astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Μάιος 2023

Ερωτικές προβλέψεις - Μάιος 2023
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ευνοεί τις επικοινωνίες και τις συζητήσεις σε θέματα που σε απασχολούν όσον αφορά τον αισθηματικό σου τομέα και αξίζει να κάνεις μια κίνηση για να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση που δεν προχωρά έτσι όπως θα ήθελες. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τα μέσα του μήνα δεν είναι απαραίτητα ενισχυτικό σημάδι ότι θα βρεθεί μια άκρη, αλλά σίγουρα βοηθά στο να διερευνηθούν τα βαθύτερα αίτια του όποιου προβλήματος. Μετά τα μέσα του μήνα και με την ευθυδρόμηση του Ερμή, πολλά θα ξεκαθαρίσουν και το πιο σημαντικό, εσύ ο ίδιος θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που θέλεις για την αισθηματική σου ζωή.

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας φέρνει ανανέωση στην σκέψη και στην διάθεση και αυτό σε κάνει πιο ανοιχτό και επικοινωνιακό, δεν φοβίζεις τους άλλους και οι άνθρωποι θέλουν να σε προσεγγίσουν. Αυτό φυσικά αυξάνει τις πιθανότητες μιας νέας γνωριμίας, αν και μέχρι τις 15 του μήνα ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος, και όσο προχωρά ο μήνας, τόσο πιο καλά και άνετα θα αισθάνεσαι με το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι ή ακόμη και με τον ίδιο σου τον σύντροφο καθώς τα πράγματα στην σχέση γίνονται ακόμη πιο όμορφα και ζεστά. Οι σεξουαλικές σου ανάγκες αυξάνονται πολύ και αυτό θα πρέπει να το λάβεις υπόψη! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει αυτόν τον μήνα τον άξονα των σχέσεων και είσαι μπροστά από ένα δίλημμα πιο δρόμο να διαλέξεις και τι αποφάσεις πρέπει να πάρεις τώρα για τα θέματα που απασχολούν την ερωτική σου ζωή. Θα χρησιμοποιήσεις έναν γλυκό και διπλωματικό τρόπο που θα σου εξασφαλίσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα διαμορφώσουν και θα επηρεάσουν κατά πολύ τους επόμενους μήνες. Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιό σου είναι βοηθητική ώστε να καταφέρεις να φτάσεις στην ρίζα των προβλημάτων σου στην αισθηματική σου ζωή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα και πλέον αρχίζεις σταδιακά να ασχολείσαι με άλλα κομμάτια της ζωής σου, όπως για παράδειγμα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, ενώ τα αισθηματικά σου πάνε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύεις να θέλεις και να ζητάς την παρέα, την συντροφιά και την πιο προσωπική επαφή, άλλωστε η φύση σου είναι ερωτική, ακόμη και όταν δεν το σκέφτεσαι. Ο μήνας δίνει ευκαιρίες, αν είσαι μόνος, να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και όσο ανεβάζεις την ψυχολογία σου και αποκτάς καλή εικόνα για τον εαυτό και την αξία σου, αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό που ελκύει καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου ή που αναθερμαίνει την σχέση που έχεις, εφόσον είσαι σε δέσμευση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ερωτική σου ορμή είναι μεγάλη αυτή την περίοδο και η ανάγκη σου για προσωπική επαφή σε οδηγεί ενστικτωδώς να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει για να αποκτήσεις αυτό ή αυτόν που θέλεις. Σύντομα και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε σπρώξει στην αγκαλιά του έρωτα και της απόλαυσης, θέλοντας και μη, με μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου, αν είσαι μόνος ή με το να βιώσεις ακόμη πιο τρυφερές, γλυκιές και παθιασμένες στιγμές με το σταθερό σου ταίρι, καθώς η αισθηματική σου ζωή αυτήν περίοδο αναγεννιέται και δυναμώνει. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Κανείς δεν έχει περισσότερο την ανάγκη για συναισθηματική και σαρκική ικανοποίηση και επιβεβαίωση από σένα και αυτός ο μήνας θα σε ανταμείψεις, αν παίξεις τα σωστά χαρτιά και δεν υποκύψεις σε ηθικούς ή άλλου είδους φραγμούς. Αυτή την περίοδο καταλαβαίνεις ότι αν αφήνεις τους ψυχολογικούς σου μηχανισμούς άμυνας να σε κρατάνε πίσω, χάνεις πολλά από το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις. Παραμερίζεις φόβους, διλήμματα και ανασφάλειες, διεκδικείς την μερίδα του λέοντος και στα αισθηματικά σου και πετυχαίνεις πολλά που ανεβάζουν λίμπιντο, αυτοπεποίθηση και σε γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφού τακτοποιήσεις σημαντικές υποθέσεις σου που έχουν να κάνουν με τα πρέπει, την καθημερινότητα ή την εργασία σου, θα μπορέσεις αυτόν τον μήνα να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο και να δώσεις την ευκαιρία και σε λιγότερο επείγοντα θέματα, όπως ο έρωτας και το φλερτ, να μπουν στην ζωή σου και να σε κάνουν να σκεφτείς ίσως την πιθανότητα να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να ευνοηθεί λοιπόν αυτόν τον μήνα μέσα από καινούργιες γνωριμίες που κάτι θα έχουν για να σου τραβήξουν την προσοχή και να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, η περίοδος σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μελανά σημεία που λειτουργούν ως τροχοπέδη και να βιώσεις μια καλύτερη και ποιοτικότερη σχέση με τον σύντροφο. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικός μήνας για την  προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα θα έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση και να ξεκαθαρίσεις, πρώτα σε σένα τον ίδιο και έπειτα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πού στέκεσαι, τι απαιτήσεις έχεις, ποια είναι τα θέλω σου και ποια είναι τα όρια που θέτεις. Μια ερωτική επαφή δεν μπορεί να συμβεί αν δεν προηγηθούν και οι απαραίτητες κινήσεις και διαδικασίες που οδηγούν στον έρωτα. Μια σχέση δεν είναι κάτι που γίνεται από μόνο του και τώρα καταλαβαίνεις ότι και εσύ πρέπει να δώσεις στον άλλον την σωστή κατεύθυνση και να του ανοίξεις τα μάτια γιατί δεν θα κάθεσαι να περιμένεις αιωνίως. Κάτι μπορεί να τελειώσει αυτόν τον μήνα! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή αποκτά μια πιο βαθιά και φιλοσοφική διάσταση αυτόν τον μήνα, αρχίζεις να συνειδητοποιεί κρυμμένες διασυνδέσεις ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, σημεία που δεν είχες μέχρι τώρα καταλάβει την ύπαρξή τους ή που δεν είχες εντοπίσει. Αυτό σε κάνει να ενδιαφέρεσαι και να μαγνητίζεσαι ακόμη περισσότερο από την σχέση με τον άνθρωπό σου που τώρα περνά από μια καρμική περίοδο αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων. Αν είσαι μόνος και ψάχνεσαι, ο μήνας φέρνει μια γνωριμία που θα είναι η αρχή για ένα μεγάλο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερωτικό ενδιαφέρον και το κυνηγετικό παιχνίδι δεν παύουν να σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα, αν και οι προτεραιότητές σου αυτή την περίοδο είναι διαφορετικές και το προσωπικό σου κομμάτι διατίθεσαι να το αφήσεις ένα βήμα πίσω προς το παρόν για να ικανοποιήσεις άλλα ενδιαφέροντα ή άλλες σοβαρές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου όμως είναι τέτοια που δεν θα σε αφήσει αμέτοχο και, αν είσαι μόνος, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις άτομο που θα σε κάνει να θέλεις να δεις πιο είναι το επόμενο βήμα που θα κάνει στο παιχνίδι της κατάκτησης του μυαλού σου, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε είναι μια περίοδος που σαφώς έρχεσαι πολύ πιο συχνά σε “στενές επαφές” με τον σύντροφο. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο την αισθηματική σου ζωή και ειδικότερα την σταθερή σου σχέση και τώρα ο σύντροφος θέλει και ζητά περισσότερα από σένα και εσύ καλείσαι να κατανοήσεις τις ανάγκες του, αλλά και να τις ικανοποιήσεις. Το δύσκολο κομμάτι δεν είναι ν τις ικανοποιήσεις, αλλά να τις κατανοήσεις και έτσι, φρόντισε να είσαι παρών και με όλο σου το ενδιαφέρον και το είναι μαζί του, εφόσον βέβαια σε ενδιαφέρει η συνέχεια και η μακροημέρευση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος και αναζητάς σύντροφο, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, αν και μέχρι τα μέσα του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να μην δέσεις τίποτα κόμπο, καθώς το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλά μπορεί να αλλάξουν και υπάρχει έντονα αυτόν τον μήνα κάτι στον αέρα που σου λέει ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ή ήσυχος. Και εσύ ο ίδιος εξάλλου νοιώθεις πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνεις το βήμα προς ή μακριά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με το οποίο είσαι σε σχέση. Οι εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν στον αισθηματικό τομέα μπορούν εύκολα να βρουν διέξοδο στο κρεβάτι και το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να σώσει αρκετά, όμως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι καθοριστικό αν η σχέση σου θα συνεχίσει ή θα βάλετε κάπου εδώ μια άνω τελεία. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Παρότι ο Κρόνος από το ζώδιό σου συνεχίζει να θέλει να σε προσγειώσει και να σε σοβαρέψει, ο μήνας φέρνει την ενέργεια του παιχνιδιού, του φλερτ και της προσωπικής έκφρασης στην ζωή σου με αποτέλεσμα η αισθηματική σου ζωή να πάρει τα πάνω της, πράγματα και καταστάσεις να αρχίζουν να κινούνται από εκεί που ήταν σε ακινησία ή και ανυπαρξία και να σε φλερτάρουν αλλά και να φλερτάρεις και εσύ. Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να μην δημιουργήσεις ζήλια και ανασφάλεια στον σύντροφο και να στρέψεις αυτή την ενέργεια σε αυτόν, πράγμα που θα σε ικανοποιήσει με την αντίδραση και ανταπόδοση του συντρόφου και θα κάνει καλό στην σχέση σας. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις καμία ευκαιρία, ακόμη και αν είναι ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τα μέσα του μήνα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.