astropedia.gr

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 30/10

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 30/10
Σε γενικές γραμμές, όταν ο Άρης διελαύνει από το κοινωνικό και ανήσυχο ζώδιο των Διδύμων, η ενέργειά μας τείνει να επικεντρώνεται σε θέματα επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων και συλλογής πληροφοριών. Το ζώδιο των Διδύμων συνδέεται με την παιδεία, τους νέους, το εμπόριο, τα ΜΜΕ, τα ΜΜΜ, τους δρόμους, τις συμφωνίες, τις επαφές και τα ταξίδια. Ως εκ τούτου, η πολύμηνη παρουσία του Άρη εκεί πιθανώς θα μας ωθήσει ή ακόμη και θα μας υποχρεώσει να δώσουμε μάχες για όλα τα προαναφερθέντα θέματα που κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων. Ο πλανήτης του πολέμου, ωστόσο, μάλλον θα φέρει -μεταξύ άλλων- έντονη διανοητική ένταση και υπερδιέγερση, νεύρα, καυστικές, αιχμηρές κουβέντες και, βέβαια, δυσκολίες στις μετακινήσεις μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από τους Διδύμους, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί όταν οδηγούμε και, γενικά, όταν πραγματοποιούμε κοντινά ταξίδια, γιατί δεν αποκλείονται μικροατυχήματα άνευ σημασίας, ιδιαίτερα εξαιτίας της δικής μας βιασύνης.

Όμως, στις 30 Οκτωβρίου ο Άρης αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο διπλό και μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων και έτσι τα πράγματα περιπλέκονται. Διότι εξαιτίας της αναδρομής του, ο πλανήτης αρχίζει σταδιακά να εκφράζεται ανεξέλεγκτα και να παλαντζάρει μεταξύ των δύο άκρων: της αδράνειας και της πλήρους απώλειας του μέτρου. Κι αυτό γιατί χάνει μέρος της εξωστρέφειας και της δυναμικής του, λόγω του ότι τείνει να «τιθασεύει» και να εσωτερικεύει την τεράστια ενέργειά του.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο, όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να «θάψουμε» εμείς οι ίδιοι τον θυμό μας, την φυσική μας οργή, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο μας στα βάθη του ασυνείδητου εαυτού μας και, έτσι, κάποιες φορές να εμφανιζόμαστε λιγομίλητοι, ράθυμοι, αδύναμοι και αφηρημένοι ενώ άλλες πολυλογάδες, κουτσομπόληδες, νευρικοί, σε ακραία έκφραση αυτοκαταστροφικοί και βίαιοι. Διότι η απώθηση κατά κανόνα οδηγεί σε ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα.

Έτσι, οι επικοινωνίες μας θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολες λόγω της διφορούμενης συμπεριφοράς μας και του απρόβλεπτου χαρακτήρα μας που θα μπερδεύει και θα τρομάζει κάπως τους γύρω μας.

Από την ανάδρομη κίνηση του Άρη θα επηρεαστεί κυρίως ο μεταβλητός σταυρός δηλαδή οι Δίδυμοι πρωτίστως και έπειτα οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, οι οποίοι θα κληθούν να διαχειριστούν την ενέργεια και τον θυμό τους με σύνεση. Οι Κριοί και οι Λέοντες θα συνεχίσουν να έχουν όρεξη για δράση αλλά θα προσπαθήσουν να αποκωδικοποιήσουν πρώτα τα ίδια τα κίνητρα των επιλογών τους, πριν προβούν στην οποιαδήποτε ενέργεια, ενώ οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι θα συνεχίσουν να είναι μεν διεκδικητικοί αλλά θα περιορίσουν τα ρίσκα και θα ενεργήσουν με περισσότερη σύνεση. Οι δε Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, που συνδέονται μέσω όψης 150 μοιρών με το ζώδιο των Διδύμων, θα έλεγε κανείς πως καλούνται να προβούν σε συμβιβασμούς, να αναθεωρήσουν και να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να διοχετεύσουν με διαφορετικό τρόπο, ίσως πιο ελεγχόμενο, την ενέργειά τους.

Τέλος, όλοι μας ανεξαρτήτως ζωδίου θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε από την ανάδρομη κίνηση του Άρη μετριάζοντας τον παρορμητισμό μας και διοχετεύοντας την ενεργητικότητά μας αθόρυβα και με αποφασιστικότητα σε δημιουργικά μονοπάτια, που μόνο στην επιτυχία θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Η αναδρομή του Άρη και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Άρης κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας. Αν θέσεις υπό έλεγχο τον παρορμητισμό σου χωρίς να τον απωθήσεις (διότι τότε θα υπάρχει ο κίνδυνος να εκφραστεί ανεξέλεγκτα κάποια στιγμή), τότε οι επικοινωνίες σου θα είναι λιγότερο προβληματικές σε σύγκριση με το πρότερο χρονικό διάστημα. Διαφορετικά, θα δέχεσαι προσβολές στις οποίες θα μένεις απαθής χωρίς να αντιδράς ή θα ξεσπάς με τραχύτητα εκστομίζοντας πολύ σκληρά λόγια και αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου. Ως εκ τούτου, αναπόφευκτα θα έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντός, συγγενείς ή γείτονες. Τέλος, ένα πρόβλημα στο κινητό σου τηλέφωνο ή στο αυτοκίνητό σου που είχε παρουσιαστεί και κατά το παρελθόν μπορεί να έλθει ξανά στην επιφάνεια! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου από τις 30/10, καλείσαι να είσαι προσεκτικός με το πορτοφόλι σου, καθώς απρόοπτα έξοδα που σχετίζονται με κάποιο παρελθοντικό ζήτημα μπορεί να προκύψουν και να σε αναστατώσουν. Σε γενικές γραμμές, αδυνατείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου ορθά και έτσι δυσκολεύεσαι να αυξήσεις τις καθαρές αποδοχές σου, καθώς έχεις λιγότερη όρεξη για υπερωρίες ή κάποια συμπληρωματική απασχόληση. Ευτυχώς, λόγω της γενικότερης αδράνειάς σου, πιθανώς θα είναι λιγότερες και οι δαπάνες σου. Ωστόσο, η αποφασιστικότητα και η δράση είναι οι μόνες λύσεις, αν θες να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή και να αυξήσεις τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στο ζώδιό σου σε κάνει να αισθάνεσαι για κάποιο λόγο στάσιμος. Για την ακρίβεια νιώθεις σαν να είναι τα χέρια σου δεμένα. Ενώ έχεις πολλά σχέδια, δυσκολεύεσαι να αναλάβεις δράση, ώστε να τα υλοποιήσεις και να τα θέσεις σε εφαρμογή. Τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου μειώνονται κάπως! Προσπάθησε να βάλεις όρια στους άλλους, διατηρώντας τον προσωπικό σου χώρο. Άλλωστε, πρέπει να λέμε «όχι» πού και πού, αν θέλουμε να μη μας «καβαλάνε» οι γύρω μας. Και εκτός αυτού, «θάβοντας» όσα σε ενοχλούν, δημιουργείς απωθημένα και ένα αίσθημα δυσαρέσκειας στον εαυτό σου, ενώ δεν αποκλείονται και μελλοντικά ξεσπάσματα (τα οποία ενδεχομένως θα είναι ανεξέλεγκτα), όταν το ποτήρι θα ξεχειλίσει. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 30/10 ο Άρης αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, που έχει να κάνει με τους κρυφούς σου εχθρούς και γενικότερα με τους περιορισμούς, τους φόβους που έχεις και τις βαθύτερες ανασφάλειες ή αμφιβολίες που σε απασχολούν και σε καταβάλλουν. Έχεις την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να αισθάνεσαι μπερδεμένος. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι ευτυχώς και οι εχθροί σου είναι εξίσου αποσυντονισμένοι και αποδυναμωμένοι και δυσκολεύονται να σε βλάψουν. Προσοχή σε τυχόν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας, τα οποία θα οφείλονται ως επί το πλείστον στο άγχος σου αλλά και στην εσωτερική σύγχυση που τείνεις να βιώνεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Άρη στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο τείνεις να αισθάνεσαι απογοητευμένος από τους φίλους σου και τις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Μπορεί να νιώθεις ότι βαλτώνεις πλάι τους, ενώ η μεταξύ σας επικοινωνία είναι από προβληματική έως ανύπαρκτη. Πιθανώς, αισθάνεσαι κατά διαστήματα ότι βάλλεσαι από τους πολλούς, γεγονός που σου δημιουργεί μοναξιά. Και το χειρότερο είναι ότι για κάποιο λόγο νιώθεις ανήμπορος να αντιδράσεις. Μη συσσωρεύεις θυμό, γιατί θα ξεσπάσεις βίαια και θα έρθεις σε ρήξη με πολύ κόσμο. Τέλος, καλό θα ήταν να μπεις στη διαδικασία να σχεδιάσεις το μέλλον σου προσεκτικά, με σύνεση και ταυτόχρονα με ελεγχόμενο ενθουσιασμό, προκειμένου τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης στον δέκατο ηλιακό οίκο του χάρτη σου από τις 30/10 μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι μαριονέτα στα χέρια του αφεντικού σου ή άλλων προσώπων που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Η επαγγελματική σου ζωή σίγουρα δεν είναι αυτή που ονειρευόσουν και αναμφίβολα νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει. Εργάζεσαι αρκετές ώρες και αυτό σε εξουθενώνει. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε τυχόν παρορμητισμούς. Ταυτόχρονα, όμως, τοποθέτησε στο περιθώριο την παθητικότητά σου, κινητοποιήσου, οργανώσου και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, προκειμένου να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου και να οδηγήσεις την καριέρα σου στο μονοπάτι που επιθυμείς. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ

Από τις 30/10 ο Άρης αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον ένατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για διάβασμα, περισυλλογή και διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων, προκειμένου να επαναπροσδιορίσεις αθόρυβα την ιδεολογία σου καθώς και ολόκληρη τη φιλοσοφία της ζωής σου. Αρκεί να ανακτήσεις την όρεξή σου. Διότι νιώθεις κάπως πιεσμένος από τις εκπαιδευτικές σου υποχρεώσεις και δυσκολεύεσαι να τις διαχειριστείς. Μη βιαστείς να λάβεις αποφάσεις και μην εκλαμβάνεις το διάβασμα ως μια υποχρεωτική διαδικασία. Δες τις σπουδές σου και τις λοιπές επιμορφωτικές σου επιδιώξεις ως ένα πέρασμα σε ανώτερα πνευματικά πεδία, που θα σε βοηθήσουν να αναλάβεις δράση και να διεκδικήσεις τη ζωή που επιθυμείς. Επίσης, μπορεί να θεωρείς ότι αδυνατείς να διαχειριστείς νομικά ζητήματα και συμφωνίες. Πάρε το χρόνο σου, ανασυγκροτήσου, σκέψου τις εναλλακτικές επιλογές σου και αποφάσισε πώς θα κινηθείς. Ο ενθουσιασμός σου για τα μακρινά ταξίδια είναι μειωμένος σε σύγκριση με το πρότερο χρονικό διάστημα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κίνηση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου σε ανάδρομη τροχιά εντός του όγδοου ηλιακού σου οίκου σε αναστατώνει και, πιο συγκεκριμένα, σε κάνει να αισθάνεσαι ανήμπορος να διαχειριστείς τα χρέη σου και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Καλείσαι, λοιπόν, να σχεδιάσεις προσεκτικά το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθείς, προκειμένου να εξυγιάνεις την οικονομική σου ζωή. Η εν λόγω περίοδος ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Όσον αφορά στην έκφραση της λίμπιντο και της αυξημένης σεξουαλικότητάς σου, νιώθεις ότι δεν θέλεις πλέον να αναλώνεσαι, καθώς αναζητάς την απόλυτη ψυχική, σωματική, εγκεφαλική και συναισθηματική ένωση με τον εκάστοτε παρτενέρ σου. Έτσι, μπαίνεις σε μια διαδικασία να «φρενάρεις» τη δράση σου και να επαναπροσδιορίσεις τις ερωτικές σου ανάγκες, τις οποίες ελάχιστοι θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν εξ’ ολοκλήρου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι επιλεκτικός και λιγότερο παρορμητικός. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, ο τομέας των στενών διαπροσωπικών σου σχέσεων συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Έτσι, το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στις ανθρώπινες σχέσεις, οι οποίες ωστόσο μοιάζουν πιο δύσκολες από ποτέ. Κι αυτό γιατί ο ίδιος δυσκολεύεσαι να τις διαχειριστείς, με αποτέλεσμα να βιώνεις υπαρξιακή μοναξιά ακόμα κι όταν έχεις κόσμο γύρω σου. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου ή των συνεργατών σου μπορεί να σε προκαλεί να διαπληκτιστείς ή και ακόμη να κόψεις γέφυρες επικοινωνίας μαζί τους. Μέχρι πρότινος ένιωθες πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν προς όφελός σου μακροπρόθεσμα και προσπαθούσες εμμονικά και ψυχαναγκαστικά να τους κρατήσεις κοντά σου. Τώρα, όμως, αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου πως δεν θέλεις ούτε να καβγαδίσεις ούτε να συνεχίσεις να ανέχεσαι τις όποιες προσβολές ή αδικίες. Οι καβγάδες δε λειτουργούν διεγερτικά όπως λειτουργούσαν κατά το παρελθόν. Ως εκ τούτου, σε ορισμένες περιπτώσεις η αποστασιοποίηση ή ακόμη και η αποκόλληση από τοξικούς ανθρώπους φαίνεται πως είναι μονόδρομος, μοιάζει ως η μόνη και η πιο υγιής (για την ψυχική σου ισορροπία) λύση. Αν επιστρέψουν στη ζωή σου παρελθοντικοί σύντροφοι ή συνεργάτες, σκέψου διπλά και τριπλά πριν τους ξαναδεχτείς πίσω, καθότι τα πισωγυρίσματα μόνο στάσιμο τελικά θα σε κρατήσουν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 30/10 ο Άρης αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ο οποίος αντιπροσωπεύει τους τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με την ευρύτερη καθημερινότητα, την υγεία σου, σωματική και πνευματική, και βέβαια με την εργασία σου. Κι αυτή η περίοδος είναι έντονη και απαιτητική κι εσύ κατά διαστήματα αισθάνεσαι ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, καθώς τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου είναι μειωμένα. Αν θέλεις να πετύχεις τους εργασιακούς σου στόχους, προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν ραθυμίες αλλά και παρορμητικές κινήσεις που θα μπορούσαν να τα καταστρέψουν όλα. Η ξεκούραση και τα σωστά ωράρια ύπνου θα ωφελήσουν την υγεία σου. Τέλος, αν ασχοληθείς ψύχραιμα και συνετά με τα διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, θα αποδεχθείς ότι η γραφειοκρατία είναι αναγκαίο κακό και θα μπορέσεις να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να πορευτείς δίχως νεύρα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 30/10, αισθάνεσαι ότι αφήνεις τη ζωή να κυλάει χωρίς να την απολαμβάνεις κι αυτό σου προκαλεί θυμό. Είσαι σε γενικές γραμμές αδρανής και αποφεύγεις τα ρίσκα, τα επενδυτικά ανοίγματα, τις διασκεδάσεις και τα φλερτ. Οι εμπνεύσεις σου είναι πολλές και καταιγιστικές αλλά δυσκολεύεσαι να τις εκφράσεις, να τις αξιοποιήσεις και να τις διοχετεύσεις δημιουργικά. Θα πρέπει να αποφύγεις τόσο την παθητικότητα όσο και τις ακρότητες. Βρες μια μέση λύση. Ζήσε τη ζωή, απόλαυσε τις τέχνες και τον έρωτα, αποφεύγοντας τυχόν επιπολαιότητες και διατηρώντας τη σύνεσή σου. Το μότο σου θα πρέπει να είναι το εξής: «Ναι στην παιδικότητα! Όχι στον παλιμπαιδισμό!»…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στους Διδύμους και στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρόσωπα της οικογένειάς σου σου επιτίθενται λεκτικά κι εσύ κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Να εκφράζεις ελεγχόμενα τον θυμό σου αλλά σε καμία περίπτωση μην τον απωθείς, γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ξεσπάσεις εκεί που δεν θα το περιμένει κανείς και να εκστομίσεις κουβέντες για τις οποίες θα μετανιώσεις. Επίσης, πάψε να «θάβεις» τα τραύματά σου στο υποσυνείδητό σου και μοιράσου τα με κάποιο έμπιστο άτομο που διαθέτει ενσυναίσθηση και είναι καλός ακροατής. Μόνον αν τα φέρεις στην επιφάνεια, θα μπορέσεις να τα αποδεχθείς, να τα διαχειριστείς ή ακόμη και να τα θεραπεύσεις. Τέλος, μην παραμελήσεις θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά ταυτόχρονα μη βιαστείς να προβείς στη μίσθωση ή στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου που προγραμμάτιζες από παλιά. Καν’ το αφού πρώτα μελετήσεις και διαπραγματευτείς έξυπνα και ευέλικτα τους όρους του συμφωνητικού που θα υπογράψεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter