astropedia.gr

Αιγόκερως - 8 λόγοι για να καμαρώνεις

Αιγόκερως - 8 λόγοι για να καμαρώνεις
Είσαι, λέει, ψυχρός, μονότονος, σκληρός, απόμακρος, μέχρι και άκαρδος και πατάς επί πτωμάτων για την ανέλιξή σου στην κορυφή. Άσε που σε λένε και τσιγκούνη στη τσέπη και στην καρδιά! Ε, τώρα! Υπερβολές. Και στην τελική, κανείς δεν είναι τέλειος,  αλλά και τι θα πει αυτό; Δεν έχεις και εσύ, Αιγόκερέ μου, τα καλά σου σημεία; Αυτά για τα οποία θα μπορούσες να νιώθεις καμάρι που ανήκεις σ’ αυτό το άστρο; Τα έχεις!

Να είσαι περήφανος που είσαι Αιγόκερως, γιατί:


Είσαι ρεαλιστής
Δεν είναι ότι έχεις τσακωθεί με τους συναισθηματισμούς, όχι. Είναι που κοιτάς την ζωή από την πλευρά του άκαμπτου ρεαλισμού. Δεν παρασύρεσαι από τα αισθήματα και μένεις λειτουργός σε αυτό που υφίσταται και σ’ αυτό που είναι. Πέρα από αυτό που είναι, δεν υπάρχει κάτι άλλο και έτσι πορεύεσαι, προστατεύοντας τον εαυτό σου από πληγές που ενδεχομένως παραφυλούν σε ανοίγματα πέραν της πραγματικότητας. Που είναι το κακό να προστατεύεις τον εαυτό σου, δηλαδή;
Είσαι τιμητής του χρόνου
Πέραν από του ότι ο χρόνος είναι χρήμα, ξεχνούν όσοι σε κακολογούν ότι το να σέβεται κανείς τον χρόνο δείχνει και σεβασμό στις καταστάσεις και στους ανθρώπους. Και συ, τον σέβεσαι τον χρόνο και δεν τον σπαταλάς. Κινείσαι μέσα σε αυτόν καλύτερα από τον καθένα και δεν αφήνεις δευτερόλεπτο να πάει χαμένο για το οτιδήποτε έχεις κατά νου. Στον πρέποντα χρόνο θα αρχίσεις και θα τελειώσεις αυτό που έχεις να διαχειριστείς. Και στα ραντεβού σου, Εγγλέζος! Ποτέ δεν θα στήσεις άνθρωπο. Για ρώτα αυτούς που λένε τα διάφορα για σένα, πόσο τους αρέσει να τους στήνουν; Ε;; Καθόλου! Και σε αυτό εσύ πρωτεύεις!

Είσαι λογικός και μετρημένος
Με πολύ ωριμότητα, ακόμα και από τα μικρά σου χρόνια, δεν παρασύρεσαι και δεν παρεκτρέπεσαι. Φιλτράρεις τα πάντα μέσα από το πρίσμα της λογικής και με μαθηματική ακρίβεια μετράς, ζυγίζεις, σταθμίζεις και αποφασίζεις τα επόμενα βήματά σου στην καθημερινότητά σου, και στη ζωή γενικότερα. Εξετάζεις τα πάντα απ’ όλες τις πλευρές, ακόμη κι από αυτές που μπορεί να μην συμφέρουν ακόμα κι εσένα τον ίδιο, και ανάλογα πράττεις. Πράττεις για σένα αλλά και για τους άλλους με βάση τα πορίσματά σου, και μπορείς να αντικρούσεις καλύτερα από τον καθένα το οτιδήποτε, στηριζόμενος στη λογική και στην πραγματικότητα σου. 

Είσαι εργατικός και φιλόδοξος

Είσαι η προσωποποίηση του ακούραστου, συνεπή και στοχοπροσηλωμένου εργατικού δυναμικού, με οτιδήποτε και αν καταπιαστείς. Έχεις μεγάλη ανάγκη να νιώθεις οικονομική ασφάλεια αλλά και να κατέχεις υψηλές και ηγετικές θέσεις και αυτά είναι τα δικά σου κίνητρα για να διαπρέψεις και να φτάσεις ψηλά μέσα από την εργασία σου. Παράπονο των κοντινών σου ανθρώπων είναι ότι χάνεσαι στην δουλειά και σε μοιράζονται με αυτήν, αλλά όταν απολαμβάνουν τις κοινωνικοοικονομικές παροχές που τους προσφέρεις στο τέλος, είναι καλά;  

Είσαι πειθαρχημένος
Η αυτοπειθαρχία σου είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου και συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων σου. Έχεις την τάση να δίνεσαι με όλη σου τη δύναμη και τη ψυχή σε αυτό που στοχεύεις και γίνεσαι στήριγμα για τους ανθρώπους που αγαπάς. Οι άνθρωποί σου, μπορούν να σε εμπιστευτούν απόλυτα, γιατί το να παρασυρθείς από αυθορμητισμούς και παρορμητισμούς είναι εξτρεμιστικά σπάνιο για σένα. Πειθαρχημένος και μεθοδικός, είσαι εγγύηση για την σταθερότητα.

Μπορείς και θέλεις
Δεν υπάρχει «δεν μπορώ», υπάρχει «δεν θέλω». Αυτό!  Και συ το ασπάζεσαι ασυζητητί. Μπορείς γιατί θέλεις, και θέλεις γιατί μπορείς. Με το πείσμα σου, την αποφασιστικότητά σου, την λογική σου, και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά που για άλλους θα ήταν ακατόρθωτα ακόμα και να τα συζητήσουν. Εσύ τα κάνεις έργο! Είσαι γεννημένος για να φτάσεις εκεί που άλλοι δυσκολεύονται ακόμα και να υποθέσουν πως ξεκινούν για να φτάσουν. Για σένα, εμπόδια είναι αυτά που βλέπει κανείς όταν πάρει το βλέμμα από τον στόχο, και εσύ, Αιγόκερε, δεν παίρνεις το βλέμμα από τον στόχο, και γι’ αυτό δεν λογαριάζεις εμπόδια.

Είσαι εγκεφαλικός σε όλα
Ο εγκέφαλος δεν είναι διακοσμητικό όργανο σώματος, αλλά πηγή των όλων. Το μυαλό σου λειτουργεί ακατάπαυστα κι ακούραστα. Όταν δεν μιλάς, σκέφτεσαι. Όταν δείχνεις ότι χαζεύεις, σκέφτεσαι. Όταν κλείνεις τα μάτια, δεν κοιμάσαι, σκέφτεσαι. Αναλύεις, μετράς, τοποθετείσαι, αποφασίζεις. Δεν είσαι σοβαρός για να είσαι. Είσαι σοβαρός γιατί σκέφτεσαι σοβαρά και λογαριάζεις τα πάντα και τους πάντες με ισορροπία και σταθερές.

Δεν σχετίζεσαι αλλά...
Δεν κάνεις εύκολα σχέσεις και δεν πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα. Επίσης, γοητεύεσαι από άτομα ώριμα και σοβαρά. Όμως ! , όταν ο φτερωτός Θεός, καταφέρει να ρίξει το βέλος του πάνω σου, τότε η σταθερότητα, η πίστη, η τρυφερότητα αλλά και η «απελευθέρωση» στο σεξ, κάνουν παταγώδη εμφάνιση! Ερωτικός και ακούραστος, δίνεις την εντύπωση ότι δεν είσαι καν Αιγόκερως! Στο σεξ αλλάζεις πρόσωπο και εκτινάζεσαι…

Κατάλαβες γιατί μπορείς να νιώθεις περήφανος που είσαι Αιγόκερως;
Γιατί είσαι μοναδικός και σε όποιον αρέσεις. Για τους άλλους, δεν θα μπορέσεις!Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
 Newsletter