astropedia.gr

Αισθηματικές προβλέψεις - Απρίλιος 2021

Αισθηματικές προβλέψεις - Απρίλιος 2021
Οι αισθηματικές τάσεις από τον Ιούλιο Ανδρέου

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει γενικότερα βιασύνη, αλλά και έξαψη και πολλά μπορούν να συμβούν μέσα από την παρορμητική φλόγα της ψυχής και την έντονη ανάγκη για ικανοποίηση της σάρκας. Περίοδος με ευκαιρίες για όσους αναζητούν μια καινούργια γνωριμία ή θέλουν να αναζωπυρώσουν την φωτιά στην ήδη υπάρχουσα σχέση. Ανοιχτές συζητήσεις και αισθησιασμός..

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζοντας ζώδιο και περνώντας στην θέση της κυριαρχίας της, είναι δυνατή και ικανή να διατηρήσει την σπίθα που άναψε κατά το προηγούμενο δεκαήμερο του μήνα και να την βοηθήσει να δυναμώσει, με αποτέλεσμα τα συναισθήματα τώρα να μπορούν να γειωθούν στην πραγματικότητα και οι γνωριμίες να πατήσουν σε μια πιο χειροπιαστή βάση ή οι σταθερές σχέσεις να αποκτήσουν την επιβεβαίωση που χρειάζονται. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται μια κάποια προσοχή και οι κινήσεις μας να γίνονται με μετριοπάθεια, καθώς πολλές καταστάσεις από τις αρχές του μήνα αρχίζουν τώρα να τρίζουν και να καταρρίπτονται, καθώς το πλανητικό κλίμα φέρνει απρόοπτα και εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την αισθηματική μας ζωή και ταυτόχρονα η προσωπική ανάγκη για ελευθερία επηρεάζει τις σχέσεις και δυσκολευόμαστε να παραμείνουμε πιστοί στις υποχρεώσεις και στα όρια που βάζει μια σχέση.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ   
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό   
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
   
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760   
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

   
ΚΡΙΟΣ  
Με την Αφροδίτη ακόμη στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα και με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιό σου στις αρχές του μήνα, σίγουρα δεν σου λείπουν οι ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα αισθηματικά σου και να βρεις αυτό που θες. Το δεύτερο μισό του μήνα έχει αρκετές υποχρεώσεις όμως και ευθύνες που δεν σε αφήνουν τόσο να απολαύσεις τον έρωτα… Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΤΑΥΡΟΣ
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή ένα πρόσωπο που ακόμη δεν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, σε σκέφτεται και σε παρατηρεί. Φρόντισε να καθησυχάσεις όποιον φόβο και αν έχεις ή όποια άσχημη σκέψη γύρω από τον εαυτό σου και προετοιμάσου καθώς με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στα μέσα του μήνα το κλίμα αλλάζει και είναι στο χέρι σου να χρησιμοποιήσεις την γοητεία σου για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΔΙΔΥΜΟΣ
  
Η κοινωνική σου ζωή και οι επαφές σου συνεχίζουν να δίνουν και αυτόν τον μήνα ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες ή για να βάλεις πάλι φωτιά στην σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος, όμως καθώς η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο από τα μέσα του μήνα και μετά, αρχίζεις και σκέφτεσαι πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν και η πραγματικότητα στην αισθηματική σου ζωή περνά από διακυμάνσεις, ενώ εσύ κρατάς μυστικά… Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχουν πολλά θέματα που τρέχουν στην ζωή σου και σε απασχολούν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις βάλει στην άκρη την αισθηματική σου ζωή, η οποία είναι πάντα το σημείο ανατροφοδότησής σου. Κάτι σημαντικό ξεκινά αυτόν τον μήνα και αποτελέσματα θα δεις όσο προχωράνε οι ημέρες και γίνονται οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να έχεις το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΛΕΩΝ
  
Αυτόν τον μήνα αναθεωρείς αρκετά γύρω από το πώς ξοδεύεις τον χρόνο σου και κατά πόσο η καθημερινότητα και η δουλειά σου απορροφούν την περισσότερη ενέργειά σου, με αποτέλεσμα να δώσεις έμφαση στην προσωπική σου ζωή και να καταφέρεις να ξαναζεστάνεις το κλίμα στην υπάρχουσα σχέση σου ή ακόμη και να αναζητήσεις μια νέα γνωριμία που αυτή την φορά θα κάνει την διαφορά. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρότι αυτή την περίοδο μπορεί να μην συμβαίνει κάτι συνταρακτικό ή να μην έχεις σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και τα πράγματα να συνεχίζουν τον καθημερινό τους ρυθμό, ο μήνας είναι σημαντικός γιατί τώρα κάνεις μια σημαντική τομή στο μυαλό και την ψυχή σου και συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να κάνεις μια ριζική μεταστροφή και να αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις τα αισθηματικά σου. Εξάλλου, παίρνεις τόσα ερεθίσματα και σημάδια από το περιβάλλον σου, που είναι δύσκολο πλέον να μην το κάνεις.. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΖΥΓΟΣ
 
Με την Αφροδίτη ακόμη απέναντί σου μέχρι τα μέσα του μήνα και με τον Ερμή να μπαίνει στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τις σχέσεις στις αρχές του μήνα, σίγουρα δεν σου λείπουν οι ευκαιρίες να βάλεις φωτιά εκεί που θες και να φέρεις το ποθητό αποτέλεσμα ένα βήμα ακόμη πιο κοντά σου. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ανοίγεται περισσότερο και επικοινωνεί πιο καθαρά.  Το δεύτερο μισό του μήνα έχει αρκετές υποχρεώσεις όμως και ευθύνες που δεν σε αφήνουν τόσο να απολαύσεις το προσωπικό σου κομμάτι και ενδέχεται κατά το διάστημα αυτό να υπάρξουν κόντρες και εγωισμοί. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Το πρώτο κομμάτι του μήνα δεν σε βρίσκει τόσο σε ερωτική διάθεση και σε απασχολούν έντονα θέματα καθημερινότητας που σου τρώνε και τον χρόνο και σου απασχολούν την σκέψη. Κάτι μπορεί να ψήνεται σε εργασιακό περιβάλλον, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και όλα στον αέρα. Από το δεύτερο μισό του μήνα όμως το κλίμα αλλάζει και οι ευκαιρίες να φτιάξει η ερωτική σου ζωή είναι πολλές και δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


   
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Ο μήνας φέρνει κινητικότητα στην ψυχή σου αλλά και στην καθημερινότητά σου και οι αισθηματικές υποθέσεις γίνονται τώρα ένα από τα θέματα που θέλεις να κυνηγήσεις περισσότερο. Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να γίνει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται τώρα να έχεις απρόβλεπτες εξελίξεις με πρόσωπα που δεν το περιμένεις… Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  
Όσο προχωράει ο μήνας, τόσο περισσότερο μεγαλώνει και η ανάγκη σου για επαφή, χαρά, απόλαυση και αισθησιασμό. Τα θέματα των σχέσεων γίνονται πιο ανάλαφρα τώρα και εσύ βλέπεις ότι με το να είσαι χαλαρός και με το να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από λόγια και κινήσεις που τονίζουν το παιχνίδι και το φλερτ, έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα πράγματα όμως σοβαρεύουν προς τα τέλη του μήνα και το παιχνίδισμα μάλλον θα σταματήσει… Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  
Αυτό  τον μήνα μπορεί να μην είναι προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, αν και προς τα μέσα του μήνα το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί και πάλι για να σου βάλει φωτιά στην σκέψη. Εσύ δεν θες να βρεθείς σε διλήμματα για άλλη μια φορά και θα προτιμήσεις να εστιάσεις στην καριέρα σου και τα δικά σου σχέδια. Εκεί όμως, στον εργασιακό σου χώρο, σε περιμένει κάποιος… Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

   
ΙΧΘΥΕΣ
 
Ο μήνας είναι δραστήριος και κινητικός με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να μην παραμείνει άλλο βαλτωμένη. Τώρα έχεις την ανάγκη να δράσεις, να μιλήσεις, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να βιώσεις άμεσα και χειροπιαστά τον έρωτα και την συναισθηματική πλήρωση και θα είναι δύσκολο να μην συμβεί κάτι που θα σου ανατρέψει κάθε πεποίθηση που είχες μέχρι τώρα. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
   Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: