astropedia.gr

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος (R) στις 17/9

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος (R) στις 17/9
Από τις 12 ως τις 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη από το σαγηνευτικό ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Υδροχόο, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και/ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 4η ως την 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Σε αυτή την όψη ο Κρόνος σε αναγκάζεις να βάλεις όρια στις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που ενδεχομένως εκμεταλλεύονται την βοήθεια και τη στήριξη που τους δείχνεις. Το σίγουρο είναι πως αυτές τις μέρες δεν εκφράζεσαι συναισθηματικά γιατί κατά βάθος φοβάσαι να πληγωθείς πάλι, αν δεν βρεις την ανταπόκριση που περίμενες και ταυτόχρονα είσαι πιο ψυχρός και επικριτικός στην επικοινωνία σου, ακόμα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί επίσης να είσαι επιφυλακτικός στο να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Η Αφροδίτη έχει ανάγκη να εκφράσει την αγάπη αλλά ο Κρόνος απαιτεί προσεκτικές ενέργειες για ουσιαστικό αποτέλεσμα και κάνει την Αφροδίτη να χάσει λίγη από την χαρά και τη ζωντάνια της. Έτσι λοιπόν, αυτό το διάστημα κάνεις μεγάλη αυτοκριτική και είσαι πιο συνεσταλμένος, ίσως ακόμα νιώθεις κατάθλιψη ή έχεις σχεδόν καταστροφική συμπεριφορά προς τον εαυτό σου και τους άλλους, αν ανήκεις σε εκείνους που το ωροσκόπιό τους επηρεάζεται δυσμενώς αυτό το διάστημα. Καλύτερα να μην μένεις στα σκοτεινά, μιλώντας πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Για τις ημέρες αυτές λοιπόν κυριαρχούν τα αρνητικά και απαισιόδοξα συναισθήματα, ενώ η ερωτική έκφραση μπλοκάρεται στα πλαίσια της καθημερινότητας. Δεν αποκλείεται επίσης να βιώσεις πως δεν αναγνωρίζονται οι κόποι και η αξία σου από πρόσωπα σημαντικά για σένα. Παράλληλα, μια συμφωνία ή μια συνεργασία στην οποία υπολόγιζες μπορεί να καθυστερήσει, ή τελικά να απέχει από τις προσδοκίες σου. Τέλος, αυτή η όψη αγγίζει και τα οικονομικά, μιας και η Αφροδίτη σχετίζεται με τα έσοδά μας, φέρνοντας κάποιες καθυστερήσεις στα έσοδα τα οποία περιμένεις αυτό το διάστημα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.