astropedia.gr

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία στις 28/3

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία στις 28/3
Από τις 25 Μαρτίου έως την πρώτη Απριλίου, η Αφροδίτη στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους κυρίως και για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς δευτερευόντως, που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και/ή για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 20η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Πρόκειται λοιπόν για ένα διάστημα που ακτινοβολείς αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στο περιβάλλον σου, και η όψη αυτή σε βοηθά να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Φουντώνει μέσα σου η ανάγκη να μοιραστείς μεγάλα συναισθήματα, με το μυαλό και την καρδιά απόλυτα συγχρονισμένα. Η Αφροδίτη είναι ο τρόπος που εκφράζουμε την αγάπη μας, στον εαυτό μας και τους άλλους, έτσι σε ευνοϊκή όψη με τον πληθωρικό Δία, όσα νιώθουμε... μεγαλώνουν! Αν είσαι μόνος/η, είναι εξαιρετικές μέρες για κάτι νέο και σημαντικό στα προσωπικά σου, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τα πράγματα είναι ακόμη πιο ευνοϊκά καθώς ο Δίας ξυπνά το πάθος ανάμεσά σας, και αφήνετε πίσω σας όσα σας έκαναν να ψυχρανθείτε στο παρελθόν.

Αυτή η όψη πραγματοποιείται σε ζώδια του Γης, δείχνοντας πως το κλειδί αυτών των ημερών είναι η έμπρακτη απόδειξη των συναισθημάτων, όχι απλώς τα μεγάλα λόγια. Ήρθε η ώρα να εκφραστείς, να στείλεις τα μηνύματά σου, αλλά ταυτόχρονα να έχεις και τις κεραίες σου ανοιχτές για όσα οι άλλοι θέλουν να σου εκμυστηρευτούν. Το σίγουρο είναι πως η τύχη (Δίας) είναι με το μέρος σου στα προσωπικά (Αφροδίτη) και οι συνθήκες σου λύνουν τα χέρια. Παράλληλα, εμφανίζεται μια ευκαιρία και αν συνυπολογίσεις πως ο πλανήτης της Τύχης συνεργάζεται θετικά με τον πλανήτη της αγάπης, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου!

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Η περίοδος αυτή επίσης εξασφαλίζει την καλή διάθεση, δίνει όλα τα προσόντα για διασκέδαση, και είναι κατάλληλη για αγορές. Τέλος, οι υποθέσεις διεκπεραιώνονται χωρίς δυσκολίες, ενώ οι άλλοι μας αντιμετωπίζουν καλοπροαίρετα και δέχονται να μας βοηθήσουν, κάτι που φέρνει και έσοδα στο πορτοφόλι, μιας και η Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά μας.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: