astropedia.gr

Αισθηματικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2020

Αισθηματικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2020
Οι αισθηματικές τάσεις από τον Ιούλιο Ανδρέου

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης αυτόν τον μήνα υπόσχονται ανανέωση και επανεκκίνηση στις αισθηματικές υποθέσεις, κυρίως για τα γήινα ζώδια που μπορούν αυτή την περίοδο να απολαύσουν και να ωφεληθούν από τα τρίγωνα του πλανήτη του έρωτα και των σχέσεων με τους εξωκρόνιους, αλλά και με τον Δία. Γενικότερα γίνεται μια βαθιά τομή στις σχέσεις και μέσα από την εξέταση και την ανάλυση των συν και των πλην οι σύντροφοι μπορούν να βρουν κοινό τόπο και οι σταθερές σχέσεις να συνεχίσουν θετικά και με καλές προοπτικές για το μέλλον, ενώ για τους ελεύθερους το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που αλλάζουν την μονοτονία και δίνουν ελπίδα για συνέχεια. 

Προσοχή χρειάζεται κυρίως από τα μέσα του μήνα να δείξουν τα μεταβλητά ζώδια, καθώς οι συνθήκες είναι περίεργες και τα φαινόμενα απατούν. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως παρουσιάζονται από τον σύντροφο ή μια γνωριμία εκείνο το διάστημα μπορεί να έχει πολύ πάθος, αλλά και πολλά ψέματα και καλό είναι (τα μεταβλητά ζώδια και όχι μόνο..) να κρατήσουν μικρό καλάθι. 

Η αναδρομή του Ερμή από τα μέσα του μήνα και μετά μπορεί να μπερδέψει τις αισθηματικές μας υποθέσεις μέσα από έλλειψη συνεννόησης ή καθυστερήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν και να δημιουργήσει έτσι εντάσεις και απωθημένα. Προσοχή κυρίως τα σταθερά ζώδια που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και τα παρορμητικά των τελευταίων ημέρων. Παρορμητικό, σταθερό ή μεταβλητό ζώδιο…ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να τιθασεύσεις κάθε τερτίπι του έρωτα και αυτόν τον μήνα. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ 
Είναι μια περίοδος που δίνεις μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες της σχέσης και θέλεις να φωτίσεις ακόμη και την πιο μικρή σκιά που μπορεί να βαραίνει το αισθηματικό σου κομμάτι. Ο σύντροφος μπορεί από τα μέσα του μήνα και μετά να σου φανεί απόμακρος ή αφηρημένος, σαν να κρύβει κάτι και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε διαφωτίσει σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει. Σίγουρα δεν είναι ο πιο ρομαντικός μήνας για σένα, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις την σχέση σου ή αν είσαι μόνος, μπορεί να δημιουργηθεί φλερτ σε εργασιακό χώρο ή με άτομο με το οποίο υπάρχει κάποια επαγγελματική σχέση. 

 
ΤΑΥΡΟΣ
Σχεδόν ολόκληρο τον μήνα η Αφροδίτη από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο ευνοεί τα αισθηματικά σου και σου παρέχει ασφάλεια μέσα από το ξεκαθάρισμα που θα γίνει πάνω σε σημεία της σχέσης σου που τον τελευταίο καιρό ήταν κάπως θολά. Η περίοδος σε ανανεώνει αρκετά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, και γενικότερα υπάρχει θετική ροή του συναισθήματος και απρόσκοπτες εξελίξεις. Αν είσαι μόνος, ο μήνας δίνει ευκαιρίες να κινηθείς εκτός της πεπατημένης και να κάνεις γνωριμίες που θα σε κάνουν να περάσεις πολύ όμορφα. Αν θα υπάρχει μέλλον για σχέση, αυτό θα το μάθεις από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Αυτός ο μήνας φέρνει προβληματισμούς και ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στον αισθηματικό τομέα. Είναι μια περίοδος που θέματα που μέχρι τώρα θεωρούσες ότι έχουν τακτοποιηθεί και λήξει, έρχονται και πάλι μπροστά σου για να τα επεξεργαστείς και να τα τακτοποιήσεις. Καλό είναι οι συζητήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να γίνουν στο πρώτο μισό του μήνα, γιατί από τα μέσα και μετά ο κυβερνήτης σου γυρίζει ανάδρομος και αυτό μάλλον θα επιβαρύνει τις καταστάσεις, καθώς δεν θα βγαίνει απαραίτητα το ίδιο νόημα και από τις δυο πλευρές. Διαφορετικά προτίμησε αυτό το διάστημα για να συλλέξεις περισσότερες πληροφορίες και να σκεφτείς πώς να δράσεις καλύτερα. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Αρκετά κινητικός ο μήνας για τις αισθηματικές σου υποθέσεις και έχεις αρκετές εξελίξεις, αν και η γενικότερη αίσθηση είναι μάλλον μεταβλητή και τίποτα δεν είναι σταθερό. Το σίγουρο είναι όμως ότι πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα κατά το οποίο κάνεις όμορφες μετακινήσεις με τον σύντροφο ή αν είσαι μόνος, τότε είναι εύκολο τώρα να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον και θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά και να βγεις από την ρουτίνα σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά είναι ένα διάστημα που δεν θα είναι καθόλου απίθανη η επανεμφάνιση προσώπου από το παρελθόν σου. Αν αξίζει τον κόπο να το σκεφτείς θα το μάθεις από τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΛΕΩΝ
 
Αυτόν τον μήνα θέλεις να εξαργυρώσεις την αξία του έρωτα και να νοιώσεις με πρακτικό και χειροπιαστό τρόπο το ενδιαφέρον και την αγάπη του συντρόφου. Από το μυαλό σου θα περάσουν διάφορες στιγμές που στο παρελθόν υπήρξαν κενά στην σχέση, ψέματα και γεγονότα που σε άδειασαν, αλλά δεν πρέπει να κρατήσεις κι άλλο τις άμυνες και την επιφύλαξη, γιατί τώρα δίνεται η ευκαιρία να διορθώσεις και να θεραπεύσεις το αισθηματικό σου κομμάτι και να έχεις θετικές εξελίξεις που θα φέρουν χαρά. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με  την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι δεδομένο ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και αν είσαι μόνος, τώρα είναι η στιγμή που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή που θα μπορέσεις να βελτιώσεις την επαφή σας και να κάνεις τα πράγματα πολύ πιο παθιασμένα και συναρπαστικά. Έχε όμως τα μάτια σου ανοιχτά τις ημέρες γύρω από τις 18 του μήνα, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται…Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΖΥΓΟΣ
 
Ο μήνας μπορεί να αυξήσει τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σου γύρω από τα αισθηματικά σου γενικότερα ή με αφορμή κινήσεις που κάνει συγκεκριμένα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες και δείχνουν ότι κάτι κρύβει. Από την άλλη και εσύ ο ίδιος δεν είσαι εντελώς ανοιχτό βιβλίο αυτόν τον μήνα και κάπου μπορεί να θέλεις την ησυχία σου και να απομονωθείς ή να εστιάσεις σε δικά σου θέματα και όχι τόσο πολύ στις σχέσεις… Πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα μέσα από κάτι πολύ σημαδιακό που θα συμβεί, αλλά μέχρι τότε θα παραμείνεις με ερωτηματικά και αγωνία. Μην αφήνεις τίποτα να σε μπερδεύει και κάλεσε νωρίς τον αστρολόγο σου  στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Ο μήνας φέρνει ευκαιρίες για να βελτιωθεί η σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αν είσαι μόνος σου, να γνωρίσεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που θα σε κάνουν σίγουρα να αισθανθείς καλά. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή την περίοδο ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον να εκδηλώσει πιο τρυφερά συναισθήματα και προσωπικό ενδιαφέρον για σένα, κάτι που θα πρέπει όμως να το αξιολογήσεις ως προς την δυναμική για μελλοντική εξέλιξη μαζί με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας είναι αρκετά έντονος για τα αισθηματικά σου και αναμένονται εξελίξεις που θα είναι από την μια συναρπαστικές και θα σε γεμίσουν ενέργεια και πάθος, από την άλλη όμως θα γεμίσεις διλήμματα με αφορμή κάποιες από τις κινήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Οι δύο πανσέληνοι του μήνα ρίχνουν λάδι στην φωτιά φέρνοντας εντάσεις και σε καλούν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή και η αναδρομή του Ερμή από τα μέσα του μήνα και μετά τονίζει την ανάγκη σου να επανεξετάσεις βαθύτερα αυτά που πίστευες και ένοιωθες μέχρι τώρα. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Αυτόν τον μήνα έχεις μια πιο φιλοσοφική θεώρηση της σχέσης σου και φτάνεις στο σημείο να καταλάβεις βαθύτερα τον σύντροφο  και να ανακαλύψεις τον κρυμμένο λόγο που κάνει αυτά που κάνει. Αν δεν μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου, ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει και θα σε οδηγήσει στις λεπτομέρειες αυτές που κάνουν την διαφορά. Είναι μια περίοδος που μπορεί για τους ελεύθερους να ανάψει και πάλι μια φωτιά από το παρελθόν ή ένα φιλικό πρόσωπο να αρχίσει να εκδηλώνει ένα διαφορετικό και πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Σχέσεις με απόσταση ή πρόσωπα από μακρινά μέρη αυτόν τον μήνα θα διαδραματίσουν έναν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής. 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Το πάθος και ο ερωτικός πόθος κορυφώνονται αυτόν τον μήνα και σχεδόν απαιτείς την ερωτική ικανοποίηση, αν και αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι σου. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είναι απασχολημένο με γήινες υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες είτε το μυαλό του είναι πιεσμένο και έχει άγχος, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια κάποια ώθηση από σένα.. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Το μυαλό σου μπορεί να ανατρέξει σε πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν ή μπορεί και ακόμη να εμφανιστεί κάποιο άτομο από το παρελθόν σου. Το αν είναι καλό για σένα να ανοίξεις και πάλι κεφάλαια που έχουν κλείσει, θα το μάθεις μόνο μέσα από τον αστρολόγο σου. 

 
ΙΧΘΥΕΣ
 
Με την Αφροδίτη απέναντί σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οι αισθηματικές σου υποθέσεις παίρνουν τα πάνω τους και τώρα βλέπεις από τον σύντροφο να αλλάζει στάση, να γίνεται πιο δοτικός και να εκδηλώνει περισσότερο το ενδιαφέρον του. Αυτό θα συμβεί με τον δικό του τρόπο όμως και μια πιθανή εκδοχή είναι να δεις τον σύντροφο να προσπαθεί να σε τσεκάρει ή να διορθώνει τις κινήσεις σου, κάτι που σίγουρα θα γίνει εκνευριστικό κάποια στιγμή και ο ανάδρομος Ερμής από τα μέσα του μήνα και μετά δεν θα βοηθήσει καθώς θα δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.