astropedia.gr

Ανάδρομος Δίας απο 6/2 εως 9/6/2017 & επιρροή στα ζώδια

Ανάδρομος Δίας απο 6/2 εως 9/6/2017 & επιρροή στα ζώδια
Η ανάδρομη κίνηση του Δία στον Ζυγό
από τον Athan


Κατά την παραμονή του στον Ζυγό, ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 9 Ιουνίου 2017, χωρίς να βγει από το ζώδιο, κινούμενος από την 23η μοίρα μέχρι την 13η του Ζυγού. Ήδη από τον Νοέμβριο του 2016 όμως έχει αρχίσει να μας δείχνει, έχοντας μπει σε σκιά, μια πρώτη εικόνα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν έντονα κατά την περίοδο της αναδρομής του. Κατά το διάστημα της αναδρομής του τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή μας θα γίνουν εμφανή και θα χρειαστεί να βρούμε λύσεις, οι οποίες όμως μπορεί να χρειαστούν μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017 για να δώσουν σταθεροποιητικά αποτελέσματα.

Για να πας πάλι στην βασική σελίδα για το αφιέρωμα στον Δία πάτησε εδώ

Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη θα επηρεάσει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς-Καρκίνους-Ζυγούς και Αιγόκερους) και ειδικότερα τους γεννημένους από 2-16/1, από 2-16/3, από 3-18/7 και από 4-18/10, αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 13η έως και την 23η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.

Η ανάδρομη φάση του πλανήτη αντιπροσωπεύει μια περίοδο φιλοσοφικής αναζήτησης και ενδοσκόπησης. Κατά την ανάδρομη φάση χρειάζεται να δώσουμε σημασία σε οποιοδήποτε σχέδιο ανάπτυξης έχουμε ξεκινήσει και να το προστατεύσουμε, να το προφυλάξουμε και να σιγουρευτούμε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι εντάξει προτού συνεχίσουμε στην υλοποίησή του. Μπορεί να υπάρξει ένα είδος δοκιμασίας, ένα τεστ κατά κάποιο τρόπο, προτού μπορέσουμε να απολαύσουμε τους κόπους μας στην εργασία ή στον έρωτα.

Η απληστία και οι εθισμοί μπορεί κατά την ανάδρομη περίοδο να πάρουν το πάνω χέρι και να οδηγήσουν τις καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό μας, κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή φυσικά. Αν υπάρχουν τέτοια θέματα, είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα αναγνωρίσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε.

Οι κύριες όψεις που θα κάνει ο Δίας κατά το διάστημα της αναδρομής του.

27 Φεβρουαρίου 2017 Άρης αντίθεση με Δία (R)
Τα επαγγελματικά μας σχέδια και γενικότερα οι δράσεις μας βρίσκουν εμπόδια που ακυρώνουν ή στην καλύτερη περίπτωση καθυστερούν το αποτέλεσμα. Κατάλληλη περίοδος για να ξεκαθαρίσουμε κάτι από το παρελθόν.

 • Επηρεάζει τους γεννημένους 11-15/1, 10-14/4, 13-17/7, 13-17/10 και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη γύρω στην 22η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
 • Λειτουργεί από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 5 Μαρτίου

3 Μαρτίου 2017 Δίας (R) αντίθεση με Ουρανό

Ανάγκη για προσωπική ελευθερία και περισσότερες εμπειρίες. Τά σηνααντι δράσουμε και να επαναστατήσου με σε οτι δήποτε μας εμποδίζει να περάσουμε καλά και ευχάριστα. Ξαφνικά γεγονότα που προετοιμάζονταν από τον Νοέμβριοτου 2016.

 • Επηρεάζει τους γεννημένους 11-15/1, 10-14/4, 13-17/7, 13-17/10 και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη γύρω στην 22η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
 • Λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι τον και τον Μάρτιο

30 Μαρτίου 2017 Δίας (R) τετράγωνο με Πλούτωνα
Κορυφώνονται καταστάσεις και δημιουργούνται εντάσεις που πρέπει να βρουν λύση και διέξοδο. Η όψη λειτουργεί μαζί με την αντίθεση Δία - Ουρανού, σχηματίζοντας ταυ-τετράγωνο. Αναθεώρηση και αναγκαστική αντιμετώπιση των εμποδίων.Περιορισμός σχεδίων και αναπτυξιακών δράσεων.

 • Επηρεάζει τους γεννημένους 8-12/1, 7-11/4, 9-14/7, 10-14/10 και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη γύρω στην 19η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
 • Λειτουργεί για όλο το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου και θα επαναληφθεί αργότερα με τον Δία ευθύδρομο πλέον.

5 Απριλίου 2017 Άρης χιαστί με Δία (R)
Προσαρμόζουμε την δράση μας και τις κινήσεις μας στην πραγματικότητα και στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Η απογοήτευση που έρχεται μέσα από χαμένες ευκαιρίες ξεπερνιέται αν αποδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα τώρα. Μερική ικανοποίηση στόχου.

 • Επηρεάζει τους γεννημένους 8-10/3, 8-10/5, 10-12/10, 10-12/12 και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη γύρω στην 18η μοίρα Ταύρου, Ζυγού, Τοξότη και Ιχθύος.
 • Λειτουργεί από 3-8 Απριλίου

12 Μαϊου 2017 Άρης τρίγωνο με Δία (R)
Βοηθητική όψη για να πετύχουμε αποτελέσματα σε επαγγελματικές κινήσεις που έχουμε κάνει στο παρελθόν ή που γίνονται αυτή την περίοδο. Φρέσκιες ιδέες και καινοτόμα σχέδια ευνοούνται.

 • Επηρεάζει τους γεννημένους 1-6/2, 2-8/6, 4-10/10 και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη γύρω στην 14η μοίρα των ζωδίων του αέρα.
 • Λειτουργεί από 7-16 Μαϊου

17 Μαϊου 2017 Δίας (R) χιαστί με Ποσειδώνα
Χρειάζεται να βρούμε τον σωστό τρόπο για να βοηθήσουμε χωρίς να υπερβαίνουμε τα όρια της ευθύνης. Η ανθρωπιστική μας φύση παίρνει πολλά μαθήματα αυτή την περίοδο για να βρει τις ισορροπίες. Τώρα συνειδητοποιούμε την παρεμβατική μας δράση και χρειάζεται να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

 • Επηρεάζει τους γεννημένους 3-7/3, 4-6/5, 5-9/8, 5-9/10 και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη γύρω στην 14η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, του Ζυγού και του Ιχθύος.
 • Λειτουργεί από τέλη Απριλίου μέχρι και τον Ιούνιο, αλλά και αργότερα όταν γυρίσει ευθύδρομος ο Δίας και μέχρι και τα τέλη του Ιουλίου.
19 Μαϊου 2017 Αφροδίτη σε αντίθεση με Δια (R)
Περιορισμοί και συγκρούσεις σε σχέσεις και σε οικονομικής φύσης θέματα. Ευκαιρίες από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσουμε ηθικές και όχι μόνο αξίες. Οικονομικές δυσκολίες και τάση να αμελήσουμε υποχρεώσεις και χρονοδιαγράμματα για χάρη της της προσωπικής απόλαυσης. Καθυστερεί η εξέλιξη και η ανάπτυξη μια σχέσης.

 • Επηρεάζει τους γεννημένους 10-14/1, 9-13/4, 12-16/7, 12-16/10 και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη γύρω στην 13η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
 • Λειτουργεί από 15-24 Μαϊου
 • Για να πας πάλι στην βασική σελίδα για το αφιέρωμα στον Δία πάτησε εδώ

Τι χρειάζεται να προσέξεις σε αυτή
την αναδρομή με βάση το ζώδιό σου


Κριός

Η ανάδρομη κίνηση του Δία σε επηρεάζει, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου και επιδρά στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και με συνεργασίες. Είναι διάστημα που θα έχεις καθυστερήσεις και αναβολές, αλλαγές σχεδίων και η σχέση σου ή ο συνεργάτης σου μπορεί να έχει διαφορετικές ιδέες για το τι ακριβώς θα ήθελε να κάνει.

Προσοχή από τα τέλη Φεβρουαρίου και μέχρι τις αρχές του Μάρτη γιατί η δράση σου εκείνη την περίοδο σε σχέση με οικονομικά θέματα, επαγγελματικά σχέδια ή και γενικότερα οι αποφάσεις που παίρνεις δεν βρίσκουν την υποστήριξη των άλλων και υπάρχουν καθυστερήσεις που δημιουργούν απογοήτευση. Ολόκληρος ο μήνας του Μαρτίου χρειάζεται έλεγχο από σένα σε σχέση με το κατά πόσο οι ιδέες που έχεις είναι πρακτικά εφαρμόσιμες και πρέπει να έχεις σκεφτεί μακροπρόθεσμα προτού πράξεις, ενώ μην στηρίζεσαι τόσο στην υποστήριξη από φίλους ή από άτομα που δουλεύεις πάνω στο ίδιο πρότζεκτ να έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα.

Οι σχέσεις δεν προχωράνε και δεν εξελίσσονται, αντιθέτως βγάζουν ανατροπές και προβλήματα. Τον Απρίλιο η τάση σου να επιμείνεις στις αρχικές σου ιδέες και να προσπαθήσεις, παρά τα προβλήματα να περάσει το δικό σου, μπορεί να αποβεί μοιραία για τα οικονομικά σου, αλλά και για το επάγγελμά σου. Μην κινηθείς χρησιμοποιώντας δόλο, ψέμα ή πλάγιους τρόπους.

Από τα μέσα του Μαϊου και μέχρι να βγει ο μήνας τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών θέλουν προσοχή καθώς αντιμετωπίζεις αντίθετες συμπεριφορές από αυτές που είχες συνηθίσει μέχρι τώρα και ο σύντροφος ή ο συνεργάτης σου θα θελήσουν να ικανοποιηθεί πρώτα η δική τους πλευρά και οι δικές τους ανάγκες και αξίες. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 Ταύρος

Η αναδρομή του Δία γίνεται σε έναν τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καθημερινότητα, την υγεία, τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τρεχάματα και με το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο. Γενικότερα, αλλά ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου, θα χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους σου να προσαρμοστείς στις τρέχουσες συνθήκες και υπομονή μέχρι να περάσουν οι πιθανές ανωμαλίες και καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν.

Τα παραπάνω θα είναι πιο έντονα κατά τις πρώτες δέκα μέρες του Απριλίου, διάστημα κατά το οποίο θα παρουσιαστούν προβλήματα και απογοητεύσεις που έρχονται από τον σύντροφο ή τον συνεργάτη και που σε επηρεάζουν πολύ βαθιά και σε κάνουν να γεμίζεις θυμό, φόβο ή ενοχή. Μην δράσεις και προ παντός μην αντιδράσεις παρορμητικά ή φορτισμένος ψυχολογικά και άσε το διάστημα να περάσει ελπίζοντας για το καλύτερο. Θα δεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και η στάση των ανθρώπων που σε πλήγωσαν θα αλλάξει και αυτή μαζί.

Το επόμενο διάστημα που χρειάζεται προσοχή και επιφυλακή αρχίζει από τα τέλη του Απρίλη και εκτείνεται μέχρι και ολόκληρο τον Ιούνιο. Πρόκειται για ένα δίμηνο όπου θα χρειαστεί να προσαρμόσεις την στάση σου και να περιμένεις σε σχέση με θέματα φίλων, μακροπρόθεσμων στόχων και σχεδίων που καθυστερούν ή εμποδίζονται από λεπτομέρειες της καθημερινότητας και δεν θα μπορείς να έχεις αυτά που θες εδώ και τώρα. Γενικότερα η ανάδρομη κίνηση του Δία δεν σε επηρεάζει τόσο πολύ φέτος σε σχέση με άλλα ζώδια και το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η υγεία σου, τα επίπεδα του άγχους σου και να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς φέτος να έχεις τα πάντα έτσι ακριβώς όπως τα επιθυμείς, αλλά χρειάζεται να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Δίδυμος

Η αναδρομή του Δία γίνεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον έρωτα, τα παιδιά, την ελεύθερη και πηγαία έκφραση του εαυτού σου και με την δημιουργικότητά σου. Όσο ο πλανήτης είναι ανάδρομος φρόντισε να μην υπερβάλλεις και να μην είσαι υπεραισιόδοξος χωρίς να σκέφτεσαι και μην κάνεις κινήσεις ή επενδύσεις που τώρα φαίνονται καλές, αλλά θα τις μετανοιώσεις αργότερα γιατί δεν είχες ελέγξει κάθε λεπτομέρεια. Επίσης, ο σύντροφο ή ο συνεργάτης μπορεί αυτή την περίοδο με τις κινήσεις του, τις αποφάσεις του, τα θέλω του ή τις ανάγκες σου, να εμποδίσει την δική σου ατομική έκφραση και βούληση.

Αν έχεις γεννηθεί γύρω στην μέση του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, ο Μάιος είναι βοηθητικός μήνας για σένα, κυρίως κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο. Η ζωτικότητά σου ενδυναμώνεται, φίλοι από το παρελθόν εμφανίζονται ξανά και μπορείς να ασχοληθείς με σχέδια που είχες αφήσει για λίγο κατά μέρος. Είναι περίοδος που χαλαρώνεις και στρέφεσαι προς τα μέσα για να ασχοληθείς περισσότερο με τα πράγματα που θες εσύ και σε κάνουν χαρούμενο.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου είναι περίεργο, με ανάμεικτα συναισθήματα και σκέψεις. Δεν είναι καθόλου απίθανη η επανεμφάνιση στην ζωή σου προσώπου από το παρελθόν και είναι η στιγμή που θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για τον αν θέλεις να συνεχίσει να υπάρχει στην ζωή σου και κατά πόσο σε καλύπτει. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Καρκίνος

Η ανάδρομη κίνηση του Δία σε επηρεάζει, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και επιδρά στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, τους γονείς ή την ακίνητη περιουσία σου (σπίτι, οικόπεδο). Είναι πιθανόν να παρατηρήσεις και να βιώσεις κορύφωση και εντάσεις σε αυτά τα θέματα και να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αλλαγές στην καθημερινότητά σου, στις οποίες θα χρειαστεί να προσαρμοστείς για να προχωρήσεις.

Προσοχή από τα τέλη Φεβρουαρίου μεχρι και τις πρώτες πέντε μέρες του Μαΐου γιατί ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις σε σχέδια οικογενειακά και επαγγελματικά που συγκρούονται τα μεν με τα δε και να σταματήσει η δημιουργική δράση και ενέργεια. Ολόκληρος ο μήνας του Μαρτίου χρειάζεται προσοχή και υπομονή, όχι βιαστικές κινήσεις και όχι παράτολμα σχέδια που επηρεάζουν το μέλλον της οικογένειας ή της καριέρας, ενώ ο Απρίλιος είναι ο μήνας που δε θα βγουν σε καλό χειριστικές και πλάγιες κινήσεις για να προωθήσεις δικά σου σχέδια μέσω συντρόφου ή συνεργάτη.

Από τα μέσα του Μαϊου και μέχρι να τελειώσει ο μήνας ανατροπές και καθυστερήσεις θα έχεις στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και μπορεί να βγουν προβλήματα από φίλους και βοηθούς σου. Επίσης η κατάσταση στο σπίτι και την οικογένειά σου θα έχει εντάσεις που προέρχονται κυρίως από διχογνωμίες ανάμεσα στα μέλη και από διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την διαχείριση κάποιου θέματος που σας αφορά. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Λέων

Η ανάδρομη κίνηση του Δία σε επηρεάζει, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και επιδρά στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με αδέλφια και συγγενείς, με γείτονες, με μετακινήσεις και σύντομα ταξίδια, με τον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι και με το άμεσο περιβάλλον σου. Αυτή την περίοδο θα συναντήσεις αλλαγές και ματαίωση σχεδίων που έχουν να κάνουν με τους παραπάνω τομείς και μπορεί να νοιώσεις θυμό ή απογοήτευση. Να θυμάσαι όμως ότι η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σου δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτείς και να διορθώσεις λεπτομέρειες στην σκέψη σου ή στον σχεδιασμό των κινήσεών σου.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου είναι διάστημα που θα σε απασχολήσουν θετικά και θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικές κινήσεις σου και κυρίως με το πώς προβάλλεις και ζητάς τα πράγματα που θες. Ευκαιρίες για να αλλάξεις κάτι που δεν πηγαίνει και τόσο καλά στην οικογένειά σου και σε θέματα σπιτιού επίσης υπάρχουν. Η περίοδος χρειάζεται σκέψη και επαναξιολόγηση των καταστάσεων

Ο Μάιος και ο Ιούνιος μέχρι να ευθυδρομήσει ο Δίας είναι ένα διάστημα προσαρμογής που χρειάζεται να κάνεις ανάμεσα στο πώς εκφράζεσαι και στο πώς λαμβάνουν οι άλλοι αυτό που λες και δε θα είναι εύκολο να είσαι ο εαυτός σου. Πιθανόν είναι επίσης εκείνο το διάστημα να παρουσιαστούν προβλήματα με τα οικονομικά κάποιου συγγενή σου και εσύ θα χρειαστεί να βρειςλύσεις στο θέμα ή το παιδί σου, αν έχεις, ή το παιδί στενού συγγενή σου να χρειαστεί βοήθεια την οποία θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά και με κάθε παράμετρο. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Παρθένος

Η ανάδρομη κίνηση του Δία γίνεται στην περιοχή του ηλιακού χάρτη σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου θέματα, τα έσοδά σου, τους πόρους σου, τις ηθικές και υλικές σου αξίες και βαθύτερα με την αυτοεκτίμηση που έχεις. Πολύ πιο έντονα θα το νοιώσεις, αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου.

Κάποια απρόβλεπτα έξοδα ή επιπλέον χρήματα που θα χρειαστεί να δώσεις ίσως έχουν την αιτία τους σε θέματα οικογενειακά ή που σχετίζονται με ένα σπίτι ή ένα ακίνητο. Αυτό μπορεί να συμβεί στα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και τις αρχές του Μάρτη και είναι μια περίοδος που πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου και να μην κάνεις ανυπολόγιστες σπατάλες.

Τον Απρίλιο να αποφύγεις έξοδα και σπατάλες που ενδέχεται να κάνεις για λόγους ψυχολογικούς, γι να αισθανθείς καλύτερα και να ανανεωθείς. Απόφυγε σημαντικές επενδύσεις εκείνο το διάστημα και τα τυχερά παιχνίδια και φρόντισε μην αφήσεις επιτήδειους να καρπωθούν τους δικούς σου κόπους.

Κατά το δίμηνο Μάιος-Ιούνιος ενδέχεται να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου σχέδια και να τα προσαρμόσεις στις ανάγκες του συντρόφου, τον οποίο θα χρειαστεί να στηρίξεις με κάποιον τρόπο, αλλά να προσέξεις οτιδήποτε έχει να κάνει με καινούργια επένδυση ή πρόταση που έρχεται μέσα από συνεργάτη ή ακόμη και από τον ίδιο τον σύντροφο. Ειδικότερα το διάστημα του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Μαΐου είναι επικίνδυνο για οικονομικά ζητήματα.Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Ζυγός

Η ανάδρομη κίνηση του Δία σε επηρεάζει, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και επιδρά στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου, την εμφάνισή σου και την στάση που κρατάς απέναντι στις καταστάσεις. Κλείνεσαι λίγο περισσότερο, μειώνεται η κινητικότητα και οι επικοινωνίες σου και σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, στενούς συγγενείς, γείτονες ή κάποιο μεταφορικό μέσον.
Προσοχή από τέλη Φεβρουαρίου και μέχρι αρχές Μάρτη για εντάσεις και απογοήτευση με αφορμή παρορμητικές κινήσεις του συντρόφου σου ή κάποιου συνεργάτη σου που με τον τρόπο του θα βάλει φωτιά στα θεμέλιά σου. Γενικότερα, ολόκληρος ο μήνας του Μαρτίου χρειάζεται προσοχή γιατί και εσύ και ο σύντροφός σου χρειάζεστε μια αλλαγή και θέλετε να δημιουργήσετε μια καινούργια ζωή με τον κίνδυνο όμως αυτό να σας χωρίσει ή να διασπάσει την ενότητα και την ισορροπία της σχέσης. Χρειάζεται να δείτε πιο ψύχραιμα τα δεδομένα και να δρομολογήσετε τις καταστάσεις σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο, αφού ευθυδρομήσει ο Δίας.

Οι πρώτες δέκα μέρες του Απριλίου είναι διάστημα προσαρμογής και υπομονής καθώς κάποιες ενέργειες για επέκταση επαγγελματική/οικονομική ή κινήσεις για να προσεγγίσεις πιο βαθιά και ερωτικά τον σύντροφο δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και αυτό δημιουργεί ένταση στην ατμόσφαιρα και πολλές σκέψεις και προβληματισμούς σε σένα.

Ολόκληρος ο Απρίλιος είναι μήνας για σκληρά νεύρα και μην βιάζεσαι να φέρεις την αλλαγή. Υπάρχουν πολλά εμπόδια που έρχονται μέσα από οικογένεια που προσπαθεί να σε ελέγξει ή που δεν μπορείς να αποφύγεις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με ένα παρελθόν που έρχεται να σε στοιχειώσει και πάλι.

Από τα μέσα του Μαϊου και μετά εμπόδια και απογοήτευση σε θέματα σχέσεων και οικονομικών και ο σύντροφος ή ο συνεργάτης ενδέχεται να αλλάξει απόψεις ή να προβλήματα από το παρελθόν να έρθουν πάλι στο προσκήνιο, αν και αν έχεις γεννηθεί γύρω στην μέση του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, ο Μάιος είναι γενικότερα βοηθητικός μήνας, τουλάχιστον κατά τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες για να αναλάβεις δράση και να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία θέματα του παρελθόντος σε αυτόν τον τομέα. Ο Μάιος και ο Ιούνιος μέχρι να ευθυδρομήσει ο Δίας είναι ένα διάστημα προσαρμογής σου σε πάρα πολλά πράγματα της καθημερινότητας που θα αλλάζει και θα χρειαστεί να φροντίσεις την υγεία σου και να περιορίσεις τα επίπεδα του άγχους σου. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Σκορπιός

Η ανάδρομη κίνηση του Δία γίνεται στην περιοχή του ηλιακού χάρτη σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, τα κρυμμένα πράγματα, τους μυστικούς εχθρούς και τους φόβους που έχεις και τους οποίους κρύβεις πολύ καλά από τους άλλους ή και από τον εαυτό σου τον ίδιο. Πάντα η διέλευση του Δία από αυτή τη  περιοχή λειτουργεί θετικά, σαν ένας φύλακας-άγγελος που σε προστατεύει την στιγμή που χρειάζεται, αλλά τώρα με την αναδρομή του, ο Δίας θα σου τονίσει φέρνοντας στην επιφάνεια συγκεκριμένα θέματα με τα οποία πρέπει να δουλέψεις, αν θες να προχωρήσεις παραπέρα.

Οφείλεις να προσέξεις την υγεία σουαπό τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, καθώς είναι μια περίοδος με εντάσεις και πολλή κούραση. Μπορεί να νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και φυσικά μπορείς. Δεν χρειάζεται να πάθεις υπερκόπωση όμως για να καταλάβεις ότι αυτό το διάστημα χρειάζεται να μειώσεις τους ρυθμούς σου. Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2016 έχεις δει ότι χρειάζεσαι χρόνο και ξεκούραση και θα ξαναγίνει σαφές αυτό κατά Μάρτιο.

Ο Απρίλιος και ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου, θα είναι απαιτητικός και κουραστικός για σένα. Μετακινήσεις ή ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να φανούν άκαρπα και να μην φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς ή έχεις σχεδιάσει, ενώ γενικότερα προσπάθησε να μην θέλεις να πας τα πράγματα εκεί που θες χρησιμοποιώντας πλάγιες μεθόδους. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν και μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες.

Γενικότερα η ανάδρομη κίνηση του Δία δεν σε επηρεάζει τόσο πολύ φέτος σε σχέση με άλλα ζώδια και το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η υγεία σου, τα επίπεδα του άγχους σου και να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς φέτος να έχεις τα πάντα έτσι ακριβώς όπως τα επιθυμείς, αλλά χρειάζεται να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Τοξότης

Η ανάδρομη κίνηση του Δία σε επηρεάζει, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και επιδρά στον τομέα του ηλιακού χάρτη σου που έχει να κάνει με τις ομάδες στις οποίες ανήκεις, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου για το μέλλον και με τους φίλους σου. Ο γενικός τόνος της ανάδρομης περιόδου θα έχει να κάνει με ευκαιρίες που εμφανίζονται για να ανακαλύψεις λάθη που έχουν γίνει ή για να διορθώσεις λεπτομέρειες στην εφαρμογή των σχεδίων σου.

Η όλη διαδικασία μπορεί να σε κουράσει ή και σε μερικά σημεία να σε απογοητεύσει, αλλά γίνεται για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις και για να αποκτήσεις την σωστή διάσταση και προοπτική των καταστάσεων. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό σε σχέση με ευκαιρίες που εμφανίζονται για να ξεκαθαρίσεις κόντρες ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν και να φέρεις σε ισορροπία θέματα επαγγελματικά ή προσωπικά σου.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου θα έχει προκλήσεις και απογοητεύσεις στον τομέα των αισθηματικών σου, αλλά και στη καθημερινότητά σου η οποία θα τρέχει γύρω από την κάλυψη των αναγκών των άλλων και όχι τόσο των δικών σου.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σε μπερδέψει για το πώς θα χειριστείς τις εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένειά σου, καθώς τότε οι στόχοι σου και τα σχέδια σου δε θα μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα με τις ανάγκες της οικιακής σου ζωής.

Γενικότερα, η ανάδρομη πορεία του Δία θα σε βοηθήσει να αναλάβεις την προσωπική ευθύνη στα σχέδιά σου και να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι πάντα στους φίλους ή ότι οι άλλοι μπορεί και να αλλάξουν ιδέες και στόχους και δεν είναι δεδομένο πως πάντα θα συμφωνούν μαζί σου. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Αιγόκερως

Η ανάδρομη κίνηση του Δία σε επηρεάζει, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και επιδρά στον τομέα του ηλιακού χάρτη σου που έχει να κάνει με την καριέρα, το επάγγελμα, τον γάμο σου και γενικότερα την εικόνα και την θέση σου μέσα στην κοινωνία. Παρατηρείς καθυστερήσεις και εμπόδια που έρχονται από μεταστροφή ή αλλαγή των σχεδίων της ομάδας που σε υποστηρίζει ή αναβολές που οφείλονται σε πτώση της δημοτικότητάς σου. Κάποιες πρωτοποριακές ή καινοτόμες ιδέες που έχεις και θέλεις να τις εφαρμόσεις δεν βρίσκουν την ανάλογη αποδοχή και ίσως δεν είναι η ώρα τους τώρα με την ανάδρομη φορά του Δία.

Προσοχή από τέλη Φεβρουαρίου και μέχρι αρχές Μάρτη για εντάσεις και παρορμητικά ξεσπάσματα και ενέργειες στην οικογένειά σου, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να καταλήξεις σε θέματα ακινήτων και επενδύσεων και μην προσπαθείς να επαναφέρεις κάτι από το παρελθόν σου γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει στην τωρινή σου κατάσταση εύκολα. Γενικότερα, ολόκληρος ο μήνας του Μαρτίου χρειάζεται προσοχή γιατί η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό σου φέρνει ανατρεπτικά γεγονότα που τα έχεις ξανασυναντήσει τον Δεκέμβρη του 2016 και που τώρα χρειάζεται να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις. Η ευθυδρόμηση του Δία θα δώσει όμως τις τελικές απαντήσεις και τα γεγονότα αυτά θα τακτοποιηθούν αργότερα, γύρω στον Σεπτέμβριο.

Ολόκληρος ο Απρίλιος και τα μέσα του Μαϊου είναι διαστήματα που ο ανάδρομος Δίας πάλι θα επηρεάσει την ζωή σου. Χρειάζεται προσοχή και υπολογισμένες κινήσεις σε κάθε λεπτομέρεια της εργασίας σου και να μην παραξενευτείς αν κυρίως κατά τον Απρίλη, κατέβει η δημοτικότητά σου και η υποστήριξη που έχεις στην εργασία και στα μέσα του Μαϊου αν υπάρξουν απογοητεύσεις στα αισθηματικά σου. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Υδροχόος

Η ανάδρομη κίνηση του Δία σε επηρεάζει, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και επιδρά στον τομέα του ηλιακού χάρτη σου που έχει να κάνει με το όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, με μακροπρόθεσμους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου, αλλά και με νομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή με ανώτερη εκπαίδευση. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη δεν γίνεται για να σου φέρει εμπόδια, αλλά για να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις βαθύτερες και λιγότερο εμφανείς πλευρές κάποιου ζητήματος.

Αν έχεις γεννηθεί γύρω στην μέση του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, ο Μάιος είναι βοηθητικός μήνας για σένα, καθώς θα δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να διορθώσεις λάθη που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν και για να ξανασκεφτείς μια σημαντική απόφαση που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Μπορεί να καθυστερεί η υλοποίηση ενός σχεδίου σου ή να συναντά εμπόδια στην εξέλιξή της, αλλά αυτό συμβαίνει για να μπορέσεις να δεις λεπτομέρειες που σου είχαν διαφύγει μέχρι τώρα.

Γενικότερα, κατά το δίμηνο Μάιος-Ιούνιος θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στα οικονομικά σου και να μην κάνεις επενδύσεις που φαίνονται καλές, αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρες τελικά. Μπορείς όμως αυτό το διάστημα να σχεδιάσεις ή να επανασχεδιάσεις τα σχέδια σου και την οικονομική σου ατζέντα για το μέλλον και να αρχίζεις να κινείσαι πιο σωστά μετά την ευθυδρόμηση του Δία. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 


Ιχθύες

Η ανάδρομη φάση του Δία συμβαίνει στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα τα έξοδα, τις οφειλές σε τράπεζες ή σε θέματα που αφορούν την οικονομική επιφάνεια και δύναμη του συντρόφου σου. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή στις αρχές του τρίτου.

Θέματα καριέρας και εργασίας, αλλά και οι βλέψεις σου και τα σχέδιά σου για το μέλλον σου μέσα στην κοινωνία θα επηρεαστούν από την ανάδρομη κίνηση και ίσως η βοήθεια και η υποστήριξη από ανώτερα πρόσωπα, άτομα - κλειδιά ή από εταιρείες και οργανισμούς, αυτή την περίοδο να μειωθεί και να αισθανθείς ότι η δύναμη δεν είναι με το μέρος σου. Απογοήτευση μπορεί να έχεις και από την πλευρά του συντρόφου, καθώς η ανάγκη σου για περισσότερες προσωπικές στιγμές να μην ταυτίζεται με τις ανάγκες του συντρόφου.

Οι πρώτες δέκα μέρες του Απριλίου είναι διάστημα προσαρμογής στις καταστάσεις και δε θα είναι στο χέρι σου τίποτα που έχει να κάνει με μετακινήσεις, ειδήσεις, συγγενείς ή ακόμη και με την ασφάλεια ή την αυτοπεποίθηση που νοιώθεις στο επάγγελμά σου Ο Μάιος και ο Ιούνιος μέχρι να ευθυδρομήσει ο Δίας είναι ένα διάστημα επίσης δύσκολο και χρειάζεται υπομονή και κυρίως προσαρμογή στις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου και η εργασία σου βρίσκονται σε ύφεση και χρειάζεται να φροντίσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλχημείες, μέχρι να επανέλθει ο Δίας σε ορθή φορά. Μην χάσεις καμία ευκαιρία! Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου για το πώς. Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760