astropedia.gr

Άρης αντίθεση Πλούτωνας (R) στις 21/5

Άρης αντίθεση Πλούτωνας (R) στις 21/5
Από τις 19 ως τις 27 Μαΐου, ο Άρης στο πληθωρικό ζώδιο του Λέοντα θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και/ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Αυτές τις μέρες ξυπνούν όλες οι ανομολόγητες φιλοδοξίες σου και οι πιο κρυφές επιθυμίες σου έρχονται στην επιφάνεια. Πολλές φορές κάνουμε συμβιβασμούς μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και αφήνουμε στην άκρη τα μύχια ένστικτά μας (Πλούτωνας). Τώρα νιώθεις σαν να ξυπνούν ηφαίστεια μέσα σου και δεν προτίθεσαι να κάνεις βήμα πίσω, όπως έκανες μέχρι τώρα. Η δυσκολία όμως σε αυτήν την δυσμενή όψη είναι πως συναντάς και σημαντικές αντιστάσεις από τους άλλους.

Είσαι όμως αποφασισμένος να ολοκληρώσεις καθετί με το οποίο θα καταπιαστείς, είναι όμως πιθανό να έχεις πάλι να αντιμετωπίσεις υποθέσεις που σε απασχόλησαν παλιά. Αν καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις τις κρυμμένες σου δυνάμεις με θετικό τρόπο, για το δικό σου καλό, χωρίς όμως μέσα από τη δική σου επιτυχία να προκαλέσεις προβλήματα (Άρης) στους άλλους, η διέλευση αυτή σε ωθεί να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Καλείσαι λοιπόν να είσαι πιο διπλωμάτης, αντί να οργίζεσαι και να βλέπεις παντού αντιπάλους, δείξε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων και μην φέρεσαι σκληρά.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή άλλωστε να εξωτερικεύσεις όλη αυτήν την σωματική ένταση και ενέργεια κάνοντας γυμναστική ή χορό, ενώ για κάποιους αυτή η όψη κάνει τις θερμοκρασίες στην κρεβατοκάμαρα να χτυπούν κόκκινο. Ωστόσο, η υπερβολική ζήλια και η κτητικότητα είναι επίσης παρούσες στη συναισθηματική ατζέντα. Θυμήσου επίσης πως αυτή η όψη βγάζει στην επιφάνεια τις πιο τοξικές σου πλευρές σου και τάση για παράνομες και σκοτεινές (Πλούτωνας) ενέργειες, πρόσεξε λοιπόν να μην μπλέξεις από το πουθενά, συμβουλέψου καλύτερα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter