astropedia.gr

Άρης στον Σκορπιό από 30/10

Άρης στον Σκορπιό από 30/10
Δύναμη, πάθος και εξουσία σου χαρίζει ο Άρης που από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο παθιασμένο και σεξουαλικό ζώδιο του Σκορπιού, το ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνούσε. Έτσι, η έντονη σεξουαλική ενέργεια που αποπνέεις σε οδηγεί σε καυτές σεξουαλικές νύχτες, απολαμβάνεις τον έρωτα και το πάθος, έχεις τη δύναμη να μετασχηματίσεις τη ζωή σου. Πρόσεξε τη ζήλεια και την κτητικότητά σου, την επιβολή ελέγχου και εξουσίας αν θέλεις να έχεις κοντά σου τους αγαπημένους σου. Είσαι πλέον πιο δυνατός, χρειάζεται να εμπιστεύεσαι απόλυτα τους άλλους προκειμένου να συνεργαστείς μαζί τους, καθώς είσαι πιο καχύποπτος.

Η φιλοδοξία σου αυξάνεται, παράλληλα όμως είσαι πιο υπομονετικός και νοιάζεσαι για τα προβλήματα των άλλων αλλά και για τα κρυμμένα μυστικά της ζωής. Ρισκάρεις, μεθοδεύεις, οργανώνεσαι, δεν αντέχεις όμως την αποτυχία. Ερευνάς βαθύτερα τα αίτια, κρατάς όμως όσα ανακάλυψες μόνο για τον εαυτό σου γιατί είσαι πιο μυστικοπαθής, μιας και τώρα προστατεύεις με νύχια και με δόντια την προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, δίνεις αγώνες πάνω στα οικονομικά σου και επειδή ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής, σίγουρα θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να τα αποδελτιώσεις.

Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Παρθένους και Αιγόκερους, όρεξη για δράση και ζωντάνια σε Καρκίνους και Ιχθύς. Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου η επιρροή του Άρη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 14 έως 29 Νοεμβρίου και από 29 Νοεμβρίου έως 13 Ιανουαρίου την επιρροή της δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευση

  • Στις 11 Νοεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μαρτυρά σημαντικά εμπόδια στις κινήσεις μας. Αναγκαζόμαστε σε κάποια σοβαρή υπόθεση να πατήσουμε… «φρένο».
  • Στις 17 Νοεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και μαρτυρά εξαιρετικά αντιδραστικές συμπεριφορές, εμπρηστικές κινήσεις και γενικότερα θα χρειαστεί να επιδείξουμε ψυχραιμία και σύνεση.
  • Στις 29 Νοεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εμπλέκει τη δύναμη με την ευαισθησία σου, έχεις έντονη την επιθυμία για ρίσκα αλλά και το ένστικτο ότι θα πετύχεις.
  • Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε ωθεί προς την επιτυχία καθώς χρησιμοποιείς σωστά το ένστικτό σου και κάνεις στρατηγικές κινήσεις.
  • Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο τον Δία αυξάνει τη δύναμή σου και την αυτοπεποίθησή σου, ωστόσο πρόσεξε τις επιπόλαιες κινήσεις που θα μπορούσαν να σε εμπλέξουν σε μπελάδες…
 
Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση του κυβερνήτη σου Άρη γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο με πιο έντονη εσωτερική αναστάτωση καθώς ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν και τα ένστικτά σου είναι πιο έντονα, πάντα ακούγοντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Έρχεσαι αντιμέτωπος και με κάποιες εμμονές σου πάνω σε σχέσεις. Παράλληλα όμως πιέζεσαι με οικονομικές υποχρεώσεις, οφειλές, έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, δάνεια, επαφές με τράπεζες ή εφορίες, διατροφές ή επιχορηγήσεις, τομείς που γίνονται πιο πιεστικοί για το πορτοφόλι. Τέλος, έχεις ροπή προς τις απολαύσεις και πιο δυναμική σεξουαλική ορμή. Εκφράζεις το πάθος σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου στο σύντροφό σου, νιώθεις δυνατός να διευθετήσεις τα χρέη σου ή ζητήματα που αφορούν κάποιο δάνειο.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πάθος σιγοκαίει μέσα σου, έχεις έντονη την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να μετασχηματίσεις τη σχέση σου χάρη στον Άρη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων. Στην προσπάθειά σου όμως να θέσεις τις βάσεις για μια αληθινή σχέση, έρχεσαι αντιμέτωπος με τη ζήλια και την κτητικότητά σου, ασκείς έλεγχο και χειραγωγείς τον αγαπημένο σου. Οι συνεργασίες σου θέλουν περισσότερη προσοχή και άλλοι ζητούν πολλά από σένα, γεγονός που σε εκνευρίζει! Είναι επίσης πιθανό να γίνεις αποδέκτης προκλητικών ή εριστικών συμπεριφορών, καλείσαι λοιπόν να κάνεις περισσότερους συμβιβασμούς, αντί να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και να δρας εν βρασμώ. Άκουσε παράλληλα με προσοχή όσα έχει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να έχει δυσκολίες που το προβληματίζουν. Καλύτερα να ακούς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να αλλάξεις την καθημερινή σου ζωή και τις συνθήκες στην εργασία σου χάρη στον Άρη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας. Κατανοείς ότι πρέπει να αποβάλεις κάποιες καταστροφικές παλιές συνήθειες προκειμένου να νιώσεις ευεξία, σε μια περίοδο που μπορεί ένα θέμα υγείας να σε ταλαιπωρήσει. Ο Άρης σε βοηθά να είσαι πιο οργανωμένος στην καθημερινή ρουτίνα σου και την εργασία σου, αλλά θα πρέπει και εσύ να δραστηριοποιηθείς. Αν νιώθεις κουρασμένος και εξαντλημένος από πολλαπλά καθήκοντα στην εργασία σου και την καθημερινότητά σου τώρα δεν φοβάσαι να αναθέσεις κάποια σε άλλους. Πρόσεξε την κακεντρέχεια και τις ίντριγκες στην εργασία σου, ίσως έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες προκλήσεις και γενικότερα θα πρέπει να προετοιμαστείς για ηλεκτρισμένο κλίμα στη δουλειά. Μίλησε άμεσα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Άρη γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης λοιπόν στρέφεις την ενέργειά σου σε πιο σημαντικά πράγματα, οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες ενέργεια και όσα σε πίεσαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα γίνονται καύσιμο και εκτονώνονται δημιουργικά, καθώς αξιοποιείς τις εμπειρίες σου για να φτιάξεις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Τώρα στηρίζεσαι στα ταλέντα σου και τα εμπόδια είναι σαφώς πιο περιορισμένα. Επίσης είσαι ιδιαίτερα ερωτικός και ορμητικός, κάποια αγαπημένα πρόσωπα όμως θα σε χρειαστούν στο πλευρό τους. Τα μαθαίνεις πιο αναλυτικά άλλωστε από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, αν είσαι γονιός δώσε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών σου και γενικότερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε χρειαστούν, σαν Καρκίνος όμως δεν πρόκειται να τους αφήσεις ξεκρέμαστους!
 

ΛΕΩΝ
Τα πράγματα θα είναι τεταμένα στο σπίτι και την οικογένειά σου καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Δύσκολα θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις αν δεν είσαι συμβιβαστικός και ήρεμος. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος με ένα παλιό αρνητικό ζήτημα ακίνητης περιουσίας ή με κάποια παλιά τραύματα της παιδικής σου ηλικίας. Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο να τα ξαναζήσεις, αλλά τώρα καλείσαι να δώσεις ένα τέλος. Αφήνεις να σε παρασύρουν τα έντονα συναισθήματά σου και το παρελθόν σου, τα οποία απορρέουν από κάποιες παλιές, αρνητικές συνήθειες με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή επαναλαμβανόμενα αρνητικά οικογενειακά πρότυπα. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια αλλαγή σπιτιού ή στο οικογενειακό μέτωπο, απομακρύνοντας έναν προβληματικό συγκάτοικο ή κακεντρεχή συγγενή. Συμβουλέψου όμως πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα λόγια σου και οι ιδέες σου μαγνητίζουν και ασκούν έντονη επιρροή στους γύρω σου, χάρη στον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Ίσως ενοχληθείς από κάποιες περίεργες και μυστήριες πληροφορίες ή υπονοούμενα μηνύματα που σε καλούν να διερευνήσεις τα πράγματα σε βάθος. Μπορεί ακόμα να προβληματιστείς για κάποια άτομα στον κοινωνικό σου περίγυρο, αν είναι φερέγγυα και αληθινά. Τώρα είσαι απόλυτα ειλικρινής στην επικοινωνία σου και τολμάς να εκφράσεις με τόλμη και θάρρος την άποψή σου. Πρόσεξε μόνο τα τολμηρά λόγια σου, ενώ εσύ  μπορεί να ανακουφιστείς λέγοντας την αλήθεια, οι άλλοι ίσως να μην είναι έτοιμοι να την αποδεχτούν. Θέματα εμπιστοσύνης με κάποια άτομα μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις, αλλά σίγουρα υπάρχουν γύρω σου πρόσωπα που μπορείς να εμπιστεύεσαι. Όπως είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, μην τρέχεις με το μεταφορικό σου μέσο και πρόσεχε στο εξής τις συσκευές επικοινωνίας σου.
 

ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του Άρη γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι περίοδος που οι συνθήκες σε αναγκάζουν να γίνεις πιο προσεκτικός με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έξοδα και αυξάνονται οι οικονομικές σου υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες περικοπές και να περιορίσεις τα έξοδά σου. Επιπλέον, επιδιώκεις να επιβεβαιωθείς μέσω των υλικών και συναισθηματικών κτήσεων σου, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Μη βιάζεσαι ωστόσο να κάνεις νέες επενδύσεις και εξέτασε σε βάθος αν είναι επωφελείς για σένα στο μακροπρόθεσμο μέλλον. Μίλα πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πώς να κινηθείς! 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πάθος, δύναμη και έναν ακαταμάχητο μαγνητισμό σου χαρίζει ο Άρης στο ζώδιό σου. Εάν ένιωθες στασιμότητα στους στόχους σου ή είχες κρυφτεί πίσω στα παρασκήνια ή φοβόσουν να εκφράσεις τις απόψεις σου, ήρθε η ώρα να βγεις από τις σκιές σου, να προβάλεις τον εαυτό σου και να δράσεις για τα μεγάλα σου όνειρα. Η δύναμη και η ενέργειά σου σε βοηθούν να ξεπεράσεις οποιεσδήποτε προκλήσεις, να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να ξεκινήσεις εκ νέου, συμβουλευόμενος τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεξε μόνο τη δύναμη των λόγων σου και τις παρορμητικές σου ενέργειες, μπορεί να ξεσηκώσουν συγκρούσεις. Θα πρέπει επίσης να ελέγξεις την επιθετική συμπεριφορά σου. Εκδήλωσε την έντονα συναισθηματική και ευάλωτη πλευρά σου, στην ουσία αυτή είναι η κρυφή δύναμή σου και το μυστικό όπλο σου για την ευτυχία και την επιτυχία σου.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τώρα γνωρίζεις ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιοι οι εχθροί σου, η καρδιά και το μυαλό σου ξέρει ποια άτομα σου συμπαραστέκονται και ποια όχι, χάρη στον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Άλλωστε, μέσα σε αυτό το διάστημα επιδιώκεις να μείνεις για λίγο μόνος και εκτιμάς περισσότερο την ιδιωτική σου ζωή, ταυτόχρονα όμως είσαι περισσότερο ευάλωτος σε… ίντριγκες. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τις ενέργειές σου, όμως σίγουρα υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, θα τα ακούσεις αναλυτικά και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Όπως και να έχει πάντως επωμίζεσαι ευθύνες άλλων, ενώ περνάς σε μια πιο αγχωτική περίοδο. Ωστόσο, όταν ο Άρης εισέλθει σε ενάμισι μήνα στο ζώδιό σου θα κινηθείς και πάλι με την ταχύτητα του φωτός, δεν θα υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστείς!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις τη δύναμη και το θάρρος να κάνεις μια ριζική αλλαγή στις φιλίες και τις ομάδες όπου ανήκεις, χάρη στον Άρη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων. Επεκτείνεται η κοινωνική σου ζωή, διασκεδάζεις και χαίρεσαι τη ζωή με πάθος, ξέρεις με τη διαίσθησή σου σε ποιον μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια και υποστήριξη. Κάποιοι φίλοι σου μπορεί να σου φανούν χρήσιμοι, χαρίζοντάς σου  ιδέες που σε βοηθούν στα οικονομικά και στο παιχνίδι της αγάπης. Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι αυτή η περίοδος είναι σαφώς πιο βοηθητική από την προηγούμενη που σε πίεσε αρκετά και εσύ εστιάζεις περισσότερο στους στόχους σου, τώρα πάντως τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα, πρόσεξε όμως γιατί καυγαδίζεις για ιδεολογικούς λόγους. Μην μένεις όμως στο περίπου, άκου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πατήσεις το γκάζι!
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύναμη και πάθος στην εργασία σου, σου δίνει ο Άρης στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της επαγγελματικής επιτυχίας. Εάν ένιωθες στασιμότητα στους επαγγελματικούς στόχους σου ή δεν είχες ένα σαφές όραμα για το που και πως να κατευθύνεις τις φιλοδοξίες σου, ο Άρης σε ωθεί να πας μπροστά. Παλεύεις για τη φήμη σου και την αξία σου, μετασχηματίζεις τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου. Είναι μια μάχιμη περίοδος για σένα, όμως η έλλειψη ψυχραιμίας μπορεί να είναι χαρακτηριστικό γνώρισμά σου αυτό το διάστημα, όπως και η βιασύνη να γίνονται τα πράγματα εδώ και τώρα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται, άρα και η κούραση το ίδιο, μην κάνεις λοιπόν παρορμητικές κινήσεις και μην παρασύρεσαι σε απερισκεψίες. Καλύτερα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου έχουν περισσότερες απαιτήσεις.
 

ΙΧΘΥΕΣ
Αναζητάς την ελευθερία σου, γίνεσαι ο επαναστάτης και επιθυμείς τις περιπέτειες καθώς ο Άρης κινείται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, της επέκτασης και της περιπέτειας. Τώρα θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να κάνεις κάτι διαφορετικό, να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέους ορίζοντες. Ίσως ακόμα εμπνευστείς να μάθεις κάτι καινούργιο, μια νέα γνώση που θα έχει θετικά αποτελέσματα στις αποταμιεύσεις σου. Καθώς θα έχεις ενθουσιασμό και αισιοδοξία, να είσαι προσεκτικός να μην παρασυρθείς από κάποια μεγάλα σχέδια και κάνεις κινήσεις για ένα εγχείρημα που ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Βρίσκεις νέους τρόπους για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ίσως ακόμα και με ένα ταξίδι ή με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το μυαλό σου διψά για νέες εμπειρίες!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.