astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Ιούνιος 2023

Ερωτικές προβλέψεις - Ιούνιος 2023
Η Αφροδίτη περνά στον φλογερό Λέοντα αυτόν τον μήνα, όπου και θα παραμείνει για μεγαλύτερο από το σύνηθες διάστημα, καθώς στην πορεία θα γυρίσει ανάδρομη. Αυτό δεν συμβαίνει αυτόν τον μήνα όμως και προς το παρόν μπορούμε να απολαύσουμε αλλά και να υποταχθούμε στο πάθος και στο έντονο ερωτικό παιχνίδι που τα θέλει όλα εδώ και τώρα! Ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα με πολλές ευκαιρίες να φέρουν θετικές αλλαγές στα αισθηματικά τους και να απολαύσουν τον έρωτα, ενώ τα ζώδια της γης και του νερού χρειάζεται να παραμείνουν σταθερά σε αυτό που έχουν και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση όσο αυτό είναι δυνατόν. 

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας σε βοηθά να δεις με μια πιο χαλαρή ματιά τα αισθηματικά σου και να εστιάσεις περισσότερο στα θετικά και λιγότερο στα αρνητικά σημεία, τα οποία φυσικά συνεχίζουν να υπάρχουν και να σε ενοχλούν. Τώρα όμως θέλεις να περάσεις όμορφα, να αφήσεις πίσω τα προβλήματα της ζωής και να ορμήσεις ερωτικά στο ταίρι σου εκφράζοντας όχι μόνο την λίμπιντό σου, αλλά και το παιχνίδι, την επικοινωνία και την ανανέωση που μπορείς να πάρεις κάνοντας ευχάριστα και διασκεδαστικά πράγματα μαζί με το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Αυτόν τον μήνα έχεις την ανάγκη να περάσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου στο σπίτι και με συντροφιά μόνο το φως των κεριών και το πάθος σας, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα καταφέρεις να κλείσεις το ταίρι σου για έναν ολόκληρο μήνα στο σπίτι, ούτε και εσύ βέβαια δεν είσαι διατεθειμένος να μην ασχοληθείς και με άλλα ενδιαφέροντα, πέρα από την αισθηματική σου ζωή. Το διάστημα φέρνει ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις όμως τα βασικά δεδομένα της σχέσης σου και να εδραιώσεις ένα πιο συχνό μοτίβων επαφών, επικοινωνιών και συναντήσεων. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Σημαντικός μήνας αυτός για τις σχέσεις σου και μπορείς τώρα να επικοινωνήσεις πιο άνετα με τον σύντροφο σε θέματα που σας απασχολούν από κοινού ή να βρείτε λύσεις γύρω από την καθημερινότητα και το πρόγραμμα που έχει ο καθένας σας και πώς μπορείτε τώρα καλύτερα να συνδυάσετε τους χρόνους σας. Είσαι πιο εκδηλωτικός και ερωτικός αυτή την περίοδο, ο μαγνητισμός σου διαχέεται παντού και αυτό μπορεί να είναι θετικό, αν θέλεις να κάνεις γνωριμίες, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε ζήλιες, αν είσαι σε σχέση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις μπορεί αυτόν τον μήνα να ζητήσουν περισσότερο χρόνο με αποτέλεσμα να παραμελήσεις το ταίρι σου ή να φέρεις το άγχος από την δουλειά στην σχέση και αυτό να χαλάσει τις ρομαντικές σας στιγμές. Η ενέργειά σου αυτή την περίοδο μπορεί βέβαια να εστιάζεται περισσότερο στην δουλειά ή στο πώς θα δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις για το μέλλον, αλλά μην παραμελείς και το αισθηματικό σου κομμάτι και μην ξεχνάς ότι ο έρωτας είναι αυτό που σε τρέφει ουσιαστικά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται αυτόν τον μήνα στο ζώδιό σου, σαφώς και τα αισθηματικά σου γίνονται προτεραιότητα και πλέον κινείς και εσύ τις διαδικασίες για να λύσεις ζητήματα ή να παρακάμψεις εμπόδια ώστε να καταφέρεις να έχεις αυτόν που επιθυμείς εδώ και τώρα. Είναι ένας απόλυτα ερωτικός μήνας, το βαρόμετρο των σχέσεων χτυπάει κόκκινο και όλα μπορεί να συμβούν! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εμπόδια και διλήμματα έρχονται αυτόν τον μήνα να επηρεάσουν την αισθηματική σου ζωή, καθώς το πρόγραμμά σου και οι καθημερινοί σου ρυθμοί δεν ευνοούν το να περάσεις πολύ χρόνο με τον σύντροφο ή ακόμη και να αγνοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου αλλά και τις δικές σου, καθώς οι υποχρεώσεις και τα άγχη σου δεν σε αφήνουν να θέσεις ισορροπημένες προτεραιότητες. Ο μήνας σε καλεί να θεραπεύσεις εσωτερικά θέματα που σε εμποδίζουν να βιώσεις την χαρά σε μια σχέση, να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί αυτό αντικατοπτρίζεται και στην σχέση σου και να απελευθερώσεις τους σεξουαλικούς σου δαίμονες. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας είναι κινητικός ως προς τις αισθηματικές σου επαφές και συνεννοήσεις και οι εξελίξεις από την μία μπορεί να είναι θετικές και η επαφή με το ταίρι να γίνει πιο μεστή και συναρπαστική, από την άλλη όμως μπορεί να είναι απαιτητικές και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα χρειαστεί να λυθούν άμεσα και να μην τις αφήσεις να παγιωθούν σε αρνητικές σκέψεις. Μπορείς όπως και να έχει όμως να απολαύσεις μια περίοδο πιο έντονης κοινωνικής δραστηριότητας με το ταίρι σου ή στην περίπτωση που είσαι μόνος, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να διαλέξεις το καλύτερο για σένα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το βασικό σου μέλημα αυτόν τον μήνα στον τομέα των σχέσεων είναι να σταθεροποιηθούν οι καταστάσεις και να μπορέσεις να λειτουργήσεις με ασφάλεια και σιγουριά μαζί με το ταίρι χωρίς να χάνεις όμως την ατομικότητα και τον εαυτό σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο αυτόν τον μήνα και να μάθεις περισσότερα για το τι μπορεί να κρύβει στο μυαλό του και μια ανοιχτή συζήτηση γύρω από το μέλλον θα σου δώσει τις απαντήσεις και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή και πολλά μπορούν να αλλάξουν καθώς υπάρχουν τώρα οι ευκαιρίες ή οι αφορμές για να ξεκαθαρίσεις σημεία που φέρνουν δυσκολίες στην καθημερινότητα με το ταίρι σου και να θέσεις μια καινούργια βάση συνεννόησης και προγραμματισμού. Αν είσαι μόνος, είναι ένα πολύ καλό διάστημα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει πολύ σύντομα σε σταθερή σχέση, εφόσον αυτό είναι κάτι που ψάχνεις, και να πειραματιστείς ίσως σε κάποια θέματα,  ακολουθώντας την γραμμή που σου υποδεικνύει το άλλο άτομο. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας φέρνει εντάσεις και οι κρυφές σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τώρα αρχίζουν να εκφράζονται με λέξεις, αλλά και με άλλους τρόπους, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα με το ταίρι, μις και η πλευρά του μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμη να ακούσει αυτά που έχεις να πεις. Το πάθος όμως είναι τόσο έντονο που τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μια δραστήρια περίοδος για τα αισθηματικά σου και αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να αποφασίσεις ποια από όλες σε τραβάει για κάτι περισσότερο και ποια θα παραμείνει στο φιλικό επίπεδο, ενώ αν είσαι σε σχέση, ο μήνας σου παρέχει την δυνατότητα να ρίξεις το βάρος στο ταίρι σου και στις ανάγκες σου, ώστε και οι δύο σας να βγείτε κερδισμένοι. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Αυτόν τον μήνα καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη την αισθηματική σου ζωή, καθώς το τελευταίο διάστημα σε έχει απορροφήσει περισσότερο η δουλειά ή τα δημιουργικά σου σχέδια, και τώρα χρειάζεται να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητα και την αλληλεπίδραση στην σχέση σου. Απόφυγε να τσακωθείς για ασήμαντα θέματα και δώσε έμφαση στον ερωτισμό και την χημεία που υπάρχει. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.