astropedia.gr

Αφροδίτη στον Ζυγό από 8/11

Αφροδίτη στον Ζυγό από 8/11
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει την Παρθένο και εισέρχεται σε ένα από τα δικά της ζώδια, τον Ζυγό στις 8 του μήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  


Τι να περιμένω με την Αφροδίτη στον Ζυγό;

  • Ενίσχυση της αίσθησης της αισθητικής! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να σε κάνει πιο συνειδητό γύρω από θέματα ομορφιάς και αρμονίας και είναι πιθανό να θελήσεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή σου και στην αισθητική του χώρου σου.
  • Ρομαντικές ευκαιρίες! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, οπότε αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ρομαντικές ευκαιρίες. Εάν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες ή να ενισχύσεις τις υπάρχουσες. Εάν είσαι σε σχέση, μπορεί να ενισχυθεί η ενότητα και η ρομαντική δυναμική με τον σύντροφο.
  • Ισορροπία στις σχέσεις! Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που επιδιώκει την ισορροπία και την δικαιοσύνη στις σχέσεις, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ σημαντικό για σένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
  • Κοινωνικές επαφές! Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να ενισχύσει τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και να σε κάνει πιο κοινωνικό. Είναι πιθανό να αναζητήσεις νέες παρέες ή να απολαύσεις περισσότερο τον χρόνο που περνάς με φίλους και συντρόφους.

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τον Ζυγό

  • Στις 15/11, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Διάβασε περισσότερα για την όψη.  
  • Στις 3/12, η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έντονη η ανάγκη να ικανοποιήσουμε τις βιολογικές μας ανάγκες μέσα σε μια σχέση. Ζήλεια, Σεξουαλική ένταση. Εμμονές.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Ζυγό και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Αφήνεις πίσω σου τη βαρετή ρουτίνα των προηγούμενων εβδομάδων και ετοιμάζεσαι για νέες σχέσεις και συνεργασίες καθώς η Αφροδίτη ξεκινά την περιοδεία της στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Το μυαλό σου είναι στην αγάπη αλλά και να βρεθείς με τους άλλους, κοινωνικοποιείσαι και βρίσκεσαι με πολύ κόσμο. Θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση και ευχαρίστηση, είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος. Η Αφροδίτη αυξάνει τις πιθανότητες για ευτυχία και επιτυχία, έχεις ένα ανοιχτό μυαλό. Δώσε περισσότερη προσοχή στα άτομα που συναντάς, κάποιος μπορεί να εμπιστευθεί τις ικανότητές σου ή να γίνει σύντομα ο σύντροφός σου. Τώρα γίνεσαι καλός διαπραγματευτής και διπλωμάτης, μαλακώνει η επιθετικότητά σου και γίνεσαι συμβιβαστικός. Έχεις άλλωστε περισσότερους θαυμαστές και η γοητεία σου είναι επίσης αυξημένη. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Αν είχες ξεχάσει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την ευεξία σου, η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας, σε βοηθά να ανακάμψεις ψυχολογικά και συναισθηματικά. Το πρόγραμμά σου θα είναι πολυάσχολο τις επόμενες εβδομάδες και θα συναντήσεις κόσμο που σε ηρεμεί ψυχικά και σε βοηθά να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. Υιοθετείς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάνεις μια συνειδητή προσπάθεια για να βάλεις στην άκρη τις καθημερινές συνήθειες που σου δημιουργούν άγχος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις πιο γαλήνια αλλά και να έχεις περισσότερη ενέργεια. Ίσως κάνεις έναν έλεγχο στην υγεία σου ή ακόμα θεραπευτείς από ένα πρόβλημα υγείας, αν υπήρχε στο παρελθόν. Στην εργασία σου έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου κι αν έχεις επιχείρηση, γίνεσαι πιο συνεργάσιμος με τους υφισταμένους σου, των οποίων η παραγωγικότητα θα αυξηθεί. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, σου χαρίζει πάθος, φήμη και αγάπη. Αφυπνίζεται ο ερωτισμός σου και έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να παίξεις. Αν είσαι καιρό μόνος, ένα νέο ειδύλλιο διαφαίνεται στον ορίζοντα με κάποιον/α που θα είναι συμβιβαστικός και συνεργάσιμος. Τώρα νιώθεις περισσότερο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα, δεν θέλεις ευκαιριακές καταστάσεις. Αλλάζεις τη στάση σου προς τις σχέσεις και επιθυμείς ένα σύντροφο που θα σου προσφέρει ζεστασιά και σταθερότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ρομαντικό σκηνικό του τέλους του καλοκαιριού αναθερμαίνει τη σχέση σου, είσαι περισσότερο συμβιβαστικός και διπλωμάτης με το σύντροφό σου και μπορεί να συζητήσετε για δέσμευση. Μπορεί ακόμα και να αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι απλά να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να καλλωπίσεις τον εαυτό σου. Φλερτάρεις, σε φλερτάρουν, κολακεύεις και κολακεύεσαι, τώρα γράφεις εσύ το δικό σου σενάριο. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ζώδιο που αγαπά το σπίτι και την οικογένεια και τώρα ανοίγεις το σπίτι σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Δίνεις προτεραιότητα στην οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα για τις επόμενες εβδομάδες και με τη συνεργατική σου διάθεση επιλύεις προβλήματα του παρελθόντος. Ίσως ακόμα αναπολήσεις το παρελθόν μέσα από παλιές φωτογραφίες ή συζητήσεις με τους αγαπημένους σου. Μπορεί να σκέφτεσαι έντονα κάποιον από το παρελθόν σου ή ακόμα να συναντήσεις μια παλιά αγάπη η οποία είναι μέσα στην καρδιά σου. Επίσης, η Αφροδίτη εδώ δεν δίνει αρκετά έσοδα, όσα τουλάχιστον έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες.  Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Ετοιμάσου να μαγέψεις όλο τον κόσμο με τις ιδέες σου και την έμπνευσή σου και να τραβήξεις την προσοχή με τα διπλωματικά λόγια σου χάρη στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Με τη χαρούμενη διάθεσή σου και το χιούμορ σου θα είσαι μαγνήτης για τους άλλους, έτσι αν είσαι μόνος, ανέμενε να προκύψει μια ανέμελη γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, βελτιώνεται η επικοινωνία με το σύντροφό σου και ίσως συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον. Ασχολείσαι τώρα με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες και αποδέχεσαι άφθονες κοινωνικές προσκλήσεις. Μπορεί επίσης να κάνεις κοντινές εκδρομές και περιπάτους, ίσως ακόμη και να επισκεφθείς χώρους τέχνης. Έχεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, κι αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί να συναντήσεις έναν νέο έρωτα κατά τη διάρκεια μετακίνησής σου! Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και προχωρά στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Τώρα σε απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά σου και πρακτικά ζητήματα, προσπαθείς να βρεις τρόπους προκειμένου να έχεις ισορροπία στην οικονομική σου κατάσταση. Ίσως σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία για μια συνεργασία η οποία θα αυξήσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή λάβεις οικονομική υποστήριξη από το σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου. Κάνεις έναν απολογισμό της οικονομικής σου ζωής και τις απαραίτητες προσαρμογές. Βάζεις τα οικονομικά σου σε τάξη και ισορροπία και προσπαθείς για το καλύτερο. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα θες να μοιράζεσαι όσα έχεις και ταυτόχρονα δεν διστάζεις να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή το διάστημα όμως σε νοιάζει περισσότερο η σταθερότητα και η σιγουριά στα αισθηματικά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν μπαίνεις σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο που οι υποθέσεις στα αισθηματικά σου, καθώς τα πράγματα τώρα τρέχουν σε ταχείς ρυθμούς. Παράλληλα βλέπεις τις ερωτικές σχέσεις να αναζωπυρώνονται χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που φέρνει πιο αυξημένη λίμπιντο. Επίσης, είσαι αρκετά ρομαντικός και τονίζεσαι εντονότερα η καλλιτεχνική σου φύση, δυσκολεύεσαι όμως αρκετά να κάνεις δύσκολες ή κουραστικές δουλειές, καθώς έχεις ανάγκη από περισσότερη καλοπέραση! Πάντως, η καλή σου διάθεση κερδίζει και τον πιο δύσκολο, επιζητάς τη συντροφιά κι εσύ περισσότερο, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τότε είσαι σίγουρα σε ένα πιο βοηθητικό διάστημα! Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο, έτσι λοιπόν ξεκινά μια περίοδος που κρατάς μόνο για σένα όσα νιώθεις, κάνεις μυστικά φλερτ, γνωριμίες όμως αν είσαι αδέσμευτος τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου τώρα μπορεί να είναι μπλεγμένα σε μπερδεμένες καταστάσεις ή απλώς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δεθούν με σένα. Αν έχεις ήδη σχέση και το ωροσκόπιό σου συμφωνεί, τότε αρχίζει ένα διάστημα ηρεμίας για σένα και το ταίρι σου, εξομαλύνονται οι καταστάσεις και αναζητάς το ρομαντισμό, όμως σε δύσκολα ωροσκόπια αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να φέρει και μια… παράνομη σχέση, που πασχίζεις να μην μαθευτεί. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμάσου να βρεθείς με πολύ κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς και να ζήσεις πολλές περιπέτειες καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Μετά από το προηγούμενο διάστημα που σε είχε απασχολήσει κυρίως η εργασία σου και είχες τη διάθεση να έχεις επευφημίες και αναγνώριση, τώρα ξεχνάς τη δουλειά! Η Αφροδίτη σε φέρνει σε επαφή με τους φίλους σου, κάνεις νέες γνωριμίες, συσπειρώνεις πολλά άτομα μαζί για να ζήσετε νέες περιπέτειες. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου ή μια συνεργασία. Αν ασχολείσαι με το διαδίκτυο, είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσεις πολύ κοινό, η προσωπικότητά σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Νιώθεις ελεύθερος, χωρίς κανέναν περιορισμό, αφήνεις πίσω σου τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου, αναθέτοντας ορισμένες από τις ευθύνες σου στους άλλους. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Η Αφροδίτη περνά στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, τον τομέα της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Έτσι, με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις ψηλά κι ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην επαγγελματική σου ζωή χάρη στην νέα θέση της Αφροδίτης και εγκαινιάζεται μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, με πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Τώρα αναγνωρίζεις ότι η δημόσια εικόνα σου δημιουργεί καλές εντυπώσεις και εσύ σπεύδεις να επωφεληθείς από αυτό. Παράλληλα, αν είσαι σε σχέση αφήνεις τον έρωτα στην άκρη για τις φιλοδοξίες, εκτός κι αν εργάζεστε μαζί με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία μέσα από τη δουλειά ή κοινωνικές εκδηλώσεις είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς Αιγόκερους! Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υλοποιούνται τα μεγαλεπήβολα όνειρά σου, σκέφτεσαι νέες περιπέτειες καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των ταξιδιών, του εξωτερικού και της περιπέτειας. Ένα ταξίδι που ίσως κάνεις θα αποδειχτεί επωφελές για την ερωτική ή την επαγγελματική σου ζωή. Έχεις έντονο το πνεύμα της περιπλάνησης, νιώθεις ελεύθερος να ζήσεις τη ζωή, μπορεί ακόμα και να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι με το σύντροφό σου ή για να επισκεφτείς ένα αγαπημένο για σένα πρόσωπο. Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητά σου και τις ευθύνες σου και βρίσκεσαι με άτομα που σου προσφέρουν καλή επικοινωνία και σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος. Αν για κάποιο λόγο δεν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις το ταξίδι που ονειρεύεσαι, ταξιδεύεις συμβολικά, επεκτείνοντας το μυαλό σου μέσα από τη γνώση ή το διαδίκτυο και αποκτώντας νέα επίπεδα αυτογνωσίας. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Έντονο μαγνητισμό και γοητεία σου χαρίζει η Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, της οικειότητας και της αποπλάνησης. Η σχέση σου θα εμβαθύνει γρήγορα και παρά το γεγονός ότι μπορεί να επιθυμείς να εξελιχθούν τα πράγματα αργά, ακολούθησε αυτό που πάντα σου λέει η αξιόπιστη διαίσθησή σου. Μπορεί να νιώσεις δυσπιστία, ζήλια ή άγχος για τη σχέση σου κι αυτό να σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με άλλες κοινωνικές δραστηριότητες για να αναπνεύσεις λίγο ή ακόμα και να επιθυμείς να βρίσκεσαι περισσότερο με άλλα άτομα και όχι με το σύντροφό σου. Επίσης, μπορεί να συζητήσετε μαζί τη συγχώνευση των οικονομικών σας πόρων και πώς να κάνετε την κοινή ζωή σας ευκολότερη και για τους δυο σας. Αν είσαι μόνος, θα είσαι μαγνήτης για τους άλλους και η σεξουαλικότητά σου αυξάνεται. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter