astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Μάρτιος 2023

Ερωτικές προβλέψεις - Μάρτιος 2023
Η γενική τάση του μήνα

Η ανάγκη τόσο για συναισθηματική κάλυψη, όσο και για εγωιστική επιβεβαίωση δημιουργεί αυτόν τον μήνα ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα, αν δεν διατηρηθούν οι αντικειμενικές ισορροπίες και δεν εφαρμοστεί η κοινή λογική και ο ενήλικος διάλογος. Από την άλλη, αυτό το εκρηκτικό κλίμα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι σχέσεις που έχουν καιρό βαλτώσει στην συνήθεια και ο μήνας προσφέρει ευκαιρίες για αναζωπύρωση της φλόγας και για πειραματισμό που ανοίγει καινούργιους δρόμους, ενώ παράλληλα ευνοούνται για τους αδέσμευτους καινούργιες και συναρπαστικές γνωριμίες που μπορεί ακόμη να μην δείχνουν το κατά πόσο θα έχουν διάρκεια και μέλλον, αλλά σίγουρα ενθουσιάζουν και δίνουν νόημα, ενέργεια και ζωή.

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα


 
ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κατά το πρώτο μισό του μήνα μπορείς ακόμη να εκμεταλλευτείς τον μαγνητισμό σου και να διεκδικήσεις με σθένος και αποφασιστικότητα αυτό που θέλεις από την ερωτική σου ζωή, μην το παρακάνεις όμως και μην ξεπεράσεις τα όρια του επιτρεπτού και του διπλωματικού και μην προβάλεις στον άλλο δικά σου θέματα που δεν τα έχεις ακόμη επεξεργαστεί. Γενικά ο μήνας σε βοηθά να χτίσεις μια καλή βάση στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να αναγνωρίσεις ότι κάποια θέματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να διορθωθούν και οι αλλαγές δεν γίνονται μέσα σε μια νύχτα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι ανασφάλειες που έχεις γύρω από την αισθηματική σου ζωή είναι αυτόν τον μήνα μια αφορμή για να επεξεργαστείς δικά σου βαθύτερα θέματα, που δεν έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον σύντροφο ή με το πρόσωπο που σε απασχολεί αισθηματικά και να διορθώσεις τις καταστάσεις ενισχύοντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά, το αισθηματικό κομμάτι βελτιώνεται πάρα πολύ, νιώθεις την αγάπη και το ενδιαφέρον του συντρόφου με πολλούς τρόπους και λειτουργείς πιο ανοιχτά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι αρκετά κοινωνικός και επικοινωνιακός αυτόν τον μήνα, με τρόπο χαλαρό και άνετο και αυτό φέρνει στην ζωή σου καινούργιες γνωριμίες, καθώς συζητάς και κάνεις επαφή αλλά ταυτόχρονα φλερτάρεις και παίζεις με το μυαλό του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Είναι μια πολύ θετική και ευνοϊκή περίοδος για φλερτ και ερωτικές εξομολογήσεις και μια καινούργια γνωριμία τώρα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για συνέχεια και διάρκεια, εφόσον σου καλύπτει τα ενδιαφέροντά σου από όλες τις πλευρές. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά καθώς οι συμπτώσεις και τα τυχαία γεγονότα δεν είναι καθόλου τυχαία και κάποιον θέλει να σου γνωρίσει το σύμπαν και να τον φέρει στην ζωή σου, αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, αν και ίσως με έναν απρόσμενο και αντισυμβατικό τρόπο. Γενικότερα ο μήνας είναι ενισχυτικός για τις σχέσεις σου και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βιώσετε απλά αλλά αυθεντικά πράγματα μαζί, όπως δυο στενοί φίλοι, χωρίς να χρειάζεται να παίζετε τους ρόλους που αναγκαστικά υπάρχουν σε μια σχέση. Κοινωνικές επαφές και έξοδοι, δημιουργία, χαρά και απόλαυση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Η μνήμη του παρελθόντος αυτόν τον μήνα δίνει τροφή και καύσιμη ύλη στην αισθηματική σου ζωή και μπορείς να επαναφέρεις με το ταίρι ή τον σύντροφο την φλόγα του παρελθόντος και να κάνεις την αισθηματική σου ζωή να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ειδικά από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σου, ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται κάπου μακριά και να σε κοιτάζει, εσύ θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου και να τον εντοπίσεις, κάνοντας τα απαραίτητα βήματα προς την κατεύθυνσή του. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ερωτική ένταση σε συνδυασμό με τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες αυτόν τον μήνα δημιουργούν ένα περίεργο και εκρηκτικό κοκτέιλ που μπορεί να σε οδηγήσει σε ερωτικούς δρόμους που δεν έχεις περπατήσει ξανα, πράγμα που μπορεί να είναι μια απελευθερωτική διαδικασία αν το δεις σε σχέση με την δική σου προσωπική εξέλιξη και αυτογνωσία. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν και για να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα με τον σύντροφο και έτσι να ανανεώσεις την σχέσης σας, αλλά και για να γνωρίσεις ξαφνικά και απρόβλεπτα, σχεδόν μοιραία, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε κάνει να το σκέφτεσαι μέρα-νύχτα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τον αισθηματικό τομέα, καθώς τα γεγονότα, τα πρόσωπα και οι καταστάσεις όλα συνηγορούν στο ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από το άτομό σου και εσύ τώρα καλείσαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή από τα δεδομένα που σου προσφέρονται μπροστά σου. Μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές για εξέλιξη λοιπόν αυτόν τον μήνα ή αν είσαι σε σταθερή σχέση, μπορείς να ενισχύσεις και να ανανεώσεις το ενδιαφέρον και την φλόγα του έρωτα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι δημοφιλής, κοινωνικός και μαγνητικός αυτόν τον μήνα και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου με αποτέλεσμα να προσελκύεις το ερωτικό ενδιαφέρον από πλευρές που ούτε καν πήγαινε το μυαλό σου ότι μπορεί να ενδιαφέρονταν με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια περίοδος λοιπόν που μπορείς να κάνεις επιλογές και να αρχίσεις κάτι με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με καλές προοπτικές εξέλιξης για το άμεσο μέλλον. Αν είσαι σε δέσμευση, τα όποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην σχέση σου θα εξομαλυνθούν από τα μέσα του μήνα και θα μπορέσεις να ζήσεις όμορφες, αισθησιακές και γοητευτικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Διεκδικείς, κυνηγάς και αποκτάς αυτό που θέλεις αυτόν τον μήνα, η γοητεία και ο μαγνητισμός σου κάνουν τους άλλους να είναι ανυπεράσπιστα θύματα στον δρόμο σου και μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που σου προσφέρεται για να κάνεις νέες γνωριμίες, μια από τις οποίες πιθανότατα να προχωρήσει σε πιο σταθερή σχέση, εφόσον αυτό είναι κάτι που θέλεις και εφόσον και το άλλο άτομο καλύπτει όλες τις πλευρές που θέλεις. Αν είσαι σε δέσμευση, ο μήνας φέρνει εντάσεις με το ταίρι, οι οποίες πάντα μπορούν να υποχωρήσουν εφόσον τα βρείτε στο κρεβάτι. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σου ζωή, το φλερτ και η χαρά που μπορείς να έχεις από την επαφή σου με ένα άλλο πρόσωπο αυτόν τον μήνα γίνονται ένα εύκολο παιχνίδι, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και να προσπαθήσεις να απομονώσεις εσωτερικές φωνές που σου λένε να μην τολμήσεις και να μην εκφράσεις τον εαυτό σου αυθεντικά και ανεπιτήδευτα. Η σχέση με τον σύντροφο γίνεται πιο γαλήνια, ευχάριστη και απολαυστική, ενώ μια καινούργια γνωριμία τώρα μπορεί να έχει τις βάσεις για κάτι αξιόλογο και με διάρκεια. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας είναι αρκετά κινητικός και επικοινωνιακός και κινείσαι πολύ πιο αυθόρμητα και ανοιχτά με αποτέλεσμα να φλερτάρεις με το περιβάλλον σου, ακόμη και αν δεν το κάνεις συνειδητά ή με συγκεκριμένη πρόθεση. Αυτό φυσικά φέρνει αποτέλεσμα καθώς πετάς άδεια για να πιάσεις γεμάτα και τίποτε δεν αποκλείει το να βρεθείς με ένα πρόσωπο ερωτικά και αυτό να είναι η αρχή ίσως μιας καινούργιας σχέσης. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σου ανανεώνουν αυτόν τον μήνα την φλόγα της σχέσης και περνάνε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο στο σπίτι, αλλά και με εξόδους και ενδιαφέρουσες ασχολίες από κοινού. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατά το πρώτο μισό του μήνα ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και η αισθηματική σου ζωή δεν είναι τόσο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, αν και υπάρχουν παράπονα και σημεία που χρειάζονται βελτίωση με την σχέση σου και αυτή την φορά δεν θα κάνεις τα στραβά μάτια, αλλά θα μιλήσεις και θα συζητήσεις αυτά που πρέπει να συζητηθούν ώστε να νιώσεις τελικά καλύτερα και να δημιουργηθεί ένα πιο ζεστό κλίμα. Αν κινηθείς με αυτόν τον τρόπο, τότε το υπόλοιπο του μήνα μπορεί όντως να είναι άκρως ικανοποιητικό για την αισθηματική σου ζωή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.