astropedia.gr

Άρης στον Κριό από τις 25/5

Άρης στον Κριό από τις 25/5
Ο φλογερός Άρης εισέρχεται στον Κριό από τις 25 Μαΐου και θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιουλίου 2022. Ο Άρης στον Κριό λοιπόν σου χαρίζει την ευκαιρία να ηγηθείς, να δείξεις την ρωμαλέα δύναμή σου καθώς μετά από μια περίοδο νωχελικότητας, που ο Άρης ήταν στους υδάτινους και ονειροπόλους Ιχθύς, τώρα ο πλανήτης της δράσης περνά για πολύ καιρό στο πύρινο «σπίτι» του και τώρα… «γκαζώνεις» με φόρα! Δεν μπορείς να περιμένεις, αυτό που θες, το θες εδώ και τώρα, δεν κάνεις πίσω και πολλές φορές προτιμάς την ευθεία σύγκρουση και αντιπαράθεση. Είσαι έτοιμος να δώσεις τους αγώνες σου, τις μάχες σου και να στεφτείς νικητής. Χρειάζεται όμως και προσοχή, καθώς ο Άρης εδώ μας κάνει παρορμητικούς και βιαστικούς, ενώ ξεκινάμε πολλά πράγματα, είναι όμως αμφίβολο αν θα τα ολοκληρώσουμε, μιας και ήδη έχουμε βρει τον επόμενο στόχο!

Η διέλευση του Άρη από τον Κριό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ευκολίες σε Διδύμους και Υδροχόους, όρεξη για δράση, ζωντάνια και πρωτοβουλίες σε Λέοντες και Τοξότες. Από τις 25 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 6 έως τις 20 Ιουνίου στο δεύτερο και από τις 20 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου στο τρίτο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Όχι πια αποφάσεις εν θερμώ!
Πλήρεις αναλύσεις...  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από τον Κριό

  • Στις 29 Μαΐου, ο Άρης συναντά τον Δία δίνει ώθηση σε ερωτικές περιπέτειες και αναζωπυρώνει την φλόγα του πάθους! Τώρα θα γίνουν επιχειρηματικά βήματα!
  • Στις 28 Ιουνίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και γίνεσαι πιο φιλόδοξος ώστε να πετύχεις τους στόχους. 
  • Στις 2 Ιουλίου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει απόλυτο, αδιάλλακτο και ακολουθείς το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Δύναμη και πάθος για να δραστηριοποιηθείς για την υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σου, σου χαρίσει ο Άρης στο ζώδιό σου. Αυτό το οποίο θέλεις τώρα πραγματικά είναι να νιώσεις περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στη ζωή σου. Ο κόκκινος πλανήτης όμως σε κάνει επίσης αρκετά εγωιστή και απαιτητικό, ειδικά γύρω στις 29/5 και 2/7, αφού τώρα σου είναι δύσκολο να συνεργαστείς με τους άλλους και θέλεις να κάνεις το δικό σου. Επιθυμείς τα πράγματα να γίνουν σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και γρήγορα, με αποτέλεσμα να έρθεις σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Θα μπορούσες να έχεις προστριβές για κάποια θέματα με τους γύρω σου και τα λόγια σου μπορεί να τους πληγώσουν. Προσπάθησε να καταλάβεις τις ανάγκες τους και σκέψου τα πάντα σε βάθος, ζυγίζοντας προσεκτικά τα βήματά σου και μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου, να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις καθώς ο Άρης στον ασαφή και θολό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να αποβάλεις το παρελθόν για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ίσως νιώσεις εσωτερική πίεση και άγχος, τώρα παρακάμπτεις τις υποχρεώσεις σου και ασχολείσαι με τον εαυτό σου προσπαθώντας να βρεις ψυχική ισορροπία. Ίσως ακόμα έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου, κάποια δυσαρέσκεια σε αναστατώνει συναισθηματικά και σου δημιουργεί υπερβολικούς φόβους και ενοχές. Μπορεί ακόμα να έχεις δυσκολία στον ύπνο, το μυαλό σου είναι υπερδραστήριο ή έχεις αγχώδη όνειρα. Για να αποτρέψεις όλη αυτή την ένταση, ασχολήσου με τον πνευματικό κόσμο ή το διαλογισμό. Αν είσαι καλλιτέχνης, ακόμα καλύτερα καθώς ο Άρης ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σου. Πίστεψε στον εαυτό σου, στην εσωτερική δύναμή σου και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο Άρης στον φιλικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να σκεφτείς αν οι φίλοι σου εναρμονίζονται με τα ιδανικά σου και να κινητοποιηθείς να βοηθήσεις όλο τον κόσμο. Ως οραματιστής και ανθρωπιστής, αισθάνεσαι περήφανος αν καταφέρεις να συνεισφέρεις κάτι στην κοινωνία. Έτσι λοιπόν, ο κόκκινος πλανήτης σου δίνει τα κίνητρα να ασχοληθείς με έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Αν τον τελευταίο καιρό οι μέρες σου ήταν βαρετές, τώρα θα έχεις πολλές κοινωνικές προσκλήσεις ή μπορεί να βάλεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να συμμετάσχεις σε μια εθελοντική ή φιλανθρωπική οργάνωση. Ή μπορεί να κάνεις νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο, και γενικότερα το διαδίκτυο γίνεται ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια σου. Ίσως επίσης απομακρυνθείς από κάποιους φίλους σου οι οποίοι δεν ενστερνίζονται τα ιδανικά σου, είναι όμως πολλά τα δεδομένα και πρέπει να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι πολύ ενεργητικός στην καριέρα σου, κινητοποιείσαι για να υλοποιήσεις τους μεγαλεπήβολους στόχους στη σταδιοδρομία σου χάρη στον Άρη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, των επαγγελματικών φιλοδοξιών και της αναγνώρισης. Πετάς ψηλά και κάνεις ό, τι μπορείς προκειμένου να έχεις επαγγελματική καταξίωση. Όμως ο Άρης σε προειδοποιεί να μη γίνεις ανταγωνιστικός και κυριαρχικός στην εργασία σου, ειδικά γύρω στις 29/5 και 2/7, καθώς θα μπορούσες να έρθεις σε σύγκρουση με ένα συνεργάτη ή συνάδελφό σου, ίσως για μια επαγγελματική συμφωνία, τους όρους ενός έργου ή τα κέρδη. Μην υψώνεις το ανάστημά σου, αλλά κινήσου με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Έχεις τώρα μεγάλα οράματα και την τόλμη να κάνεις κάποια μεγάλα άλματα έτσι, ο κόκκινος πλανήτης σου δίνει το πράσινο φως για να πας προς τα πάνω. Είναι πάντως περίοδος με προκλήσεις, θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ
Η χαρά και ο ενθουσιασμός κυριαρχούν στη ζωή σου καθώς ο Άρης στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των οραμάτων και των μακρινών ταξιδιών, ανάβει τη φωτιά στα μεγαλεπήβολα όνειρά σου και τους στόχους σου. Μπορεί αυτούς τους μήνες να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και για αναψυχή, ίσως δραστηριοποιηθείς στο εξωτικό ή στρωθείς στις σπουδές σου. Η έμπνευση που σου χαρίζει ο Άρης σε συνδυασμό με την εστίασή σου στην κοινωνική και οικονομική άνοδο, κάνει τις ημέρες σου πολύ συναρπαστικές αλλά και περιπετειώδεις. Είσαι τώρα ανοικτός σε νέους τρόπους σκέψης, ασχολείσαι με την επιχειρηματική δραστηριότητα, ίσως ακόμα αλλάξεις κάποιες από τις φιλοσοφικές πεποιθήσεις σου. Αυτή η αλλαγή προοπτικής για τη ζωή σου προσφέρει ένα ευρύ μυαλό και μια επεκτατική διάθεση, τώρα δεν φοβάσαι να αναλάβεις παράτολμα ρίσκα, ξέρεις ότι έχεις με το μέρος σου την τύχη και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Άρη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, μπορεί να αισθάνεσαι άγχος και πίεση βλέποντας να ελαττώνονται οι αποταμιεύσεις σου ή εξαιτίας μεγαλύτερων εξόδων, όπως λογαριασμών πιστωτικών καρτών, καθυστερούμενων οφειλών ή χρεών. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σου δίνει τα κίνητρα να βρεις τρόπους να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου ή θα μπορούσε να σε παρακινήσει να ψάξεις μια πηγή εισοδήματος ή απλά να σε εμπνεύσει να αλλάξεις τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου και να αυξήσεις τα κέρδη σου, να κάνεις εξοικονόμηση και να περιορίσεις τις δαπάνες σου προκειμένου να έχεις οικονομική ευημερία. Επένδυση για το μέλλον σου άλλωστε είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί επίσης να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων ή αντίθετα να υπάρξει σύγκρουση και να χωρίσετε τους κοινούς τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Ταυτόχρονα είσαι πιο έντονα σεξουαλικός αυτό το διάστημα.
 

ΖΥΓΟΣ
Περνάς σε πιο έντονη περίοδο με το σύντροφό σου χάρη στον Άρη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Μια σχέση ή μια συνεργασία θα μπορούσε να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ξαφνικά ότι μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα ενώνοντας τις δυνάμεις σου με τους άλλους, αλλά κάποιες καταστάσεις θα μπορούσαν να περιπλέξουν τα θέματα. Μπορεί κατά βάθος να φοβηθείς ότι θα χάσεις τον έλεγχο και την πολυπόθητη ελευθερία σου, ειδικά γύρω στις 29/5 και 2/7. Οι άλλοι θα έχουν τώρα πολλές απαιτήσεις και θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να βρεις διπλωματικές λύσεις. Στάθμισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και περιόρισε λίγο την ανεξαρτησία σου, αν θέλεις να υπάρχουν ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου. Ίσως ακόμα σκεφτείς να διαλέξετε χωριστούς δρόμους με το σύντροφό σου.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, τα καθήκοντά σου και την υγεία σου, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και βρες τρόπους για να έχεις βέλτιστη υγεία. Με κίνητρο τον Άρη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της υγείας, ίσως έχεις μειωμένη απόδοση και παραγωγικότητα στην εργασία σου, ίσως υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς ταυτόχρονα. Ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης της οργάνωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να αφήσεις πίσω κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, τόσο στην εργασία σου όσο στην καθημερινή σου ζωή. Αν νιώσεις εξαντλημένος και καταπονημένος ψυχικά και σωματικά, ζήτησε βοήθεια. Ίσως κληθείς να επωμιστείς εσύ τις ευθύνες άλλων. Εάν αισθάνεσαι την πίεση να αυξάνεται, ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σου, αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σου και κυρίως συμβουλεύσου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πώς να κινηθείς.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτα, πάθος και φήμη σου χαρίζει ο Άρης στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και της χαράς. Μπορεί να κάνεις μια καυτή σεξουαλική σχέση με κάποιον/α . Αναβιώνεις το πάθος στη σχέση σου, δραστηριοποιείσαι περισσότερο με τα παιδιά σου, νιώθεις έτοιμος να προβάλεις ένα δημιουργικό έργο. Έχεις ζήλο και πάθος για τη ζωή, διασκεδάζεις και χαίρεσαι με την παρέα των φίλων σου και του αγαπημένου σου, ο διασκεδαστικός και ενθουσιώδης τρόπος συμπεριφοράς σου αναπτερώνει το ηθικό και την αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο γύρω σου. Με τον κόκκινο πλανήτη να σου χαρίζει τύχη και αισιοδοξία, μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις ένα καλλιτεχνικό έργο ή να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες των αγαπημένων τους. Ένα πιθανό σενάριο είναι να σε χρειαστούν τα άτομα της καρδιάς σου. Δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, πες τους να μιλήσουν και εκείνοι, όπως εσύ, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις από τη φύση σου τα πάντα να βρίσκονται σε τάξη και οργάνωση αλλά με τον Άρη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως βιώσεις άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου, ειδικά γύρω στις 29/5 και 2/7. Μπορεί να υπάρξει έντονη δραστηριότητα στο σπίτι σου, ίσως έχεις κάποια ανακαίνιση ή το κλίμα στην οικογένεια να σε εξαντλήσει συναισθηματικά. Μπορεί ακόμα να κινητοποιηθείς να ψάξεις για μια νέα κατοικία ή ακόμα και να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάποιο ακίνητο. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών σου, μπορεί να σου φαίνονται πιο απαιτητικά τώρα, εξαντλώντας τα πολύτιμα αποθέματα της ενέργειάς σου. Αντί να παρασύρεσαι από τον φρενήρη ρυθμό των έντονων οικογενειακών δραστηριοτήτων σου, χαλάρωσε κάνοντας κάτι διασκεδαστικό και συμβουλέψου με ψυχραιμία τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεχε κρυολογήματα ή τάση για ατυχήματα.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σε συνεχή κίνηση και ενθουσιάζεσαι ασχολούμενος με ποικίλες δραστηριότητες χάρη στον Άρη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της σκέψης και των πληροφοριών. Τώρα κατακλύζεσαι από πολλά μηνύματα και ειδήσεις, η έμφυτη κοινωνική σου φύση σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς για να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. Τώρα δεν μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου, αισθάνεσαι να πνίγεσαι, έτσι θα μπορούσες να πάρεις την απόφαση να φύγεις για λίγο. Ίσως εντελώς αυθόρμητα αποφασίσεις να μάθεις μια νέα γνώση ή αφήσεις πίσω όλες τις υποχρεώσεις σου και φύγεις για εκδρομές. Αν έρθεις σε σύγκρουση με κάποια άτομα εξαιτίας της αυτονομίας σου, προσπάθησε να εξισορροπήσεις τον προσωπικό χρόνο σου με τον χρόνο που διαθέτεις στους άλλους. Ο Άρης εδώ μπορεί να φέρει και προστριβές με αδέρφια, συγγενείς ή οικείους σου, πριν πεις λόγια θυμού λοιπόν μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεχε επίσης στις μετακινήσεις σου!
 

ΙΧΘΥΕΣ
Με το φιλόδοξο Άρη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, τον τομέα των οικονομικών σου, έχεις ισχυρά κίνητρα για να κάνεις περισσότερα χρήματα. Τώρα σκέφτεσαι πώς θα κερδίσεις περισσότερα από αυτά που έχεις και τι θα κάνεις με αυτά, που θα τα επενδύσεις. Φυσικά, ο Άρης μπορεί να φέρει στρες και πίεση, έτσι αυτή η πίεση θα μπορούσε εύκολα να σε ωθήσει να κάνεις έλεγχο των δαπανών σου. Ίσως ακόμα και να περικόψεις τη διασκέδαση ή κάποιες πολυτελείς απολαύσεις καθώς θεωρείς αναγκαίο ότι πρέπει να κάνεις ένα πλάνο λιτότητας, επειδή μπορεί να σου παρουσιαστεί μια απρόβλεπτη δαπάνη. Ίσως οι καταστάσεις είναι τέτοιες που θα πρέπει να αγωνιστείς για να τα βγάλεις πέρα. Αν αυτή είναι η περίπτωση, στηρίξου στη διαίσθησή σου, στην πολυμήχανη φύση σου και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να θέσεις προτεραιότητες. Το βαθύ καρμικό μήνυμα του κόκκινου πλανήτη είναι ότι θα πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου περισσότερο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.