astropedia.gr

Άρης στον Τοξότη από 13/12

Άρης στον Τοξότη από 13/12
Ο φλογερός Άρης εισέρχεται στον Τοξότη, από τις 13 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου και σου χαρίζει την ευκαιρία να κινηθείς για να μάθεις μια νέα γνώση, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου είτε μέσω νέων εμπειριών, είτε μέσω μακρινών ταξιδιών, ακόμα και στο εξωτερικό.
Έχεις ένα έντονο πάθος για την περιπέτεια, παίρνεις ρίσκα στη ζωή σου και δεν φοβάσαι τις προκλήσεις και τα εμπόδια της ζωής. Πρόσεξε όμως την επιβολή των πεποιθήσεων σου στους γύρω σου καθώς και τα καυστικά λόγια σου, καθώς ο αυθορμητισμός σου και το ελεύθερο πνεύμα σου μπορεί να μη γίνουν αποδεκτά από τους άλλους. Ο Τοξότης πετά τα... βέλη του προς πάσα κατεύθυνση και μπορεί άθελά του να τραυματίσει τους άλλους ή τον εαυτό του. Έτσι λειτουργεί και ο Άρης εδώ!

Γύρω στις 11 Ιανουαρίου όμως καθώς η δυσμενής όψη Άρη-Ποσειδώνα σε παρασύρει σε πολύ μεγάλες παγίδες και λάθη, αλλά περισσότερα πάνω σε αυτό μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις.
Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Δίδυμους και Ζυγούς, όρεξη για δράση, ζωντάνια κι ευκολίες σε Κριούς και Λέοντες. Το ίδιο θετικά επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια αλλά και προσωπικούς πλανήτες – Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη. Από τις 13 έως τις 27 Δεκεμβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 27 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου στο δεύτερο και από τις 10 έως τις 24 Ιανουαρίου στο τρίτο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Οι όψεις του πλανήτη κατά την διέλευσή


  • Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο σου χαρίζει θάρρος και δύναμη, δεν φοβάσαι να εκφράσεις τις απόψεις σου οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Τα σωστά επιχειρήματά σου σε βοηθούν να έχεις οφέλη σε μια συζήτηση.

  • Στις 11 Ιανουαρίου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε παρασύρει σε λάθη λόγω μεγάλου ενθουσιασμού και εσύ δεν βλέπεις τις παγίδες που υπάρχουν με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι και να είσαι εύκολο θύμα για εκμετάλλευση. Φρόντισε λοιπόν να μην εμπιστεύεσαι άκριτα τον καθένα!


Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Νιώθεις πιο χαρούμενα και αισιόδοξα, είσαι γεμάτος ενέργεια να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου και καταστρώνεις μεγαλεπήβολα σχέδια χάρη στον κυβερνήτη σου Άρη στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου. Έχεις άλλωστε την δύναμη και τη ζωντάνια να υλοποιήσεις τα μεγαλόπνοα οράματά σου, μπορεί ακόμα και να επεκτείνεις την επιχείρησή σου, κάνοντας μια νέα επικερδή συνεργασία. Ευτυχώς η έμφυτη διαίσθησή σου και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να κρίνεις σωστά τους άλλους και έχεις αυτοκυριαρχία για να αποφύγεις τις διενέξεις και το δράμα. Χαίρεσαι πάντως τη ζωή και τη διασκέδαση στα ταξίδια σου και έχεις ενθουσιασμό, αλλά ακόμα και αν δεν καταφέρεις να πας σε μακρινό μέρος για να διασκεδάσεις, επέλεξε ένα κοντινό θέρετρο που σου προσφέρει θέα και θα περάσεις υπέροχα.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, σε δραστηριοποιεί να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Μπορεί να νιώσεις άγχος και εκνευρισμό σε σχέση με μια υποθήκη, ένα κοινό οικονομικό σχέδιο, ένα δάνειο ή οποιουδήποτε είδους οικονομική βοήθεια. Ίσως δεν έχεις αρκετά χρήματα για να αποπληρώσεις τους φόρους ή τα δάνεια ή συγκρουστείς με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου για κοινά οικονομικά. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ξοδέψεις από τις αποταμιεύσεις σου ή από την αντίθετη πλευρά, μπορεί να πάρεις ένα δάνειο ή κάποια χρηματοδοτική ενίσχυση ή μπόνους ή μια μεγάλη προμήθεια. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο είναι πως ο σύντροφός σου να κάνει κάποια παράπονα ή αρνητικά σχόλια, που θα σε κάνουν να έχεις ερωτηματικά. Για όλα τα παραπάνω πάντως, είτε θετικά, είτε αρνητικά, εσύ συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία του Άρη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, υποδηλώνει ότι θα πρέπει να αγωνιστείς τώρα για να έχεις ισορροπία και αρμονία στις σημαντικές σχέσεις σου. Αν αισθάνεσαι ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και αξεπέραστες δυσκολίες στη σχέση σου ή μια συνεργασία σου, σκέφτεσαι το πώς θα δράσεις για να διορθωθούν τα πράγματα. Ίσως έχεις μια δύσκολη αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη ή το σύντροφό σου καθώς αισθάνεσαι ότι οι άλλοι είναι απαιτητικοί απέναντί σου ή ότι ο σύντροφός σου δεν έχει σχέδια για το μέλλον. Αντίθετα, θα ήταν πιο ωφέλιμο να αφήσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, να σε καθοδηγήσει. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις πάρει αρκετά από αυτή τη σχέση, ίσως επιλέξεις να απομακρυνθείς ή ακόμα και να χωρίσεις. Αν είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, παίρνεις την πρωτοβουλία για να έχεις την αγάπη που αναζητάς. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου, σου φέρνει ο Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, της εργασίας και της καθημερινότητας. Μπορεί λοιπόν να βιάζεσαι να τελειώσεις ένα δημιουργικό έργο στην εργασία σου ή να υπάρξουν εντάσεις στο γραφείο σου ή με τους συναδέλφους σου και τους υφισταμένους σου. Αν όμως νιώθεις άγχος από τις καθημερινές υποχρεώσεις σου οι οποίες ανατρέπουν το πρόγραμμά σου, ζήτησε από κάποιο προσφιλές σου πρόσωπο να σε βοηθήσει, καθώς ο χρόνος για χαλάρωση θα είναι μηδαμινός αυτό το διάστημα. Θα είσαι αρκετά απασχολημένος τώρα και χρειάζεσαι χρόνο για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Επιπλέον, αναφορικά με την υγεία σου πρόκειται για μια ευαίσθητη εποχή. Επίσης, για να ενισχύσεις τη ζωτικότητά σου και την ευεξία σου, μπορεί να ασχοληθείς με ολιστικές θεραπείες και να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ
Ο Άρης κινείται στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο ηλιακό οίκο σου, και εσύ ζεις τη ζωή με χαρά και ενθουσιασμό, φλερτάρεις και διασκεδάζεις με το σύντροφό σου καθώς. Η θέλησή σου είναι πιο ισχυρή, νιώθεις πιο δυνατός μετά από την προηγούμενη κουραστική περίοδο και ερωτισμός χτυπάει κόκκινο! Τώρα ασχολείσαι με ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όμως τα αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται περισσότερο τη στήριξή σου, ειδικά αν είσαι γονιός. Επιπλέον, να είσαι ευνοείσαι με την εκδήλωση των συναισθημάτων σου και μπορείς να έχεις ευκαιρίες στα τυχερά παιχνίδια. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι αλαζόνας και εγωιστής στην επιδίωξη των αναγκών σου, ούτε να πιέσεις το σύντροφό σου, δεν πρόκειται να του αλλάξεις το μυαλό του. Ίσως ασχοληθείς με τις τέχνες, το χορό ή τη μουσική, βρίσκεις μια διέξοδο στα προβλήματά σου χάρη και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, με τις συμβουλές που σου δίνει.  
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης περνώντας στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, δείχνει πως η ζωή στο σπίτι σου θα είναι έντονη, δημιουργεί συγκρούσεις ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Τώρα ο Άρης θα σου διδάξει ότι θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γενικότερα, αντιμετωπίζεις περισσότερες αντιστάσεις στις ενέργειές σου, κυρίως από τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Μην παρασύρεσαι λοιπόν σε έριδες, εκείνο που έχει πρωτεύουσα σημασία είναι η ψυχική σου ηρεμία. Τέλος, το ίδιο το σπίτι ζητά την προσοχή σου, με διάφορες εργασίες ή μερεμέτια, είσαι όμως περισσότερο επιρρεπής στα ατυχήματα από ότι συνήθως.


ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης περνά στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας, δείχνοντας πως είσαι περισσότερο ενεργητικός, μιλάς ασταμάτητα, νιώθεις την ανάγκη να ταξιδέψεις, βιάζεσαι να εκφράσεις τη γνώμη σου. Εναλλακτικά, μπορεί να έχεις δυσκολίες με έναν συγγενικά πρόσωπα ή ένα γείτονα. Δεν αποκλείεται επίσης να ακούσεις κάποιες ειδήσεις απρόσμενες ή κάποιες πληροφορίες που θα σε θυμώσουν. Παράλληλα, Το διάστημα αυτό το ήδη έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες. Επικοινωνώντας με τους άλλους και κυρίως με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να ξεμπερδέψεις από τα ψυχικά σου μπλοκαρίσματα. Τέλος, πρόσεχε περισσότερο στις μετακινήσεις σου, καθώς η παρορμητικότητα σε χαρακτηρίζει σε αυτόν τον τομέα.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, του εισοδήματος και των χρημάτων, φέροντας και ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς. Μην ξοδεύεις λοιπόν τα χρήματά σου σε πράγματα που δεν σου χρειάζονται και βρες τρόπους να καλύψεις τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σου. Αν σκέφτεσαι τη διαπραγμάτευση μιας οικονομικής συμφωνίας, μην αφήνεις την έκρηξη του ενθουσιασμού σου να σε παρασύρει, καθώς μπορεί κάποιοι όροι να μην είναι υπέρ σου. Σε αυτό θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα οποιεσδήποτε οικονομικές ενέργειες κάνεις θα είναι πρακτικές και λογικές, καθώς αγωνίζεσαι για την ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης. Πρόσεξε όμως τυχόν διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν αν χρωστάς ή σου χρωστάνε χρήματα, καθώς αυτή η διέλευση σχετίζεται και με τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αν έχεις δοσοληψίες μαζί τους.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχοντας τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στις ικανότητές σου ότι θα πετύχεις το στόχο σου, καταρτίζεις νέα σχέδια δράσης για το μέλλον σου καθώς έχεις αυξημένη την ενεργητικότητά σου, πάντα με τις συμβουλές και του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  Κατευθύνεις την ενέργειά σου προς ένα επιθυμητό στόχο και αγωνίζεσαι να πετύχεις ό τι σε κάνει ευτυχισμένο. Το σίγουρο είναι ότι θα συμβούν γεγονότα που θα προβάλουν την αξία σου και τα επιτεύγματά σου και αυτό θα σε κάνει να αισθάνεσαι πιο περήφανος και χαρούμενος. Πρόσεξε μόνο την επιθετικότητά σου και την αλαζονεία σου και δώσε προσοχή σε ό,τι λες για να μην έρθεις σε σύγκρουση με τα προσφιλή σου πρόσωπα. Επίσης είσαι πιο παρορμητικός, πιο επιρρεπής στο θυμό και τον εκνευρισμό, αποτέλεσμα των πολλών υποχρεώσεων που επωμίζεσαι αυτό το διάστημα.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης περνά στο μυστικό και θολό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, έτσι είσαι νωχελικός και λιγότερο ενεργητικός, νιώθεις μειωμένη την ενέργειά σου. Σε γενικές γραμμές ευνοούνται οι δραστηριότητες πίσω από τα παρασκήνια. Θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα νομότυπος αν θέλεις να αποφύγεις μπελάδες ή μπλεξίματα. Παράλληλα, μπορεί να αντιμετωπίσεις ίντριγκες στην εργασία σου ή με ένα άτομο από το παρελθόν, υπάρχουν όμως αρκετά που δε γνωρίζεις και αυτή την περίοδο είσαι ευάλωτος. Μπορεί να απέχεις από τις συνήθεις δραστηριότητές σου και να αναζητάς τη μοναξιά σου και την αποφυγή του προγραμματισμού και σημαντικών ενεργειών. Επίσης, ακούγοντας προσεκτικά τα κρυφά μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν μέσω των ονείρων, της διαίσθησης και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις αλλά και να απομακρύνεις τις απογοητεύσεις σου. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης στο φιλικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου φέρνει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και απροσδόκητα γεγονότα, νιώθεις ελεύθερος να κάνεις οτιδήποτε σου φέρνει χαρά και ξεγνοιασιά. Έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη κοινωνικότητά σου, είσαι ανοιχτός σε νέες κοινωνικές προσκλήσεις, βρίσκεις νέους φίλους που εμποτίζουν τη ζωή σου με χαρά και αισιοδοξία. Θα έχεις επίσης περισσότερο χρόνο για να δημοσιεύεις στα κοινωνικά δίκτυα και μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Η αρνητική πλευρά αυτής της διέλευσης όμως είναι πως ένα φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να κρατήσει αποστάσεις από εσένα και εσύ αισθάνεσαι ότι αυτή η φιλία δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι ακριβώς η ίδια στο μέλλον, ή ένα φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να σου κάνει κριτική ή αρνητικά σχόλια. Θα χρειαστείς λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να αποκομίσεις τα μέγιστα οφέλη αυτής της διέλευσης.


ΙΧΘΥΕΣ
Έντονη κινητικότητα και πολλές δραστηριότητες στην καριέρα σου δημιουργεί ο Άρης στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλοδοξίας και της καριέρας. Ο Άρης σου χαρίζει μεγάλη δύναμη για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σου, επαγγελματικές τιμητικές διακρίσεις, βραβεία και επιτεύγματα μέσα από σκληρή προσπάθεια. Θα είναι τώρα ευκολότερο να δείξεις τα ταλέντα σου και να ανταμειφθείς για αυτά, ενώ αγωνίζεσαι για την πρόοδό σου. Δεν αποκλείεται όμως να συγκρουστείς με ένα σημαντικό άτομο στην εργασία σου, εργοδότη ή με τις αρχές, έτσι καλύτερα μίλα πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεξε τον εγωισμό και την αλαζονεία στην καριέρα σου και μην είσαι απαιτητικός με τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σου, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις και περιορισμοί που θα σου στερήσουν τη χαρά και την ηρεμία σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.