astropedia.gr

Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16/11

Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16/11
Στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ενθουσιώδες, αισιόδοξο, φιλελεύθερο, περιπετειώδες, καλόκαρδο και φιλοσοφημένο ζώδιο του Τοξότη, όπου και παραμένει ως τις 10 Δεκεμβρίου. Αυτή θεωρείται στην Αστρολογία ως μια ουδέτερη θέση. Γενικά, θα έλεγε κανείς πως ο Τοξότης δεν πηγαίνει κόντρα στα αιτήματα της Αφροδίτης, καθώς είναι εξωστρεφής και εκδηλωτικός. Ωστόσο, η Αφροδίτη είναι ο κατεξοχήν πλανήτης της συντροφικότητας ενώ ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που αναζητά εμπειρίες, ποικιλία, ανεξαρτησία και αυτονομία. Η ελευθερία είναι κατά κάποιο τρόπο το «οξυγόνο» του. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία μας να συλλέξουμε εμπειρίες και να ζήσουμε έντονα...να ταξιδέψουμε, να ερωτευτούμε, να κοινωνικοποιηθούμε, να φλερτάρουμε, ακόμη και να ρισκάρουμε στον έρωτα. Η δέσμευση δε φαίνεται να είναι το νούμερο 1 ζητούμενό μας ούτε η προτεραιότητά μας στην παρούσα φάση.

Συν τοις άλλοις, αρχίζουν σταδιακά να μας γοητεύουν οι έξυπνοι και καλλιεργημένοι άνθρωποι, εκείνοι που έχουν πράγματα να πουν και είναι πολυταξιδεμένοι και διαβασμένοι. Οι πολυμαθείς προσωπικότητες φαντάζουν πλέον ως σούπερ ελκυστικές στα μάτια μας και πυροδοτούν τα πάθη μας και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες.

Τώρα είμαστε πιο επικοινωνιακοί και αναζητούμε την αλληλεπίδραση με τους γύρω μας. Όμως, βαριόμαστε σχετικά εύκολα, γι’ αυτό και χρειαζόμαστε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους στον κύκλο μας. Τα συναισθήματά μας πλέον δεν φημίζονται για την σταθερότητά τους, καθώς υπόκεινται σε συχνές διακυμάνσεις. Η απόκτηση αξέχαστων εμπειριών και σεξουαλικών συνευρέσεων μοιάζει να λειτουργεί ως η κινητήριος δύναμή μας.

Το σεξ μοιάζει με διασκέδαση και το απολαμβάνουμε δίχως όρια, δίχως ενοχές μέσα σε ένα ανάλαφρο κλίμα. Όμως, οι στενές και δεσμευτικές σχέσεις μας «πνίγουν» και μας απωθούν. Γι’ αυτό και στη δεδομένη χρονική περίοδο τις αποφεύγουμε. Πιθανώς μάλιστα να επικεντρωθούμε ακόμη και σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

Αναμφίβολα, η συντροφικότητα και η αρμονική συμβίωση δεν είναι έννοιες απαγορευτικές, απλώς θα πρέπει να συνδυάζονται με τον σεβασμό τόσο στη δική μας ελευθερία όσο και στην ελευθερία του συντρόφου μας. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της διέλευσής της από το ζώδιο του Τοξότη

  • Στις 22 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ερμή και, έτσι, αναζητούμε για κάποιο λόγο την επικοινωνία και την εγκεφαλική διέγερση στην ερωτική μας ζωή. Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις με το ταίρι μας καθώς και για επίλυση διαφορών.
  • Την πρώτη Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη, οπότε μπορεί στιγμιαία να νιώσουμε ότι δυσκολευόμαστε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για συντροφικότητα με την επιθυμία μας για μια έντονη και παθιασμένη ερωτική ζωή. Αναμφίβολα, η σεξουαλική μας όρεξη μοιάζει ακόρεστη.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται η επισημοποίηση μιας σχέσης, πχ μέσω ενός γάμου ή ενός αρραβώνα. Το περίεργο είναι ότι παρά τη σταθεροποίηση στην ερωτική μας ζωή, μέσα μας συνεχίζουμε να βιώνουμε μια υπαρξιακή μοναξιά.
  • Στις 4 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα  και, έτσι, η ρομαντική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ωστόσο, ελλοχεύει ο κίνδυνος για εξιδανικεύσεις που με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις ως αποτέλεσμα της απομυθοποίησης που αργά ή γρήγορα επέρχεται εξαφανίζοντας τον όποιο ενθουσιασμό και διαλύοντας το «ροζ συννεφάκι».
  • Στις 9 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και, ως εκ τούτου, εμφανίζουμε μια ροπή σε επιπολαιότητες και υπερβολές στα συναισθηματικά μας ζητήματα. Είμαστε ενθουσιώδεις αλλά οι αποφάσεις μας δεν χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη σύνεση ούτε από την απαιτούμενη ωριμότητα.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Από τις 16/11 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου), μπαίνεις στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να ελκύεσαι από καλλιεργημένους, φιλοσοφημένους, διανοούμενους και ευφυείς ανθρώπους. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 16 του μήνα, η ανάγκη σου για πάθος και απόλυτη ψυχοσωματική ένωση έρχεται στην επιφάνεια. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του. Μην το παρακάνεις με τα παιχνίδια εξουσίας γιατί αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι πιο χειριστικός από εσένα, στο τέλος θα είσαι εσύ εκείνος που θα καταστραφεί. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 16/11 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) σταδιακά αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου και, πράγματι, αρχίζεις να περνάς όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις έντονα την επιθυμία να δεσμευτείς, καθώς οι ερωτικές περιπέτειες, τα στιγμιαία φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις μοιάζουν να μην σε καλύπτουν, να μη σε γεμίζουν πια. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να ομορφύνεις τον εργασιακό σου χώρο μέσω ίσως κάποιας αλλαγής στη διακόσμηση, ενώ δεν αποκλείεται να σε φλερτάρει κάποιος συνάδελφός σου. Επίσης, αν έχεις ήδη σχέση, το ταίρι σου μοιάζει να ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει ώστε να χειριστείς κατάλληλα διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Από τις 16/11 και ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς περισσότερο πάθος και περισσότερη διασκέδαση. Μάλιστα, γίνεσαι πιο κοινωνικός, ενώ δεν αποκλείεται να φλερτάρεις ή να ερωτοτροπήσεις, αναζητώντας νέες «συγκινήσεις». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η ανάγκη για απόκτηση απογόνων κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ενώ είναι πιθανό να σου δημιουργηθεί και η επιθυμία να διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει να προτιμάς να μένεις στο σπίτι και να περνάς όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Πιο συγκεκριμένα, η συναισθηματική ασφάλεια και η ιδιωτικότητα μοιάζουν να αποτελούν τις βασικές σου προτεραιότητες, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος έρωτας από το μακρινό παρελθόν σου. Τέλος, οι σχέσεις σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας βελτιώνονται σημαντικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να φλερτάρεις, να «παίξεις» και να ξανανιώσεις ανέμελος. Μάλιστα, τείνεις σε εγκεφαλικά παιχνίδια και μοιάζεις να αρέσκεσαι σε λεκτικά υπονοούμενα. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες ίσως να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείονται ταξίδια ή εκδρομές μαζί με το ταίρι σου. Η δε ανάγκη σου να συζητάς με τον σύντροφό σου έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 16 του μήνα, γίνεσαι πιο κτητικός, ζηλιάρης αλλά και φιλήδονος. Παρ’ όλα αυτά, ο σύντροφός σου με τον τρόπο του σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή αλλά και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου. Πιθανώς, μάλιστα, θα σου δείξει και τον σωστό δρόμο για την εφαρμογή ενός υγιούς συστήματος ηθικών αξιών και αρχών. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 16/11 αρχίζεις σταδιακά να διεκδικείς μια υγιή ερωτική ζωή. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες από ποτέ. Ο προσωπικός μαγνητισμός σου μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη και τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου είναι αυξημένα. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σου να ψωνίσεις καινούρια ρούχα ή να αλλάξεις κόμμωση ή χτένισμα, καθώς η καλαισθησία σου κυριολεκτικά χτυπάει κόκκινο.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 16 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο την έμφυτη ρομαντική σου διάθεση, σε κάνει ιδεαλιστή και σου προσδίδει μια τάση να εξιδανικεύεις τον σύντροφό σου ή τους ερωτικούς παρτενέρ σου. Συν τοις άλλοις, η προαναφερθείσα διέλευση φανερώνει και μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Γενικά, το παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.  Επιπρόσθετα, η εν λόγω διέλευση  σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 16/11 μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Επίσης, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, ενώ σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, θα επιδιώξεις να απολαύσεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο γενικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 του μήνα η γοητεία σου σταδιακά έρχεται στο προσκήνιο και εισπράττεις κομπλιμέντα, ερωτικές προτάσεις και φιλοφρονήσεις από συναδέλφους ή εργοδότες. Προσπάθησε να παραμείνεις εγκρατής, λογικός και συνετός και να μην κάνεις κατάχρηση της αυξημένης δημοτικότητάς σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει τελικά εις βάρος σου. Τέλος, μια γυναίκα η οποία κατέχει θέση κύρους ή εξουσίας μπορεί να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου και να ανέλθεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  


Newsletter