astropedia.gr

Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29/9

Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29/9
Στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο συντροφικό, καλαίσθητο, κοινωνικό, διπλωματικό, ευγενικό, δίκαιο και αναποφάσιστο ζώδιο του Ζυγού, όπου και παραμένει ως τις 23 Οκτωβρίου. Αυτή θεωρείται στην Αστρολογία ως θέση κυριαρχίας για την Αφροδίτη. Ως εκ τούτου, έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία μας να συμπορευτούμε, να συμβιώσουμε, να αλληλοεπιδράσουμε με τον σύντροφό μας καθώς και να βιώσουμε μια υγιή, δεσμευτική και ισορροπημένη σχέση. Επίσης, σταδιακά γινόμαστε πιο διακριτικοί προς τον σύντροφό μας και προσπαθούμε να τον καταλάβουμε, να τον στηρίξουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί του. Η ανάγκη μας για ισορροπία έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια, αλλά την ίδια στιγμή παίρνουν μεγάλες διαστάσεις η ανασφάλεια και η αναποφασιστικότητά μας.

Συν τοις άλλοις, η επικοινωνία συνεχίζει να αποτελεί ένα στοιχείο ζωτικής σημασίας (όπως συνέβαινε άλλωστε και κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου), ενώ η ρομαντική μας διάθεση «ξυπνά» και έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Αν δίπλα μας έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μας καταλαβαίνει, καλύπτει τις συναισθηματικές μας ανάγκες και ικανοποιεί την επιθυμία μας για επικοινωνία και εγκεφαλική ταύτιση, τότε νιώθουμε ότι έχουμε βρει το άλλο μας μισό και κυριολεκτικά πετάμε στα σύννεφα.

Τώρα είμαστε πιο καλαίσθητοι από ποτέ και αναζητάμε παντού γύρω μας την ομορφιά και την αρμονία. Μπαίνουμε στη διαδικασία να ψωνίσουμε, να περιποιηθούμε τους εαυτούς μας, να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εξωτερική μας εμφάνιση, να φωτογραφηθούμε με τα κινητά μας και να προβάλουμε τη νέα εικόνα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διψώντας για λάικ, θετικά σχόλια, κομπλιμέντα και κοινωνική αποδοχή.

Το αίσθημα δικαιοσύνης που μας διακατέχει είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο και αποφεύγουμε την ωμότητα και την τραχύτητα. Η κοινωνική μας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, ενώ μας παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις διπλωματικές μας δεξιότητες προκειμένου να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Τα προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν από τη συγκεκριμένη διέλευση της Αφροδίτης είναι η παραμέληση των δικών μας θέλω στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους γύρω μας και, ιδίως, το ταίρι μας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χάσουμε το «εγώ» μας για χάρη του «εμείς», να απωλέσουμε τον εαυτό μας, την προσωπική μας ταυτότητα. Ωστόσο, εκείνο που θα πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι, σύμφωνα άλλωστε και με την Ψυχολογία, οι θυσίες στην πραγματικότητα κρύβουν εγωισμό, καθώς δεν υπάρχουν ούτε θύματα ούτε οσιομάρτυρες. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τον εαυτό μας…όπως κι αν το «βαφτίζουμε». Ακόμη κι η αυταπάρνηση, λοιπόν, εξυπηρετεί βαθύτερες ανάγκες μας, μας «τρέφει» αλλά σε καμία περίπτωση δε μας βοηθάει να εξελιχθούμε…
Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Ζυγό

  • Την πρώτη Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία φέρνει στιγμιαία συναισθηματικές υπερβολές, απερισκεψίες ή ακόμη και επιπολαιότητες. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνουμε με τα γλυκά, καθώς κάτι τέτοιο θα είχε ενδεχομένως αντίκτυπο στην υγεία μας.
  • Στις 14 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Ως εκ τούτου, κατορθώνουμε με κάποιο τρόπο να βάλουμε γερές βάσεις στη σχέση μας ή να την σταθεροποιήσουμε/επισημοποιήσουμε μέσω κάποιας δέσμευσης (πχ ενός γάμου ή ενός αρραβώνα).
  • Στις 19 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Άρη και, έτσι, οι ερωτικές μας σχέσεις χαρακτηρίζονται από έντονη σεξουαλικότητα. Επίσης, χάρη στην προαναφερθείσα όψη, μας δίνεται η δυνατότητα να βρούμε την πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ της ανάγκης μας για πάθος και της επιθυμίας μας για συντροφικότητα.
  • Στις 20 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και, ως εκ τούτου, αναζητάμε βάθος στις στενές διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά ταυτόχρονα γινόμαστε και κάπως χειριστικοί. Οι ίντριγκες, οι εμμονές και η ζήλεια μπορεί αρχικά να μοιάζουν με το «αλατοπίπερο» της σχέσης…τελικά όμως φέρνουν σοβαρά προβλήματα και θέτουν σε κίνδυνο τα συναισθηματικά μας ζητήματα.
  • Στις 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και, έτσι, νιώθουμε ότι η ερωτική μας ζωή για κάποιο λόγο «λάμπει». Υπάρχει, ωστόσο, ο κίνδυνος να ταυτιστούμε με το ταίρι μας σε τέτοιο βαθμό που να χαθεί εντελώς η προσωπική μας ταυτότητα. Επίσης, δεσποτικές συμπεριφορές, είτε από την πλευρά μας είτε από την πλευρά του συντρόφου μας, είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Και, αναμφίβολα, τέτοιου είδους σχέσεις μόνον ως υγιείς δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Από τις 29/9 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) σταδιακά αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου και, πράγματι, αρχίζεις να περνάς όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις έντονα την επιθυμία να δεσμευτείς, καθώς οι ερωτικές περιπέτειες, τα στιγμιαία φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις μοιάζουν να μην σε καλύπτουν, να μη σε γεμίζουν πια. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να ομορφύνεις τον εργασιακό σου χώρο μέσω ίσως κάποιας αλλαγής στη διακόσμηση, ενώ δεν αποκλείεται να σε φλερτάρει κάποιος συνάδελφός σου. Επίσης, αν έχεις ήδη σχέση, το ταίρι σου μοιάζει να ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει ώστε να χειριστείς κατάλληλα διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 29/9 και ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς περισσότερο πάθος και περισσότερη διασκέδαση. Μάλιστα, γίνεσαι πιο κοινωνικός, ενώ δεν αποκλείεται να φλερτάρεις ή να ερωτοτροπήσεις, αναζητώντας νέες «συγκινήσεις». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η ανάγκη για απόκτηση απογόνων κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ενώ είναι πιθανό να σου δημιουργηθεί και η επιθυμία να διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει να προτιμάς να μένεις στο σπίτι και να περνάς όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Πιο συγκεκριμένα, η συναισθηματική ασφάλεια και η ιδιωτικότητα μοιάζουν να αποτελούν τις βασικές σου προτεραιότητες, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος έρωτας από το μακρινό παρελθόν σου. Τέλος, οι σχέσεις σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας βελτιώνονται σημαντικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να φλερτάρεις, να «παίξεις» και να ξανανιώσεις ανέμελος. Μάλιστα, τείνεις σε εγκεφαλικά παιχνίδια και μοιάζεις να αρέσκεσαι σε λεκτικά υπονοούμενα. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες ίσως να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείονται ταξίδια ή εκδρομές μαζί με το ταίρι σου. Η δε ανάγκη σου να συζητάς με τον σύντροφό σου έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 29 του μήνα, γίνεσαι πιο κτητικός, ζηλιάρης αλλά και φιλήδονος. Παρ’ όλα αυτά, ο σύντροφός σου με τον τρόπο του σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή αλλά και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου. Πιθανώς, μάλιστα, θα σου δείξει και τον σωστό δρόμο για την εφαρμογή ενός υγιούς συστήματος ηθικών αξιών και αρχών. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 29/9 αρχίζεις σταδιακά να διεκδικείς μια υγιή ερωτική ζωή. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες από ποτέ. Ο προσωπικός μαγνητισμός σου μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη και τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου είναι αυξημένα. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σου να ψωνίσεις καινούρια ρούχα ή να αλλάξεις κόμμωση ή χτένισμα, καθώς η καλαισθησία σου κυριολεκτικά χτυπάει κόκκινο.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 29 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο την έμφυτη ρομαντική σου διάθεση, σε κάνει ιδεαλιστή και σου προσδίδει μια τάση να εξιδανικεύεις τον σύντροφό σου ή τους ερωτικούς παρτενέρ σου. Συν τοις άλλοις, η προαναφερθείσα διέλευση φανερώνει και μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Γενικά, το παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.  Επιπρόσθετα, η εν λόγω διέλευση  σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 29/9 μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Επίσης, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, ενώ σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, θα επιδιώξεις να απολαύσεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο γενικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 του μήνα η γοητεία σου σταδιακά έρχεται στο προσκήνιο και εισπράττεις κομπλιμέντα, ερωτικές προτάσεις και φιλοφρονήσεις από συναδέλφους ή εργοδότες. Προσπάθησε να παραμείνεις εγκρατής, λογικός και συνετός και να μην κάνεις κατάχρηση της αυξημένης δημοτικότητάς σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει τελικά εις βάρος σου. Τέλος, μια γυναίκα η οποία κατέχει θέση κύρους ή εξουσίας μπορεί να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου και να ανέλθεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 29/9 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου), μπαίνεις στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να ελκύεσαι από καλλιεργημένους, φιλοσοφημένους, διανοούμενους και ευφυείς ανθρώπους. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 29 του μήνα, η ανάγκη σου για πάθος και απόλυτη ψυχοσωματική ένωση έρχεται στην επιφάνεια. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του. Μην το παρακάνεις με τα παιχνίδια εξουσίας γιατί αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι πιο χειριστικός από εσένα, στο τέλος θα είσαι εσύ εκείνος που θα καταστραφεί. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.