα απολαύσεις την κάθε στιγμή. Εάν είσαι ζευγάρι, διασκεδάζετε μαζί και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι, ιδιαίτερα αν η σχέση σου είχε γίνει τον τελευταίο καιρό λίγο βαρετή. Θα έχεις περισσότερη προσοχή από το σύντροφό σου και πολλές εκπλήξεις. Η Αφροδίτη πρόκειται να σε πάει μακριά από το σπίτι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Είσαι έντονα συναισθηματικός και παθιασμένος, ζεις το πάθος και ενδιαφέρεσαι για την οικονομική ευμάρεια χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Είσαι τώρα προσεκτικός στην αγάπη, ψάχνεις κάποιον που να σε συνδέει κάτι βαθύτερο, δείχνεις την βαθιά αγάπη και τη φροντίδα σου στο σύντροφό σου, δημιουργώντας όχι μόνο μια έντονη σεξουαλική ατμόσφαιρα αλλά αληθινή οικειότητα και εμπιστοσύνη. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αναγκαίες αναπροσαρμογές όσον αφορά χρήματα που έχετε από κοινού ή ένα σχέδιο αποταμίευσης ή μια σημαντική επικερδή επένδυση που σου παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια για το οικονομικό μέλλον σου. Αν έχεις επιχείρηση, λαμβάνεις σοφές συμβουλές από έναν οικονομικό σύμβουλο ο οποίος με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, σου δίνει τις σωστές κατευθυντήριες γραμμές για την οικονομική ευμάρεια της επιχείρησής σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είσαι πολύ απασχολημένος με την αγάπη, τη διασκέδαση και τις συνεργασίες σου καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σου, των σχέσεων. Αν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις την αληθινή αγάπη και εάν έχεις ήδη βρει τον έρωτα της ζωής σου, μπορεί να αποφασίσεις για δέσμευση ή συγκατοίκηση ή να καθορίσεις ημερομηνία γάμου! Τώρα σκέφτεσαι περισσότερο το σύντροφό σου, τον έρωτα και τις επιχειρηματικές συνεργασίες σου. Στην εργασία σου, η συνεργασία με ένα άλλο πρόσωπο σε ένα συνεργατικό δίδυμο θα κάνει θαύματα στην παραγωγικότητα και τα κέρδη σου, τώρα δεν θέλεις να εργάζεσαι μόνος σου. Είσαι περισσότερο υποχωρητικός και συνεργάσιμος, είτε στην ερωτική σχέση σου, είτε με τους συνεργάτες σου. Τώρα είναι πιο διεγερτικό, δημιουργικό και αποτελεσματικό να εργάζεσαι με τους άλλους και θα αποκομίσεις πολύ θετικές εμπειρίες. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητά σου δεν ήταν ποτέ τόσο γλυκιά, έτσι απολαύστε την! Η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας, δημιουργεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο γραφείο σου και σου χαρίζει  ιδέες για να βοηθήσεις τους άλλους γύρω σου. Εάν είσαι αυτοαπασχολούμενος, θα έχεις πολλούς νέους πελάτες και βρίσκεις τρόπους να προωθήσεις την επιχείρησή σου ή να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Επιπλέον οι υπάλληλοί σου θα είναι πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί και ίσως κάνεις προσλήψεις ατόμων που με την εργατικότητά τους αυξήσουν τα κέρδη της επιχείρησής σου. Θα έχεις μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των στελεχών του χώρου της εργασίας σου και καλές σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σου. Είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να ξεκινήσεις νέες επωφελείς και επικερδείς δημόσιες σχέσεις ή ακόμα δίαιτα ή έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είχες περάσει δύσκολες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή τον τελευταίο καιρό, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, φέρνει πίσω τη χαρά και τη διασκέδαση και ελαφρύνει την ατμόσφαιρα. Νιώθεις συναισθηματικά γεμάτος, λαμβάνεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη από το σύντροφό σου, είσαι ευπρόσδεκτος από τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου. Όχι μόνο η κοινωνική ζωή σου θα είναι πιο συναρπαστική αλλά επίσης ανανεώνεσαι και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ασχολούμενος με την ομορφιά και την περιποίηση του σώματός σου ή αγοράζοντας νέα πράγματα. Μπορεί να κάνεις οικονομικές καταχρήσεις για τη διασκέδαση ή για το σύντροφό ή για τα παιδιά σου. Νέες ιδέες και νέοι άνθρωποι παρουσιάζονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν ηθικά και οικονομικά ή λαμβάνεις επευφημίες για ένα έργο σου το οποίο σου αποφέρει υλικές απολαβές. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρίσκεις έναν τρόπο για να βρεθείς με την οικογένειά σου, εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου και κάνεις προσπάθεια να αποκαταστήσεις τις σχέσεις μαζί τους χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Επικεντρώνεσαι στον φυσικό χώρο διαβίωσής σου και τη σχέση με τους γονείς σου. Ίσως πάρεις μια απόφαση σχετικά με το σπίτι σου, που θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ σταθερός και ασφαλής και είναι πιθανό να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα βάζεις για λίγο στην άκρη την κοινωνικότητά σου, δεν θέλεις να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, αλλά προτιμάς να μείνεις στο σπίτι σου παρέα με λίγους και εκλεκτούς. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για το σπίτι σου προκειμένου να το καλλωπίσεις και να το διακοσμήσεις.  Μπορεί να έχεις δαπάνες που αφορούν ένα μέλος της οικογένειάς σου ή το παιδί σου ή μια κοινωνική υποχρέωση, αλλά αυτό τώρα σε ευχαριστεί. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Προβάλεις την ικανότητά σου να γράφεις και να μιλάς με έξυπνο τρόπο, είσαι στην κορυφή της λίστας των κοινωνικών προσκλήσεων χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας. Εάν αισθάνεσαι ότι οι δεξιότητες της επικοινωνίας σου δεν είναι το δυνατό σημείο σου, μπορεί να παρακολουθήσεις κάποια μαθήματα ή σεμινάρια για να τελειοποιηθείς. Έχεις πειθώ και ευγλωττία, όλες οι σωστές λέξεις σου έρχονται όταν τις χρειάζεσαι περισσότερο. Η Αφροδίτη βελτιώνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και σε προτρέπει σε χαρούμενα ταξίδια και άφθονες δραστηριότητες. Στέλνεις το μήνυμά σου με ένα νέο και δημιουργικό τρόπο καλλιεργώντας ασφάλεια και σταθερότητα στους γύρω σου. Μπορεί να αποφασίσεις να γράψεις ένα βιβλίο ή να ασχοληθείς με ένα νέο σχέδιο μάρκετινγκ ή μια διαφημιστική καμπάνια. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter