astropedia.gr

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα στις 29/3

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα στις 29/3
Από τις 26 ως τις 31 Μαρτίου, η Αφροδίτη στο σταθερό και γοητευτικό ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και το ξεκίνημα του τρίτου και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 21η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αυτό το διάστημα, η συναισθηματική σου έκφραση είναι βαθιά και παθιασμένη, αυτή τη φορά παίζεις εκ του ασφαλούς, και χωρίς να βιάζεσαι, μιας και η όψη αυτή γίνεται σε γήινα ζώδια, έτσι λοιπόν παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με ημίμετρα. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που εκδηλώνεις όσα νιώθεις και θα δεις πως η ενέργεια που βγαίνει από την καρδιά σου μπορεί να αλλάξει και τους δυο σας. Πρέπει όμως ταυτόχρονα να περιορίσεις τις εμμονές σου (Πλούτωνας) και την τάση κτητικότητας (Ταύρος) απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Είναι περίοδος λοιπόν που ανακαλύπτεις νέες πτυχές μέσα στην σχέση σου, είσαι σαφέστατα πιο αισθησιακός και σαγηνευτικός απ’ ό,τι συνήθως, ενώ αν ξεκινήσει κάποια νέα σχέση αυτές τις μέρες, μπορεί στην αρχή να αργήσει να εκδηλωθεί αλλά σταδιακά έχει τη δυναμική να μετατραπεί σε… ηφαίστειο! Γενικότερα, η σεξουαλική σου διάθεση είναι έντονη και αν είσαι μόνος/η δεν αποκλείεται να κάνεις γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα έχετε έντονη ερωτική χημεία, μιας και ο Πλούτωνας σχετίζεται και με το σεξ. Αν ανήκεις σε εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, ο Πλούτωνας σε θετική όψη με τον πλανήτη της αγάπης θα μπορούσε να αναθερμάνει μια σχέση ανάμεσα σε δυο πρόσωπα που έχουν ψυχρανθεί.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Αυτή η όψη επίσης μιλά και για οικονομικές επιτυχίες, μιας και η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει εύνοια για οικονομικά ζητήματα, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται και κέρδη από μια συνεργασία σε επενδύσεις ή οικονομικές διευκολύνσεις. Να έχεις λοιπόν τα μάτια σου δεκατέσσερα καθώς μπορεί να παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: