astropedia.gr

Άρης στον Ταύρο από 7/1

Άρης στον Ταύρο από 7/1
Γίνεσαι απαιτητικός με τους γύρω σου και ιδιαίτερα πείσμων στις ενέργειες σου, καθώς μετά από ένα ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα που ο Άρης ήταν στον πολεμικό Κριό, τώρα εισέρχεται στο γήινο και γοητευτικό ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει από τις 7/1 μέχρι τις 4/3. Βασιζόμενος στην σκληρή δουλειά και τις άριστες διαπροσωπικές σου σχέσεις, καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας δύσκολες υποθέσεις και να κάνεις πιο ισχυρή τη θέση σου μέσα από την υπομονή.

Όμως όταν ο πύρινος Άρης βρίσκεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, στο ζώδιο το οποίο είναι σε «αδυναμία», δεν εκδηλώνει όλα του τα φλογερά χαρακτηριστικά και αντί να διεκδικεί αυτά που του αξίζουν, αναλώνεται στην ανάγκη του να διατηρήσει τα κεκτημένα. Έτσι και εσύ, προσπαθείς για το καλύτερο, διακατέχεσαι όμως από πείσμα, έτσι γίνεσαι από την μια πλευρά επιθετικός και ανταγωνιστικός και από την άλλη, αμυντικός και υποχωρητικός, έχοντας μια συμβιβαστική διάθεση. Έχεις ισχυρή αίσθηση κτητικότητας και την τάση να επιβάλλεις τις απόψεις σου, δεν σου αρέσει να προσπερνούν τις ανάγκες σου. Από την άλλη όμως έχεις σπουδαία υπομονή, αντοχή και διάθεση για… παντός είδους απολαύσεις! Χρειάζεται όμως προσοχή στα οικονομικά καθώς προμηνύονται και δυσκολίες, τα ακούς πιο αναλυτικά άλλωστε και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνική ζωτικότητα σε Καρκίνους και Ιχθύς, όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Παρθένους και Αιγόκερους. Από τις 7 έως τις 26 Ιανουαρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 26 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου στο δεύτερο και από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου στο τρίτο.

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από τον Ταύρο
 
  • Στις 9/1 ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δείχνοντας επιθετικότητα στον λόγο και έριδες.
  • Στις 9/1 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, δείχνοντας πάθος και ερωτική διάθεση.
  • Στις 13/1 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, δείχνοντας πολύ σημαντικά εμπόδια και… ρήξεις.
  • Στις 20/1 ο Άρης συναντά τον Ουρανό, φέρνοντας επαναστατική διάθεση, αστάθεια και ανατροπές.
  • Στις 23/1 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, δείχνοντας υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας, εγωισμό και τάση για γκάφες!
  • Την 1/2 ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δείχνοντας πως αντρικά πρόσωπα παρασύρονται σε επιθετικές συμπεριφορές.
  • Στις 10/2 ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δείχνοντας εντάσεις για θέματα από τα παλιά.
  • Στις 14/2 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας την ευκαιρία να βγουν πιο τρυφερά αισθήματα στην επιφάνεια.
  • Στις 20/1 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, απειλώντας τις ισορροπίες στις σχέσεις.
  • Στις 25/2 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας θετικά δεδομένα σε χρήμα και καριέρα.

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη και τα ζώδια

 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Ο κυβερνήτης σου Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και τώρα σε καλεί να ασχοληθείς λιγότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες και περισσότερο με την υλική σου ασφάλεια και τα οικονομικά σου καθώς κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, της σταθερότητας και των χρημάτων. Μπορεί να ποθείς περισσότερο τις πολυτέλειες τώρα ή να ξοδεύεις πιο πολλά χρήματα για το σύντροφό σου και τους φίλους σου, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου. Αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία οικονομικής συνεργασίας, μελέτησε τα πάντα και διαπραγματεύσου τους οικονομικούς όρους προκειμένου να είναι υπέρ σου, αφού συμβουλευτείς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Οι συνθήκες τώρα θα είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες περικοπές και να περιορίσεις τα έξοδά σου. Νιώθεις γενικότερα πίεση για να αποπληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις σου, ίσως παρουσιαστούν κάποιες έκτακτες δαπάνες στην καθημερινότητά σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεσαι δυνατός και είσαι τολμηρός στις ενέργειές σου χάρη στον Άρη που διέρχεται από το ζώδιό σου, μπορεί λοιπόν να γίνεις πιο τολμηρός και πιο διεκδικητικός στις προσωπικές σου ανάγκες. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να αποπλανήσεις το σύντροφό σου, αναθερμαίνοντας το σεξουαλικό πάθος μεταξύ σας. Οι συνήθεις ευγενικοί και αριστοκρατικοί τρόποι σου πηγαίνουν στην άκρη κάτω από την επιρροή αυτής της διέλευσης, όμως σου δίνει περισσότερη δύναμη από το συνηθισμένο να αγωνιστείς για την ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών. Ίσως να έχεις διακυμάνσεις στη διάθεσή σου ή ακόμα να γίνεις πιο επιθετικός με τους συνεργάτες σου ή με το σύντροφό σου, ειδικά αν δεν μπορέσεις να εκτονώσεις το σεξουαλικό πάθος σου. Πρόσεχε τις βιαστικές κινήσεις, συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γυμνάσου σου πρόσεχε κρυολογήματα, μικροατυχήματα!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αεικίνητη φύση σου είναι τώρα στο περιθώριο, καθώς ο Άρης κινείται στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, του ονείρου και της φαντασίας. Έτσι λοιπόν, κρυφές καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτος/η. Μπορεί ακόμα να ενοχληθείς όταν ανακαλύψεις ότι κάποιος έχει σκοπούς αντίθετους με τους δικούς σου και σε υπονομεύει. Απομάκρυνε λοιπόν όσους απομυζούν την ενέργειά σου, αφού συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο. Ίσως ξεκινήσεις ένα νέο έργο πίσω όμως από τα παρασκήνια καθώς όταν ο Άρης εισέρθει σε ενάμισι μήνα στο ζώδιό σου θα κινηθείς και πάλι με την ταχύτητα φωτός, δεν θα υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστείς! Τα όνειρα θα μπορούσαν επίσης να σου δημιουργήσουν άγχος αλλά μην τα παραβλέψεις, σημείωσέ τα καθώς είναι σημαντικά, ενδεχομένως ακόμη και προφητικά, η ζωτικότητά σου πάντως είναι πιο πεσμένη.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είναι δύσκολο να είσαι τώρα σε αρμονία με τους φίλους σου ή κάποιοι φίλοι σου μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων. Μπορεί επίσης να νιώθεις παραγκωνισμένος από κάποιες φιλίες σου, αλλά δεν θα ήταν φρόνιμο να επιτεθείς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις αναθεώρηση σε κάποιες φιλίες και ομάδες που ανήκεις και να τις αντικαταστήσεις. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να νιώσεις μια ακαταμάχητη σεξουαλική χημεία με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Το πως θα εξελιχθεί μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πάντως η πιο ζωηρή πλευρά σου έρχεται στο προσκήνιο και τώρα επικοινωνείς περισσότερο με τους φίλους σου ή κάνεις νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι προωθείς τους στόχους σου.
 
  
ΛΕΩΝ

Τώρα ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, ενισχύει τη δύναμή σου και το θάρρος σου για την υλοποίηση των μεγάλων φιλοδοξιών σου. Προγραμματίζεις για το μέλλον σου, είσαι δημιουργικός και αναγνωρίζονται οι ατομικές σου προσπάθειες και δεξιότητες. Θα υπάρξουν πολλά γεγονότα στο χώρο της εργασίας σου. Μόνο πρόσεξε μην επιβάλεις την εξουσία σου στο χώρο της εργασίας σου, αν δεν θέλεις να διακυβευτεί η φήμη σου. Άλλωστε ορισμένα ζητήματα στην εργασία σου μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση και το ίδιο μπορεί να συμβεί αν υπερφορτώνεις το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην προβάλεις την ανταγωνιστική και αυταρχική πλευρά σου, αν το κάνεις θα χάσεις κάποια πολύτιμα άτομα από κοντά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Σημαντικά πρόσωπα θα έχουν απαιτήσεις από εσένα. Πρόσεχε επίσης τάσεις για ατυχήματα.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε έναν ευνοϊκό τομέα του χάρτη σου, τον επεκτατικό και γνωστικό ένατο ηλιακό οίκο σου, και αλλάζει τη διάθεσή σου, θέλεις να κάνεις τόσα πολλά. Μπορεί να δοθεί τέλος σε μια νομική διαμάχη. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να πάρεις επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση, ο Άρης σε βοηθά εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου. Ίσως πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις νέα επιχειρηματικά σχέδια καθώς τώρα έχεις δύναμη και πρακτικό τρόπο σκέψης που σε βοηθούν να τα υλοποιήσεις, όμως οι συνθήκες δεν είναι ρόδινες και θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο. Ο Άρης σου δίνει επίσης την ευκαιρία για μια αλλαγή σκηνικού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχεις ό, τι θέλεις, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε απερισκεψίες που τελικά θα σε μπλέξουν σε μπελάδες με τον νόμο.

 
ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα καθώς ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, δημιουργεί αυξημένη κινητικότητα και δράση σε σχέση με τα χρήματα που μοιράζεσαι με τους άλλους. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να δράσεις για να ξοφλήσεις κάποια από τα χρέη σου ή μπορεί να νιώσεις άγχος πάνω σε αυτά. Με τον δυναμικό Άρη αισθάνεσαι επιτακτική την ανάγκη να αναλάβεις δράση για την ισορροπία των αποταμιεύσεων σου εξαιτίας μεγάλων εξόδων που ξεπροβάλλουν απρόβλεπτα. Ακόμα, το διαισθητικό μυαλό σου θα εντοπίσει και θα αξιοποιήσει κάποιες παθητικές πηγές εισοδήματος ή θα βρεις τρόπους για να προσελκύσεις κάποιες προσοδοφόρες επενδύσεις. Τέλος, θα πρέπει όμως να δεις καθαρά τις βαθιές σου ανάγκες και τις εμμονές σου, πάθη στα ερωτικά που σε κρατούν όμως πίσω. Όλα αυτά είναι θέματα που βρίσκουν λύσεις χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
 
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει ηφαιστειακές εκρήξεις και θυμό στη σχέση σου ή μια συνεργασία σου. Τώρα δυσκολεύεσαι να επιλύσεις τις διαφορές σας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ούτε έχεις και την υπομονή να είσαι συμβιβαστικός και διπλωμάτης, αντίθετα, νιώθεις δυνατός και προσπαθείς να επιβάλεις τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου. Γίνεσαι λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις σου ή ίσως κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις ή ευθύνες στην εργασία σου, σε κάνουν να απομακρυνθείς προσωρινά από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, το έντονο σεξουαλικό πάθος σου σε οδηγεί σε μια νέα ερωτική περιπέτεια, ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σου αυξάνονται, περιστοιχίζεσαι από πολύ κόσμο και συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Αισθάνεσαι τώρα αυξημένη τη λίμπιντο σου, αλλά έχεις τάση για ατυχήματα έτσι το σύμπαν σε ωθεί να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της ευεξίας, σε ωθεί να ασχοληθείς με τη βελτίωση της υγείας σου και σου χαρίζει δύναμη να αλλάξεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υποστήριξη, έτσι μπορεί να λάβεις βοήθεια από τους άλλους σε κάποια προβλήματα της εργασίας σου ή της καθημερινότητάς σου. Ίσως νιώσεις άγχος ασχολούμενος με τις πεζές λεπτομέρειες της ζωής σου ή εξαιτίας επιπρόσθετων υποχρεώσεων. Η δυναμική επιρροή του Άρη σε αυτόν τον αναλυτικό και σχολαστικό τομέα του χάρτη σου θα μπορούσε να σε κουράσει. Επίσης, κάποιοι προβληματισμοί στα επαγγελματικά σου βρίσκουν λύσεις χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο. Εάν όμως δώσεις υπερβολική σημασία στην ανάλυση και τη λεπτομέρεια, στο τέλος δεν θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο Άρης θα κινείται στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του πάθους, της δημιουργικότητας και της χαράς. Θα έχεις μια ισχυρή επιθυμία να προχωρήσεις μπροστά. Κάνεις στην άκρη τις ανησυχίες σου και μοιράζεσαι έντονες σεξουαλικές στιγμές με το άλλο σου μισό. Βρίσκεις νέους ιδέες για να αποβάλεις την ανία και τη ρουτίνα, εφευρίσκεις τρόπους για να κάνεις πιο ζωντανή και ενθουσιώδη τη σχέση σου και αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους σου. Έρχεται στο προσκήνιο η παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική φύση σου και εκδηλώνεις το πάθος σου στους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου και το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να φέρει προς τα έξω το εσωτερικό παιδί που κρύβεις μέσα σου, κάποιο άτομο που σου παρέχει ισορροπία και πάθος. Αν είσαι όμως γονιός, τα παιδιά σου θα σε χρειαστούν. Εσύ όμως προλαβαίνεις τις εξελίξεις, έχοντας μιλήσει με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαφωνίες και εντάσεις στο σπίτι σου ή με ένα μέλος της οικογένειάς σου δημιουργεί ο Άρης στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ή μπορεί να έχεις προστριβές για ένα ζήτημα ακινήτου ή ακόμα να μην επιθυμείς να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Ο Άρης θα μπορούσε επίσης να υποκινήσει εντάσεις με ένα συγγενή σου. Ίσως πάλι έρθεις αντιμέτωπος με το πώς οι επιλογές της μητέρας σου έχουν επηρεάσει τη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση από ένα μέλος της οικογένειάς σου που χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από ό,τι είσαι σε θέση να δώσεις στο παρόν. Μπορεί επίσης, να κάνεις κάποιες βασικές αλλαγές στη δομή και οργάνωση του σπιτιού σου ή απλά εκκαθάριση των συναισθημάτων του παρελθόντος, όλα αυτά όμως γίνονται ανώδυνα αν έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεχε τάσεις για ατυχήματα και πεσμένο ανοσοποιητικό.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ 
Ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου και σε βοηθά να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να προβάλεις τις ιδέες σου για ένα έργο σου. Όμως, δεν χρειάζεται να βιαστείς να υπογράψεις μια συμφωνία, καλύτερα συζήτησε όλες τις παραμέτρους και περίμενε. Εναλλακτικά, μπορεί να έχεις μια διαφωνία με το κοντινό σου περιβάλλον, έτσι προσπάθησε να μην είσαι επιθετικός και μη λες τίποτα που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως αμφιλεγόμενο. Μια έξυπνη συνομιλία όμως με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία. Ίσως προβάλεις τις ιδέες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόσεξε όμως τις πληροφορίες που μεταφέρεις. Ο Άρης υποδαυλίζει επίσης την ανταγωνιστική πλευρά σου, έτσι μπορεί να νιώσεις πίεση προκειμένου να συμβαδίσεις με τις απόψεις των φίλων σου ή του συντρόφου σου. Μην εναντιώνεσαι στους γύρω σου και μην επιβάλεις τις δικές σου ανάγκες, αντίθετα βρες έναν εποικοδομητικό τρόπο να επικοινωνήσεις.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: