astropedia.gr

Άρης (R) τετράγωνο Κρόνο στις 30/9

Άρης (R) τετράγωνο Κρόνο στις 30/9
Από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 7 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Άρης στον παρορμητικό Κριό θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον φιλόδοξο Αιγόκερω, μια δύσκολη όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 23η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Αυτό το διάστημα δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες προτού ενεργήσεις και ασκείς αυστηρή κριτική τόσο στις δικές σου ενέργειες όσο και στις ενέργειες των άλλων. Μπορεί να γίνεις ακόμα και λίγο σκληρός και να επιτίθεσαι στους άλλους καθώς τώρα επισημαίνεις τα λάθη τους και τα σφάλματά τους. Ωστόσο η κριτική, η ανησυχία και η τελειομανία σου προκειμένου τα πάντα να είναι σωστά οργανωμένα, σου δημιουργούν εμπόδια και φόβους ότι δεν θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Είναι η δεύτερη και τελευταία φορά που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ανάμεσα στους δυο πλανήτες, την προηγούμενη ήταν γύρω στις 24/8. Τι συνέβη τότε; Τώρα το μάθημα… επαναλαμβάνεται…

Μπορεί επίσης, να εργάζεσαι πάρα πολύ σκληρά χωρίς καμία ανταμοιβή, ίσως σπαταλάς το χρόνο σου σε ασήμαντες λεπτομέρειες, μπορεί να υποχρεωθείς να κάνεις τη δουλειά των άλλων ή νιώθεις υπερβολικά κουρασμένος αφού νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια χαοτική ρουτίνα. Αναλώνεις πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να τα κάνεις όλα σωστά, αλλά αντί να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, αφήνεις τα πράγματα μισοτελειωμένα. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν και άκου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ένα πιθανό σενάριο είναι πως κατηγορείς τους άλλους ή τους επισημαίνεις τα λάθη τους, όμως η άκαμπτη στάση σου στον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανθρώπους μπορεί να κόψει κάποιες γέφυρες. Αν μάλιστα το ωροσκόπιό σου ενεργοποιείται δυσμενώς αυτή την περίοδο, ενδεχομένως να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα το οποίο όμως είχες αγνοήσει εδώ και καιρό. Επίσης πρόσεξε την υπερβολική ταχύτητα και γενικότερα την οδήγηση. Τέλος, μην να αναλάβεις πολλαπλές εργασίες, καθώς δεν θα είσαι παραγωγικός και αποτελεσματικός.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: