astropedia.gr

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός (R) στις 15/9

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός (R) στις 15/9
Από τις 12 ως τις 18 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη από το πληθωρικό ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον εκρηκτικό Ουρανό από τον συντηρητικό Ταύρο, μια δυσμενή όψη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και  Άρη) από την 6η ως την 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Αυτή η όψη φέρνει ξαφνικά γεγονότα και αναπάντεχα ερωτικά σκιρτήματα, που όμως είναι αμφιβόλου διάρκειας και σου αναστατώνουν την καθημερινότητα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Γίνεσαι όμως νευρικός (Ουρανός) και μερικές φορές βγαίνεις «εκτός εαυτού» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις (Αφροδίτη). Επίσης, ασυνήθιστα και απροσδόκητα άτομα γίνονται μέρος της ζωής σου κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, προκαλώντας σε να δοκιμάσεις τα όριά σου. Ενεργείς παρορμητικά στον έρωτα καθώς πιστεύεις πως η ατομικότητά σου δοκιμάζεται και θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο ακόμη και αν δημιουργηθούν συγκρούσεις, αν κάποιος από το κοντινό περιβάλλον προσπαθήσει να σε σταματήσει. Έτσι, θα ήταν καλύτερα να παραμείνεις ήρεμος και ψύχραιμα διεκδικητικός, καλλιεργώντας περαιτέρω τα μοναδικά σου ταλέντα.

Ίσως κάποιες αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος περιόριζαν την ερωτική σου έκφραση και τώρα κάνεις την επανάστασή σου. Ο Λέων είναι ένα ζώδιο πολύ περήφανο και ευαίσθητο στην κριτική αλλά κάτω από την αρνητική επιρροή του Ουρανού γίνεται υπερβολικά εγωιστικό και ευέξαπτο, βιώνει την απόσταση και την ψυχρότητα των άλλων φτάνοντας ακόμα και στην υπερβολή. Ευτυχώς επανέρχεσαι σε ισορροπία με τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Σου αρέσει πάντως να ξεχωρίζεις και να νιώθεις διαφορετικός, κάτι που σε παρασύρει σε ακρότητες, ενώ μοιάζεις στις σχέσεις σου πιο εκκεντρικός. Έλκεσαι τώρα από ιδιόρρυθμους ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται να θεωρείς τις σχέσεις σαν δεσμά. Τέλος, η Αφροδίτη σχετίζεται και με το χρήμα, έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έχεις ξαφνικά γεγονότα που μειώνουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου, εντελώς απροσδόκητα.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: