astropedia.gr

Ανάδρομος Ουρανός από 20/8

Ανάδρομος Ουρανός από 20/8
Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στις 20 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου και στην 14η μοίρα. Θα είναι ανάδρομος μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου 2022 φτάνοντας την 10η μοίρα του Ταύρου. Ο πλανήτης έχει μπει σε σκιά και προετοιμαζόταν για την αναδρομή του ήδη από τα τέλη Απριλίου 2021 και μετά το πέρας της αναδρομής του, θα χρειαστεί μέχρι και τον Μάιο του 2022 για να απελευθερωθεί από την σκιά του.

Επηρεάζει ιδιαίτερα και μέσα από γεγονότα τους γεννημένους από 31/1-5/2, από 30/4-5/5, από 2-6/8 και από 2-6/11, όπως φυσικά και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημεία από την 10η έως την 14η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά θα επηρεάσει τους γεννημένους από 6-10/2 και 8-12/8 ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ακμές οίκων από την 16η έως την 20η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Δες στον αστρολογικό χάρτη αν σε επηρεάζει.

 ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Κάνοντας βήματα προς τα πίσω!

Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος 6 με 7 μήνες κάθε χρόνο.  Καθώς έχει άμεση σχέση με την επαναστατικότητα, τις αλλαγές και την ανάγκη να αποτινάξουμε από πάνω μας οτιδήποτε μας βαραίνει κι έχει γίνει ρουτίνα και καταπίεση, η ικανότητα μας να εκφράσουμε τις συγκεκριμένες επιθυμίες πάνω σ’ αυτούς τους τομείς περιορίζεται κι αναστέλλεται με αποτέλεσμα να νιώθουμε υπερβολικά πιεσμένοι και ανίκανοι να σηκώσουμε κεφάλι ή να τολμήσουμε οτιδήποτε επαναστατικό.

Όλη αυτή η ενέργεια που κρατάμε μέσα μας ενώ νιώθουμε καταπιεσμένοι, μας κάνει να ξεσπάμε σε ανύποπτο χρόνο και δια ασήμαντον αφορμήν, και να έχουμε υστερικές εξάρσεις που είναι αναλογικά δυσανάλογες με την αφορμή και το συμβάν.  Έτσι λειτουργούμε σαν επαναστάτες χωρίς αιτία και τα βάζουμε με ότι μπορεί να μας φαίνεται ότι μας περιορίζει έστω και λίγο και φερόμαστε επιπόλαια και παιδιάστικα χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή τη περίοδο να καταλάβουμε ότι η καθημερινότητα μπορεί να μας πνίγει κι ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε, κι ότι παρόλο που θέλουμε να τα παρατήσουμε και να κάνουμε επαναστατικές κινήσεις, χρειάζεται να κάνουμε υπομονή μέχρι να έρθει η στιγμή που θα γίνει ορθόδρομος για να μπορέσουμε να κάνουμε τις αλλαγές που σχεδιάζουμε στη ζωή μας, συγκεντρώνοντας συνειδητά τις δυνάμεις μας για εξέγερση και πέρασμα σε μια καινούργια κατάσταση. Τώρα θέλεις να πάρεις την εξουσία στα χέρια σου, πρώτα όμως πρέπει να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και ξαναβρείς τη δύναμή σου.

Είναι απαραίτητη η υπαναχώρηση;
Στις ερωτικές μας σχέσεις προσέχουμε τις τάσεις απιστίας που εμφανίζονται, τόσο σε μας όσο και στο σύντροφο μας. Κοινωνικά είναι μια περίοδος που εκκολάπτει φανατισμό και σκληρότητα, υποβόσκει εντάσεις και τρομοκρατικές ενέργειες ομάδων που θα εκδηλωθούν μόλις επανέλθει ορθόδρομος. Σίγουρα δεν είναι η περίοδος που θα εμφανιστεί η αλήθεια, όμως είναι ο σπόρος που θα βοηθήσει να έλθει στο φως αργότερα. Ο Ουρανός συνδέεται με την αστρονομία, την αστρολογία, την αεροπορία και τους πιλότους, οπότε μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση κι ένα μπέρδεμα σ’ αυτούς τους τομείς. Η τεχνολογία, το ίντερνετ, η τηλεόραση είναι κάτω από τον έλεγχο του και ανάλογα θέματα επηρεάζονται επίσης.

Γενικότερα, είναι μια περίοδος που λειτουργείς και σαν τον ντετέκτιβ, αναζητάς την ουσία, την αλήθεια, το βάθος. Βρες την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, στα κύτταρά σου και βάλε φρένο σε όσους κάνουν απέναντί σου κατάχρηση εξουσίας!

 
 

Η επιρροή της αναδρομής και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη αυτή την περίοδο. Θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα σε δυσκολέψει. Θα έχεις κινήσεις και ενοχλήσεις από άτομα στα οποία χρωστάς χρήματα ή από υπηρεσίες στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οφειλές σου. Ο ανάδρομος πλανήτης σε στρέφει στο να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά. Ευτυχώς που ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο είναι τόσο οικονομικός!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που λείπει ή τι δεν λειτουργεί σωστά στα σχέδια που έχεις ενεργοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες ή υπολόγιζες. Είναι περίοδος υπαναχωρήσεων και όχι δράσης. Θυμήσου όμως ότι για να σκαρφαλώσεις στον ψηλότερο βράχο, πρέπει πρώτα να πάρεις… φόρα, για να το κάνεις, μίλησε πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Δώσε προσοχή λοιπόν στα όνειρά σου καθώς το υποσυνείδητό σου προσπαθεί έντονα να επικοινωνήσει αυτή την περίοδο με τον συνειδητό σου νου. Μπορεί να πάρεις οδηγίες από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Γενικότερα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Προετοιμάσου, γιατί θα υπάρξουν παλιοί «εχθροί» που ξαναέρχονται στο προσκήνιο, οι οποίοι θα δράσουν παρασκηνιακά.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Κατά την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις την δράση σου στους παραπάνω τομείς. Πιθανό είναι επίσης να βρεθείς σε εντάσεις και συγκρούσεις με φίλους ή σε αντιγνωμίες και αντιδικίες με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Μην λειτουργείς λοιπόν λες και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα, πειθάρχησε στον εαυτό σου και μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μην διακοπούν για πάντα σχέσεις και φιλίες.  

  
ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή τους εχθρούς και τους φίλους σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Φρόντισε να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι άτομα σημαντικά ή άτομα κλειδιά στην εργασία σου, όντως κάνουν σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία!  
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Περίοδος ενδοσκόπησης λοιπόν όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Σίγουρα δε θέλεις να έχεις μια μικρή επιτυχία τώρα αλλά να μην μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες αργότερα, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη για να βεβαιωθείς ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό, μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θέματα εξωτερικού ή σπουδών, περνάνε από αναθεωρήσεις.

 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να ελέγξεις τα οικονομικά σου θέματα, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία. Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το πλαστικό χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες. Δεν είναι απίθανο να βγουν εμπόδια, καθυστερήσεις, διαφωνίες ή και διαμάχες και εκνευρισμοί με αφορμή τα παραπάνω θέματα και περισσότερο μάλιστα για θέματα που δεν είναι τωρινά αλλά σε απασχολούν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Επαναξιολόγησε τον τρόπο δράσης σου βάζοντας τάξη μετά από βαθιά διερεύνηση με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, πρόσεξε τις εμμονές σου με σχέσεις που πια ανήκουν στο παρελθόν…
   
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε αυτόν τον τομέα σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα και καλό είναι να προσέξεις ή να αποφύγεις να κάνεις το ξεκίνημα αυτό τώρα, αν δεν συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θα προκύψουν και θα επανακάμψουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης και της προσπάθειας ελέγχου και από τις δυο πλευρές. Μπορεί τέλος να αναζωπυρωθεί ένα σεξουαλικό πάθος από το παρελθόν.  
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις εσωτερικό θυμό ή ακόμα και κακεντρέχεια και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να προσπαθήσεις να απομακρύνεις μια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα ή να μιλήσεις και πάλι με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Στο εργασιακό περιβάλλον όμως αν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην τύχη τους τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις οριστικά.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, με την δημιουργικότητα και με την απόλαυση της ζωής. Όσο ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του/της συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν αυτή την περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όπως εμφανίστηκε από το παρελθόν, έτσι μπορεί να εξαφανιστεί και πάλι, εκτός και αν ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, έχει αντίθετη άποψη! Επίσης, θέματα με παιδιά σε προβληματίζουν.  
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Ουρανός είναι ανάδρομος στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Μπορεί λοιπόν να βγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σου και να συγκρουστείς με κάποιον αγαπημένο σου. Ο τομέας αυτός σχετίζεται επίσης με ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά, οπότε πρόσεχε τις εντάσεις και τις καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Ψυχολογικά, το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα που σου δημιούργησαν οι γονείς σου και την συναισθηματική έλλειψη και αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις έντονα και επιθετικά στο παρόν. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  
 
 
ΙΧΘΥΕΣ 
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αδέλφια σου, με την επικοινωνία, την μετακίνηση και το άμεσο περιβάλλον σου. Ο λόγος σου έχει δύναμη και τον χρησιμοποιήσεις για να επιβάλεις τα επιχειρήματά σου, τις ιδέες σου και θέλεις να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σου συμφωνούν, αντιθέτως θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις. Χρειάζεται λοιπόν να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.