astropedia.gr

Άρης στον Κριό από τις 28/1: Παρορμητικότητα & ένταση

Άρης στον Κριό από τις 28/1: Παρορμητικότητα & ένταση
Θάρρος, δύναμη και τόλμη σου χαρίζει ο Άρης που από τις 28 Ιανουαρίου ως τις 10 Μαρτίου θα βρίσκεται στο παθιασμένο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού. Τώρα δεν φοβάσαι να τολμήσεις για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, βρίσκεσαι σε συνεχή δράση και κίνηση καθώς υποκινείσαι από τον ενθουσιασμό σου και τις αντοχές σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Βιάζεσαι και αψηφάς τους κινδύνους στην προσπάθειά σου να πετάξεις, έτσι θα πρέπει να θέσεις υπό έλεγχο την παρορμητικότητά σου και τη βιασύνη σου.

  • Στις 16 Φεβρουαρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόοσε βοηθά να περάσεις τις απόψεις σου, έχεις δυνατά επιχειρήματα για ό, τι λες, είσαι φιλικός και ανοιχτόμυαλος στην επικοινωνία με τους γύρω σου, όλοι θαυμάζουν τη δύναμη των λόγων σου. Οι απαντήσεις σου είναι τόσο εύστοχες και δυνατές, νιώθεις ελεύθερος να εκφράσεις τις απόψεις σου.
  • Στις 22 Φεβρουαρίου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωναδημιουργεί μια ισχυρή δύναμη που σε κάνει να φτάνεις σε ακρότητες. Στην προσπάθειά σου να έχεις το πάνω χέρι στις σχέσεις σου, ασκείς εξουσία, έλεγχο και χειραγώγηση πράγμα το οποίο δημιουργεί διαμάχες που φτάνουν στα άκρα. Γίνεσαι σκληρός και ανταγωνιστικός για να έχεις τα πρωτεία και θέλεις όλοι να υποκλιθούν στη δύναμή σου.
  • Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Άρης σε αντίθεση με τον Δίασε ωθεί να αγωνιστείς για έναν ανώτερο σκοπό ή για ένα ηθικό ή νομότυπο ζήτημα. Συγκρούεσαι με τους γύρω σου για τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές αντιλήψεις σου και απομακρύνεις τους γύρω σου εξαιτίας του εγωισμού και της αλαζονείας σου.
  • Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανόσε κάνει ατομιστή και επαναστάτη, σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες παραγκωνίζοντας τους άλλους. Η έντονη επιθυμία σου για ελευθερία και ανεξαρτησία σε φέρνει σε σύγκρουση με τους γύρω σου ενώ η ανησυχία και ηανυπομονησία σου σε κάνουν να εξεγείρεσαι και να συμπεριφέρεσαι απερίσκεπτα.
  • Στις 5 Μαρτίου, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνοσε βοηθά να θέσεις υπό έλεγχο την εξουσία σου και τον εγωισμό σου, έχεις πειθαρχία και υπομονή και δεν παρασύρεσαι από τις παρορμήσεις σου. Προσπαθείς να φέρεις εις πέρας με επιμονή και υπομονή τους στόχους σου και δεν θυμώνεις εύκολα ακόμα κι αν σε προκαλέσει κάποιος.


Διάβασε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Κριό στο ζώδιό σου και
για συμπληρωματικές πληροφορίες διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σου
ΚΡΙΟΣ

Δραστηριοποιείσαι για τα μεγάλα όνειρά σου, είσαι ο ηγέτης σε ό, τι κάνεις, λαμβάνεις αναγνώριση του αγώνα σου και των προσπαθειών σου και όλα αυτά χάρη στον Άρη στο ζώδιό σου. Έχεις την τόλμη, τον ενθουσιασμό και τη δύναμη να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, βρίσκεσαιστην πρώτη θέση! Όμως θα πρέπει να προσέξεις τον εγωισμό, τον παρορμητισμό και την ανταγωνιστικότητά σου καθώς στην προσπάθειά σου να είσαι ο ηγέτης, μπορεί να συγκρουστείς με κάποια άτομα. Εάν βλέπεις ότι δεν μπορείς να αποφύγεις μια σύγκρουση, τουλάχιστον μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Πριν φτάσεις στα άκρα, προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να σκεφτείς τη συμβολή σου σε αυτήν την κατάσταση. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να εξαπολύσεις ύβρεις και προσβολές, διαφορετικά όταν θα ηρεμήσεις, πράγμα το οποίο θα συμβεί γρήγορα, θα πνίγεσαι στην απογοήτευσή σου και στη λύπη σου.Ενέργησε με ανωτερότητα και θέσε τον εγωισμό σου υπό έλεγχο. Το όλο θέμα είναι να ακολουθήσεις τα πάθη σου χωρίς να αποδείξεις σε κανέναν ότι είσαι ο καλύτερος. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθεις εσωτερική  νευρικότητα και υπερένταση καθώς ο Άρης κινείται στο θολό και εσωστρεφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Προσπαθείς να επουλώσεις τις πληγές μιας παλιάς προδοσίας και νιώθεις την ανάγκη να είσαι μόνος σου, δεν θέλεις επίσης να ακούσεις τις συμβουλές των άλλων παρά να δράσεις μόνος σου. Αν τελικά δεν μείνεις μόνος, θα αναζητάς την παρέα λίγων στενών φίλων και την οικογένειά σου ή να βρεθείς κοντά σε νερό. Κάνεις αναδρομή στο παρελθόν σου, ίσως νιώσεις ενοχές για τον τρόπο που έδρασες ή δεν έδρασες. Μπορεί και να αντιδράσεις σε ένα οικείο προς εσένα πρόσωπο το οποίο σου υποδεικνύει τι να κάνεις, κι εσύ δεν έχεις τη διάθεση να το ακολουθήσεις. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι ο θυμός σου και ο τρόπος που αντιδράς απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα στη ζωή σου  προέρχονται από ένα βαθύτερο μέρος της ψυχής σου ή ένα παλιό τραύμα το οποίο είναι κρυμμένο και είναι απλώς η αφορμή για να επιδεινωθεί η τρέχουσα κατάσταση. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθεις ελεύθερος να διασκεδάσεις και να ζήσεις έντονα τη ζωή σουκαθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων. Ίσως γίνεις ο ηγέτης μιας ομάδας ή απλά γίνεσαι ο αρχηγός στις φιλικές παρέες σου. Απολαμβάνεις μια θετική ενέργεια γύρω σου, είσαι όμως κάπως αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου. Ίσως η στρατηγική ενός φίλου σου είτε στην ερωτική ή την επαγγελματική σου ζωή σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αν και δεν θα την εφαρμόσεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, κάποιες ιδέες θα τις προσαρμόσεις στο σχέδιό σου και θα βγεις ωφελημένος. Μπορεί επίσης να γίνεις ο μεσολαβητής ανάμεσα στους φίλους σου ή ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Από την αρνητική πλευρά, δεν θα πρέπει να είσαι παρορμητικός και απαιτητικός με τους φίλους σου καθώς επίσης θα πρέπει να επιλέξεις τους νέους φίλους σου προσεκτικά. Εάν ένας φίλος σε παρασύρει σε … επικίνδυναεδάφη, θα πρέπει να τηρήσεις απόσταση από αυτό το άτομο. Σε περίπτωση που δημιουργηθούν συγκρούσεις με κάποιους φίλους σου, μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά και απομακρύνσου έως ότου η ένταση περάσει. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια σεισμική αλλαγή και νέα ξεκινήματα προδιαγράφονται στην πορεία της σταδιοδρομίας σου ή τη γενική κατεύθυνση της ζωής σου καθώς ο Άρης κινείται στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και των φιλοδοξιών. Δίνεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου στο ξεκίνημα ενός νέου έργου, η έντονη ενέργειά σου και η δύναμή σου είναι το κίνητρο για να κάνεις κάποιες μεγάλες αλλαγές μέσα στις επόμενες ημέρες.Έχεις την ηγεσία και την εξουσία στην καριέρα σου αλλά και τη δύναμη να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Αντί όμως να προσπαθείς να επιβληθείς στο χώρο της εργασίας σου και τους ανθρώπους γύρω σου ή να τους εξαναγκάσεις να σε ακολουθήσουν, θα πρέπει να είσαι εγκρατής και όχι εγωιστής και απαιτητικός. Αν δεν το κάνεις θα χάσεις κάποιους από τους υποστηρικτές σου. Για να εκπληρωθούν οι φιλόδοξες επιθυμίες σου έχεις ανάγκη την υποστήριξη των άλλων οι οποίοι θα σε βοηθήσουν στο δρόμο προς την επιτυχία. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΛΕΩΝ
Μια αλλαγή τοπίου θα σου κάνει καλό!Ο Άρης στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των ταξιδιών και της επέκτασης, σου χαρίζει ένα πνεύμα περιπέτειας και περιπλάνησης, θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου με ένα ταξίδι.  Μπορεί ακόμη και να πας ένα ταξίδι μόνος σου, για να ξαναβρείς τον εαυτό σου, και να συνομιλήσεις με ενδιαφέροντα άγνωστα άτομα που συναντάς τυχαία. Ακόμα κι αν είναι μόνο μια ημερήσια εκδρομή, αυτό σε κάνει να νιώθεις τη ζωή σου πιο γεμάτη και πλούσια.Ικανοποιείς την ανάγκη σου για διασκέδαση με μια περιπέτεια, είτε με το σύντροφό σου ή με τους φίλους σου. Οι συνομιλίες θα είναι πηγή έμπνευσης για σένα, δημιουργικές και φιλοσοφικές συζητήσεις διευρύνουν το μυαλό σου. Θα πρέπει όμως να προσέξεις τον τρόπο επικοινωνίας σου προς ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου καθώς τίποτα και κανείς δεν σε σταματά από το να μιλήσεις με ωμή ειλικρίνεια. Θέλεις να μάθεις την αλήθεια αλλά δεν θα μπορείς να χειριστείς την αλήθεια!Εάν αισθάνεσαι ότι μιλάς παρασυρόμενος από τα πάθη σου, συγκρατήσου για να μην πληγώσεις τους άλλους. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονα πάθη και δύναμη σου χαρίζει ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο ηλιακό οίκο σου. Είσαι τώρα εντελώς διαφορετικός στη συμπεριφορά σου, δεν φοβάσαι να πάρεις την πρωτοβουλία και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που ανάβει τη φωτιά του πάθους σου, αλλά μπορεί να θολώσει το μυαλό σου τόσο από τα ισχυρά συναισθήματα ή την κακή συμπεριφορά κάποιου που αλλάζει στη στιγμή τη διάθεσή σου. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά στη σχέση σου με έναν πλατωνικό φίλο, κι αν είσαι σε σχέση μπορεί να προκληθούν ζήλια και ανταγωνιστικότητα με το σύντροφό σου. Ο κόκκινος πλανήτης ενεργοποιεί την ανάγκη σου να νιώσεις ελεύθερος πράγμα το οποίο δεν είναι συμβατό με την επιθυμία του ζωδίου σου για σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Τώρα δεν σε ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι και θέλεις να κάνεις το δικό σου, ενεργείς εγωιστικά και παρορμητικά. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

ΖΥΓΟΣ
Ξαφνικές αναταραχές και συγκρούσεις δημιουργεί ο Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, ο οποίος κλονίζει την ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σου. Ο σύντροφός σου μπορεί ξαφνικά να δυσανασχετήσει με το χρόνο που αναλώνεις στην εργασία σου ή βλέπεις την ξαφνική οργή του καθώς πιστεύει ότι δίνεις σημασία στις δικές σου ανάγκες παρά στις δικές του επιθυμίες. Ή ένας συνεργάτης σου ξαφνικά απειλεί να ανατρέψει όλη τη σκληρή δουλειά σου ή ακόμα να κλέψει τη δόξα σου. Αν είσαι μόνος, ίσως νιώσεις σεξουαλικό πόθο για κάποιον/α που μπορεί να σου προσφέρει έντονες ερωτικές συγκινήσεις και παθιασμένες σεξουαλικές στιγμές, όχι όμως τη συντροφικότητα που ποθείς. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σε βοηθήσει να σπάσεις τους φραγμούς και να ανοιχτείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει παίρνοντας την πρωτοβουλία να ανανεώσεις τη σχέση σου. Το καρμικό μάθημα σε ό, τι κι αν συμβεί είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες σου και να αποδεχτείς ότι σε κάθε σχέση θα πρέπει να υπάρχει αυτοδυναμία. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της καθημερινότητας, σε εμπνέει και σε παρακινεί να κάνεις εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σου και να οργανωθείς στην εργασία σου. Χρησιμοποίησε αυτήν τη δυναμική ενέργεια του Άρη για να επιλύσεις τις εκκρεμότητές σου και να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου. Λαμβάνεις επιβράβευση για τα επιτεύγματά σου στην εργασία σου από την ολοκλήρωση ενός έργου για το οποίο είχες αγωνιστεί καιρό. Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να δημιουργηθούν αναταραχές στην εργασία σου ή να νιώσεις άγχος κατά το ξεκίνημα ενός έργου καθώς οι λεπτομέρειες θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν στρες. Μπορεί να νιώσεις πιεσμένος κατά για τον προγραμματισμό των υποχρεώσεων σου και την οργάνωση της εργασίας σου. Θέσε το εγώ σου υπό έλεγχο επειδή τώρα ενεργείς σύμφωνα με τις παρορμήσεις σου και τα πάθη σου. Δες τημεγάληεικόνα των πραγμάτων και όχι τις λεπτομέρειες και αυτό θα σε υποκινήσει να πετύχεις πολλά. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερωτική σου ζωή γίνεται πολύ πιο συναρπαστική και διασκεδαστική, αυξάνεται το πάθος σου χάρη στον Άρη στο πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και της δημιουργικότητας. Λαμβάνεις ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το σύντροφό σου, το ερωτικό παιχνίδι και τη σεξουαλική σου ζωή. Θα έχεις απεριόριστη ενέργεια, έτσι δεν μπορείς να μείνεις κλεισμένος στο σπίτι σου, διαφορετικά όλο αυτό το πάθος σου θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένταση και εκνευρισμό. Είσαι ο επικεφαλής σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, γνωρίζεις πολλούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους και κάποιος/α έρχεται στη ζωή σου για να σβήσει το πάθος σου και να σου προσφέρει τις ερωτικές συγκινήσεις που ποθείς. Αν είσαι σε σχέση, τολμάς να εκφράσεις το πάθος σου στο σύντροφό σου αλλά ίσως επίσης εκδηλώσεις περισσότερο τη δύναμή σου και τον εγωισμό σου. Μπορεί επίσης να ξεκινήσεις ένα δημιουργικό έργο και έχεις περισσότερο ζήλο και πάθος για να το αποπερατώσεις. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανατροπές στην ισορροπία των σχέσεων με τα προσφιλή σου πρόσωπα φέρνει ο Άρης στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθεις το σπίτι σου σαν φυλακή και σκέφτεσαι να αποδράσεις. Ο κόκκινος πλανήτης κλονίζει το status quo των οικογενειακών δομών, μπορεί να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιον που έχει υπερβεί τα όριά σου, ενδεχομένως έναν εγωιστικό συγκάτοικο ή απαιτητικό μέλος της οικογένειάς σου ή συγγενή. Εάν είσαι γονέας, το παιδί σου μπορεί να ενεργεί σπασμωδικάκαι νευρικά και ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τους κανόνες. Μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο ανατροφής των παιδιών σου αλλά θα νιώσεις καταβεβλημένος ψυχολογικά και καταπιεσμένος. Μπορεί ακόμα και να σκεφτείς μια αλλαγή κατοικίας, έτσι ξεκινάς την αναζήτηση για ένα ακίνητο ή μπορεί να φύγεις από την πόλη σου για να δεις άτομα που διαμένουν μακριά σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη κοινωνικότητά σου και το συνεργατικό πνεύμα σου καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας. Βρίσκεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, διασκεδάζεις με τους φίλους σου, θέλεις να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να είσαι σε κίνηση και όσο μεγαλύτερο είναι το πλήθος στο οποίο βρίσκεσαι, τόσο το καλύτερο. Είσαι χαρούμενος και ζωντανός και απολαμβάνεις να συζητάς με όλον τον κόσμο. Γίνεσαι ο αρχηγός σε μια κοινωνική συγκέντρωση, η παρουσία σου σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο είναι εντυπωσιακή. Τολμάς να εκφέρεις άφοβα τις ιδέες σου στα κοινωνικά δίκτυα, έχεις κάτι σημαντικό να πεις κιαυτό δεν αφήνει αδιάφορους τους άλλους. Ίσως πας ένα σύντομο ταξίδι ή απλά για πικνίκμε τους φίλους σου. Ή μπορεί να κάνεις μια παρουσίαση ή διάλεξη ή απλά πηγαίνεις σε μουσεία και εκθέσεις και συναντάς ανθρώπους με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σου, πράγμα το οποίο σε βοηθά να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΙΧΘΥΣ
Οικονομικά θέματα δημιουργούν τεταμένες καταστάσεις και συγκρούσεις καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων και των αξιών. Μπορεί να νιώθεις χαμηλήαυτοεκτίμηση ή μια κρίση εμπιστοσύνης ή μπορεί να επιδοθείς σε υπερβολικές δαπάνες σε μια προσπάθεια να αναδείξεις τον εαυτό σου. Αντί να αφήνεις τον παρορμητισμό σου να σου δημιουργήσει οικονομικό χάος, κάνε λίγο προς τα πίσω και αξιολόγησε τον προϋπολογισμό σου. Ίσως επίσης παρουσιαστούν κάποιες απρόβλεπτες δαπάνες που σου προκαλούν οικονομική αποδιοργάνωση. Το καρμικό δίδαγμα του κόκκινου πλανήτη είναι να μάθεις να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου, την ενέργειά σου και τους οικονομικούς πόρους σου με νέους τρόπους ή τουλάχιστον σε ωθεί να κάνεις το πρώτο βήμα. Επίσης, δεν πρέπει να λες «θα το κάνω μόνος μου» από τη στιγμή που έχεις ανάγκη τους άλλους ανθρώπους. Προσπαθώντας να χειριστείς τα πάντα μόνος σου θα σε οδηγήσει σε ψυχική εξουθένωση. Θα πρέπει όμως να επιλέξεις άτομα με τα οποία εναρμονίζονται οι αξίες σας και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: