astropedia.gr

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 1/2

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 1/2
Από την πρώτη ως τις 25 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στο φιλελεύθερο και επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου, εντείνει τα ενθουσιώδη και ειλικρινή συναισθήματα, νιώθεις ελεύθερος να χαρείς τη ζωή και την αγάπη, σε έλκουν τώρα ασυνήθιστοι και πρωτότυποι ερωτικοί σύντροφοι. Ταυτόχρονα, η υδροχοΐσια Αφροδίτη αποτρέπει τη δέσμευση αλλά επιτρέπει νέες σχέσεις που βασίζονται στη φιλία και την ανεξαρτησία. Ζήσε λοιπόν ελεύθερα τον έρωτα, χωρίς κανόνες και περιορισμούς. Τώρα μπορεί να είσαι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος αλλά εκφράζεις τον ανθρωπισμό σου, δίνεις τη βοήθειά σου σε όσους σε έχουν ανάγκη, κάνεις νέες γνωριμίες χωρίς να σε ενδιαφέρει η κοινωνική τάξη ή το πολιτισμικό επίπεδο των ατόμων. Μην ξεχνάς όμως ότι σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, μέχρι τις 21/2 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, έτσι δείχνει αμφίβολη διάρκεια σε νέες γνωριμίες. Τα μαθαίνεις πιο αναλυτικά όλα αυτά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση του Αφροδίτης από το Υδροχόο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Διδύμους και Ζυγούς, όρεξη για δράση, ζωντάνια κι ευκολίες σε Κριούς και Τοξότες. Το ίδιο θετικά επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και προσωπικούς πλανήτες – Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη. Από την 1 έως τις 9 Φεβρουαρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 9 έως τις 17 Φεβρουαρίου και από 17 έως 25 Φεβρουαρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς. 
 
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


Οι όψεις της Αφροδίτης κατά την διέλευση

 
Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια
 

  
ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη, ξεκινά την πορεία της στον Υδροχόο στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και της τεχνολογίας και κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον, διασκεδάζεις με τους φίλους σου και κοινωνικοποιείσαι. Ένα όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, διευρύνεις την παρουσία σου στο διαδίκτυο, είτε αυτό σημαίνει την έναρξη μιας ιστοσελίδας, είτε προβάλλοντας το προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν έχεις επιχείρηση, οι πρωτότυπες ιδέες σου και το διορατικό μυαλό σου, επεκτείνουν και αναβαθμίζουν το προϊόν της επιχείρησής σου και βρίσκεις νέα άτομα που με τις καινοτόμες ιδέες τους, όπως τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σε βοηθούν στα φιλόδοξα οράματά σου. Διασκεδάζεις και φλερτάρεις για τη χαρά του «τώρα», χωρίς να σκέφτεσαι τη δέσμευση. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο επίσης επεκτείνει τους κοινωνικούς σου ορίζοντες και προσελκύεις ανθρώπους που είναι επαναστάτες και αλτρουιστές.

  
ΤΑΥΡΟΣ 
Έχεις αίγλη και κύρος στην καριέρα σου χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σου μαζί με το ζώδιο του Ζυγού, τώρα βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου και ανθρώπους που σου βοηθούν σε κάθε σου βήμα. Ταυτόχρονα προβάλεις με υγιή τρόπο την εξουσία και τη δύναμή σου, λαμβάνεις αναγνώριση και τιμές, αν συμφωνεί σε αυτό ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αυτή η ευνοϊκή περίοδος σίγουρα θα σε βρει να ανεβαίνεις τα σκαλιά της επιτυχίας, αν είσαι πρόθυμος να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να εργαστείς σκληρά. Ο δέκατος οίκος κυβερνά τα ανώτερα σε εξουσία άτομα και τους άντρες, έτσι μιλώντας σε άτομα που έχουν εμπειρία μέσα στον κοινωνικό κύκλο σου, θα λάβεις καθοδήγηση και συμβουλές. Μερικοί από αυτούς μπορεί να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες. Βελτιώνονται επίσης οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άνδρες στη ζωή σου και απομακρύνεις τυχόν προβλήματα με τους γονείς σου.

  
ΔΙΔΥΜΟΣ  
Εάν είσαι κολλημένος σε μια αποτελμάτωση στην ερωτική σου ζωή, η Αφροδίτη στο φιλοσοφικό, χαρούμενο και επεκτατικό ένατο οίκο σου, σου στέλνει ένα χαρμόσυνο μήνυμα, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις (όσο οι συνθήκες επιτρέπουν). Ενισχύεται η κοινωνική ζωή σου και κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετική κουλτούρα. Έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ειδικά αν είσαι μόνος, ίσως εντελώς ξαφνικά συναντήσεις τον έρωτα. Βγαίνεις από τη χειμερία νάρκη του χειμώνα, απολαμβάνεις περισσότερο τις έντονες δραστηριότητες και ίσως αναζητάς ζωντάνια και ανεμελιά. Ο κόσμος σου επεκτείνεται και μπορεί να πάρεις σημαντικές συμβουλές από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τονίζεται επίσης η επιχειρηματική φύση σου και ίσως ξεκινήσεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο. 

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμβαθύνει η σχέση με το σύντροφό σου, βρίσκεις κάποιον/α που γεμίζει την ψυχή σου και αναβιώνοντας το πάθος και η έκσταση του έρωτα χάρη στην Αφροδίτη στο όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους, της σεξουαλικότητας και των κοινών οικονομικών πόρων. Οικονομικά, είσαι έτοιμος να κάνεις περισσότερα χρήματα, εφευρίσκοντας πηγές εισοδήματος μέσω άλλων. Προβάλεις το προϊόν της επιχείρησής σου με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο, εισπράττεις επιστροφές χρημάτων. Κάποιος θα μπορούσε να υλοποιήσει ένα οικονομικό όνειρό σου μέσω ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Η Αφροδίτη αυξάνει τη γοητεία σου και το μαγνητισμό σου και ίσως απολαμβάνεις το ερωτικό πάθος. Θέλεις να εμβαθύνεις τη σχέση σου και οι σημαντικές σχέσεις σου και ο σύντροφός σου θα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου και βρίσκεις νέους τρόπους για να μοιραστείτε τους οικονομικούς πόρους σας προκειμένου να κάνεις τη ζωή ευκολότερη και για τους δυο σας. Μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

   
ΛΕΩΝ

Κοινωνικοποιείσαι, φλερτάρεις και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Εάν υπήρχε απόσταση μεταξύ σας, η Αφροδίτη σε φέρνει πιο κοντά καθώς είσαι πιο φιλικός και επικοινωνιακός, βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου. Κατά την παραμονή του πλανήτη της αγάπης απέναντί σου ίσως αποφασίσεις να συμβιώσεις ή ακόμα και να παντρευτείς. Εάν έχεις νομικά θέματα ή διαπραγματεύσεις, η Αφροδίτη σου στέλνει την εύνοιά της. Αν είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι τα αντίθετα έλκονται, έτσι μπορεί να κάνεις μια σχέση με κάποιον/α που είναι εντελώς διαφορετικός από το συνηθισμένο τύπο σου, εκπλήσσοντας τους πάντες γύρω σου, εκτός από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που το είχε ήδη προβλέψει. Εάν ήδη φλερτάρεις επιπόλαια με κάποιο άτομο, τώρα αναδύεται η επιθυμία σου για αποκλειστικότητα και συντροφικότητα.

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο κοινωνική, συναντάς τους φίλους σου που σε στηρίζουν και κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή σου, χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας. Το σύμπαν σου ζητά να προσφέρεις σε όσους έχουν την ανάγκη σου και το φιλανθρωπικό πνεύμα σου εκδηλώνεται τώρα σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Στην εργασία σου, θα είσαι τώρα πιο απασχολημένος, βάζεις τάξη και οργάνωση, γίνεσαι πιο αποτελεσματικός και παραγωγικός κι αν νιώθεις ότι σε καταλαμβάνει το άγχος σου για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, αλλάζεις το πρόγραμμά σου. Χρησιμοποίησε τις έμφυτες αναλυτικές και ερευνητικές σου ικανότητες για να βρεις τρόπους να νιώθεις ψυχικά πιο ελεύθερος και μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο αν πιέζεσαι, θα την έχεις. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τις διατροφικές ή καθημερινές σου συνήθειες, κάνοντας νέες πιο υγιείς επιλογές. Τα μικρά πράγματα πάντως σημαίνουν πολλά για την συναισθηματική σου ζωή, άλλωστε καμιά φορά η αγάπη ζει στα μικροπράγματα.

  
ΖΥΓΟΣ

Χαρά και έρωτα σου προσφέρει ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη στον ερωτικό και χαρούμενο πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, λειτουργείτε περισσότερο ως ζευγάρι. Συναντάτε τους κοινούς φίλους σου. Δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για ιδιωτικές στιγμές, τουλάχιστον για λίγο. Προγραμματίζεις συγκεντρώσεις με τους φίλους σου και τον αγαπημένο σου (μόνο με… προσοχή, λόγω των συνθηκών!), διασκεδάζετε όλοι μαζί και χαίρεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αν είσαι μόνος, ίσως και να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στα μάτια ενός φίλου σου ή κάποιος φίλος σου γίνεται ο μεσάζων για μια συναρπαστική γνωριμία. Τα μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η χαρούμενη και πιο ελαφριά διάθεσή σου κάνει τα πάντα πιο ευχάριστα, αναβιώνει το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σου, τα πάντα γύρω σου, σου φαίνονται μαγικά.

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ώρα να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου, σε ένα ήσυχο καταφύγιο και να χαλαρώσεις παρέα με τις νοσταλγικές αναμνήσεις σου χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις το χώρο σου πιο άνετο, όχι μόνο για σένα αλλά και για τους τυχερούς επισκέπτες σου. Επίσης, ίσως προσκαλέσεις κάποια προσφιλή σου πρόσωπα για δείπνο στο σπίτι σου, οι ατελείωτες συζητήσεις θα είναι ο αγαπημένος σου τρόπος για να συνδεθείς βαθύτερα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα δεν σκέφτεσαι και τόσο το ερωτικό παιχνίδι, αισθάνεσαι πολύ καλύτερα όντας στο σπίτι σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να χαλαρώσεις. Σου αρέσει να δημιουργείς και να βρίσκεσαι σε ένα κομψό και άνετο σπίτι, στην ηρεμία του προσωπικού σου χώρου.

  
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η κοινωνική φύση σου έρχεται στο προσκήνιο χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Νιώθεις έτοιμος για δράση, έτσι δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψεις μακριά από το σπίτι σου για να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Γνωριμίες με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σου, μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες. Ακούς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μαθαίνεις τι σε περιμένει παρακάτω! Διώχνεις τη μελαγχολία του χειμώνα, οργανώνοντας ένα διασκεδαστικό γεγονός ή απλά μια φιλική συγκέντρωση. Η Αφροδίτη δημιουργεί επίσης ισχυρότερους δεσμούς με τους ανθρώπους στη γειτονιά σου ή τα αδέλφια σου. Βγαίνεις λοιπόν για λίγο έξω και διασκέδασε με την ευχάριστη παρέα των δικών σου ανθρώπων σου. Ανταλλάσσεις απόψεις με τους φίλους σου, νιώθεις πιο άνετα με τους ανθρώπους που συναντάς. Τώρα θα επικοινωνείς συχνότερα με τους άλλους και περισσότερο διαμέσου των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερή και παραγωγική σου φύση ενισχύεται από την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό σου, της σταθερότητας και των χρημάτων. Δημιουργείς λοιπόν τις κατάλληλες συνθήκες για να έχεις περισσότερα χρήματα, να είσαι πιο παραγωγικός στην εργασία σου. Είσαι έτοιμος να εφαρμόσεις μερικές από αυτές τις παράτολμες ιδέες που ονειρευόσουν και να κάνεις νέα οικονομικά σχέδια που θα αυξήσουν το εισόδημά σου. Εμπνέεσαι από νέες πρωτότυπες ιδέες για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Προσέξτε όμως μη ξοδέψεις τα μετρητά σου τόσο γρήγορα όσο τα κέρδισες, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Κάνεις συνετή διαχείριση του προϋπολογισμού σου, ίσως με τη βοήθεια ενός οικονομικού εμπειρογνώμονα ή λογισμικού. Περιόρισε τα ανεξέλεγκτα έξοδά σου κάνοντας ένα οικονομικό πλάνο έτσι ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα κομπόδεμα, αποθηκεύοντας χρήματα για μια μεγάλη πολυτελή αγορά. 

  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μετά από κάποιες ημέρες νωχελικότητας και ξεκούρασης, τα αστέρια σε επαναφέρουν στη ζωή χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Λάμπεις και μαγνητίζεις τα πλήθη, χαίρεσαι τον έρωτα, διασκεδάζεις με τους φίλους σου. Καθώς ποθείς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, δεν χρειάζεται να αποκοπείς από κάποια άτομα ή ακόμα και από το σύντροφό σου για να τις απολαύσεις. Απλά επικεντρώσου στα ενδιαφέροντά σου χωρίς να δημιουργείς απόσταση στις σχέσεις σου. Τώρα λαμβάνεις επευφημίες για ένα έργο σου, υποστήριξη από τους φίλους σου, αναγνώριση των προσπαθειών που έχεις κάνει στη σχέση σου. Αφήνεις πίσω σου αρνητικές καταστάσεις και δίνεις προτεραιότητα στη δική σου ευτυχία, μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ίσως ακόμα γίνεις πρωτότυπος και εκκεντρικός με την εξωτερική σου εμφάνιση υιοθετώντας ένα εντελώς νέο και διαφορετικό στυλ. Η ανεξαρτησία και η πρωτοτυπία στην αγάπη είναι τώρα οι οδηγοί σου, ωστόσο πρόσεξε στις 6/2 και στις 7/2 καθώς τεντώνει το σχοινί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

  
ΙΧΘΥΕΣ

Οι έμφυτες τάσεις φυγής που έχεις και η μοναχική σου διάθεση έρχονται στο προσκήνιο χάρη στην Αφροδίτη στον νωχελικό και απόμακρο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα, ίσως ακόμα θελήσεις να πας στην φύση για να κάνεις απολογισμό της ερωτικής σου ζωής αλλά και των ατόμων που είναι αληθινοί φίλοι σου. Ή ακόμα διαλογίζεσαι ή μπορεί να απολαύσεις τη μοναξιά σου ακούγοντας χαλαρωτική μουσική ή βάζοντας την έμπνευσή σου και τη φαντασία σου σε ένα δημιουργικό έργο. Τώρα επικεντρώνεσαι στην απομάκρυνση ατόμων που δεν σου είναι χρήσιμοι σε τίποτα, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να επουλώσεις τον πόνο και τη θλίψη μιας παλιάς αγάπης και να νιώσεις την ισορροπία, τα προσωπικά όμως είναι πιο μπερδεμένα και πολλοί Ιχθύες θα είναι επιρρεπείς σε μυστικές επαφές.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: