astropedia.gr

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό από τις 2/4

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό από τις 2/4
Στις 2 Απριλίου ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά και συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του έως τις 25 του μήνα, ημερομηνία κατά την οποία ευθυδρομεί πια, παραμένοντας πάντα στο ζώδιο του Κριού. Η αναδρομή του πλανήτη θα καλύψει το ζωδιακό διάστημα από την 27η έως την 16η μοίρα του Κριού.  

Από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και συγκεκριμένα όσοι έχουν τον Ήλιο τους από την 16η  έως την 27η των παραπάνω ζωδίων, καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Πιο συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα (Δίδυμος, Λέων Τοξότης, Υδροχόος)  η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού δίνει σε γενικές γραμμές τη δυνατότητα για δημιουργική ενδοσκόπηση που με τη σειρά της θα οδηγήσει σε ευεργετικές αναθεωρήσεις, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της γης ή του νερού (Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύες), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα νέα δεδομένα της ασυνεννοησίας η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει υπαρξιακή μοναξιά. Μάλιστα, κάποιοι εκπρόσωποι των Διδύμων και της Παρθένου (δεδομένου ότι έχουν τον Ερμή ως κυβερνήτη πλανήτη τους) θα μπορούσαν να γίνουν ασυνήθιστα εσωστρεφείς και να δουν τις επικοινωνίες τους να “βαλτώνουν”.

Επηρεάζονται αναμφίβολα όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη), Ωροσκόπο ή άλλο σημείο από την 16η  έως την 27η του παρορμητικού σταυρού.   

Τι να περιμένω με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό;

Σε γενικές γραμμές, λόγω της αναδρόμησης του Ερμή, αρχίζουμε σταδιακά να γινόμαστε πιο μοναχικοί και να τείνουμε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε θεωρητικά να μας οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και αυτογνωσίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κριός, ως γνωστόν, είναι ένα ζώδιο το οποίο συνδέεται με το εγώ, τον παρορμητισμό, την ανάγκη για δράση, την ικανοποίηση των προσωπικών μας επιθυμιών, την αυτονομία και την ανεξαρτησία. Έτσι, για όσο διάστημα ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Κριό αναζητούμε απεγνωσμένα την προσωπική μας εξέλιξη και την εκπλήρωση των ονείρων μας διατηρώντας πάνω απ' όλα την ελευθερία μας. Αυτή η αβυσσαλέα αναζήτηση, όμως, φέρνει φοβίες, διστακτικότητα και ανασφάλειες. Συν τοις άλλοις, οι προσπάθειές μας συχνά συναντούν εμπόδια λόγω ακριβώς των δικών μας συστολών. Κι αυτό είτε γιατί οι ίδιοι δεν διαχειριζόμαστε ορθά το δυναμικό μας είτε επειδή οι γύρω μας δυσκολεύονται να αποκρυπτογραφήσουν τα κίνητρά μας (με αποτέλεσμα να γίνονται καχύποπτοι προς εμάς) και αδυνατούν να δεχτούν το πόσο πολύ επιθυμούμε να πετύχουμε. Καλό θα είναι, λοιπόν, να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά πριν πούμε ή γράψουμε οτιδήποτε. Αν σχεδιάζουμε κάποια αγοραπωλησία ή σκοπεύουμε να προβούμε σε διαπραγματεύσεις ή ακόμη και να προχωρήσουμε σε υπογραφή συμφωνητικών, το διάστημα κατά το οποίο ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους συμφωνίες. Γι’ αυτό ας περιμένουμε πρώτα να ορθοδρομήσει πριν οριστικοποιήσουμε την οποιαδήποτε συμφωνία. Η ευθυδρόμηση του Ερμή αναμένεται (όπως ήδη αναφέρθηκε) στις 25 Απριλίου του 2024.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Κριό σχετίζεται


  • με αυτό που λέμε “καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς”
  • με τον φόβο πως ό,τι λέμε παρερμηνεύεται
  • με τη λογοκρισία
  • με τις λεκτικές αντιπαραθέσεις λόγω παρεξηγήσεων
  • με την αναγκαιότητα να “τιθασεύσουμε” τον διανοητικό παρορμητισμό μας
  • με μοναδικές ιδέες και εμπνεύσεις που όμως δεν διατυπώνονται με τον κατάλληλο τρόπο
  • με την επιπόλαιη χρήση οχημάτων, υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και λοιπών τηλεπικοινωνιακών μέσων, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε βλάβες και δυσλειτουργίες
Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής του

Στις 12 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ήλιο, με αποτέλεσμα ο τρόπος σκέψης μας να γίνεται τόσο υποκειμενικός και απόλυτος που οι άλλοι αδυνατούν να μας αποκωδικοποιήσουν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δίνουμε την εντύπωση στους γύρω μας ότι χαρακτηριζόμαστε από δεσποτικές τάσεις και έπαρση, με αποτέλεσμα να τους απομακρύνουμε, μπορεί και άθελά μας, από κοντά μας.

Στις 19 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη και, έτσι, μπαίνουμε στη διαδικασία να επανεξετάσουμε την ερωτική μας ζωή, ενώ δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις κατά την αλληλεπίδρασή μας με το ταίρι μας. Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να επικοινωνήσει μαζί μας κάποιος πρώην μας ή ακόμη και να θελήσουμε εμείς οι ίδιοι να μιλήσουμε σε αυτόν.
 
Η επιρροή της διέλευσης του ανάδρομου Ερμή και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου το διάστημα 2/4-25/4 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν, με αποτέλεσμα να βιώνεις υπαρξιακή μοναξιά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η αναδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2/4 εντείνει το ενδιαφέρον σου για τη μεταφυσική και τις τέχνες. Η διαίσθησή σου μοιάζει πανίσχυρη αλλά δυσκολεύεσαι να την αποκωδικοποιήσεις. Οι δε εμπνεύσεις σου είναι περισσότερες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 2/4 ο κυβερνήτης σου Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο και, μάλιστα, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο ως τις 25/4. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω κάποιας παρανόησης ή παρερμήνευσης. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αναδρόμηση του Ερμή στον Κριό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 2 Απριλίου σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τους προσωπικούς σου στόχους και κυρίως τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να αναθεωρήσεις έννοιες όπως στάτους, επιτυχία και εσωτερική ολοκλήρωση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΛΕΩΝ
Το διάστημα 2/4-25/4 ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες και σε βάζει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ιδεολογίας σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναδρόμηση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Κριό από τις 2/4 εντείνει το ήδη υπάρχον ενδιαφέρον σου για γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με την ψυχολογία, τον αποκρυφισμό και τη μεταφυσική. Συν τοις άλλοις, για κάποιο λόγο γίνεσαι χειριστικός και έμμεσα ελεγκτικός προς τους γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΖΥΓΟΣ
Στις 2/4 ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη και παραμένει ανάδρομος (στο συγκεκριμένο ζώδιο) ως τις 25/4. Έτσι, κατά την προαναφερθείσα χρονική περίοδο, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου διέρχονται κρίση, καθώς η ασυνεννοησία και η έλλειψη ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας μοιάζουν να κυριαρχούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις 2/4 έως τις 25/4 (με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) το ενδιαφέρον σου για τον εργασιακό τομέα εντείνεται αλλά ταυτόχρονα αισθάνεσαι ιδιαίτερα πιεσμένος και στρεσαρισμένος. Συν τοις άλλοις, ανησυχείς για την υγεία σου και μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 2/4 ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Κριό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, έτσι, αυξάνονται σημαντικά η δημιουργικότητα και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, δείξε κατανόηση στα θέλω τους και απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Σημειώνεται ότι ο Ερμής συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Κριού έως τις 25/4. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αναδρόμηση του Ερμή στον Κριό και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2 Απριλίου μπορεί να σου δημιουργήσει σκέψεις ή προβληματισμούς σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αναδρόμηση του Ερμή στον Κριό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2/4 δυσχεραίνει τις μετακινήσεις σου και την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκαλέσει και βλάβες σε οχήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα που έχεις στην κατοχή σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Το διάστημα 2/4-25/4 ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού του συστήματος των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις σε μια κάπως επώδυνη φάση αυτοαξιολόγησης. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.