astropedia.gr

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από 18/6

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από 18/6
Στην καθημερινότητα μας θα εντοπίσουμε τα συμπτώματα του ανάδρομου Ερμή στα εξής: βλάβες στο μεταφορικό μας μέσο και στις ηλεκτρικές συσκευές, καθυστερήσεις προγραμματισμένων δρομολογίων, αναποδιές στην διάρκεια ταξιδιών, απώλειες εγγράφων ή μικροαντικειμένων, λεκτικές αστοχίες και ασυνεννοησίες καθώς και αρρυθμίες στις εμπορικές συναλλαγές. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει κρατήσουμε ως πάγια συμβουλή είναι να αποφύγουμε να υπογράψουμε συμβόλαια ή να δώσουμε τα χέρια για συμφωνίες, γιατί όταν ο πλανήτης ορθοδρομήσει θα έρθουν στην επιφάνεια ψιλά γράμματα ή σημεία τα οποία, είτε είχαμε αγνοήσει, είτε δεν είχαμε αντιληφθεί σωστά. Στα ευχάριστα συμπτώματα της ανάδρομης κίνησης του αποδίδονται οι επανεμφανίσεις ανθρώπων από το παρελθόν, ειδικά συγγενών, η εύρεση απολεσθέντων εγγράφων και αντικειμένων, η επαναδιαπραγμάτευση συμφωνιών, η επιστροφή στις ρίζες αλλά και στις «ρίζες», καθώς και η επιστροφή χρημάτων.

Από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 3° έως την 16° αυτών των ζωδίων. Ωστόσο, τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Ερμή, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

Τις ημέρες λοιπόν κατά τις οποίες ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον παρορμητικό Καρκίνο, καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε τι μας δίνει ασφάλεια, τα πλάνα που ξεκινήσαμε σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, αν είμαστε επικεντρωμένοι στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων ή χανόμαστε στην παρελθοντολογία και τις αναμνήσεις. Στόχος είναι τώρα η καρποφορία και μια εμβάθυνση στα συναισθήματα, αν έχουν ηθικό και αληθινό σκοπό. Τώρα θα ξανασκεφτούμε όσα μας απασχόλησαν από τις αρχές Ιούνη ως τώρα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μάθε πώς θα επηρεάσει ο πλανήτης της επικοινωνίας τις τρέχουσες εξελίξεις.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
 

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τον Καρκίνο


  • Την πρώτη Ιουλίου, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό,
    που μας θυμίζει παλιές ιδέες, οι οποίες τώρα θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία!
  • Την πρώτη Ιουλίου, ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο,
    που μας κάνει ιδιαίτερα υποκειμενικούς, αλλά και εγωιστές στον τρόπο που επικοινωνούμε τις ιδέες μας.
  • Στις 8 Ιουλίου, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη,
    που κάνει τον λόγο μας, γραπτό και προφορικό να είναι πιο παρορμητικός αλλά και πιο επιθετικός.
 
Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή και τα ζώδιαΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μικρό μπέρδεμα στο σπίτι σου και με τα άτομα που συγκατοικείς. Από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, διανύεις μία περίοδο κατά την οποία θα σκεφτείς σοβαρά τι αλλαγές θέλεις να κάνεις, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Ίσως μετανιώσεις για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος ή ακόμα και να παραδειγματιστείς από αποφάσεις και κινήσεις που έκανες παλιά. Θα χρειαστείς λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πιθανότατα να υπάρξει ασυνεννοησία με τα οικεία σου πρόσωπα, ή πολύ απλά αυτή την περίοδο μπορεί να θέσεις επί τάπητος συζητήσεις που ποτέ δεν έγιναν και όλο ανέβαλες, με τα πρόσωπα που αγαπάς. Αν έχεις να δεις καιρό ένα οικογενειακό άτομο, τότε αυτή την περίοδο θα υπάρξει κάποια επαναπροσέγγιση.


ΤΑΥΡΟΣ

Απόφυγε τα ταξίδια, την υπογραφή σημαντικών εγγράφων και την αγορά νέου τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, τα λόγια σου και ο τρόπος που θα εκφράζεσαι δεν θα βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση από τους γύρω σου και ορισμένες φορές μπορεί να νιώσεις ότι κάτι κάνεις λάθος ή ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, εκτός από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δεν θα βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφραστείς και είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Καλό είναι αυτό το διάστημα, να αποφεύγεις τις σημαντικές συζητήσεις, τις νέες συμφωνίες και αν προγραμματίζεις αγορές τσεκάρισε τις λεπτομέρειες, για να μην βρεθείς εξ απροόπτου! Η θετική επιρροή που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, είναι ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα εμπνευστείς από το παρελθόν και θα ξανά ανακαλύψεις τρόπους έκφρασης.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερωτηματικά στην οικονομική σου κατάσταση προκαλεί ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, έτσι θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος στις δαπάνες σου και να υπολογίζεις το κάθε τι που ξοδεύεις. Υποχρεώσεις τις οποίες είχες αμελήσει, θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει άμεσα να τις διεκπεραιώσεις. Θα ήταν καλύτερο για την ώρα να αποφύγεις τις νέες οικονομικές διαπραγματεύσεις / επενδύσεις και να αποφύγεις τα ρίσκα. Παράλληλα, από 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, είναι ένα διάστημα που θα σοβαρά αν στο παρελθόν έκανες τις κατάλληλες επιλογές και αν είσαι σε αυτή την φάση ευχαριστημένος από την εξέλιξη που υπάρχει γύρω σου. Πιθανώς όμως να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν, μην δανείσεις όμως και μην δανειστείς, αν θέλεις οι κόποι σου να έχουν αποτέλεσμα. Ευτυχώς που ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι τόσο οικονομικός!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, και τα πάντα γύρω σου μπορεί να σου φαίνονται μπερδεμένα, να θέλεις το χρόνο σου για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι σε γεμίζει, πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, τι προσμένεις από τους ανθρώπους γύρω σου και άλλα πολλά ερωτήματα που θα σου δημιουργηθούν. Ευτυχώς που έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να πάρεις αυτές τις απαντήσεις! Οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και η αργοπορία των εξελίξεων σε γεμίζουν με πείσμα. Στην ουσία σου δίνεται η ευκαιρία της ανανέωσης. Είναι μία περίοδος που μπορείς να επωφεληθείς από δεύτερες ευκαιρίες, μην ξεκινήσεις όμως τίποτα από το μηδέν. Ειδήσεις, επαφές και επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, θα σου δώσουν ικανοποίηση, όμως μπορεί να σε μπερδέψουν και συναισθηματικά. Πάρε τον χρόνο σου σε κάθε κίνηση και απόφασή σου.  
 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο θολό και ασαφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, έτσι λοιπόν θα θελήσεις να απομονωθείς και να σκεφτείς σοβαρά τα συναισθήματά σου, μέσα από τις συμβουλές που παίρνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου είναι ένα διάστημα που δεν θα έχεις την ίδια άνεση να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και μπορεί να κρατήσεις μυστικά ή να θελήσεις να απομακρυνθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου, θα σε βοηθήσει γρήγορα να ξεμπλέξεις το κουβάρι και να κατανοήσεις καλύτερα τι θες αλλά και πώς το θες. Είναι ιδανική περίοδος, για να επιδιώξεις λίγες μοναχικές στιγμές, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια συναισθήματα κρύβονται μέσα σου το τελευταίο διάστημα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς, πως η σιωπή κάποιες στιγμές είναι χρυσός.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεις τους παλιούς φίλους σου ή ομάδες καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Αντίθετα, ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με κάποιον φίλο σου ή σε μια ομάδα. Δεν είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα σημαντικό έργο ή να ξεκινήσεις κάτι από το μηδέν στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα σχέδια σου για το πώς θα υλοποιήσεις τους στόχους σου μπορεί να ανατραπούν ή να ματαιωθούν, ιδίως αν εμπλέκεται η τεχνολογία. Πρόσεξε μη στείλεις ένα επαγγελματικό μέιλ στο λάθος άτομο, και φρόντισε να δημιουργήσεις αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σου ή να τα εκτυπώσεις ή να τα αποθηκεύσεις. Θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι μόνιμο, εκτός από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σου δίνει πάντα πολύτιμες συμβουλές.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, και φέρνει εμπόδια και ανατροπές στην επαγγελματική πορεία σου, αγώνα για την εξουσία και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου είναι ένα διάστημα που κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις θα μπλοκαριστούν και θα καθυστερήσουν χωρίς την καθοδήγηση του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες από τις αποφάσεις αλλά και τις κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και σχετίζονταν με την καριέρα σου ή μπορεί να «παγώσεις» ένα επαγγελματικό θέμα, απλά και μόνο επειδή δεν σου προσφέρει την σταθερότητα και την ασφάλεια που θα ήθελες. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Καρκίνου, θα βγουν στην επιφάνεια σκέψεις, προτάσεις και σχέδια που είχες για τη δουλειά σου στο παρελθόν και δεν τα είχες θέσει μέχρι τώρα σε εφαρμογή.  
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου και σε ανανεώνει, φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις, ιδέες, γνώσεις που προϋπήρχαν στο παρελθόν, όμως δεν είχαν τεθεί ποτέ σε εφαρμογή, από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την περίοδο θα δεις ότι αλλάζεις θεωρίες, απόψεις και πιστεύω για τη ζωή… σαν τα παθήματα του παρελθόντος να σου γίνουν πλέον μαθήματα, όπως θα ακούσεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια ή να πάρεις οποιεσδήποτε μεγάλες πρωτοβουλίες ή να κάνεις ένα μεγάλο άλμα σε κάτι αν δεν το έχεις ερευνήσει διεξοδικά. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να ολοκληρώσεις μια ημιτελή γνώση ή να πας ένα ταξίδι κάπου όπου έχεις ξαναπάει ή να επανασυνδεθείς με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα από τη δική σου.  
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αυτή την περίοδο περιμένεις κάποια χρήματα, να ξέρεις ότι θα καθυστερήσουν αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, προκαλεί μπερδέματα, καθυστερήσεις αλλά και ανακατατάξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Δεν είναι ιδανική στιγμή για να διευθετήσεις νομικά, φορολογικά ή τραπεζικά ζητήματα, αλλά ούτε και να κάνεις ένα νέο άνοιγμα οικονομικά, γιατί στην πορεία θα σου είναι δύσκολο να το φέρεις εις πέρας. Οικονομικές υποθέσεις που θεωρούσες ότι είχαν λήξει, μπορεί τώρα να επανέλθουν στην επιφάνεια. Προσοχή από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, γιατί θα προκύψουν διαφωνίες με αγαπημένα σου πρόσωπα, σχετικά με κάποιο ζήτημα οικονομικό. Από την άλλη πλευρά ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σου θυμίζει ένστικτα, επιθυμίες, απωθημένα και ερωτικές στιγμές από το παρελθόν. Το καλό είναι όμως ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που όφειλες, ή να καταφέρεις να αποπληρώσεις μια παλιά οφειλή σου. Τις απαντήσεις για όλα αυτά τις παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Κόψε λοιπόν ταχύτητα αν σκέφτεσαι να κάνεις τη σχέση σου επίσημη, ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Συναρπαστικές νέες ερωτικές γνωριμίες και συνεργασίες θα μπορούσαν να προκύψουν τώρα, φρόντισε όμως να επανεξετάσεις τα πάντα σε βάθος και μη χαρίζεις εύκολα την καρδιά σου ή βιαστείς να κλείσεις νέες συμφωνίες. Προτίμησε επίσης να απέχεις από την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών και νομικών εγγράφων καθώς μπορεί να υπάρχουν λάθη που δεν τα είχες προσέξει. Επιπλέον, θα μπορούσε να υπάρξει μια παρεξήγηση με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου. Τέλος, πρόσωπα ή αιτήματα από το αισθηματικό σου παρελθόν επανέρχονται δυναμικά! Αλλά αν αξίζει να δώσεις άλλη μια ευκαιρία θα μάθεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας, έτσι θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το καθημερινό πρόγραμμά σου. Ο ανάδρομος ανατρέπει τα σχέδιά σου, δημιουργώντας προβλήματα στην τεχνολογία μέσα στο χώρο της εργασίας σου και παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου. Δυστυχώς δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις μια σταθερή πορεία, ούτε και να αποπερατώσεις τις υποχρεώσεις σου στις προκαθορισμένες προθεσμίες.
Αν σκοπεύεις να αναλάβεις μια υπεύθυνη διοικητική θέση ή θέση ευθύνης γενικότερα στο εργασιακό σου περιβάλλον, μη βιαστείς καθώς μπορεί αργότερα να διαπιστώσεις ότι αυτό αυτή η θέση δεν είναι το κατάλληλη για σένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσες να έχεις κάποιες ατυχίες στην καθημερινότητά σου και να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Μπορείς όμως να τακτοποιήσεις όλα όσα είναι σε εκκρεμότητα από παλιά, χρειάζεσαι όμως κατευθύνσεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Ανατροπές και παρεξηγήσεις στην ερωτική σου ζωή δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, η ερωτική σου ζωή θα είναι λίγο αλλόκοτη και μπερδεμένη. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε τα προβλήματα στην επικοινωνία δεν θα λείψουν, όμως το σημαντικότερο είναι ότι θα θελήσεις τελικά να κατανοήσεις τι είναι αυτό που αναζητάς από το άτομο που έχεις στο πλάι σου και θα σκεφτείς σοβαρά αν τελικά η σχέση σας σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, δεν είναι η πιο ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι μόνιμο. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις από ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος, αφού ότι είχε μείνει στην μέση, ή όποια παρεξήγηση δεν είχε συζητηθεί, θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Θα έχουν νόημα όμως οι δεύτερες ευκαιρίες που θα δώσεις; Θα σου το πει αυτό ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: