astropedia.gr

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία στις 23/2

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία στις 23/2
Από τις 20 ως τις 26 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη από το φλογερό ζώδιο του Κριού σχηματίζει τετράγωνο με τον πληθωρικό Δία από τον σοβαρό Αιγόκερω, μια δυσμενή όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 14η ως την 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα που σε απασχολούν.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και των διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ ο Δίας δείχνει την επέκταση, τον τυχοδιωκτισμό και την ηθική του καθενός. Αυτή η όψη λοιπόν παρότι δεν προκαλεί δύσκολες καταστάσεις, αυτές τις μέρες είσαι υπερβολικά αισιόδοξος αλλά και οκνηρός, με αποτέλεσμα να προτιμάς την καλοπέρασή σου ακόμη και αν έχεις πολλές υποχρεώσεις που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να τακτοποιηθούν εδώ και τώρα. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις πολύ (Αφροδίτη) αλλά αυτό συγκρούεται με τον ηθικό σου κώδικα (Δίας). Τώρα οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των ημερών. Επίσης, η κοινωνική ζωή είναι πλούσια (Αιγόκερως), αλλά οι γνωριμίες αποδεικνύονται επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους.

Με αυτή την όψη είναι πιθανό να κάνεις κακή εκτίμηση των σχέσεων σου λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και μην κάνεις ξεκινήματα στα ερωτικά, γιατί θα έχεις την τάση να απομακρυνθείς, μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός. Επίσης, καταναλώνεις περισσότερο χρόνο σε ανούσιους κομπασμούς και εγωισμούς, σπαταλώντας ενέργεια που σε άλλα κανάλια θα ήταν σαφώς πιο παραγωγική. Βλέπεις τις καταστάσεις πιο απερίσκεπτα και όλα εμβαπτίζονται μέσα από την ανάγκη σου για επιβεβαίωση (Κριός), πράγμα που σε αφήνει εκτεθειμένο στα μάτια των άλλων.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.

Γενικότερα, αυτή την περίοδο λείπει αρκετά το μέτρο από τη ζωή σου και εσύ παρασύρεσαι από υπερβολές. Είσαι πάντως ενθουσιώδης σαν παιδί που δεν μπορεί να περιμένει για να παίξει με το παιχνίδι του, θυμήσου όμως ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αρκεί να έχουν και μια σωστή βάση! Οι πλανήτες επίσης βρίσκονται σε εντελώς αφιλόξενα για εκείνους ζώδια, έτσι είναι πιθανό και εσύ να νιώθεις λίγο απόμακρος τελικά από τους άλλους!Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: