astropedia.gr

Ανάδρομος Άρης από 10/9

Ανάδρομος Άρης από 10/9
Ο Άρης από τις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινά το φαινομενικό του ταξίδι προς τα πίσω στο ζώδιο του Κριού και συγκεκριμένα  από την 28η μοίρα. Μέχρι τις 14 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η αναδρομή του σε αυτό το φλογερό και… πολεμικό περιβάλλον! Κατά την χρονική περίοδο της αναδρομής στον Κριό, θα συναντήσουμε εμπόδια που έρχονται από πρόσωπα και καταστάσεις που θα περιορίσουν την δύναμή μας και τις κινήσεις μας ή ακόμη και εμείς οι ίδιοι μπορεί να  κινηθούμε με αυτόν τον τρόπο προς τους άλλους, επανεξετάζοντας τους στόχους, αλλά και τις παρορμήσεις μας. Αυτό δε θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε όμως, εφόσον ξεκινά από εγωιστικά κίνητρα επιβολής της θέλησής μας και δε θα φέρει τα ποθούμενα αποτελέσματα.

Οι σχέσεις μπορεί να περάσουν από περίοδο που είτε αναζωπυρώνονται και μάλιστα λειτουργεί πολύ έντονα είτε αποκόπτονται πλήρως, μιας και ο Άρης βρίσκεται στον άξονα Εγώ-Εμείς, ήρθε η ώρα λοιπόν να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.. Ένα άλλο θέμα που θα ανακινήσει ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό είναι φυσικά η επεκτατική πολιτική, η μηχανική, η βιομηχανία όπλων, οι αθλητές και άλλα..

Η διέλευση του ανάδρομου Άρη από τον Κριό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο, και όσους έχουν σημαντικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) σε αυτά τα ζώδια από την 15η ως την 28 μοίρα. Από τις 10 Σεπτέμβρη έως τις 17 Οκτώβρη η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από τον ανάδρομο Άρη από τις 18 Οκτώβρη ως τις 14 Νοέμβρη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις…
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Οι όψεις που θα κάνει ο ανάδρομος Άρης κατά την διέλευσή του από το Κριό

  • Στις 24/9, ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και ενδεχομένως να συναντήσεις δυσκολίες σε νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με συμφωνίες, επαφές, τεχνολογία, μετακινήσεις και συμβόλαια.
  • Στις 24/9, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη και βοηθά να μειωθεί ο εκνευρισμός, η έπαρση, η αλαζονεία και ο εγωισμός. Τώρα έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή τα προσωπικά.
  • Στις 30/9, ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει έντονα ξεσπάσματα, πείσμα που οδηγεί σε ρήξεις και γεγονότα που σε παρασύρουν σε παρορμητικές κινήσεις.
  • Στις 9/10, ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνει κάποιες… αυτοκαταστροφικές τάσεις, ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες «σκοτεινές» πλευρές του χαρακτήρα σου…
  • Στις 14/10, ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρης και οι ενέργειές σου έχουν εγωιστικό σκοπό, ενώ χρησιμοποιείς με ιδιοτέλεια το θάρρος, ενώ μπορεί να παρασυρθείς σε εκρήξεις θυμού όταν νιώθεις πως σε θίγουν.
  • Στις 19/10, ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και δείχνει κάποια σπατάλη δυνάμεων ή ακόμα και ροπή σε… γκάφες! Πρόσεξε επίσης τις εμπλοκές σου με τον Νόμο, λόγω απερισκεψίας.
  • Στις 9/11, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρης, έτσι οι σχέσεις πιθανώς να περάσουν από δοκιμασία, κυρίως για θέματα που το ζευγάρι έχει «κρύψει» κάτω από το χαλί.

Η διέλευση του ανάδρομου Άρη και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Άρης είναι ανάδρομος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που λείπει ή τι δεν λειτουργεί σωστά στα σχέδια που έχεις ενεργοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες ή υπολόγιζες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο Είναι περίοδος υπαναχωρήσεων και όχι δράσης. Θυμήσου όμως ότι για να τοξεύσεις με τόξο και βέλος, πρώτα το τραβάς προς τα πίσω!
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Δώσε προσοχή λοιπόν στα όνειρά σου καθώς το υποσυνείδητό σου προσπαθεί έντονα να επικοινωνήσει αυτή την περίοδο με τον συνειδητό σου νου. Μπορεί να πάρεις οδηγίες από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Γενικότερα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Προετοιμάσου, γιατί θα υπάρξουν παλιοί εχθροί που ξαναέρχονται στο προσκήνιο, οι οποίοι θα δράσουν παρασκηνιακά.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Κατά την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις την δράση σου στους παραπάνω τομείς. Πιθανό είναι επίσης να βρεθείς σε εντάσεις και συγκρούσεις με φίλους ή σε αντιγνωμίες και αντιδικίες με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Μην λειτουργείς λοιπόν λες και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πειθάρχησε στον εαυτό σου για να μην διακοπούν για πάντα σχέσεις και φιλίες. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή τους εχθρούς και τους φίλους σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Φρόντισε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι άτομα σημαντικά ή άτομα κλειδιά στην εργασία σου, όντως κάνουν σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία! 
 
 
ΛΕΩΝ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Περίοδος ενδοσκόπησης λοιπόν όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Σίγουρα δε θέλεις να έχεις μια μικρή επιτυχία τώρα αλλά να μην μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες αργότερα, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη για να βεβαιωθείς ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό, μιλώντας πάντα και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θέματα εξωτερικού ή σπουδών, περνάνε από αναθεωρήσεις λόγω εμποδίων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να ελέγξεις τα οικονομικά σου θέματα, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία. Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το πλαστικό χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες. Δεν είναι απίθανο να βγουν εμπόδια, καθυστερήσεις, διαφωνίες ή και διαμάχες και εκνευρισμοί με αφορμή τα παραπάνω θέματα και περισσότερο μάλιστα για θέματα που δεν είναι τωρινά αλλά σε απασχολούν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Επαναξιολόγησε τον τρόπο δράσης σου βάζοντας τάξη μετά από βαθιά διερεύνηση, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, μην κάνεις… πειραματισμούς στην κρεβατοκάμαρα! 
  

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε αυτόν τον τομέα σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα και καλό είναι να προσέξεις ή να αποφύγεις να κάνεις το ξεκίνημα αυτό τώρα. Θα προκύψουν και θα επανακάμψουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης και της προσπάθειας ελέγχου και από τις δυο πλευρές. Μπορεί τέλος να αναζωπυρωθεί ένα σεξουαλικό πάθος από το παρελθόν. Για όλα αυτά μπορείς να συμβουλεύεσαι πάντα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις εσωτερικό θυμό ή ακόμα και κακεντρέχεια και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες, χρειάζεσαι λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να προσπαθήσεις να απομακρύνεις μια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα ή να ξεκινήσεις και πάλι το γυμναστήριο, αν το είχες σταματήσει καιρό. Στο εργασιακό περιβάλλον όμως αν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην τύχη τους τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις οριστικά.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, με την δημιουργικότητα και με την απόλαυση της ζωής. Όσο ο Άρης θα είναι ανάδρομος λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν αυτή την περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όπως εμφανίστηκε από το παρελθόν, έτσι μπορεί να εξαφανιστεί και πάλι. Επίσης, θέματα με παιδιά σε προβληματίζουν, είναι λοιπόν πολλά τα δεδομένα, αλλά έχεις σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Μπορεί λοιπόν να βγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σου και να συγκρουστείς με κάποιον αγαπημένο σου. Ο τομέας αυτός σχετίζεται επίσης με ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά, οπότε πρόσεχε τις εντάσεις και τις καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα που σου δημιούργησαν οι γονείς σου και την συναισθηματική έλλειψη και αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις έντονα και επιθετικά στο παρόν, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα βρεις πώς να λύσεις όλα αυτά τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αδέλφια σου, με την επικοινωνία, την μετακίνηση και το άμεσο περιβάλλον σου. Ο λόγος σου έχει δύναμη και τον χρησιμοποιήσεις για να επιβάλεις τα επιχειρήματά σου, τις ιδέες σου και θέλεις να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σου συμφωνούν, αντιθέτως θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, με το μεταφορικό σου μέσο ή με τις συσκευές επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο ή λάπτοπ, ευτυχώς που η επικοινωνία σου με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι ανεμπόδιστη! 
 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη αυτή την περίοδο, καλύτερα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που είναι και οικονομικός. Θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα σε δυσκολέψει. Θα έχεις κινήσεις και ενοχλήσεις από άτομα στα οποία χρωστάς χρήματα ή από υπηρεσίες στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οφειλές σου. Ο ανάδρομος πλανήτης σε στρέφει στο να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά. 

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: