astropedia.gr

Ανάδρομος Ποσειδώνας από 23/6

Ανάδρομος Ποσειδώνας από 23/6
Από τις 23 Ιουνίου έως τις 29 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο που κυβερνά, τους ονειροπόλους Ιχθύς, επηρεάζοντας περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που είναι γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 16° έως την 22° αυτών των ζωδίων. Ωστόσο, τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Ποσειδώνα, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις δραστηριότητες τους που σχετίζεται με την Τέχνη ή την Πνευματικότητα (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που δεν σχετίζεται τόσο με την καθημερινότητά μας, όσο με την βαθύτερη εξέλιξη της ψυχής. Κυβερνά την επαφή με το Θείο, τους ιερείς, τους μοναχούς, την ανώτερη πνευματικότητα, την Τέχνη, την θυσία (και αυτοθυσία), την αυταπάρνηση, την εξάλειψη του εγωισμού και την επικοινωνία με ανώτερες σφαίρες, έξω από τα ανθρώπινα. Σχετίζεται επίσης με τα όνειρα, τη διαίσθηση, τις θάλασσες και τους ωκεανούς. Από την άλλη όψη του νομίσματος όμως, ο Ποσειδώνας κυβερνά την απάτη και την αυταπάτη, τους απατεώνες, την πλαστογραφία, τις τάσεις φυγής (ακόμα και με αλκοόλ ή ουσίες), την απώλεια του εαυτού, κυριολεκτικά ή συμβολικά…

Τώρα λοιπόν που θα βρίσκεται στους Ιχθύς, όλες αυτές οι ιδιότητες, τόσο οι θετικές, όσο και οι αρνητικές, πολλαπλασιάζονται. Ο Ποσειδώνας θεωρείται ως η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, η Αφροδίτη δηλαδή σχετίζεται με την ερωτική αγάπη ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, ο Ποσειδώνας σχετίζεται με την απόλυτη αγάπη χωρίς εγωισμό, εκείνη που αναφέρουν τα θρησκευτικά βιβλία, εκείνη την αγάπη που ξεπερνά τους περιορισμούς του χρόνου και της ύλης και φτάνει ως τα πέρατα της δημιουργίας. Για όσους μάλιστα ασχολούνται με την πνευματικότητα και έχουν Πίστη, τώρα με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη μπορούν να πάρουν συμπαντικά ή αγγελικά μηνύματα.

Μια σημαντική όψη που θα σχηματιστεί είναι το εξάγωνο του Δία με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που γίνει δύο φορές, στις 28 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου. Ειδικά τότε είναι μια περίοδος που πρέπει να στραφούμε προς τη φωτεινή, την ανώτερη πλευρά του εαυτού μας, συγχωρώντας τον εαυτό μας πρωτίστως και ύστερα όσους μας έβλαψαν. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε ειρήνη και να απελευθερωθούμε (αλλά και να απελευθερώσουμε) από τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω.

Πού να εστιάσω; Τι να προσέξω;

Το πώς μπορεί να σε επηρεάσει η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα έχει να κάνει με τις ιδιαιτερότητες που έχει ο ατομικός σου χάρτης και το καλύτερο που έχεις να κάνεις, εφόσον θέλεις μια σωστή κατεύθυνση αυτή την περίοδο, είναι να συμβουλευτείς έναν αστρολόγο στο 14780. Αν θέλεις μια πολύ γενική κατεύθυνση που δεν προκύπτει από τον ατομικό σου χάρτη, τότε πάρε μια ιδέα για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Η επιρροή του ανάδρομου Ποσειδώνα και τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόσουν μέσα στην ομίχλη, τώρα όμως αρχίζεις να βλέπεις πιο σφαιρικά και πιο πνευματικά τα πράγματα καθώς ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στο θολό και ασαφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Μπορεί να ανακαλύψεις κάποιες παρατυπίες σε βάρος σου ή κάποιου είδους «προδοσίες», ίσως από την άλλη απλώς να νιώθεις την ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τα όνειρα ή την διαίσθησή σου, τα οποία σου δίνουν απαντήσεις. Είναι ιδανική περίοδος, για να επιδιώξεις λίγες μοναχικές στιγμές, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια συναισθήματα κρύβονται μέσα σου το τελευταίο διάστημα, πάντα ακολουθώντας και τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Να μην ξεχνάς πάντως να συγχωρείς και να πηγαίνεις παρακάτω!


ΤΑΥΡΟΣ

Αναθεωρείς κάποιους στόχους, οράματα αλλά και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Αντίθετα, ίσως αντιληφθείς πως κάποια πρόσωπα στο περιβάλλον σου δεν ήταν τόσο εντάξει απέναντί σου. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι μέσα από φίλους ή παρέες, στο οποίο θα επενδύσεις χρήματα, καλύτερα να συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το μήνυμα πάντως του ανάδρομου Ποσειδώνα είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τα όνειρά σου, αλλά και με τα προβλήματα γενικά των άλλων. Να προσφέρεις την βοήθειά σου όπου σου ζητηθεί, δείξε περισσότερη αλληλεγγύη, για να προσελκύσεις θετική ενέργεια και για εσένα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, και φέρνει καθυστερήσεις στην επαγγελματική πορεία σου, αγώνα για την εξουσία και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Από τις 23 Ιουνίου ως τις 29 Νοεμβρίου είναι ένα διάστημα που κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις θα επαναπροσδιοριστούν. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις σχέσεις σου με πρόσωπα κύρους ή στον γάμο σου. Δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθούν κάποιες παρατυπίες που έγιναν σε αυτούς τους τομείς. Χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ξέρεις πώς να βγεις από τις δυσκολίες. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα έρθεις ξανά σε επαφή με τα όνειρα που είχες για την καριέρα σου.  
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου και βοηθά να συλλάβεις σημαντικές αλήθειες σχετικά με την ζωή, τον προορισμό σου σε αυτή αλλά και τον τρόπο που λειτουργείς στους άλλους ως δάσκαλος. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας απαιτεί από εσένα να μεταλαμπαδεύσεις την εσωτερική και βιωματική σου γνώση στους άλλους όταν την χρειάζονται. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις έναν δικαστικό αγώνα αν δεν το έχεις ερευνήσει διεξοδικά ή αν δεν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Από τη θετική πλευρά μπορεί ένα ταξίδι σου να αποδειχτεί εντελώς μεταφυσικό. Κάποιες αυταπάτες που είχες σχετικά με θέματα σπουδών ή με ανθρώπους που ζουν μακριά, ξεκαθαρίζουν.
 
 
ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, προκαλεί ανακατατάξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Πιθανώς να αποκτήσεις πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με νομικά, φορολογικά ή τραπεζικά ζητήματα, αλλά πρέπει να προσέξεις αν θες να κάνεις ένα νέο άνοιγμα οικονομικά, γιατί στην πορεία θα σου είναι δύσκολο να το φέρεις εις πέρας χωρίς τις συμβουλές που παίρνεις μόνο από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Οικονομικές υποθέσεις που θεωρούσες ότι είχαν λήξει, μπορεί τώρα να επανέλθουν στην επιφάνεια. Επίσης, τώρα είναι η ώρα για να επανεξετάσεις την αλήθεια σου ως προς τις εμμονές που σε κατατρέχουν και την σχέση σου με το σεξ, αφού ο ανάδρομος Ποσειδώνας σου θυμίζει ένστικτα, επιθυμίες, απωθημένα και ερωτικές στιγμές από το παρελθόν.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα από τις 23 Ιουνίου ως τις 29 Νοεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Έτσι λοιπόν αν έβλεπες τα πρόσωπα και τις καταστάσεις μέσα από μεταμορφωτικούς φακούς, τώρα με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη μπορείς να δεις κάπως πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Πιθανώς να αντιληφθείς λάθη σου στις διαπροσωπικές σχέσεις ή να δεις ότι είχες θυματοποιηθεί, ειδικά αν έχεις αντιδικίες με κάποιους. Θα τα ακούσεις αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γενικότερα όμως ο ανάδρομος Ποσειδώνας σου θυμίζει να θέτεις πιο καλά όρια και να μην παραδίνεσαι εντελώς αν δεν έχεις βεβαιωθεί ότι αξίζει τον κόπο.  
 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας, έτσι θα πιο εύκολο σε σχέση με πριν να ακολουθήσεις το καθημερινό πρόγραμμά σου. Τώρα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι λάθη που έκανες στα επαγγελματικά σου, αντιπαραγωγικά μοτίβα που αποστράγγιζαν την παραγωγικότητά σου. Επίσης, αν είχες παραμελήσει την υγεία σου, αυτό τώρα βγαίνει στην επιφάνεια, και αν έπαιρνες κάποια φαρμακευτική αγωγή πιθανώς να δεις τα αποτελέσματά της για το κατά πόσο ταιριάζει στον οργανισμό σου. Για όλα αυτά τα θέματα, καλύτερα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γενικότερα πάντως, πρέπει να βάλεις την πνευματικότητα και τον διαλογισμό (ή την γιόγκα και το ρέικι) πιθανώς, περισσότερο στην καθημερινότητά σου.  
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναθεωρήσεις στην ερωτική σου ζωή δημιουργεί ο ανάδρομος Ποσειδώνας στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι λίγο πιο εσωτερική και παίρνεις κάποια μαθήματα. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα προσπαθείς να βρίσκεις λύσεις σε όσα απασχολούν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, θα αναρωτηθείς αν πράγματι θέλεις να ξεκινήσεις κάτι μόνιμο. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις από ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος, αφού ότι είχε μείνει στην μέση, ή όποια παρεξήγηση δεν είχε συζητηθεί, θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Η εύνοια πάντως δεν λείπει στον έρωτα, αρκεί πρώτα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Επίσης, θέματα παιδιών ή δημιουργικότητας έρχονται πάλι στο προσκήνιο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει ένα μικρό μπέρδεμα στο σπίτι σου και με τα άτομα που συγκατοικείς. Με την αναδρομή του Ποσειδώνα διανύεις μία περίοδο κατά την οποία θα σκεφτείς σοβαρά τι αλλαγές θέλεις να κάνεις, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Ίσως μετανιώσεις για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος ή ακόμα και να παραδειγματιστείς από αποφάσεις και κινήσεις που έκανες παλιά. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Πιθανότατα μπορεί να θέσεις επί τάπητος συζητήσεις που ποτέ δεν έγιναν και όλο ανέβαλες, με τα πρόσωπα που αγαπάς. Μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο ηλιακό οίκο σου, έτσι τώρα θα βλέπεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και θα αντιλαμβάνεσαι εγκαίρως τις στιγμές που οι άλλοι δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς απέναντί σου. Τώρα επίσης και οι άλλοι σε καταλαβαίνουν καλύτερα. Γενικότερα όμως κάποιος σε καταλαβαίνει απόλυτα και δεν είναι άλλος από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Καλό είναι πάντως αυτό το διάστημα, να προσέξεις τις σημαντικές συζητήσεις, τις νέες συμφωνίες και αν προγραμματίζεις αγορές τσεκάρισε τις λεπτομέρειες, για να μην βρεθείς εξ απροόπτου! Η θετική επιρροή που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα εμπνευστείς από το παρελθόν και θα ξανά ανακαλύψεις τρόπους έκφρασης.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτηματικά στην οικονομική σου κατάσταση προκαλεί ο ανάδρομος Ποσειδώνας στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, έτσι θα ξαναδείς στις δαπάνες σου και θα υπολογίζεις το κάθε τι που ξοδεύεις. Υποχρεώσεις τις οποίες είχες αμελήσει, θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει άμεσα να τις διεκπεραιώσεις. Θα ήταν καλύτερο για την ώρα να αποφύγεις τις νέες οικονομικές διαπραγματεύσεις / επενδύσεις και να αποφύγεις τα ρίσκα, αν δεν συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θα σκεφτείς σοβαρά αν στο παρελθόν έκανες τις κατάλληλες επιλογές και αν είσαι σε αυτή την φάση ευχαριστημένος από την εξέλιξη που υπάρχει γύρω σου. Πιθανώς όμως να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν, φτιάξε όμως την αυτοεκτίμησή σου!


ΙΧΘΥΕΣ

Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και τα πάντα γύρω σου μπορεί να σου φαίνονται πιο εσωτερικά, να θέλεις το χρόνο σου για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι σε γεμίζει, πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, τι προσμένεις από τους ανθρώπους γύρω σου και άλλα πολλά ερωτήματα που θα σου δημιουργηθούν. Το διάστημα που ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο σου δίνεται η ευκαιρία της ανανέωσης. Πριν από όλα αυτή την περίοδο θα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πάρε τον χρόνο σου σε κάθε κίνηση και απόφασή σου, τώρα πάντως βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: