astropedia.gr

Αφροδίτη στον Τοξότη από 7/10

Αφροδίτη στον Τοξότη από 7/10
Ο έρωτας γίνεται πιο ανεξάρτητος και περιπετειώδης από τις 7 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη στο ενθουσιώδες και ανεξάρτητο ζώδιο του Τοξότη εμποτίζει τις σχέσεις μας με ενθουσιασμό, υπερβολή και χαρά. Απολαμβάνουμε τα ταξίδια, αναζητούμε νέες εμπειρίες στην αγάπη, ερχόμαστε σε επαφή με ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την… περιπέτεια. Χαιρόμαστε τη χαρά του έρωτα και της ζωής αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποποιηθούμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας, έτσι εναντιωνόμαστε στη δέσμευση! Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή στο διάστημα μέχρι τις 18 Οκτωβρίου που ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος καθώς η Αφροδίτη γίνεται πιο «άτακτη» από ποτέ και αναζητά νέους έρωτες, οι οποίοι όμως μπορεί αρχικά να μας ενθουσιάσουν ωστόσο δεν είναι πολλά υποσχόμενοι για το μακρινό μέλλον! Θα σου τα πει αναλυτικά και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Κριούς και Λέοντες, όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Ζυγούς και Υδροχόους. Από τις 7 έως τις 16 Οκτωβρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 16 έως 25 Οκτωβρίου και από 25 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου την επιρροή της δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Οι όψεις της Αφροδίτης κατά την διέλευση

 • Στις 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας εξαιρετική εύνοια στις ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις!
  Δες περισσότερα για την όψη.
 • Στις 17 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, φέρνοντας χαρμόσυνα ερωτικά μηνύματα από τα παλιά!
  Δες περισσότερα για την όψη.
 • Στις 27 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας απογοητεύσεις και τάσεις για απιστίες στις σχέσεις!
  Δες περισσότερα για την όψη.
 • Στις 28 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, φέρνοντας ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ!
  Δες περισσότερα για την όψη.

Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια
 

ΚΡΙΟΣ
Έχεις πάθος για περιπλάνηση και περιπέτειες, νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα στη σχέση σου, να κάνεις μια αλλαγή, πάντα ακούγοντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η Αφροδίτη σου φέρνει χαρά και ευτυχία. Μεταδίδεις τις εμπειρίες σου στους άλλους, οι άνθρωποι θα σε ευχαριστήσουν αργότερα για τις πολύτιμες συμβουλές σου και ενδεχομένως να πας ένα μακρινό ταξίδι από το οποίο αποκομίζεις πολύτιμες γνώσεις. Τώρα χρειάζεσαι περισσότερο την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, αλλά φρόντισε να κρατηθείς μακριά από τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις και αφιέρωσε το χρόνο σου σε άτομα με τα οποία έχεις κοινές πεποιθήσεις και οράματα ζωής. Αν είσαι μόνος, ίσως κάνεις μια νέα σχέση με κάποιον/α που έρχεται από μακριά και νιώθεις ενθουσιασμό με το μορφωτικό και κοινωνικό του επίπεδο.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη σε κάνει να εκπέμπεις μια μυστηριώδη γοητεία, τα συναισθήματα σου θα εναλλάσσονται, από τη μια πλευρά έχεις ένα μυστήριο και από την άλλη είσαι ειλικρινής και λες τα πράγματα με το όνομά τους. Θα μπορείς να κρατήσεις κάποια πράγματα στο σκοτάδι αν δεν νιώθεις έτοιμος να τα μοιραστείς, ενώ η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου τονίζεται περισσότερο και μπορεί να κάνεις πιο δύσκολη τη συναισθηματική σου ζωή με τις ζήλιες. Ταυτόχρονα, αναλύεις και επεξεργάζεσαι σε βάθος τους ανθρώπους και επιπλέον είσαι καλός ακροατής, αρκεί να ακούς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν νιώθεις ερωτική χημεία με κάποιον/α, η Αφροδίτη σε βοηθά να κάνεις την κίνηση για να τον/την πλησιάσεις. Τώρα χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο παρουσιαστικό, αναζητάς κάποιον/α που να τον αισθάνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση, ο πλανήτης της αρμονίας αναγεννά την οικειότητα και την εμπιστοσύνη στη σχέση σου.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου και τους αγαπημένους σου, παίρνεις και δίνεις χαρά και ενθουσιασμό, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι άλλοι είναι τώρα ο καθρέφτης σου, έτσι αν έχεις θετική στάση, νέες γνωριμίες θα σου προσφέρουν αισιοδοξία και θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου. Τώρα έχεις μια καλή διάθεση, είσαι άμεσος και ειλικρινής με τις προθέσεις σου σε όλον τον κόσμο. Ίσως να αναζητήσεις την ελευθερία σου και την ανεξαρτησία σου, έτσι φρόντισε να μιλήσεις αληθινά στο σύντροφό σου αν χρειάζεσαι λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο ή αντίθετα, δείξε τα συναισθήματά σου αν θέλεις να είστε περισσότερο χρόνο μαζί. Πρόσεξε όμως την τάση για απιστίες που θα υπάρξει στις σχέσεις σου, μίλησε άμεσα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη σου ζητά να εξυπηρετήσεις τους άλλους, να δώσεις την έμφυτη φροντίδα σου και ζεστασιά σου. Επίσης, εφιστά την προσοχή σου στην υγεία σου και τη ζωτικότητά σου, τώρα βρίσκεις τρόπους να ανακάμψεις από το άγχος σου και τις υποχρεώσεις σου. Ασχολείσαι με το σώμα σου και επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο για να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου. Αν σε απασχολούσαν προβλήματα στην εργασία σου, τώρα απολαμβάνεις πιο χαρούμενες συνθήκες και είσαι πιο υπεύθυνος σε ό, τι υποχρεώσεις αναλαμβάνεις. Τέλος, για πολλούς Καρκίνους που αναζητούν κάτι νέο στα προσωπικά, ενδεχομένως να κάνουν μια σημαντική γνωριμία στο εργασιακό περιβάλλον ή σε χώρους εξυπηρέτησης και φροντίδας! Τα μαθαίνεις πιο αναλυτικά άλλωστε από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σκορπά στη ζωή σου τη θετική της ενέργεια, έχεις διάθεση για φλερτ και διασκέδαση. Μαγεύεσαι από τον ενθουσιασμό μιας νέας γνωριμίας, πλήθος ερωτικών συντρόφων αναζητούν την καρδιά σου και τους σαγηνεύεις με το παιχνιδιάρικο ύφος σου, τις γνώσεις σου και τις εμπειρίες σου. Θα διαρκέσει όμως; Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να βεβαιωθείς. Ο πλανήτης της Αγάπης επίσης σου δίνει τα κίνητρα να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό του εαυτού σου, τον ανταμείβεις με εντυπωσιακές αγορές ή ένα ταξίδι. Αν είσαι σε σχέση, τα ειλικρινή συναισθήματά σου σε φέρνουν πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Ένα έργο σου θα προσελκύσει επίσης την προσοχή του κοινού και προβάλεις τα ταλέντα σου. Οι άλλοι σε επαινούν και εσύ νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και καυχιέσαι για τα επιτεύγματά σου.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα συγκεντρώνεις τα μέλη της οικογένειάς σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ζείτε χαρούμενες και ευσυγκίνητες στιγμές νοσταλγώντας το παρελθόν. Ίσως έχεις απρόσκλητους επισκέπτες στο σπίτι σου, άτομα που έρχονται από μακριά για να τα φιλοξενήσεις. Αν είχες άγχος για μια αρνητική κατάσταση του παρελθόντος, αφήνεις πίσω σου τη δυσαρέσκεια και συμφιλιώνεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάνεις την πρώτη κίνηση για να συναντηθείτε και να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο στη σχέση σας, φέρνοντας πίσω την αγάπη. Αναλαμβάνεις την ευθύνη των ενεργειών σου, μιλάς με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο,  και ανοίγεις την καρδιά σου αντί να θέτεις όλο το βάρος στους άλλους. Σε γενικές γραμμές όμως, αυτή η διέλευση της Αφροδίτης δεν δίνει αρκετό έδαφος και εσύ εστιάζεις περισσότερα σε όσα λείπουν από τη συναισθηματική σου ζωή.


ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σου χαρίζει ευφράδεια λόγου και ειλικρίνεια, συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και μιλάς με ανθρώπους από μακριά, αλλά και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επεκτείνεται ο κοινωνικός σου κύκλος, υλοποιούνται οι προσδοκίες και οι ανάγκες σου από τις φιλίες σου και το σύντροφό σου. Τώρα θέλεις να μεταδώσεις τις γνώσεις σου και τις εμπειρίες σου, συμμετέχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες, ασχολείσαι με την τέχνη, κάνεις βόλτες με το αυτοκίνητο, παίζεις και φλερτάρεις. Παράλληλα κάνεις νέες γνωριμίες και μπορείς να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα. Σε βοηθά επίσης ο έντονος αισθησιασμός που εκπέμπεις και γι’ αυτό μέσα από τις επαφές σου προκύπτουν φλερτ που σε ανανεώνουν. Έχεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, και αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί να συναντήσεις έναν νέο έρωτα κατά τη διάρκεια μετακίνησής σου!
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι περίοδος που οι συνθήκες σε βοηθούν με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έσοδα και αυξάνονται οι οικονομικές σου απολαβές, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Ίσως τώρα διαθέσεις τα χρήματά σου σε μια νέα γνώση ή ένα ταξίδι ή κάνοντας δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή συμβουλευόμενος τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν κάποιοι σου οφείλουν χρήματα, η Αφροδίτη σε βοηθά να σου τα επιστρέψουν ή μπορεί να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό. Το σίγουρο είναι πάντως πως στα προσωπικά τα θες όλα δικά σου και δεν διστάζεις να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζει η ερωτική σου ζωή, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σου μαγνητίζουν τους άλλους καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου. Έτσι λοιπόν αφήνεις πίσω σου μια μπερδεμένη περίοδο που οι υποθέσεις στα αισθηματικά σου δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, καθώς τα πράγματα τώρα τρέχουν σε ταχείς ρυθμούς. Έφτασε η ώρα για την ερωτική σου ζωή, με μια αγάπη που σε ανανεώνει και σε διασκεδάζει. Απομακρύνεις τη συνήθη ρουτίνα σας κάνοντας διαφορετικά πράγματα με το σύντροφό σου. Τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι από συνήθεια ή ακόμα να ζεις μια μονότονη ζωή. Ίσως ακόμα και να θελήσεις να φύγεις μακριά προκειμένου να ανανεωθείς. Πρόσεξε όμως τις απογοητεύσεις στον έρωτα γύρω στις 27/10 καθώς μπορεί να τρέφεις κάποιες αυταπάτες που τελικά σε οδηγούν σε παγίδα, θα τα ακούσεις αναλυτικά και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλογίζεσαι το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, νιώθεις πιο ήρεμος και ώριμος για να αφήσεις πίσω σου όποιον και ό,τι σε πόνεσε, χάρη στην Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Βλέπεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής, αφήνεις πίσω σου μια παλιά μνησικακία για κάποιο άτομο την οποία έκρυβες καιρό στην ψυχή σου, συγχωρείς και προχωράς μπροστά, αποδέχεσαι τους ανθρώπους με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους. Στα ζητήματα καρδιάς όμως, πρόσεξε μην εμπλακείς σε μια μυστική σχέση και παρασυρθείς από μεγάλες υποσχέσεις και όνειρα για το μέλλον, που δύσκολα θα υλοποιηθούν. Καλύτερα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ευνοείται πάντως η δουλειά πίσω από τα παρασκήνια και οποιαδήποτε μυστική δραστηριότητα. Ίσως ακόμα επιθυμείς περισσότερο τώρα να βρίσκεσαι μόνος με τον εαυτό σου, ακούγοντας μουσική ή κάνοντας βόλτα κοντά στη θάλασσα ή σε νερό, θα νιώσεις πιο ήρεμος.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωή σου είναι τώρα διασκέδαση και παιχνίδια, γίνεσαι πιο ανοιχτός και εξωστρεφής, σέβεσαι τις ιδέες και τις απόψεις των άλλων, χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη. Νέοι φίλοι ανανεώνουν τη ζωή σου, γνωρίζεις κάποια πραγματικά καταπληκτικά άτομα που εναρμονίζονται με τις αξίες σου και τη φιλοσοφία σου για τη ζωή. Έχεις περισσότερη δημοτικότητα, απολαμβάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις με τους φίλους σου, πετυχαίνεις περισσότερα ως μέλος μιας ευρύτερης ομάδας και στηρίζεσαι στη συμμετοχή σου σε ένα σύλλογο ανθρώπων για να επιτύχεις τα θέλω σου. Έχεις ένα εντυπωσιακό προφίλ στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς μαγεύεις τους άλλους με τις ιδέες και τις γνώσεις σου. Ίσως μάλιστα μέσα από αυτά να προκύψει κάποια νέα γνωριμία στον ερωτικό τομέα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο για πολλούς Υδροχόους είναι πως για μια σχέση, τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα είναι δυσδιάκριτα. Μην μένεις όμως στο περίπου, άκου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΙΧΘΥEΣ

Κάνεις μεγαλεπήβολα όνειρα και σκέφτεσαι μια πιο εξέχουσα θέση στην εργασία σου καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της καριέρας. Έχεις τώρα αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στις ικανότητές σου, αγωνίζεσαι για να έχεις απτά αποτελέσματα στην εργασία σου. Εισπράττεις αναγνώριση και επαίνους για τη σκληρή δουλειά σου και τα επιτεύγματά σου. Δίνεις και παίρνεις βοήθεια στην εργασία σου και γνωρίζεις πολύ καλά ότι η ένδειξη ευγνωμοσύνης είναι το μυστικό όπλο για την επιτυχία. Περνάς λοιπόν σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, με πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Τώρα χρησιμοποιείς τις γνωριμίες σου, τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και βρίσκεις ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις σου, αφήνεις όμως τα προσωπικά στην άκρη, και είναι περίοδος που προσανατολίζεσαι πρώτα σε όσα «πρέπει» να κάνεις και δευτερευόντως σε όσα θες.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.