astropedia.gr

Άγιος Βαλεντίνος. Ποιοι έχουν την εύνοιά του;

Άγιος Βαλεντίνος. Ποιοι έχουν την  εύνοιά του;
Είναι γεγονός ότι η γιορτή των ερωτευμένων έχει ορκισμένους υπερασπιστές αλλά και ορκισμένους πολέμιους, το σίγουρο είναι ότι σε όποιο «στρατόπεδο» και αν ανήκεις, σίγουρα θα παραδεχτείς ότι η ατμόσφαιρα αυτής της ημέρας έχει όντως κάτι.. ερωτικό! «Οι πραγματικά ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα, δεν χρειάζονται μια μέρα τον χρόνο για να γιορτάσουν!» θα πουν πολλοί, λογικά με αυτό το σκεπτικό θα είναι οι ίδιοι που γιορτάζουν και τα… γενέθλιά τους κάθε μέρα! Ακόμα και αν δεν συμπαθείς αυτή την ημέρα, το να έχεις έναν έξτρα λόγο να φροντίσεις το ταίρι σου και να το κακομάθεις με δώρα και πονηρά εσώρουχα, δεν μοιάζει τελικά τόσο κακό!
 
Δεν είναι τυχαίο που ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει πάντα μέσα στην περίοδο που το ζώδιο του Υδροχόου μεσουρανεί στον ουρανό, για να μας θυμίζει ότι ο αληθινός έρωτας μοιάζει με τον Υδροχόο: επαναστάτης, χωρίς να λογαριάζει κανόνες και πρέπει, ασυμβίβαστος και έξω από καλούπια! Τι θα φέρει όμως η φετινή γιορτή των ερωτευμένων για σένα; Ανήκεις στους ευνοημένους ή θα έχεις… σύννεφα στην προσωπική σου ζωή;

Διάβασε λοιπόν το ζώδιό σου παρακάτω, το ζώδιο του ωροσκόπου σου, αλλά κυρίως το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες άλλωστε μπορείς να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το σίγουρο είναι ότι σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, το παθιασμένο «τανγκό» Αφροδίτης-Άρη στον γήινο Αιγόκερω και το Φεγγάρι στον φλογερό Λέοντα, σίγουρα υπόσχονται νότες αληθινού Έρωτα!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις
συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

 
ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου μαζί με τον κυβερνήτη σου Άρη βοηθά ώστε να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να τραβάς τα βλέμματα, ωστόσο μέσα σου ο έρωτας αυτή την περίοδο δεν είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, λόγω έντονης πίεσης στην καθημερινότητά σου. Μην αφήσεις όμως την ρουτίνα ή την γκρίνια να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου την γιορτή των ερωτευμένων, όσο γεμάτο και αν είναι το πρόγραμμά σου. Είναι γεγονός πως αυτές τις μέρες λειτουργείς «στρατηγικά» στα αισθηματικά σου ώστε να πάρεις αυτό που θέλεις, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η Σελήνη άλλωστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, μια θέση πιο ευνοϊκή και οι μετοχές σου στον έρωτα ανεβαίνουν χάρη στο πάθος σου! Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειές σου! Κάνε λοιπόν το βήμα και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Από του ευνοημένους όχι μόνο της ημέρας των ερωτευμένων, αλλά και της περιόδου αυτής γενικότερα, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω και νιώθεις περισσότερο αισιόδοξος/η σε σχέση με πριν, αποζητάς την περιπέτεια στην αρένα των ερωτικών. Σε αυτό συντελεί και η παρουσία του Άρη στην ίδια θέση με την Αφροδίτη που σε κάνει ακόμα πιο φλογερό -ειδικά στην κρεβατοκάμαρα! Με την Σελήνη στον Λέοντα όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά με το ταίρι σου, μπορείς να αναλύσεις ευκολότερα τις ανάγκες σου και αν αυτές ικανοποιούνται από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην ξεχνάς, ο ερωτικός σου σύντροφος ενδεχομένως να χρειαστεί την βοήθειά σου, πάντως η λίμπιντο είναι αυξημένη! Ο Ερμής εκείνη την ημέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, έτσι για τους ελεύθερους Ταύρους ίσως υπάρξουν φλερτ στον εργασιακό χώρο, τα ακούς πιο αναλυτικά και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότεροι που σε συναντούν φέτος την ημέρα των ερωτευμένων πιστεύουν πως είσαι εσωστρεφής, ωστόσο μέσα σου σιγοβράζουν έντονα συναισθήματα πάθους και κτητικότητας απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία όμως δεν αφήνεις να φανερωθούν, με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή να περνά στον Υδροχόο. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης συμπορεύονται στον Αιγόκερω και ανάβουν τα αίματα στην… κρεβατοκάμαρα, αλλά σε κάνουν πιο εριστικό/ή και θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή και διπλωματία από μέρους σου, αν θέλεις να διατηρήσεις τις ευαίσθητες ισορροπίες. Πιθανώς να χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το κλίμα πάντως αυτής της ημέρας είναι θετικό χάρη στην Σελήνη στον βοηθητικό για σένα Λέοντα, που σε βοηθά με τα φλερτ αλλά και με την επικοινωνία, καθώς υπόσχεται χαμόγελα και αισιοδοξία, αρκεί να μην ζηλεύεις το ταίρι σου.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τους πιο ερωτικούς «Άγιους Βαλεντίνους» για εσένα, με την Αφροδίτη απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεών σου να συμπορεύεται με τον Άρη και να σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έτσι η μέρα των ερωτευμένων φέτος σκανδαλωδώς να ευνοεί τα αισθηματικά σου, αρκεί να συμφωνεί σε αυτό και ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης! Θα σου τα εξηγήσει αναλυτικά ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν μάλιστα είσαι σε μια σχέση που είχε ήδη ταλαιπωρηθεί, τότε μπορείς να κάνεις βήματα… επούλωσης! Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, αρκεί να μην ξεχνάς πως ο πολεμικός Άρης από τον Αιγόκερω μαρτυρά πως είσαι εριστικός/ή στον τρόπο που συζητάτε με το ταίρι σου και αυτό ίσως προκαλέσει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα χωρίς λόγο, πιθανώς γιατί το ταίρι σου περιμένει πολλά από εσένα. Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο αισθησιακό/ή, αλλά και πιο… «εκδικητικό» όταν το αντικείμενο του πόθου σου δεν συντονίζεται με τα θέλω σου.

 
ΛΕΩΝ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στην «αγκαλιά» του Άρη φέρνει για εσένα την ανάγκη να ασχολείσαι μόνο με όμορφα πράγματα και δεν θέλεις να καταπιεστείς σε κουραστικές υποθέσεις, γενικότερα όμως δεν έχεις τα προσωπικά ως την πιο σημαντική προτεραιότητα.  Παράλληλα, για κάποιους Λέοντες ο Άγιος Βαλεντίνος τους βοηθά να αναθεωρήσουν τον τρόπο που εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ενώ για τους ελεύθερους Λέοντες μπορεί να προκύψουν φλερτ στην δουλειά. Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων άλλωστε ο Ερμής περνά στον τομέα των σχέσεών σου και σου φέρνει μηνύματα.. ερωτικά! Μην ξεχνάς όμως πως θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να τα αποκωδικοποιήσεις σωστά. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε κάνει αισθησιακό/ή, αλλά και αδιάλλακτο/η, θα πρέπει παράλληλα να μην μεταφέρεις προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Η Σελήνη ευτυχώς στο ζώδιό σου αλλάζει το σκηνικό στον έρωτα προς το καλύτερο, φέρνει περισσότερες ευκαιρίες και σε βοηθά να μειώσεις τις αποστάσεις!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φέτος την γιορτή των ερωτευμένων μοιάζεις ασυγκράτητος/η και μολονότι πολλές φορές αναγκάζεσαι λόγω συνθηκών να βάλεις «φρένο» στα θέλω σου, ο Άρης στα «δίχτυα» της Αφροδίτης στον τομέα των ερωτικών σου ανεβάζει την φλογερή σου διάθεση στα ύψη, μολονότι ίσως σε κάνει και πιο εγωιστή, πράγμα που μπορεί να δοκιμάσει τις ισορροπίες, καθώς κρατάς -ως γνήσιος Παρθένος- απόλυτη στάση απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ευτυχώς, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, τον τομέα των ερωτικών σου φέρνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για τα ζητήματα καρδιάς, κάνεις φλερτ, δίνεις άδεια στον εαυτό σου να ξεσκάσει και διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η Σελήνη από τον θολό δωδέκατό σου όμως δεν βοηθά να έχεις πιο… ξεκάθαρες ιστορίες όσο και αν βιάζεσαι, σε γενικές γραμμές όμως έχεις την τύχη με το μέρος σου, ειδικά αν συμβουλεύεσαι και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Να θυμάσαι: πρόσεξε την αδιαλλαξία που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της σχέσης και απόλαυσε όσα έχει το ταίρι σου να σου προσφέρει!

 
ΖΥΓΟΣ
Με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, εισπράττεις αγάπη από την σχέση σου και αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, τότε θέλεις να κάνεις το σπίτι μια ζεστή φωλιά για τους δυο σας. Ωστόσο, με αυτή τη θέση της Αφροδίτης δεν αποκλείεται να εστιάζεις σε όσα λείπουν από τη σχέση, αν συνυπολογίσουμε και τον Άρη στην ίδια θέση που δείχνει έντονο θυμό, αλλά και την αίσθηση πως δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες μέσα στην σχέση. Μην αφήνεις το παρελθόν να σου χαλά το κέφι, έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να στηριχτείς! Ο Ερμής περνά στον τομέα των ερωτικών σου ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και σου φέρνει ευκαιρίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα μέσα στην επικοινωνία, καθώς θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή και να εκφράζεστε περισσότερο. Επίσης, χάρη στην Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα η ατμόσφαιρα γίνεται ρόδινη και μπορεί να φέρει σκέψεις για επισημοποίηση.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι «ελεύθερο πουλί» την περίοδο αυτή, τότε ο Άγιος Βαλεντίνος δείχνει πως απολαμβάνεις τις ερωτικές προσκλήσεις, κάνεις αναζωογονητικά φλερτ και μέσα από την πειθώ σου κερδίζεις ταχύτατα έδαφος στα προσωπικά, χάρη στην Αφροδίτη σε ερωτικό «φλαμένκο» με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη από τον φιλικό για σένα Αιγόκερω. Πρόσεξε όμως να μην βιαστείς, καθώς μετά ίσως αλλάξεις γνώμη. Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση, τότε βλέπεις την φετινή γιορτή των ερωτευμένων ως μια ευκαιρία για απόδραση από την ρουτίνα και περισσότερο σεξ (όχι ότι το χρειάζεσαι)! Δεν πρέπει όμως να παραβλέψουμε ότι η θέση των Κρόνου-Ουρανού μπορεί να φέρει ερωτηματικά για τους κοινούς στόχους που έχεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βρίσκετε όμως λύσεις μαζί. Η Σελήνη στον Λέοντα εκείνη την ημέρα φέρνει την ανάγκη για εσωτερική αρμονία, αλλά και εσωστρέφεια, θα σου τα πει και πιο αναλυτικά ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη στον σοβαρό και μετρημένο Αιγόκερω σταθεροποιεί και βάζει γερά θεμέλια σε όλες τις γνωριμίες και τα φλερτ που ξεκίνησαν το περασμένο διάστημα και δίνει περισσότερο χρόνο στα μέλη της σχέσης να ανοιχτούν με αργά και σταθερά βήματα, προσεγγίζοντας ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, ευνοούνται περισσότερο οι Τοξότες που βρίσκονται ήδη σε σχέση σε σχέση με τους ελεύθερους, όμως μοιάζεις να τα θέλεις μονά-ζυγά δικά σου! Γενικότερα, τα πράγματα δεν είναι αρκετά ξεκάθαρα μέσα σου, αφού είσαι σε περίοδο αναθεωρήσεων, ευτυχώς ο Ερμής ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου περνά στον φιλικό για σένα Υδροχόο και ευνοεί την επικοινωνία και το φλερτ. Θυμήσου, εκείνη την ημέρα να μην μεταφέρεις την πίεση της δουλειάς μέσα στη σχέση. Άλλωστε η Σελήνη από τον Λέοντα σε βοηθά να κινηθείς για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα ακούς και πιο αναλυτικά και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη όλη αυτή την περίοδο, αλλά και ειδικά φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο θα «ταξιδεύει» στο ζώδιό σου στην αγκαλιά του Άρη και η διάθεσή σου είναι έντονα ρομαντική, η αύρα σου περισσότερο σαγηνευτική και αποζητάς περισσότερο την συντροφιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, τότε ακτινοβολείς στο περιβάλλον σου, μολονότι έχεις εστιάσει πολύ μόνο στην δική σου πλευρά και δεν αφουγκράζεσαι το έτερον σου ήμισυ. Για σένα φέτος οι σχέσεις που ήδη υπάρχουν μπορούν να βαθύνουν, ενώ και ο Άρης ευνοϊκά τοποθετημένος ανεβάζει τη λίμπιντο. Φροντίστε λοιπόν να επωφεληθείς στο έπακρο από την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου, όπως θα σε συμβουλεύσει καλύτερα και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, η Σελήνη στον Λέοντα «φωτίζει» τα αιτήματα της σχέσης, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά την ημέρα των ερωτευμένων να εξομαλύνεις τις καταστάσεις που σε είχαν προβληματίσει σε μια σχέση, ωστόσο είναι ένα διάστημα μπερδεμένο για τα προσωπικά και πολλοί Υδροχόοι ενδεχομένως να έχουν κάποιες μυστικές ή… «παράνομες» επαφές. Συνυπολογίζοντας μάλιστα την Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σου έχεις δεύτερες ευκαιρίες να ζητήσεις συγνώμη ή να συγχωρήσεις λάθη που έγιναν παλιά σε μια σχέση και να προχωρήσεις παρακάτω. Ταυτόχρονα, είσαι ιδιαίτερα ερωτικός/ή αλλά και κτητικός/ή, λόγω της θέσης του Άρη και κάποιες εμμονές μπορεί να μην λείψουν. Το κλίμα είναι σαφώς καλύτερο με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου και μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Το σίγουρο είναι πως ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος σε βρίσκει να έχεις ανάγκη από ουσιαστική ψυχική επαφή, και σίγουρα θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να το πετύχεις ευκολότερα...

 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος σίγουρα δεν θα σε αφήσει να πλήξεις αφού οι ευκαιρίες που έχεις συμπορεύονται με τις προκλήσεις που θα συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, παρά το γεγονός ότι προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις (καθώς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να γίνει εριστικό απέναντί σου και να έχει έντονες απαιτήσεις), εσύ χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη μπορείς να φτιάξεις τα πράγματα και να φέρεις τον ρομαντισμό στην σχέση! Ο πλανήτης της Αγάπης και ο πλανήτης της δράσης από μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση ενισχύουν τις προσπάθειές σου να γεφυρώσεις τις διαφωνίες που ίσως υπάρξουν μέσα στη σχέση και εξαιρετικά επικουρικό ρόλο παίζουν πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Με την Σελήνη στον Λέοντα βέβαια είσαι πιο εσωστρεφής, δίνει παρόλα αυτά ώθηση στα ερωτικά σκιρτήματα, αρκεί να μιλήσεις και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter