astropedia.gr

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας στις 4/5

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας στις 4/5
Από την πρώτη ως τις 6 Μαΐου η Αφροδίτη από το αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια δύσκολη όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και/ή όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 23η ως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 

Αυτό το διάστημα υπάρχει μια έντονη σύγχυση στην ατμόσφαιρα καθώς δυσκολεύεσαι να ορίσεις τι είναι αυτό που θέλεις στα αισθηματικά και προς ποια κατεύθυνση βαδίζουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ παράλληλα μπλέκεσαι σε μπερδεμένες καταστάσεις και έλκεσαι από πρόσωπα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν από σένα. Παράλληλα όμως αγαπάς χωρίς να περιμένεις την αγάπη των άλλων σε ανταπόδοση και συγχωρείς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αυτή η όψη σε κάνει να βλέπεις την προσωπική σου ζωή μέσα από παραμορφωτικούς φακούς, να ζητάς πράγματα που είναι εξωπραγματικά και υπάρχουν μόνο στις ρομαντικές ασπρόμαυρες ταινίες. Αυτές οι μέρες όμως φέρνουν και απογοητεύσεις, καθώς είχες φτιάξει μια εικόνα στο μυαλό σου για μια κατάσταση και τώρα βλέπεις πως δεν ήταν αληθινή. Γενικότερα αυτή την περίοδο είναι έντονες οι αυταπάτες που τρέφουμε και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος στο να γίνουμε θύματα άλλων, καθώς παρασυρόμαστε πιο εύκολα και μια νέα γνωριμία που γίνεται τώρα, θα μπορούσε αργότερα να αποδειχθεί επιζήμια.

Με αυτή την όψη επίσης πολλοί είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, καθώς οι πειρασμοί είναι πολύ εκεί έξω, άρα θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο... Επίσης, επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του κερδώου Ερμή, υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων αυτές τις μέρες μέσα από αυτή την δύσκολη όψη, είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι προσεκτικός, να πάρεις μεγαλύτερη μέριμνα για τα οικονομικά σου και να προσέχεις τα κεκτημένα σου! Θυμήσου ότι πολλοί δεν βλέπουν αντικειμενικά τις καταστάσεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.